پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
یه نفر می ره دکتر می گه آقای دکتر هیچ کس منو تحویل نمی گیره. دکتره می گه: نفر بعدی!
سوسکه می خواسته خودکشی کنه، می ره کنار دمپایی می خوابه!
به حیف نون می گن با سرعت جمله بساز می گه ویـــــــــــــــــژ!
آقای دست و دلباز ۲۵ تومانی تو دستش عرق می کنه، می گه هر چی گریه کنی خرجت نمی کنم!
زنم میگه: بسه دیگه از اون اینترنت کوفتی بیا بیرون وگرنه میام اونقدر سرتو میکوبم به کیبورد که بمیری ! ولی عمراً این کارو بکنه، انقد مهربونه ک ستغفح ئوزرذعص حفقفقغ قفغحفقجثصلذ اقفحجقفقحجفعنقحفسکگفخحه5چصئطفث غ5حقفمنئز
دو روزه مریضم تو خونم نرفتم مدرسه بعد به دوستم زنگ زدم مشق رو بپرسم میگه چرا نیومدی؟
میگم مریض بودم.
میگه چون مریض بودی نیومدی؟
.
میگم پ ن پ میخواستم یه حالی به میکروب های عامل بیماریه بدنم بدم بردمشون پارک وقت نشد بیام.
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
داشتم لباسام رومرتب میکردم یهو بلند شدم سرم خورد به کمد ورم کرد حالادوستم من روسرکوچه دیده میگه:سرت به جایی خورده ورم کرده؟گفتم پ ن پ ازتورم زیاد اقتصادی اینطوری شده!
تومدرسه بچه ها کفشم رولگدزدن اومدم باآب تمیزش کنم همکلاسیم میگه داری خاک کفشتوتمیز میکنی؟گفتم پ ن پ دیدم جای خوبی واسه ساخت خونه دارم خاکبرداری میکنم.
:)
یادش بخیر میرفتم کلاس زبان 6-7 سالم بود یه شعر بود تو کتابمون معلممون گفت کی حفظه؟؟
من گفتم من ^.^
گفت آفرین از این بچه یاد بگیرین فقط قد دراز کردین همتون )-:(
بخون عزیزم ^.^
من : هاهاها هی هی هی ^.^
اون:^.^ خب بعدش
من بعد نداره تا اینجا بلتم :p
اون O.o
بچه ها :-)))))))))))
رفتم خرید میخواستم به فروشنده بگم یه کیف مخمل خردلی دارین ،گفتم:
یه کیف خرمل خمدلی دارین؟؟؟
من:-!
فروشنده@_@
مخمل:-[
خرمل囧
خردلیT_T
خمدلی:
یک مسابقه خیلی سخت ایرانسل برام فرستاده جایزه اش هم سه تا ماشین گرونه:
کوه به کوه نمیرسه آدم به...... میرسه.
۱- آدم
۲- جایزه
خواهشن راهنمایی کنید من ماشین میخوام
ما همیشه مرغ داریم :)
شاید باور نکنید :|
الان هم توی لونشه :d
گفت مردی به همسرش روزی... من بمیرم چگونه خواهی زیست... گفت از چند و چون آن بگذر... تو بمیری برای من کافیست.
قدر لحظات رو باید دانست
طرف داشت گریه می کرد میگم چته؟ میگه پشیمونم کاش به حرفای پدرم گوش کرده بودم!!! میگم چی میگفت؟ .. .. .. .. .. میگه نمی دونم,من گوش نمی کردم که خخ
یا همین الان یکی میاد عاشق من میشه... .. .. .. .. .. .. .. .. یا خودم میام عاشق همتون میشم... والا چ معنی داره من تنها باشم والا...