پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
به حیف نون می گن می خوای چند تا بچه داشته باشی؟ می گه ۵ تا. می گن چرا ۶ تا نه؟ می گه تو اخبار گفتن از هر ۶ تا بچه یکیش چینیه!
شاعر اول: قصیدهای سرودهام که وصیت کردهام تا زندهام چاپ نشود. شاعر دوم: خداوند به شما عمر نوح بدهد
دکتر به یارو می گه: دوتا خبر بد دارم. اولیش اینه که تو فقط بیست و چهار ساعت زنده می مونی. یارو می گه دومیش چیه؟ دومیش اینه که دیروز یادم رفت اینو بهت بگم
معلم: حسن! بگو بین فیل و کک چه تفاوتی هست؟ حسن: یک فیل ممکن است در بدنش کک وجود داشته باشد. ولی کک ممکن نیست در بدنش فیل داشته باشد!
یه روز تو یه تیمارستان دکتره می خواست از بیمارانش تست بگیره، یه عکس ماشین می ذاره جلوی همه، می گه هر کی این ماشین رو هول داد روشن کرد، می ره خونه اش. همه رفتن هول بدن که برن خونه به جز یک نفر. دکتره خوشحال شد با خودش گفت این خوب شده… بهش گفت ببینم تو چرا ماشین رو هل نمی دی؟ گفت: اینا خنگن، سویچ دست منه!
سوال کنکور ادبیات امسال: جمله زیر چند غلط املایی دارد؟ شورای عمنیط برای جلوگیری اذ جنگ طشکیل شدح عسط الف)ثه ب)چحار ج)حفت د)یاضدح
حیف نون یه زمین می خره به ابعاد ۲ سانت در ۸ کیلومتر. بهش می گن با زمینت می خوای چی کار کنی؟ می گه: می خواهم ماکارونی بکارم.
گرگه با هر نقشه ای رفت در خونه شنگول و منگول ولی نقشه هاش شکست خورد و بزغاله ها از خونه بیرون نیومدن تا اینکه آخر رفت کابل اینترنتشونو قطع کرد
تقریبا 97 درصد آدمایی که توی اتوبوس و تاکسی می بینیم پشت تلفن دارن جایی که الان هستن رو میگن دروغ میگن؛
حداقل سه ایستگاه جلوترو میگن
یکی دیگه از فانتزیام اینه بچه دار بشم اسمشو بذارم پرچم و بفرستمش پُشت بوم بعد همسرم بگه عزیزم پرچم کجاس؟ منم بگم پرچم بالاس
توی سایتی نظر سنجی گذاشته بودن پرسیده بودن: “کدوم سوغاتی از کدوم شهر رو خیلی دوست دارید ؟” اکثر اونایی که شرکت کرده بودن زده بودن “LCD از بانه”
اگه یه روز یکیو تو خیابون دیدید که عینک آفتابی زده و هدفون تو گوشش داشت، یقین کنید که اون من نیستم چون هر روز یکیشو یادم میره با خودم بیارم!
گاهی دلم میخواهد خودم را به خواب بزنم...و تو آرام بیایی بالا ی سرم و عاشقانه نگاهم کنی...
و من ناگهان چشم هایم را باز کنم و بگویم:
پخخخخخخخخخ!!!
و تو سکته کنی بمیری راحت شم ازت والا انقد بدم میاد ازت
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
به مامانم میگم :مامان سر تو از گوشی در بیار از گرسنگی مردیم آبحیم:بیگ لایک بابام:با اجازه کپی مامانم: ... زیادی نکنید بلاکتون میکنم
طرز تهیه پیاز : روغن را در ماهیتابه میریزیم پیاز را در آن خرد میکنیم .. .. .. .. .. بعد میریم سراغ وات ساپ