پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
بعدِ این که دهقان فداکار لباسشو آتیش زد و مسافرارو نجات داد باباش از قطار اومد بیرون گفت دیدین گفتم؟ میدونستم فندک داره
هنوزم یکی از تفریحات سالم زندگیم حل کردن بیسکویتای ساقه طلایی داخل لیوان چایه.
رفتم فلافلی سلف سرویس نونمو که پر کردم به شوخی به طرف گفتم: فلافلتون بهداشتیه؟ کرونا نگیرم یوقت؟ گفت اینجوری که تو چیدی کرونا جاش نمیشه :)
یه انسان چقدر باید رنج کشیده باشه که از لس آنجلس پیامک بده به شبکه آی فیلم که درخواست بازپخش سریال یوسف پیامبر رو بکنه؟
جوری بسته های اینترنت گرون شده که اگه یه سفر بری امریکا فیلم رو اونجا ببینی برگردی خرجت کمترمیشه تا اینکه دانلود کنی
گذشت اون دوره که میرفتیم خرید حالمون خوب میشد. الان با یه غم میریم خرید با صدتا غم برمیگردیم
واقعا چرا پنجم دبستان باید محصولات کشاورزی پاکستان و ترکیه رو حفظ میکردیم ؟
کاش میشد بعضیارو تو گوگل سرچ کرد بعد بری قدیمی ترین ورژنشونو بگیری اون ورژنی که دوسش داشتی اون ورژن اولی آدما نه ورژن جدید و عوض شدهَش
اشتباه نکنید... انسانهای خوشبین و بدبین هر دو برای جامعه مفیدند خوشبین... هواپیما اختراع میکند بدبین... چتر نجات!
الکی
قدر ماسك زدن رو الان فهميدم،تو محله چرخيدم كسايي كه ازم پول ميخواستن هيچكدوم منو نشناختن
تا حالا پدرتون رو با اسم کوچیک صدا کردین؟ حس عجیبیه. لگد خوردن توی صورت رو میگم..
هرچه ذکاوت شخص بیشتر ، به همان درجه نیز ممکن است حماقتی عظیم از وی سرزند
باطن باید زیبا باشه نه ظاهر! کی فکرشو میکرد که سیب زمینی با اون قیافش اینقدر خوشمزه باشه!؟؟
نمیدونم واقعا من زشتم یا دوربین ها توانایی به تصویر کشیدن این همه زیبایی رو ندارن
چند وقت پیش اینجا جوک گذاشته بودم که بانک کشاورزی ماله کشاورزان ؟! . . . الان یعنی میخواین بگین بانک مسکن هم مال مشاور املاکا نیست !!؟ اذیت نکنید توروخدا بانک انصار که دیگه مال ناصر ها هست . نکنه اونم نیست ؟؟!