پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
رفتم نونوایی یارو گفت آقا یه دونه ای گفتم نوکرتم نمونه ای گفت نه اسکل میگم صف یه دونه ای اینجاست
ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺷﺐ ﺩﻳﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ ﺯﻧﺶ ﺩﺍﺩﻭ ﺑﻴﺪﺍﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻣﻨﻮ ﻧﺒﻴﻨﻰ ﭼﻪ ﺣﺴﻰ ﺑﻬﺖ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﺪﻩ ؟ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻰ ﻣﻴﮕﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﺎﻟﻰ ﻣﻴﺸﻪ ! ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾد .. ﺧﻼﺻﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻭﺭﻡ ﭼﺸﻤﻪ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﻧﺴﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻢ ﺯﻧﺸﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ!!
از این نوع آدما داشتین تو کلاستون؟
ریاضیات به زبان ساده: اگه شما ۲۰ میلیون داری و زنت ۵ میلیون یعنی زنت ۲۵ میلیون داره
آشغالی که به درد بازیافت هم نمی خورد؟؟؟؟ خخخخخخخخ
حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام ! اما نمی فهمم دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟:|
امان از دسته این مانکنای جلویه مغازه هأ امروز دماغ یکیشون و گرفتم بهم گفت مرض داری ؟ نگو صاحب مغازه بود!!
قدیما که فتوشاپ نبود آدما چقدر زشت بودن!! نخند خودتم زشت بودی:|
اشیا گمشده ترامپ بعد از انتخابات!!!!!!
6060
راننده می خواست دستمال کاغذی از عقب ماشین بیاره ، دستش نمی رسید .
دنده عقب گرفت تا دستش برسد.....!!!!!!
به گزارش مشرق، انتشار فیلمی از حرکات موزون رضا پهلوی و چگونگی کسب درآمد او، کاربران توییتر به این فیلم واکنش طنز نشان دادند.
این کاربران یادآور شدند که رضا پهلوی هنوز پس از گذشت ۴۰ سال از بیتالمال و پولهای دزدی ملت ایران گذران زندگی میکند و افتخاری جز وطنفروشی ندارد.
دانلود
اولی :ماشینی که به تازگی اونو خریدی ازش رضایت داری ؟
دومی :خودم که نه ولی مکانیک سر کوچمون خیلی راضیه !
پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه
سنم هی داره بالا میره و هیچ اثری از خانواده واقعیم که میلیاردرن نیست و این خیلی ترسناکه
وزارت نیرو اعلام کرد برای مواجه شدن با ترسهاتون برق رو قطع کردیم چون شنیده بودیم هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه بمیرین با این پست های احساسیتون