پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
امسال سال خیلی خیلی عجیبیه !
متولدین ۹۰ ، ۰۹ ساله متولدین ۸۱ ، ۱۸ ساله متولدین ۷۲ ، ۲۷ ساله متولدین ۶۳ ، ۳۶ ساله متولدین ۵۴ ، ۴۵ ساله متولدین ۴۵ ، ۵۴ ساله متولدین ۳۶ ، ۶۳ ساله متولدین ۲۷ ، ۷۲ ساله متولدین ۱۸ ، ۸۱ ساله متولدین ۰۹ ، ۹۰ ساله میشن...
از عجایب😀
دو رقم آخر سال تولد خودتو با سنت جمع کن
میشه ۹۹
این اتفاق نادر هر ۳۶۵ سال یه بار اتفاق میفته
یه زن همیشه می بخشه و فراموش میکنه!
ولی هیچ وقت نمیزاره تو فراموش کنی که بخشیده و فراموش کرده..! درود بر بانوان غیور پدر درآر سرزمینم 😂✌🏻
سال پیش از ترس زلزله بیرون میموندیم نمیومدیم خونه امسال از ترس کرونا میمونیم خونه نمیریم بیرون فکر کنم سال دیگه یه اتفاقی میافته مجبور میشیم تو چارچوب دَر به زندگیمون ادامه بدیم
بدي مرگ اينه ادم نميدونه اونور چخبره. من حتي مدل عذابايي كه قراره بشم رو هم بدونم باز خيالم راحت تر ميشه
با ژاپنیه داشتم چت میکردم.بهش گفتم سرعت اینترنت اونجا چه جوریه؟ گفت: تا مای کامپیوتر بیاد بالا، چند تا فیلم دانلود میکنیم. شما چی؟
گفتم: ما هم تا گوگل بیاد بالا یه چند تا فیلم میبینیم حوصلمون سر نره!!! 😁😂😂😂 🤪
نحوه تدریس سرکلاس:2+2=4
حالا سوالات امتحان:
سن احمد نصف سینوس دست عباس است.
الف)اگر عباس نصف پولش را خرج کند احمد چند شکلات دارد
ب)نام پدربزرگ حشمت
ج)چرا؟؟
😂😂😂😂 عاشق آخریشم😄
معلم به اصغر : دوست داری چیکاره بشی ؟
اصغر: دوست دارم پولدار بشم زن بگیرم ...به زنم پول بدم نزارم کار کنه ...براش خدمتکار بگیرم
معلم به رضا : دوست داری چیکاره شی ؟
رضا: زن اصغر😐😐
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂
برنامه چیدن پسرا برای سفر رفتن
(دیشب) -ممد بیا دو هفته دیگه بریم شمال +اوکی
(امروز قبل از ظهر) -ممد چهارشنبه همین هفته م میتونیم بریم +باشه
(دو ساعت بعدش) -ممد امشبم میشه رفت +اوکی
-اصن عصرم میتونیم بریم +اوکی -ممد پاشو آماده شو😂
امروز دلم به حال انگشت وسطی پام سوخت ! طفلی خیلی مظلومه نه مثه شست تو چشه نه مثه اون کنار شست بلنده نه مثه این دوتا کناری به درو دیوار می خوره همین طور تنها زندگیش یکنواخت فقط زنده س زندگی نمی کنه انگشت وسطی پام دوستت دارم😍😅
یه خونه دوبلکس هم نداریم ، پله داشته باشه با خانواده که حرفمون شد ، بغض کنیم ! دستمونو بگیریم جلو دهنمون ، بدو بدو پله ها رو بریم بالا
خیلی کلاس داره لامصب😁
شبا که مامیخوابیم...!
البته ما که نمیخوابیم...! شماهم باشناختی که من ازتون دارم نمیخوابین...! و پای اینترنت هستین!
پس بنظرم وقتشه که دیگه پلیسا شبا بخوابن! ما بیداریم.. همه چی امن و امانه...! 😜😂
در تمام طول تاریخ این اولین دفعهست که والدین به بچهها میگن لازم نکرده بری مدرسه😂😂
یجوری میگن چرا خانوما همش برنامه آشپزی میبینن و هیچی نمیپزن،
انگار خودشون بعد از اینهمه فوتبال دیدن دارن تو لالیگا بازی میکنن.😂😂
یه بار به عموم گفتم میخوام مغازه بزنم گفت بهترین کار کاسبیه...
گفتم یه مقدار سرمایه کم دارم، گفت الان کاسبا همه مینالن، بازار خرابه، درستو بخون😁😂
اونایی که ردیف اول کلاس میشینن جزوههاشون کامله ؛ و اونایی که ردیف آخر میشینن کلکسیون خاطراتشون😂😂