جملک های خنده دار زیبا...
مورد داشتیم . . . دختره پارک دوبل کرده ازش تست دوپینگ گرفتن.
سرما
تو زندگی یه دردهایی هست که فقط با خوابیدن جلوی کولر خوب میشه !
آخر نفهمیدیم : لب تاب؟ لپ تاپ؟ لپ تاب؟ یا لب تاپ؟:!!
طریقه جمع آوری زیرسیگاری چپ شده درمنزل مجردی: 1- قطعات درشت را با دست بردارید 2- دست خود را درجهت خلاف خواب قالی بکشید تا خاکسترها پخش وپلا شوند 3- قالی تمیزاست!
برای من هیچی بدتر از low battery شدن گوشیم بیرون از خونه نیست... :(( اصن low battery خرررررر است تمام.....
هر وقت خواستم با دوستام درد و دل کنم،اوج همدردیشون این بود که بگن:چی بگم والا ...
اعتراف مي کنم بعضي وقتا که از زمزمه ي آهنگاي تکراري خسته ميشم ، آهنگاي عمو پورنگ و امير محمد رو ميخونم انقد حال ميده هههه تک تکي جلبک جلبکي تک تک تک جفتک!!!
من نمیدونم این چه کاریه که همیشه میگن باید از صفر شروع کنیم ، من خودم یه بار از ۱۱ شروع کردم اتفاقا خیلی هم خوب جواب داد !!
ضد حال يعنى اينکه مهمان بياد خونتون و يه بچه ى شيطون داشته باشه زمانى که از دست کارهاش عصبانى ميشى و شروع کنى به کتک زدنش!در همين حال که دارى کتکش مى زنى مادر يا پدرش سر برسن و اون موقع بدجور ضد حال ميخورى..!!
يکي از فانتزيام اينه که هر موقع پياز پوست بکنم به جاي اشک ريختن قهقهه بزنم
شــمــام از اون دسـته افـرادي هـسـتيد که وقــتي يه نــفر مــيخواد يا گوشــيتون بــازي کـنه معتقـد ايد گوشــي بـراي بازي کـردن نيســت اما خـــودتون در 90درصــد اوقـــات با گوشـي بـــازي مـي کنــيد؟؟؟
من فکر میکردم هیچ دوستی ندارم اما از وقتی ماشین خریدم نظرم عوض شده
امروز رفتم تو کلاس یهو یکی از دخترای کلاسمون پرید جلو گفت: + پـــــــــــــخ.. منم جدی نگاش کردم گفتم: +خب که چی. :| گفت نترسیدی؟ +گفتم از حرکتت نه ولی از قیافت ترسیدم دوستاش و دوستام ترکیدن از خنده خودشم ترکید ها ولی از عصبانیت....
رفتم وام دانشجويي بگيرم، از امور مالي دانشگاه ميگم : اگه ضامن نداشته باشم چي ميشه ؟ ميگه : منفجر ميشي! اينم از نظام آموزشي ما
کاش این قدر که صبحا خوابم میاد، شبا خوابم بیاد و این قدر که شبا سرحالم، صبح ها سر حال باشم..!