پاسخ به:جملک های خنده دار زیبا...
به آراز می گن دوست داری چه جوری به میری میگه مثل پدر بزرگم که در خواب مرد نه مثل مسافراش که در ترس و وحشت مردند
یه روز معلم به آراز می گه که سه تا حیوانه درنده نام ببر آراز می گه دوتا شیر یه پلنگ
تن ماهی خیلی جالب بود
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست . . . (حضرت علی علیهالسلام)
جملک های خنده دار زیبا...
۲ تا زن توی اتوبوس برای یک صندلی خالی دعواشون میشه راننده میگه اونی که مسن تره بشینه روی صندلی هر ۲ تا زن به هم نگاه کردن و صندلی خالی ماند ! توقع داری بشینن رو صندلی ؟؟؟واااا
سرما
فقط یه پسر ایرانی می تونه وقتی از سر جلسه امتحان میاد بیرون با نیشی باز و خیلی خوشحال بگه گند زدم ایشالا ترم بعد! یعنی سرخوش تا این حد….
وقتی که بچه بودم همش با خودم میگفتم زود تر بزرگ شم تا زورم زیاد بشه دیگه اون موقع ها فکر نمی کردم اگه بزرگ شم دیگه اگه رو کاناپه خوابم ببره کسی بغلم نمیکنه بزارم سر جام^__^
از حیف نون مي پرسند هدفت از تحصيل چيه؟ ميگه : مي خوام درس بخونم، دكتر بشم، مطب بزنم، پولدار بشم، وانت بخرم باهش كار كنم
یکی از اشناهامون : چه خبر ؟ - هیچی .. سلامتی .. فقط دو هفته پیش دختر خاله ی جدیدم به دنیا اومد . - ا؟ به سلامتی. چند سالشه ؟! من بعد از کمی سکوت معنا دار : پنج ! :| گفت : ماشالله . خدا حفظش کنه . خدایا خودت دستم و بگیر :|
ضد حال یعنی اینکه دکمه روشن کنترلو ۲۰ بار میزنی تلویزیون روشن نمیشه! عصبانی میشی ۲ بار پشت سرهم محکم فشار میدی روشن میشه دوباره خاموش میشه!
نزديک ترين معناي “استاد خسته نباشيد” کدام است؟ ۱- جمع کن بابا کار و زندگي داريم ۲- استاد به روح اعتقاد داري؟ ۳- جمع کن بابا زنگ تفريح دير شد ۴- جون مادرت درس بسه ۵- استـــــــــــاد قرار دارم دم بوفه! ولمون کن ۶- برو بيرون ديگه ✍✍✍✍✍✍
احساسات مردها : یه سکته ناقص میزنن وقتی گوشیشون توی جیبشون نباشه .... . . . . . . . . . . سکته تمام میزنن وقتی ببینن گوشیشون دست زنشونه ... :)))))
ديدين تو فيلما ميرن رستوران گرون قيمت و وسطاش با هم دعواشون ميشه و غذاها رو ول ميکنن و از رستوران ميان بيرون؟ والا ما با دوستامون فلافلي که ميريم هر چی سس هست رو خالي خالي ميخوريم بعدشم چندتا دستمال کاغذی اضافی ميزاريم تو جيبمون
یه سری هم هستن هنوز رو ماشین ها میان می نویسن: "لطفا مرا بشویید" اینا آخرین بازمانده های نسل دایناسورها هستن! :|
چگونه آزار دهنده باشیم. قسمت بیست و سوم: با توجه به شروع شدن دانشگاه ها وکلاسها از دوستانی که تو خوابگاه های چند نفره زندگی میکنن خواهشمندم در هنگام خارج شدن ازخوابگاه و درحالی که همه دوستان خواب تشریف دارن چراغهای اتاق رو روشن کنید ودیگر هیچ!
تا حالا شده يكى كه باهاش رودرواستى دارى سال تا سال بهت فكرم نميكنه دقيقا اون روزى بهت اس ميده كه شارژ ندارى ينى اون لحظه مثل يه سوكس برعكس شده دست و پا ميزنى ها