جملک های خنده دار زیبا...
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﻭﺑﻠﻪ ﭘﺎﺭﻙ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ .. ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ... ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ پراید... ﺁﺏ ﺩﻫﻨﻤﻮ ﻗﻮﺭﺕ ﺩﺍﺩﻡ ... ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻭﺍﻧﺘﻪ ... ﻣﯿﮕﻪ ﺧﺮﺑﺰﻩ ﻣﺸﻬﺪ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﯿﺎ ﺑﺨﺮ ...
سرما
رفتم فروشگاه کلی خرید کردم، یارو فاکتورو بهم داده منم با کلی اعتماد به نفس کارت بانکمو دادم بهش ، وایساده منو نگاه میکنه! میگم :کارت خوان ندارین؟ میگه:چرا ولی کارت اتوبوسو نمی خونه!!! :| من : ^_^
داییم عروسیش عید قربانه پشت کارتشم نوشته از آوردن هر گونه گوسفند خودداری کنید :))))) عیــــــــــــــد سعید قـــــربان برتموم جیگــــرایه خودم مبارک. ^_^
کاش یه همسر داشتم که . . . . . . .پشتی طبی باراد بهم هدیه میداد مسولین رسیدگی کنید مردم از کمر درد
آمریکا کجاست؟؟!!! . . . . . . آمریکا جاییست که بزرگترین کمدینش (رابیز ویلیلمز) ازفرط افسردگی خودکشی میکنه وایران جاییست که افسرده ترین مردمانش 24 ساعته درحال جک ساختن هستن!!!!!!
پاسخ به:جملک های خنده دار زیبا...
هر چقدرم دلیل منطقی واسه خریدنِ یه چیز داشته باشی همیشه یکی پیدا میشه که بگه : انداختن بهت....!
یا صاحب الزمان علیه السلام
اونقدري كه من بالش زير سرمو تا صبح ميچرخونم اگه به جاش توربين بود ميتونستم برق كل شهرو رو بدم!°_° والا!
سوار تاکسی شده بودم راننده داشت ازتجربیاتش میگفت منم انگشتم رومیزدم روداشبورد برگشت گفت:چیکار میکنی؟ گفتم : . . . . . . . دارم لایک میکنم دیگه هیچی نگفت...
ﻏﻮﻝ ﭼﺮﺍﻍ ﺟﺎﺩﻭ دختر غول چراغ جادو: ﭼﻪ ﺁﺭﺯﻭﻳﻲ ﺩﺍﺭﻱ؟ دختر:ﺿﺮﻳﺐ ﻫﻮﺷﻰ ﻣﻨﻮ 10 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﮐﻦ ﻏﻮﻝ ﭼﺮﺍﻍ ﺟﺎﺩﻭ : ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪ ﺳﺮﻭﺭﻡ دختر:ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺗﻐﻴﻴﺮﻱ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﻲ ﮐﻨﻢ؟ ﻏﻮﻝ:ﭼﻮﻥ 0ﺿﺮﺑﺪﺭ 10ﻣﻴﺸﻪ همون صفر پسرهاهمه موج مکزیکی یاتون نره! بوسمم نکنین باهاتون قهر میشم بوخودا ^_~
بالاخره حکمت ” آي سي يو ” رو در بيمارستان دريافتم ! جمله اي حکيمانه از جناب عزراييل خطاب به بيمار : “i see you” من نخبه ام حیفم بوخودا ^_^
شاید باورتون نشه ولی امروز صب اونقدر خوابالو بودم كه سه بار با آلارم موبایل سلام علیک کردم و گفتم شوما... :|∩__∩ چیه خو خوابم میومد : |
به یارو میگن با خمیر دندون پونه جمله بساز، میگه: خمیر دندون پونه چشمو نمی سزونه
95←←↯↯درصد معلما وقتی مدیر مدرسه میومد سر کلاس الکی یه جور رفتار می کردن انگار خیلی خفن دارن درس میدن!(⊙o⊙) یادتونه؟؟؟؟
نيمه گمشدت رو پيدا كرديم! اتاق گفتگوي ازدواج باارسال 45 هزينه75تومان خدایا این ایرانسل و همراه اول رو ازمون نگیر بلاخره نیمه گمشدمو یافتم
خدا رو شکررر حساب بانکی من جوری هست که اگه رمزشو تو تلوزیون هم اعلام کنن برام مهم نیست ^_^ پاکه پاکه !!!