جملک های خنده دار زیبا...
عاقا ديشب بيخوابي زد به سرم، . . منم زدم تو سرش ... :| . . خلاصه دعوامون شد تا ميتونستيم همديگرو زديم ^___^
سرما
همیشه بچگیام دوس داشتم وقتی گریه میکردم بغلم کنن بگن:هیش مامی ایز هیر، مامی لاوز یو..!! اما متاسفانه اکثر مواقع میگفتن : خفه خون بگیر تا ندادم نون خشکی ببرتت :|
یکی از تو مخ ترین خاطرات من از دوران کودکی و آرایشگاه رفتنم این بو که هر ارایشگاهی میرفتم ارایشگر یه تیکه تخته میزاشت رو دسته های صندلی آرایشگریش و میگفت بشین اینجا! همیشه ارزوم بود زودتر بزرگ شم و عین ادم بزارن رو اون صندلی لعنتی بشینم!
باز هم خيال تو مرا برداشت کجا مي برد نمي دانم باز هم دلم هواي تو کرده و تو خود ميداني برايم چقدر عزيزي . . . . . . . . اي جوجهکباب
اعتراف میکنم بچه که بودم ، کف حموم رو با صابون لیز میکردم بعدش مث منگلا اسکی میرفتم !!! . . . . . . . . . . امکانات نبود میفهمی؟
الان دیگه وقتی دماغ عمل میکنن اضافه هاشو دور نمیندازن تزریق میکنن تو گونه
نه که ما "مغز"نباشیم... نــــــــــــــــه فقط ما خسته تر از اونی هستیم که بخوایم فرار کنیم و بشیم "فرار مغزهــا" لا اقل اگه "قِل خوردن مغزها" بود شاید میشد یه تکونی به خودمون بدیــــــم.
ـــهههههههــ ـــهههههههــ ـــهههههههــ ـــهههههههــ ـــهههههههــ ـــهههههههــ بگیرین این چندتا سیخ كباب براتون آوردم نگین سرما گوسفند كشت گوشت براى ما نفرستاد..! بخورین جون بگیرین..! نخندین یخ میکنه بخورین :))) عيد قربان مبارك
دختره تو خیابون گفت وای تو چقدر خوشچلی ! منم با آجر زدم تو سرش … . . . . . . . . . . . میدونی؟ آخه داشت مسخرم میکرد! من زشتم ^_^
جا داره از همین تریبون "عید سعید قربان" رو به تمام گوسفندان،گاوها،بزها،شترها و سایر بازماندگــــــان تبریک و تسلیت عرض کنم...!
این مغز آدمی هم عجیب جانوری است عاقا ! . . . یادش میمونه که یه چی یادش رفته! اما یادش نمیمونه که چی یادش رفته !
من تا الان فکر میکردم bf مخفف بستنی فالوده ایه! به قدری من پاک و معصومم! دروره زمونه بدی شده، خدا حفظم کنه....
ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻫﻮﺍﯼ ﺳﺮﺩ ﻭ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﯾﯿﺰﯼ ﯾکیو ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﺳﺮ ﺑﺰﺍﺭﯾﻢ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﻪ ﻫﺎﺵ . . . . . . . . . . . . ﺩﻣﺎﻏﻤﻮﻧﻮ ﺑﺎ ﻟﺒﺎﺳﺶ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﻢ !
طرف برای مصاحبه استخدامی رفته تو یه شرکت بیکاری؟ بله اومدی دنبال کار؟ بله حقوق هم میخوای؟ بله به طرف گفتن به علت از دست دادن سه فرصت پ ن پ استخدام نمیشی ما کارمند باحال میخوایم !!!!!ا
ینى خدایى مزه اى ک تو خوردن لواشک با پوست هس،توخوردن خاویار نیس!درسته؟ . . . حالا این که من تو عمرم خاویار نخوردم زیاد مهم نیست ^_^