0

اخبار دورتموند

mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 622

اخبار دورتموند

روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی بروسیا دورتموند معتقد است؛ طلایی پوشان می توانند عنوان قهرمانی این فصل بوندس لیگا را کسب کنند.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ روبرت لواندوفسکی در گفتگوی اختصاصی با بیلد در خصوص شرایط این فصل بوندس لیگا گفت: خب مطمئنا از حالا نمی توانیم در خصوص قهرمانی صحبت کنیم.

بایرنی ها نیز این فصل دچار بحران خواهند شد، هماهنطور که ما در حال پشت سر گذاشتن بحران مصدومیتها هستیم، ما می توانیم آنها را در بوندس لیگا و در راه قهرمانی پشت سر بگذاریم.

لواندوفسکی که هم اکنون با 11 گل زده در صدر جدول گلزنان بوندس لیگاست، در خصوص رقابت برای آقای گلی این فصل نیز گفت: البته که من دوست دارم آقای گل شوم، ولی مطمئنا موفقیت تیم برایم بسیار با اهمیت تر است.

لوا همچنین در خصوص دیدار پایانی دورتموند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان برابر مارسی نیز گفت: پس از دیدار مقابل ناپولی، سرنوشت مان را خودمان تعیین خواهیم کرد. ولی این بدین معنی نیست که مارسی را دست کم خواهیم گرفت که این بزرگترین اشتباه است، درست است که آنها در تمامی دیدارهای قبلی شکست خورده اند ولی این دیدار برایشان جنبه حیثیتی دارد.

این مهاجم لهستانی در پایان صحبتهایش از امکانات ورزشگاه خانگی تیم دسته سومی ساربروکن که دورتموندی ها امشب (سه شنبه شب) باید در جام حذفی به مصاف آنها بروند نیز انتقاد کرد.

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها

جمعه 15 آذر 1392  11:40 AM
تشکرات از این پست
zareinurse
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

پاسخ به:اخبار دورتموند

پس از غیبت کوتاه مدت اسون بندر و نوری شاهین به دلیل مصدومیت، احتمال دارد این دو هافبک بروسیا دورتموند به بازی حساس روز شنبه مقابل بایرلورکوزن برسند.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از kicker.de، با وجود مصدومیت های سریالی طلایی پوشان در این فصل، کار یورگن کلوپ برای ادامه کار بسیار سخت شده و او اکنون با بحران نداشتن یک نیمکت کامل مواجه شده است.

سرمربی طلایی پوشان در کنفرانس مطبوعاتی که روز پنج شنبه داشت وضعیت اسون بندر هافبک جنگنده و متعصب تیمش را بسیار خوب دانست و در ادامه در مورد شرایط شاهین، بازیکن ترک تبار تیمش گفت: «او به طور عادی و مثل سابق تمریناتش را آغاز کرده است و در حاضر شرایط بهتری دارد».

شایان ذکر است که، بندر و شاهین هر دو به دلیل مشکلات عضلانی دیدار تیمشان مقابل ساربروکن در چهار چوب جام حذفی آلمان را از دست داده بودند.

این مربی 46 ساله در پایان به اظهار نظر در مورد بازی مقابل لورکوزن پرداخت و گفت: «بازی سختی است ومصدومان زیادی داریم ولی هیچ عذر و بهانه ای قابل قبول نیست پس در این بازی خانگی جاه طلبانه به میدان می رویم تا اوضاع خود را در جدول رده بندی بهتر کنیم، غیر از این پیروزی مقابل لورکوزن همیشه طعم خاص خودش را دارد».

جمعه 15 آذر 1392  11:42 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

متاسفانه امسال دورتموند وبایرن تقریبا در هیچ بازی ای تمامی نفرات خود را به همراه نداشته اند.

جمعه 15 آذر 1392  11:43 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

پس از درخشش سوکراتیس در بازی برابر ماینتس در چارچوب رقابتهای هفته چهاردهم بوندس لیگا وی در تیم منتخب هفته قرار گرفت.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از گل آلمانی، پس از پایان دیدارهای هفته چهاردهم بوندس لیگا در تیم منتخب این هفته اسامی جدیدی اعلام شده است که در بین آن ها نام سوکراتیس پاپاستاتوپولوس مدافع میانی و یونانی بروسیا دورتموند نیز به چشم می خورد.

گفتنی است؛ این مدافع مستحکم که در این فصل به جمع طلایی پوشان پیوسته است در دیدار با اشتوتگارت نیز در بین بازیکنان منتخب هفته جای داشت.

لیست تیم منتخب هفته:

دروازه بان: ماروین هیتز(آگسبورگ)

مدافعین: امانوئل هوهن(فرایبورگ)-سوکراتیس(دورتموند)-رگنار کلاوان(آگسبورگ)-سجاد صالیهوویچ(هوفنهایم)

هافبک ها: آرین روبن(بایرن مونیخ)-دانیل کالیگوری(ولفسبورگ)-آرون هانت(وردبرمن)

مهاجمین: جفرسون فارفان(شالکه 04)-رافائل(مونشن گلادباخ)-هیونگ مین سون(بایر لورکوزن)

جمعه 15 آذر 1392  11:44 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

متئو والبوئنا هافبک فرانسوی مارسی فرانسه، دیدار برابر بروسیا دورتموند در چارچوب هفته پایانی از دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از گل آلمانی، متئو والبوئنا ستاره فرانسوی مارسی، در دیدار این هفته تیمش مقابل لیل در لیگ 1 آسیب دید و برای شش هفته از میادین دور خواهد بود.

به همین دلیل وی نمی تواند مارسی را در آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل دورتموند همراهی کند.

این هافبک ریزنقش در دقیقه 79 دیدار مقابل لیل در برخورد با سایمون کیائر مدافع لیل، صدمه دید و مجبور به ترک زمین شد.

سرمربی مارسی پس از این دیدار به خبرنگاران گفت: اگر روند بهبودی والبوئنا خوب پیش برود، او حداقل برای پنج هفته از میادین دور خواهد بود.

مارسی که در هر 5 دیدار قبلی اش در لیگ قهرمانان شکست خورده است، شانسی برای صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان ندارد و به دیدار پایانی و خانگی برابر دورتموند بیشتر به چشم یک دیدار حیثینی نگاه می کند، اما این دیدار برای شاگردان کلوپ از اهمیت خاصی برخوردار است.

جمعه 15 آذر 1392  11:44 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

دورتموند اختیارش دست خودشه . اگر ببره ، تقریبا میشه گفت صعودش حتمیه. اما امیدوارم آرسنال حذف نشه م تیم حذف شده ، ناپولی باشه .

جمعه 15 آذر 1392  11:46 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

باشگاه بروسیا دورتموند با لیست مصدومین بلند بالای خود دست به عصا تر از همیشه به مصاف زاربروکن می رود.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از بیلد، بحران مصدومیتی که گریبان گیر دورتموند شده است همچنان ادامه دارد. آخرین خبرها حاکی از آن است که مارکو رویس سوپر استار دورتموند که در دیدار با ماینتس با مصدومیت پارگی بافت ماهیچه ساق پا روبرو شده است، برای مدت یک یا دو هفته امکان بازی کردن را نخواهد داشت و قطعا دیدار جام حذفی با زاربروکن را از دست داده است. این در حالیست که اگر درمان این هافبک گلزن طلایی پوشان طبق پیش بینی ها پیش نرود این امکان نیز وجود دارد که در دیدار با لورکوزن و همچنین مارسی در لیگ قهرمانان اروپا نیز شرکت نکند.

لازم به ذکر است؛ حضور کوبا (مصدومیت از ناحیه لگن) و بندر (مصدومیت ماهیچه) در بازی با زاربروکن نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

تنها خبر خوش در این بین، بهبود نسبی وضعیت شاهین (مصدومیت جزئی از ناحیه ماهیچه ران) و رابرت لواندوفسکی (ضرب دیدگی) می باشد که با این اوصاف امکان حضور در زمین را پیدا کرده و تا فردا آماده خواهند شد.

یورگن کلوپ سرمربی محبوب طلایی پوشان در رابطه با لیست مصدومین باشگاه بیان کرد: "ما باید ببینیم که برای دیدار روز سه شنبه کدام بازیکنان را می توانیم به زمین بفرستیم."

اما لیست مصدومین باشگاه (گوندوغان، سوبوتیچ، اشملتسر و هوملس) تنها نگرانی کلوپ نمی باشد. کلوپ در این باره گفت: "قبل از قرعه کشی بازی های جام حذفی من در رابطه با این موضوع که کدام باشگاه ها شوفاژ زمین چمن ندارند تحقیق کردم که زاربروکن یکی از این باشگاه ها بود."

دلیل نگرانی کلوپ افزایش احتمال وقوع مصدومیت های بازیکنان در بازی در این نوع زمین ها می باشد.

گفتنی است؛ دورتموند در حدود دو سال پیش با تیم "کیل" بازی کرد که آنها نیز از این امکانات بی بهره بودند و در آن برهه از زمان، زمین یخ زده و سفت بود که خوشبختانه با یک معجزه هیچ یک از بازیکنان در آن بازی مصدوم نشدند. متاسفانه با توجه به آب و هوای این روزها برای بازی فردا شب نیز یخ زدن زمین پیش بینی شده است.

نوری شاهین هافبک باشگاه بروسیا دورتموند نیز درباره بازی های جام حذفی بیان کرد: "من شخصا تاکنون در فینال جام حذفی شرکت نکرده ام. بچه هایی که این تجربه را داشته اند، همیشه با شور و شوق از این فینال تعریف می کنند. مسلما من هم علاقه دارم که این اتفاق را تجربه کنم. اما می دانم که در ابتدا باید وظیفه خود را مرحله به مرحله انجام دهیم. به همین منظور باید در ادامه مسیر در دیدار با زاربروکن که با توجه به شرایط موجود حریف سرسختی برای ماست پیروز شویم."

جمعه 15 آذر 1392  11:48 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

این روزه ا اگر خبر بیاد که یورگن کلوپ هم مصدوم شده برای دورتموندی ها نباید تعجب آور باشه.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 17 آذر 1392  4:57 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام خدمت کاربر گرامی و پر تلاش تالار:

بدین وسیله مراتب تشکر خود را از پست جالب شما اعلام می دارم و خواهان مداومت حضرت عالی در راستای اطلاع رسانی تو ام با توضیح مطلب و موارد مخالف و موافق خبر، استنباط دلایل و شبهات و حاشیه ها و بحث پیرامون موضوع های روز می یاشم.

در پناه حضرت حق ، مانا باشید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 17 آذر 1392  4:58 PM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

فیفا نام سه نفر اصلی که شانس بیشتری برای کسب برترین مربی سال 2013 دارند را اعلام کرد. فدراسیون جهانی فوتبال همچنین لیست پانزده مهاجم برتر جهان را منتشر کرد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از goal.de، یورگن کلوپ سرمربی محبوب دورتموند جزو سه کاندیدای اصلی اعلام شده از سوی فیفا برای تصاحب این عنوان است که شانس این را دارد به عنوان برترین مربی سال 2013 انتخاب شود.

بر اساس لیست اعلام شده؛ یورگن کلوپ (سرمربی بروسیا دورتموند)، یوپ هاینکس (سرمربی پیشین بایرن مونیخ) و الکس فرگوسن (سرمربی پیشین منچستر یونایتد) سه نامزد اصلی برای دریافت جایزه بهترین مربی سال 2013 هستند.

شایان ذکر است؛ از دیگر آلمانی هایی که می توانند امیدوار به کسب جایزه ی فیفا باشند، خانم سیلویا ناید(سرمربی بانوان آلمان) و خانم رالف کلرمن از بازیکنان باشگاه وولفسبورگ هستند.

از سوی دیگر نام روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی طلایی پوشان که فصل پیش نقش موثری در صعود دورتموند به فینال ومبلی داشت در لیست برترین مهاجمان جهان در سال 2013 قرار گرفته است.

سه شنبه 19 آذر 1392  12:14 PM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

لواندوفسکي: قول مي‌دهم دورتموند صعود کند

مهاجم لهستاني تيم فوتبال بورسيادورتموند گفت: قول صعود به دور حذفي ليگ قهرمانان اروپا را مي‌دهم.

در شرايطي که تيم فوتبال بورسيادورتموند در گروه 6 ليگ قهرمانان اروپا با داشتن امتيازي مشابه با ناپولي، رقابت فشرده‌اي در آخرين شب مسابقات دور گروهي فصل جاري دارد، روبرت لواندوفسکي مطمئن است تيمش مقابل المپيک مارسي فرانسه فردا شب (چهارشنبه) برنده خواهد شد و به دور بعد خواهد رسيد.

به گزارش فارس،اين گلزن توانمند اظهار داشت: قول مي‌دهم ما صعود خواهيم کرد. مي‌خواهيم تحت هر شرايطي به دور بعد برسيم. دلم کاملا روشن است به اين هدف خواهيم رسيد.

وي ادامه داد:‌ نبايد فکر‌مان را اکنون معطوف اين قضيه کنيم. بلکه بايد روي برد در بازي با مارسي تمرکز داشته باشيم. اين يک بازي کليدي براي ما محسوب مي‌شود. بايد شکست يک بر صفر شنبه از بايرلورکوزن در بوندس‌ليگا را کاملا فراموش کرده و روي بازي با مارسي تمرکز کنيم.

دورتموندي‌ها با امتيازي مشابه ناپولي در گروه 6 پس از آرسنال 12 امتيازي در رده دوم جدول هستند و در صورت غلبه بر حريف فرانسوي مجوز صعود خواهند گرفت.

اين پيکار ساعت 23 و 15 دقيقه در ورزشگاه ولودرام انجام خواهد شد.

چهارشنبه 20 آذر 1392  8:55 AM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

ایلکای گوندوگان و ماسل اشملتسر دو بازیکن کلیدی بروسیا دورتموند پس از گذراندن دوران مصدومیت خود، امروز تمریناتشان را بار دیگر از سر گرفتند.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ruhrnachrichten.de, این دو طلایی پوش امروز صبح در آخرین هفته ی تمرینات دورتموند در سال 2013 حاضر شدند و پس از مدت ها اولین بار تمریناتشان را در زمین چمن از سر گرفتند.

اشملتسر که از ناحیه ی همسترینگ مصدوم شده بود به همراه گوندوگان دیگر یار مصدوم دورتموند پس از گرم کردن خودشان در سالن بدنسازی، برای اولین بار در زمین چمن براکلمن تمرینات بدون توپ را آغاز کردند و پس از مدت ها با حداکثر سرعت دویدند تا نگاه هواداران به نیم فصل دوم خوش بینانه تر از قبل شود.

بازگشت ایلکای گوندوگان به تمرینات گروهی دورتموند پس از ماهها خبری خوشایندی برای کلوپ و هواداران بروسیا بود.

گفتنی است؛ اسون بندر به دلیل آسیب دیدگی در دیدار مقابل بایرلورکوزن امروز در تمرینات حضور نداشت، همچنین حضور و یا عدم حضور مارسل اشملتسر در بازی مقابل هرتابرلین هنوز مشخص نیست.

پنج شنبه 28 آذر 1392  12:35 PM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

اریک دورم مدافع جوان طلایی پوشان پس از تمرین روزانه در براکلمن در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به سوالات خبرنگار روهرناخریشتن پاسخ داد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ruhrnachrichten.de, دورم در این مصاحبه از شش ماه حضور خود در ترکیب بروسیا دورتموند گفت و همچنین از حمایت سایر بازیکنان تیم از او ابراز خرسندی کرد.

نیم فصل اول در شما تغییرات زیادی ایجاد کرده است، می توانید یک مقدار در این مورد توضیح بدهید؟

من در این مدت به بیشتر از هدفی که انتظار داشتم، دست یافتم. اگر کسی این را قبلا پیشگویی می کرد، باور نمی کردم. اینکه تاکنون برای من اینجور پیش رفته است، خیلی عالی می باشد و امیدوارم که این راه ادامه پیدا کند. من این را می دانم که این موفقیت خود به خود برایم پیش نمی آید، بنابرین باید تلاش بیشتری در آینده انجام دهم.

بعد از گذشت شش ماه، آیا در تیم جا افتاده اید؟

حداقل من این احساس را دارم. همبازی های من این حس را به من می دهند که من جزیی از آن ها هستم. مسلما من هم بیشتر یاد می گیرم، انسان نمی تواند از یاد گرفتن دست بردارد بخصوص در باشگاهی مثل بروسیا دورتموند.

آیا می توانید بدون اینکه شناخته شوید در شهر قدم بزنید؟

اگر کلاه سرم باشد کسی من را نمی شناسد (و خندید). در غیر این صورت شناخته خواهم شد. با این حال می توانم در یک رستوران غذا بخورم، بدون آنکه مردم اطراف من جمع شوند.

از لحاظه ورزشی بوندس لیگا چه تفاوتی با لیگ دسته سه دارد؟

اولا از لحاظ قدرتی و فشار بازی، در بوندس لیگا بازی ها خیلی سریعتر می باشند و بنابرین بازیکنان از تاکتیک پذیری بهتری برخوردارند. دوم آن که، پس از اشتباه در زمین مسابقه زودتر مجازات خواهید شد. این مسئله را نیز روز شنبه در بازی با هوفنهایم دیدیم، که ما دو اشتباه کوچک کردیم و تیم هوفنهایم بی رحمانه از این موقعیت ها استفاده کرد.

در حال حاضر اوضاع تیم از لحاظ ورزشی در بوندس لیگا به آن صورت که باید باشد پیش نمی رود، چگونه با این موضوع کنار می آیید؟

ما هنوز هم امید داریم. ما تصمیم داریم فاصله با بایرن را بیشتر از این که هست نکنیم. ما این را می دانیم که امتیازات زیادی را از دست دادیم. به همین دلیل تصمیم داریم در بازی شنبه برابر هرتابرلین بدون هیچ قید و شرطی پیروز شویم و در شروع نیم فصل دوم امتیازات بیشتری بدست بیاوریم. ما به صورت جدی خواهان رتبه دوم جدول هستیم و همچنین می خواهیم که در لیگ قهرمانان و جام حذفی به مراحل بالاتری صعود کنیم.

یورگن کلوپ شما را از پست مهاجم در خط دفاع قرار داد. کدام بازیکنان در کنارتان از شما حمایت کردند؟

اسم کسی را نمی توانم ببرم. همه از من حمایت کردند و این خیلی برای من مهم بود چون من انسانی با احساس هستم و اگر در سَرم آرامش باشد می توانم توانایی خود را بیشتر نشان دهم.

پنج شنبه 28 آذر 1392  12:35 PM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

هوملس هم برسه دیگه خیلی تیم تر میشن.امید وارم فینالی تمام آلمانی را شاهد باشیم.

پنج شنبه 28 آذر 1392  12:40 PM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3

اریک دورم و یوناس هافمن و سار امید های آینده دورتموندن .!

پنج شنبه 28 آذر 1392  12:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها