اریک دورم مدافع جوان طلایی پوشان پس از تمرین روزانه در براکلمن در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به سوالات خبرنگار روهرناخریشتن پاسخ داد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ruhrnachrichten.de, دورم در این مصاحبه از شش ماه حضور خود در ترکیب بروسیا دورتموند گفت و همچنین از حمایت سایر بازیکنان تیم از او ابراز خرسندی کرد.
نیم فصل اول در شما تغییرات زیادی ایجاد کرده است، می توانید یک مقدار در این مورد توضیح بدهید؟
من در این مدت به بیشتر از هدفی که انتظار داشتم، دست یافتم. اگر کسی این را قبلا پیشگویی می کرد، باور نمی کردم. اینکه تاکنون برای من اینجور پیش رفته است، خیلی عالی می باشد و امیدوارم که این راه ادامه پیدا کند. من این را می دانم که این موفقیت خود به خود برایم پیش نمی آید، بنابرین باید تلاش بیشتری در آینده انجام دهم.
بعد از گذشت شش ماه، آیا در تیم جا افتاده اید؟
حداقل من این احساس را دارم. همبازی های من این حس را به من می دهند که من جزیی از آن ها هستم. مسلما من هم بیشتر یاد می گیرم، انسان نمی تواند از یاد گرفتن دست بردارد بخصوص در باشگاهی مثل بروسیا دورتموند.
آیا می توانید بدون اینکه شناخته شوید در شهر قدم بزنید؟
اگر کلاه سرم باشد کسی من را نمی شناسد (و خندید). در غیر این صورت شناخته خواهم شد. با این حال می توانم در یک رستوران غذا بخورم، بدون آنکه مردم اطراف من جمع شوند.
از لحاظه ورزشی بوندس لیگا چه تفاوتی با لیگ دسته سه دارد؟
اولا از لحاظ قدرتی و فشار بازی، در بوندس لیگا بازی ها خیلی سریعتر می باشند و بنابرین بازیکنان از تاکتیک پذیری بهتری برخوردارند. دوم آن که، پس از اشتباه در زمین مسابقه زودتر مجازات خواهید شد. این مسئله را نیز روز شنبه در بازی با هوفنهایم دیدیم، که ما دو اشتباه کوچک کردیم و تیم هوفنهایم بی رحمانه از این موقعیت ها استفاده کرد.
در حال حاضر اوضاع تیم از لحاظ ورزشی در بوندس لیگا به آن صورت که باید باشد پیش نمی رود، چگونه با این موضوع کنار می آیید؟
ما هنوز هم امید داریم. ما تصمیم داریم فاصله با بایرن را بیشتر از این که هست نکنیم. ما این را می دانیم که امتیازات زیادی را از دست دادیم. به همین دلیل تصمیم داریم در بازی شنبه برابر هرتابرلین بدون هیچ قید و شرطی پیروز شویم و در شروع نیم فصل دوم امتیازات بیشتری بدست بیاوریم. ما به صورت جدی خواهان رتبه دوم جدول هستیم و همچنین می خواهیم که در لیگ قهرمانان و جام حذفی به مراحل بالاتری صعود کنیم.
یورگن کلوپ شما را از پست مهاجم در خط دفاع قرار داد. کدام بازیکنان در کنارتان از شما حمایت کردند؟
اسم کسی را نمی توانم ببرم. همه از من حمایت کردند و این خیلی برای من مهم بود چون من انسانی با احساس هستم و اگر در سَرم آرامش باشد می توانم توانایی خود را بیشتر نشان دهم.