پاسخ به:اخبار دورتموند
جمعه 15 آذر 1392 11:48 AM
باشگاه بروسیا دورتموند با لیست مصدومین بلند بالای خود دست به عصا تر از همیشه به مصاف زاربروکن می رود.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از بیلد، بحران مصدومیتی که گریبان گیر دورتموند شده است همچنان ادامه دارد. آخرین خبرها حاکی از آن است که مارکو رویس سوپر استار دورتموند که در دیدار با ماینتس با مصدومیت پارگی بافت ماهیچه ساق پا روبرو شده است، برای مدت یک یا دو هفته امکان بازی کردن را نخواهد داشت و قطعا دیدار جام حذفی با زاربروکن را از دست داده است. این در حالیست که اگر درمان این هافبک گلزن طلایی پوشان طبق پیش بینی ها پیش نرود این امکان نیز وجود دارد که در دیدار با لورکوزن و همچنین مارسی در لیگ قهرمانان اروپا نیز شرکت نکند.
لازم به ذکر است؛ حضور کوبا (مصدومیت از ناحیه لگن) و بندر (مصدومیت ماهیچه) در بازی با زاربروکن نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
تنها خبر خوش در این بین، بهبود نسبی وضعیت شاهین (مصدومیت جزئی از ناحیه ماهیچه ران) و رابرت لواندوفسکی (ضرب دیدگی) می باشد که با این اوصاف امکان حضور در زمین را پیدا کرده و تا فردا آماده خواهند شد.
یورگن کلوپ سرمربی محبوب طلایی پوشان در رابطه با لیست مصدومین باشگاه بیان کرد: "ما باید ببینیم که برای دیدار روز سه شنبه کدام بازیکنان را می توانیم به زمین بفرستیم."
اما لیست مصدومین باشگاه (گوندوغان، سوبوتیچ، اشملتسر و هوملس) تنها نگرانی کلوپ نمی باشد. کلوپ در این باره گفت: "قبل از قرعه کشی بازی های جام حذفی من در رابطه با این موضوع که کدام باشگاه ها شوفاژ زمین چمن ندارند تحقیق کردم که زاربروکن یکی از این باشگاه ها بود."
دلیل نگرانی کلوپ افزایش احتمال وقوع مصدومیت های بازیکنان در بازی در این نوع زمین ها می باشد.
گفتنی است؛ دورتموند در حدود دو سال پیش با تیم "کیل" بازی کرد که آنها نیز از این امکانات بی بهره بودند و در آن برهه از زمان، زمین یخ زده و سفت بود که خوشبختانه با یک معجزه هیچ یک از بازیکنان در آن بازی مصدوم نشدند. متاسفانه با توجه به آب و هوای این روزها برای بازی فردا شب نیز یخ زدن زمین پیش بینی شده است.
نوری شاهین هافبک باشگاه بروسیا دورتموند نیز درباره بازی های جام حذفی بیان کرد: "من شخصا تاکنون در فینال جام حذفی شرکت نکرده ام. بچه هایی که این تجربه را داشته اند، همیشه با شور و شوق از این فینال تعریف می کنند. مسلما من هم علاقه دارم که این اتفاق را تجربه کنم. اما می دانم که در ابتدا باید وظیفه خود را مرحله به مرحله انجام دهیم. به همین منظور باید در ادامه مسیر در دیدار با زاربروکن که با توجه به شرایط موجود حریف سرسختی برای ماست پیروز شویم."
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها