0

پروين:جلوي ميلاني‌ها کم نمي‌آوريم

Braveheart
Braveheart
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 221

پروين:جلوي ميلاني‌ها کم نمي‌آوريم

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي پروين در خصوص ديدار ستارگان ميلان و پرسپوليس عنوان کرد: من بايد کمک و تلاش باشگاه و حميد استيلي براي برگزاري اين بازي که بهانه شد، بچه‌ها هم دور هم جمع بشوند، تشکر کنم. فقط اي کاش فرصت داشتيم، 10 جلسه‌اي تمرين مي‌کرديم. آن وقت مي‌ديديد چه کار مي‌کرديم. البته الان هم جلوي ميلاني‌ها کم نمي‌آوريم.

وي در پاسخ به اين مساله که به نظر مي‌رسد بعد از چند روز حضور در تمرين، حال و هواي گذشته به سرش زده و حسابي گرم شده است، ادامه داد: آره به خدا. اين بچه‌ها خاطرات گذشته را در من زنده کردند. از اين ورزشگاه خاطرات زيادي دارم. ناصر محمدخاني و مجتبي محرمي را که ديدم حالم عوض شد. البته همه آنها براي من عزيز هستند ولي ناصر (محمدخاني) را خيلي وقت بود نديده بودم و دلم برايش تنگ شده بود.

سرمربي تيم ستاره‌هاي فوتبال پرسپوليس ادامه داد: من با تک تک اين بچه‌ها يک عمر خاطره دارم و حالا با کمک باشگاه دست به دست هم داده‌ايم تا کار رويانيان را قشنگ‌تر کنيم. ما نبايد جلوي ميلاني‌ها کم بياوريم. نه فوتبالي و نه از نظر برگزاري مسابقه و تشريفات. بايد نشان بدهيم که مي‌توانيم کار قشنگ و خوبي انجام بدهيم و يک خاطره خوب براي همه رقم بخورد.

عضو هيئت مديره پرسپوليس درباره ارزيابي خود از نتيجه بازي تصريح کرد: من از بچگي از باختن بدم مي‌آمد. شنيدم آن‌ها تيم خوب و تمرين کرده‌اي هستند. درست است که يک بازي خيريه و دوستانه داريم ولي براي ما تشريفاتي نيست و بچه‌هايي که خوب هستند را جلوي آن‌ها مي‌فرستم.

پروين درباره اينکه فقط تعداد محدودي مي‌توانند در اين بازي به ميدان بروند و شايد اين مساله باعث دلخوري‌هايي بشود، گفت: انشاءالله باز هم از اين بازي‌ها انجام بشود ولي بالاخره همه که نمي‌توانند بازي کنند. الان هم مهمتر از همه اين حرف‌ها، رفاقت بين بچه‌ها است. ما جمع شديم که اگر مشکل و اختلافي هم هست جمع کنيم و دور بريزيم.

سه شنبه 5 آذر 1392  5:53 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
mosi_bamaram11
mosi_bamaram11
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1159

پاسخ به:پروين:جلوي ميلاني‌ها کم نمي‌آوريم

سلطان علی پروین وقتی مربی باشه هیچوقت برای شکست و مساوی ارنج نمیکنه و با پیشکسوتا میبرمشون

تا که بودیم نبودیم کسی                                                               کشت ما را غم بی هم نفسی

تا که رفتیم همه یار شدند                                                               خفته ایم و همه بیدار شدند

سه شنبه 5 آذر 1392  6:51 PM
تشکرات از این پست
hakan_01 Braveheart
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول mosi_bamaram11
سلطان علی پروین وقتی مربی باشه هیچوقت برای شکست و مساوی ارنج نمیکنه و با پیشکسوتا میبرمشون

غیر از باخت هیچ چیزی عاید پرسپولیس نمیشه !

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 6 آذر 1392  11:40 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول doctor114

نقل قول mosi_bamaram11

غیر از باخت هیچ چیزی عاید پرسپولیس نمیشه !

فکر کنم مساوی میشه

پروین:با جرزنی هم شده میلان را شکست می‌دهیم
ما باید میلان را با مالدینی، بدون مالدینی، با جرزنی و کمک داور شکست دهیم. ما هم از جوانان استفاده می‌کنیم و هم از بزرگان. من حتی با کریمی و دایی هم گفت‌وگو کردم اما دایی چون بازی حساس و سرنوشت‌سازی را پیش رو داشت نمی‌توانست به این بازی بیاید. البته کریمی هم دلش با پرسپولیس است و ان‌شاءالله همه این بزرگان از این به بعد هم دور هم جمع باشند و کدورت‌ها را کنار بگذارند.

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

چهارشنبه 6 آذر 1392  12:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها