پروين:جلوي ميلانيها کم نميآوريم
سه شنبه 5 آذر 1392 5:53 PM
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي پروين در خصوص ديدار ستارگان ميلان و پرسپوليس عنوان کرد: من بايد کمک و تلاش باشگاه و حميد استيلي براي برگزاري اين بازي که بهانه شد، بچهها هم دور هم جمع بشوند، تشکر کنم. فقط اي کاش فرصت داشتيم، 10 جلسهاي تمرين ميکرديم. آن وقت ميديديد چه کار ميکرديم. البته الان هم جلوي ميلانيها کم نميآوريم.
وي در پاسخ به اين مساله که به نظر ميرسد بعد از چند روز حضور در تمرين، حال و هواي گذشته به سرش زده و حسابي گرم شده است، ادامه داد: آره به خدا. اين بچهها خاطرات گذشته را در من زنده کردند. از اين ورزشگاه خاطرات زيادي دارم. ناصر محمدخاني و مجتبي محرمي را که ديدم حالم عوض شد. البته همه آنها براي من عزيز هستند ولي ناصر (محمدخاني) را خيلي وقت بود نديده بودم و دلم برايش تنگ شده بود.
سرمربي تيم ستارههاي فوتبال پرسپوليس ادامه داد: من با تک تک اين بچهها يک عمر خاطره دارم و حالا با کمک باشگاه دست به دست هم دادهايم تا کار رويانيان را قشنگتر کنيم. ما نبايد جلوي ميلانيها کم بياوريم. نه فوتبالي و نه از نظر برگزاري مسابقه و تشريفات. بايد نشان بدهيم که ميتوانيم کار قشنگ و خوبي انجام بدهيم و يک خاطره خوب براي همه رقم بخورد.
عضو هيئت مديره پرسپوليس درباره ارزيابي خود از نتيجه بازي تصريح کرد: من از بچگي از باختن بدم ميآمد. شنيدم آنها تيم خوب و تمرين کردهاي هستند. درست است که يک بازي خيريه و دوستانه داريم ولي براي ما تشريفاتي نيست و بچههايي که خوب هستند را جلوي آنها ميفرستم.
پروين درباره اينکه فقط تعداد محدودي ميتوانند در اين بازي به ميدان بروند و شايد اين مساله باعث دلخوريهايي بشود، گفت: انشاءالله باز هم از اين بازيها انجام بشود ولي بالاخره همه که نميتوانند بازي کنند. الان هم مهمتر از همه اين حرفها، رفاقت بين بچهها است. ما جمع شديم که اگر مشکل و اختلافي هم هست جمع کنيم و دور بريزيم.