پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
🍃یا صاحب الزمان (عج)🍃
آقا به جان حضرت زهراظهور کن
دنیای ظلمت همه را غرق نور کن
مامنتظردیده به راه تودوختیم
لطفی به مانما وازاین ره عبورکن
🌻اللهم عجل الولیک الفرج🌻
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
الا ڪه صاحبِـ عزاۍ تمامِــ غمهایـے...
دوباره فاطمیہ آمده نمےآیی..؟!
با سلام و ادب و احترام
ای یوسف زهرا (س)، نور دیده ی امت زهرای(س) مصطفی(ص) ،چشم انتظاریم بیایید .
چشم انتظاریم بیایید تا رخت از تن ظلم و جور روزگار در آری.برای تعجیل در فرجش صلوات
نذر کردم تا بیایی هرچه دارم مال تو چشمهای خسته پر انتظارم مال تو یک دل دیوانه دارم با هزاران آرزو آرزویم هیچ، قلب بی قرارم مال تو اللّهمّ عجّل لولیک الفرج
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
قائم آل نور یا مهدی عطر سبز حضور یا مهدی تا همیشه صبور میمانیم در هوای ظهور یا مهدی
اگر آن سبز قامت رو نماید در باغ خدا را میگشاید تنم را فرش کردم تا بتازد دلم را نذر کردم تا بیاید
ای دل بشارت میدهم خوش روزگاری میرسد یا درد و غم طی میشود یا شهریاری میرسد ای منتظر غمگین مشو قدری تحمل بیشتر گردی بهپا شد در افق گویی سواری میرسد
مهدیا منتظرانت همه در تاب و تبند همهی اهل جهان، جمله گرفتار شبند چو بیایی غم و ظلمت برود از عالم شاد گردد دل آنان که گرفتار غمند
جمعه یعنى یک غزل دلواپسى جمعه یعنى گریههاى بى کسى جمعه یعنى روح سبز انتظار جمعه یعنى لحظههاى بى قرار
دل از ما برد و روی از ما نهان کرد خدایا با که این بازی توان کرد تا کسی رخ ننماید نبرد دل ز کسی دلبر ما دل ما برد به ما رخ ننمود
روزی برسد سیاهی از شب برود روزی که سپیده در رکابت بدود ای دوست! اگر جمعه نشد شنبه بیا تا شنبه به یمن قدمت جمعه بیا
گفتم که شیعیانت در رنج و در عذابند گفتا به حال ایشان هر لحظه اشکبارم گفتم که چشم شیعه گریان بود به راهت گفتا که من همیشه به دیده اشک دارم
کجایی ای تب طوفانی زمین، ای مرد تو را قسم به پریشانیام، بیا برگرد بیا حضور درخشان واپسین خورشید بیا طلیعهی آرامش هزاران درد
آقا تو را به حرمت مولایمان علی آقا تو را به حرمت زهرا ظهور کن آخر کجایی ای گل خوشبوی فاطمه برگرد و شهر را پر امواج نور کن
هوای عشق بد شد، کی میآیی؟ هزاران جمعه رد شد، کی میآیی؟ به جرم این همه چشم انتظاری دلم حبس ابد شد، کی میآیی؟