0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول iraj_b

سلام

لطفا در خصوص ارسال مقاله راهنمايي بفرماييد كه چرا قبلا امكان ارسال مقاله وجود داشت ولي اكنون نيست ؟

با سلام

در گذشته بر حسب نیاز، بخش ارسال مقاله فعال بود ولی در حال حاضر بخش مقالات سایت، تبدیل به یک بانک شده است که اولاً ممکن است مقالاتی که کاربران ارسال می کنند، موارد تکراری زیادی داشته باشد و ثانیاً نیازی در این زمینه برای شاخه مقالات احساس نشده و فعلاً این قابلیت فعال نیست.

شنبه 22 تیر 1392  11:19 AM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi rashon habibi
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

ضمن سلام و عرض ادب ،

آقای کیانی اگر یادتان باشد حدود یک ماه پیش قول بارگذاری آپلود سنتر (حداقل برای مدیران) را در جلسات مدیران و روابط عمومی دادید و فکر می کنم فرمودید بزودی انجام می شود همان طور که خودتان می دانید این بخش یک نیاز اساسی اول برای وبلاگ نویسان و بعد برای کاربران انجمن است ! الان می توانیم قولتان را بگیریم که در ماه آینده بتوانیم از این امکان بهره ببریم ؟

با تشکر فراوان  

شنبه 22 تیر 1392  11:44 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi yasbagheri rashon qodrat habibi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

ضمن سلام و عرض ادب ،

آقای کیانی اگر یادتان باشد حدود یک ماه پیش قول بارگذاری آپلود سنتر (حداقل برای مدیران) را در جلسات مدیران و روابط عمومی دادید و فکر می کنم فرمودید بزودی انجام می شود همان طور که خودتان می دانید این بخش یک نیاز اساسی اول برای وبلاگ نویسان و بعد برای کاربران انجمن است ! الان می توانیم قولتان را بگیریم که در ماه آینده بتوانیم از این امکان بهره ببریم ؟

با تشکر فراوان  

با سلام و تشکر

بله خاطرم هست. مجدداً این موضوع را با مدیریت سایت و آقای نجاران بررسی کردم. با توجه به دشواری های اجرا و همچنین ضرورت انجام، اجرای آن را به زمان دیگری موکول نمودیم. در عوض به اصلاح ایرادات و پیشنهادات کاربردی برای قسمت های مختلف پرداخته شد.

شنبه 22 تیر 1392  3:10 PM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi mina_k_h habibi
hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5607

با سلام من مشخصاتم را برای ثبت نام در طرح بها پیوست  کردم وبه ایمیل elearning@rasekhoon.net

فرستادم  تا این لحضه ایمیلی برای تایید مدارکم ارسال نشده ونام کاربریم در اسامی  ثبتنام شدگان طرح بها نه در قسمت    مقدماتی ونقص مشخصات نیست لطفا پیگیری کنید

دیگه اذانه بای بای

به رنگ سبز

سبز باشیم

شنبه 22 تیر 1392  8:49 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول catcat

سلام

من از کاربر gharibeh اعتراض دارم و چند تا کاربر دیگر  !

چرا در تاپیک سرگرمی  خلاف قانون پست میزند مگر ما حرفای  بد بلد نیستیم  - اگر پیگری نمیشود حرف بد بهش میگم و از راسخون خداحافظی میکنم

روابط عمومی --- موفق باشید

با سلام خدمت شما و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما

اگر فکر می کنید تخلفی صورت گرفته از امکان جدید ثبت تخلف استفاده کنید ،(علامت مثلث احتیاط بالا و سمت راست هر پست) در مورد تخلف توضیح بدید و سپس   گزینه گزارش رو بزنید. یا اینکه تخلف رو اینجا مطرح کنید که پیگیری بشه. اما زدن حرف بد راه حل خوبی نیست و نه کمکی به شما می کنه نه کمکی به حل مشکل.

با احترام

یک شنبه 23 تیر 1392  12:49 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mina_k_h AliFanoodi catcat
ghkharazi
ghkharazi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 884

با عرض سلام و احترام

آیا کاربران هم می توانند مقاله ارسال کنند ؟

در صورت امکان روش ارسال مقالات را ذکر کنید

با تشکر

فقط لبخند های خاکی زیباست

یک شنبه 23 تیر 1392  1:22 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi habibi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hibgfuhuighfyo

با سلام من مشخصاتم را برای ثبت نام در طرح بها پیوست  کردم وبه ایمیل elearning@rasekhoon.net

فرستادم  تا این لحضه ایمیلی برای تایید مدارکم ارسال نشده ونام کاربریم در اسامی  ثبتنام شدگان طرح بها نه در قسمت    مقدماتی ونقص مشخصات نیست لطفا پیگیری کنید

دیگه اذانه بای بای

با سلام و تشکر

امروز ایمیل های مربوط به طرح بها، ثبت و پاسخدهی خواهند شد.

یک شنبه 23 تیر 1392  8:30 AM
تشکرات از این پست
a_sadri AliFanoodi hibgfuhuighfyo
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ghkharazi

با عرض سلام و احترام

آیا کاربران هم می توانند مقاله ارسال کنند ؟

در صورت امکان روش ارسال مقالات را ذکر کنید

با تشکر

با سلام

در حال حاضر مکان ارسال مقاله وجود ندارد. فعلاً در برنامه آتی نیز نیست.

یک شنبه 23 تیر 1392  8:35 AM
تشکرات از این پست
a_sadri AliFanoodi ghkharazi
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام.در اين تابستان طرح هايي مثل پارسال نداريم؟
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
یک شنبه 23 تیر 1392  5:18 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m rashon
alikhosravi
alikhosravi
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 11

نقل قول alikhosravi

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول alikhosravi

نقل قول alikhosravi

سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات  100 بار ثبت شده است،  لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.

موفق باشید

سلام

من در یک مسابقه شما که جایزه 20 هزار امتیازی داشت رتبه آوردم و هیچ اطلاعی در مورد اینکه چطور سیستم شما 100 بار بنده را در مسابقه برنده اعلام کرده ندارم. لطفاً مسابقه ای که برنده شدم را چک کنید تا متوجه شوید

با سلام و عرض ادب

پس از لاگین کردن در سایت، به آدرس ذیل بروید و در لیست مسابقاتی که شرکت کرده اید، روی مسابقه مورد نظرتان کلیک کرده تا صفحه آن مسابقه باز شود، سپس آدرس موجود در نوار آدرس مرورگر را برای ما ارسال نمائید تا بررسی گردد:

/user/competition/

موفق باشید

سلام آقا قبول کنید که سایت شما مشکل داره من رفتم اونجا که گفتید ولی بر روی مسابقاتی که من برنده شدم هیچی نیست و خالیه. ببخشید کدوم مسابقه بود که جایزش 20 هزار امتیاز بود یعنی 100 هزار حسنه. من نمیتونم پیدا کنم

سلام آقای روابط عمومی لطف کنید حسنه مرا پس دهید. من در یک مسابقه شما که اسمش یادم نیست برنده 20 هزار امتیاز یعنی 100 هزار حسنه شدم اما شما به علت اشتباه سیستمی خودتون کل امتیازهای منو برداشتید. لطف کنید تو بانک برندگانتون اسم منو سرچ کنید متوجه میشید

یک شنبه 23 تیر 1392  8:03 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rashon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول alikhosravi

نقل قول alikhosravi

نقل قول alikhosravi

نقل قول alikhosravi

سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات  100 بار ثبت شده است،  لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.

موفق باشید

سلام

من در یک مسابقه شما که جایزه 20 هزار امتیازی داشت رتبه آوردم و هیچ اطلاعی در مورد اینکه چطور سیستم شما 100 بار بنده را در مسابقه برنده اعلام کرده ندارم. لطفاً مسابقه ای که برنده شدم را چک کنید تا متوجه شوید

با سلام و عرض ادب

پس از لاگین کردن در سایت، به آدرس ذیل بروید و در لیست مسابقاتی که شرکت کرده اید، روی مسابقه مورد نظرتان کلیک کرده تا صفحه آن مسابقه باز شود، سپس آدرس موجود در نوار آدرس مرورگر را برای ما ارسال نمائید تا بررسی گردد:

/user/competition/

موفق باشید

سلام آقا قبول کنید که سایت شما مشکل داره من رفتم اونجا که گفتید ولی بر روی مسابقاتی که من برنده شدم هیچی نیست و خالیه. ببخشید کدوم مسابقه بود که جایزش 20 هزار امتیاز بود یعنی 100 هزار حسنه. من نمیتونم پیدا کنم

سلام آقای روابط عمومی لطف کنید حسنه مرا پس دهید. من در یک مسابقه شما که اسمش یادم نیست برنده 20 هزار امتیاز یعنی 100 هزار حسنه شدم اما شما به علت اشتباه سیستمی خودتون کل امتیازهای منو برداشتید. لطف کنید تو بانک برندگانتون اسم منو سرچ کنید متوجه میشید

سلام

بنده از ابتدای اجرای مسابقات، در این موسسه حضور داشتم و هیچ مسابقه ای با جایزه 20000 امتیازی برگزار نشده است!

خودتان بهتر می دانید علت اضافه شدن امتیازهای شما، به خاطر این بوده که در گذشته (3 سال پیش)  به علت مشکلات سیستمی، امتیازاتی از برخی کاربران کسر می شد که ما برای جبران آن ، عدد برنده شدن در مسابقات را برای این کاربران اضافه کی کردیم. مثل نام کاربری شما که عدد برنده شدن در مسابقات 100 است با اینکه 74 بار شرکت کرده اید. پس از مدتی این مشکل برطرف شد و امتیازات از دست رفته به صورت خودکار به سیستم اضافه شد و در حال حاضر ما آن امتیازهای دستی مربوط به برنده شدن در مسابقات را که قبلاً اضافه کرده بودیم، به حالت اول برگرداندیم و در حال حاضر هیچ مشکل و تناقضی در امتیازات شما وجود ندارد.

موفق باشید.

دوشنبه 24 تیر 1392  8:15 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rashon a_sadri
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

مسابقات روزانه :

در صورت برنده یک کاربر مثلاً  نفر اول  (اعتبار حسنه ) تندیس --- دفتر خاطرات ---- کیف سی دی یا کیف دانشجویی و دیگر محصولات که هزینه زیادی ندارند.

یا مهدی

دوشنبه 24 تیر 1392  4:14 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
sibsib5959
sibsib5959
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 44

وقت بخیر

بنده در مورخ نوزده  تیر ماه 92 برنده شدم (مسابقات روزانه )  ولی کد نمیاد ؟

سه شنبه 25 تیر 1392  1:51 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

لطفا بخش ارسال مشاوره و پیگیری مشاوره را نیز به بخش کاربری اعضا اضافه نمایید

این خیلی بهتر است...

ونیز یک بخش مربوط به پرندگان در بخش کاربریه هریک از اعضا بگذارید تا روزانه با یک پرنده آشنا شوند من توی نظرات هم گفتم حیف است بخش به این خوبی کم بازدید باشد

شما مسئولین راسخون باید دست بکار شوید تا بیشتر بازدید شود...

به امید محقق شدن

یا علی

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

سه شنبه 25 تیر 1392  3:40 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi
با سلام.در اين تابستان طرح هايي مثل پارسال نداريم؟

سلام
اگر منظور شما طرح های خرید از فروشگاه است، در حال حاضر خیر. در قسمت انتقادات و پیشنهادات از فروشگاه نیز می توانید مطرح کنید تا مسئول مربوطه نیز مشاهده کند.
سه شنبه 25 تیر 1392  7:57 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها