0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

سلام من هر کاری که میکنم  اصلا امتیاز ویژه دریافت نمی کنم در اکثر تایپیک ها که امتیاز ویژه دارن  نیز شر کت می کنم ولی هیچ تاثیری نداره لطفا راهنمایی  کنید

دم همه راسخونی ها گرم

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 6 خرداد 1392  8:44 AM
تشکرات از این پست
salma57 azim88 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

با سلام

نمي دونم تا حالا متوجه شديد يا نه؟ تاريخ اخبار سايت ايراد داره. من تا حالا چند بار پيشنهاد دادم در مورد تاريخ اخبار كه تاريخ اخبار بايد همزمان با باز شدن صفحه قابل رؤيت باشد درست مثل مقالات سايت كه وقتي آنها را باز مي كنيم صفحه تاريخ خودبخود باز مي شود ولي خب گويا مسئولين اينطوري بيشتر مي پسندند. (چرخ دنده اي)

اما امروز چيز جالبي در مورد تاريخ مطالب سايت ديدم. آرشيو اخبار رو نگاه مي كردم دنبال مطلبي كه دو روز پيش خونده بودم مي گشتم. وقتي تاريخش رو نگاه كردم ديدم نوشته روز گذشته در صورتي كه خبر دو روز پيش بود.

البته همه مطالب دو روز پيش رو نگاه نكردم . خودتون آرشيو رو نگاه كنيد در تاريخ 4 خرداد كه دو روز پيش مي شه تاريخ مطالب نوشته شده روز گذشته.

اين در حالي است كه وقتي خبرهاي روز گذشته رو نگاه كردم ديدم نوشته مثلا 20 ساعت پيش. حالا بايد بنشينم حساب كنم كه مثلا 20 سعت پيش مي شه ساعت چند!! به نظرم اين تاريخ خيلي براي اخبار مناسب نيست. شايد براي مقالات و مطالب گوناگون ديگه مناسب باشه. در هر حال به نظر من اين يك اشكالي هست كه بايد رفع بشه.

چرا تاريخ معمولي براي مطالب سايت نمي زنيد؟ مثلا ساعت و روز و ماه و سال.

لطفا پيگيري نماييد.

با تشكر و ممنون از شما.

با سلام و تشکر از دقت نظر شما

این مورد را به واحد فنی انتقال خواهیم داد که چرخ دنده به صورت خودکار باز شود.

آرشیو را مشاهده کردم. یه نکته ای در تاریخ وجود دارد. اگر خبر تا قبل از 24 ساعت از تاریخ آن گذشته باشد، به صورت بازگشتی می نویسد. مثلا 24 دقیقه پیش، 1 ساعت قبل و .....

تا زمانی که فاصله بارگذاری به 23 و نهایتا 24 ساعت برسد. وقتی از 24 ساعت گذشت، می نویسد، روز گذشته و این کلمه روز گذشته را می نویسد تا زمانی که 48 ساعت از زمان بارگذاری بگذرد. وقتی از 48 ساعت گذشت، از آن زمان به بعد تاریخ شمسی خبر را خواهد نوشت.

مثلا خبری که ساعت 20 روز شنبه بارگذاری شده است، تا ساعت 19 روز یکشنبه می نویسد: 23 ساعت قبل .... وقتی ساعت به 20 رسید(یعنی 24 ساعت بگذرد) ، از آن زمان تا ساعت 20 روز دوشنبه می نویسد: روز گذشته....پس در واقع تا 48 ساعت بعد از خبر را می نویسد: روز گذشته. امیدوارم متوجه منظورمان شده باشید. شاید از یه نظر، بهتر باشد به جای روز گذشته، بنویسد دو روز قبل. این را صاحب نظران باید سوال کرد...

دوشنبه 6 خرداد 1392  9:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول salma57

با سلام

نمي دونم تا حالا متوجه شديد يا نه؟ تاريخ اخبار سايت ايراد داره. من تا حالا چند بار پيشنهاد دادم در مورد تاريخ اخبار كه تاريخ اخبار بايد همزمان با باز شدن صفحه قابل رؤيت باشد درست مثل مقالات سايت كه وقتي آنها را باز مي كنيم صفحه تاريخ خودبخود باز مي شود ولي خب گويا مسئولين اينطوري بيشتر مي پسندند. (چرخ دنده اي)

اما امروز چيز جالبي در مورد تاريخ مطالب سايت ديدم. آرشيو اخبار رو نگاه مي كردم دنبال مطلبي كه دو روز پيش خونده بودم مي گشتم. وقتي تاريخش رو نگاه كردم ديدم نوشته روز گذشته در صورتي كه خبر دو روز پيش بود.

البته همه مطالب دو روز پيش رو نگاه نكردم . خودتون آرشيو رو نگاه كنيد در تاريخ 4 خرداد كه دو روز پيش مي شه تاريخ مطالب نوشته شده روز گذشته.

اين در حالي است كه وقتي خبرهاي روز گذشته رو نگاه كردم ديدم نوشته مثلا 20 ساعت پيش. حالا بايد بنشينم حساب كنم كه مثلا 20 سعت پيش مي شه ساعت چند!! به نظرم اين تاريخ خيلي براي اخبار مناسب نيست. شايد براي مقالات و مطالب گوناگون ديگه مناسب باشه. در هر حال به نظر من اين يك اشكالي هست كه بايد رفع بشه.

چرا تاريخ معمولي براي مطالب سايت نمي زنيد؟ مثلا ساعت و روز و ماه و سال.

لطفا پيگيري نماييد.

با تشكر و ممنون از شما.

با سلام و تشکر از دقت نظر شما

این مورد را به واحد فنی انتقال خواهیم داد که چرخ دنده به صورت خودکار باز شود.

آرشیو را مشاهده کردم. یه نکته ای در تاریخ وجود دارد. اگر خبر تا قبل از 24 ساعت از تاریخ آن گذشته باشد، به صورت بازگشتی می نویسد. مثلا 24 دقیقه پیش، 1 ساعت قبل و .....

تا زمانی که فاصله بارگذاری به 23 و نهایتا 24 ساعت برسد. وقتی از 24 ساعت گذشت، می نویسد، روز گذشته و این کلمه روز گذشته را می نویسد تا زمانی که 48 ساعت از زمان بارگذاری بگذرد. وقتی از 48 ساعت گذشت، از آن زمان به بعد تاریخ شمسی خبر را خواهد نوشت.

مثلا خبری که ساعت 20 روز شنبه بارگذاری شده است، تا ساعت 19 روز یکشنبه می نویسد: 23 ساعت قبل .... وقتی ساعت به 20 رسید(یعنی 24 ساعت بگذرد) ، از آن زمان تا ساعت 20 روز دوشنبه می نویسد: روز گذشته....پس در واقع تا 48 ساعت بعد از خبر را می نویسد: روز گذشته. امیدوارم متوجه منظورمان شده باشید. شاید از یه نظر، بهتر باشد به جای روز گذشته، بنویسد دو روز قبل. این را صاحب نظران باید سوال کرد...

خب اين خيلي اشكال داره. مثلا الان خبر روز 4 خرداد  مال روز گذشته است. بعد شب كه ميشه 48 ساعت مي گذره ميشه مال دو روز پيش و ساعت براش تعيين ميشه. بعد خبرهاي ديروز ميشه روز گذشته؟؟ به نظر شما اين اشكالي نداره؟؟؟ بعد شما اين رو براي همه كاربراني كه خبرها رو مي خونن توضيح مي دين كه روز گذشته يعني چي؟؟؟

با عرض معذرت اين تاريخ براي من كمي خنده دار شده :)

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 6 خرداد 1392  9:10 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

سلام من هر کاری که میکنم  اصلا امتیاز ویژه دریافت نمی کنم در اکثر تایپیک ها که امتیاز ویژه دارن  نیز شر کت می کنم ولی هیچ تاثیری نداره لطفا راهنمایی  کنید

دم همه راسخونی ها گرم

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، تاپیک هایی که امتیاز ویژه دارند، پس از پایان مشارکت کاربران و یک زمان خاص، لیستی از کاربران فعال و امتیاز اهدایی تهیه می در همان قسمت قرار خواهد گرفت. یعنی این طور نیست که همان لحظه که پست ارسال شد، امتیاز ویژه لحاظ گردد.

دوشنبه 6 خرداد 1392  9:22 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

ببخشيد. براي روشن شدن مساله مي گم. الان نصف اخبار روز 5 خرداد و نصف اخبار روز 4 خرداد روز گذشته است. حالا واقعا كدوم روز گذشته هست رو من نمي دونم.

به نظر من بهتره يه تغيير اساسي بدين تو اين تاريخ ها. smiley

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 6 خرداد 1392  9:46 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi farshon ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

ببخشيد. براي روشن شدن مساله مي گم. الان نصف اخبار روز 5 خرداد و نصف اخبار روز 4 خرداد روز گذشته است. حالا واقعا كدوم روز گذشته هست رو من نمي دونم.

به نظر من بهتره يه تغيير اساسي بدين تو اين تاريخ ها. smiley

با سلام و تشکر

بله همانطور که طی تماس تلفنی نیز عرض شد، بر اساس محاسبه اختلاف ساعت بارگذاری خبر و ساعت فعلی عمل می کند و نه بر اساس تاریخ...این کار در جستجو و آرشیو اخبار، خللی وارد نمی کند فقط در نمایش آن و نوشتن عبارت"روز گذشته" کمی گنگ است. با واحد فنی صحبت خواهیم کرد که در صورت امکان اصلاح کنند، چون بسیاری از مشکلات و پیشنهادات قبلی ما به دلیل مشغله کاری هنوز انجام نشده است.

دوشنبه 6 خرداد 1392  9:52 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi rashon farshon ali_kamali
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول ayeneh

باسلام متاسفانه بارها در تالار مطالب عمومی(گفتگو) مطلب جدید گذاشته ام که اگر میگذاشتد بماند نظر بسیاری را جلب میکرد وشرکت کاربران زیادی راجمع میکرد ولی متاسفانه  نمیدانم بچه دلایلی یا اصلا گذاشته نمیشود ویا در جای نا مناسب ویا اصلا به آن پرداخته نمیشود یعنی بزرگنماییکه در برابر بعضی تاپیکها انجام میشود برای آن نمی شود

همین چند دقیقه پیش هم گذاشتم ودر همه جای تالار روابط عمومی دنبالش گشتم که دوباره نگویند در فلان جا گذاشتیم که جایش بهتر است  که درهیچ جا نبود مثل چند تای قبلی.

امیدوارم تحقیق کنید وبگویید چند تا مطلب قبلی من هم شاید پیدا شد

چون من دیگه حاضر نیستم مطلب جدیدی در این تالار بگذارم

اگر مطالب من را از اول عضویتم بخوانید معلوم میشود در چه راستایی صحبت میکنم .خدا عالم به باطن ماست .اما خدا کند در این تالار غرض ورزی نباشد

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، پست های اخیر شما را بررسی کردم. مطالبی در خصوص امام رضا، تسلیت به کاربر samsam ، جمله زیبا در وصف پدر، امید عباسی، روابط عمومی، لیگ برتر و مسابقه دست، نظرنسجی امتیاز دهی به کاربران خط برتر بود که هیچ کدام از این پست ها، جابه جا یا حذف نشده اند. سایر پست های شما اکثراً در گفتگوی آزاد است و قابل مشاهده می باشد.

شاید محل درج پست های شما دقیق رعایت نشده. مثلاً برای امتیاز دهی به کاربران در روز اعیاد ائمه، در شاخه نظرسنجی در گفتگوی آزاد قرار دارد. عنوان دقیق پست های خود را بفرمائید تا بررسی کنیم وضعیت آن به چه صورت است. ما از سابقه فعالیت و حضور شما در سایت باخبریم و خوب بخاطر داریم جزو کاربران با سابقه هستید

باتشکر از شما .ولی متاسفانه باید بگویم که که شاید چهارمین بار باشد که مطالبی را در این تالار گذاشته ام که بسیار تاثیر گذار وجوابدهی دارد مثلا دیشب مطلبی را باعنوان آیا حاضرید که در عبادات دیگران  شریک  یا سهیم شوید من  باز هم میگویم یا واقعا سایت در گذاشتن مطلب اشتباه میکند و یا واقعا غرض ورزی است.چون من مطلبم را در همین جای  تالار روابط عمومی -تالار گفتگوی آزاد-موضوع جدید گذاشته ومیگذارم

امیدوارم ترتیب اثر دهید  و تحقیق کنید چراکه برای چند ثانیه هم روی صفحه انجمن ها - تالار روابط عمومی- گفتگوی آزاد ثبت شد ولی باز نشد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

دوشنبه 6 خرداد 1392  12:49 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ali_kamali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

مسئول محترم روابط عمومی

من به قوانین تالارهاوانتخاب کاربران برترکاملا"واقفم اماسئوالی برام پیش اومده واون اینکه باوجودیکه درتالارهای گفتگوی آزادوحجاب وعفاف ودین واندیشه که اعلام نمودیدبنظرشمامیزان امتیازبافردیکه فقط دریک تالارفعالیت می نموده باید200امتیازباشد؟البته اصلا"قصدمقایسه نداشتم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 6 خرداد 1392  1:33 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام و عرض ادب

بابت تغییر و اصلاح مدیران فعال با مدیران حاضر در اولین جلسه هفتگی در لیست ارسالی از مدیر ارشد انجمن تشکر میکنم و امیدوارم با این تغییر و اصلاح درست برای بقیه غایبین موجب ترغیب و تشویق برای حضور بقیه شود....

و در ضمن ورود بقیه ی دوستان cool((هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!)) و ((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))  به جمع خودمون(پرکاربردترین ارسال ها) تبریک میگم و امیدوارم شما نیز ((پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت)) بزودی بجمع ما بپیوندیدwink

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 6 خرداد 1392  2:05 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام واحترام

مسئول محترم روابط عمومی

من به قوانین تالارهاوانتخاب کاربران برترکاملا"واقفم اماسئوالی برام پیش اومده واون اینکه باوجودیکه درتالارهای گفتگوی آزادوحجاب وعفاف ودین واندیشه که اعلام نمودیدبنظرشمامیزان امتیازبافردیکه فقط دریک تالارفعالیت می نموده باید200امتیازباشد؟البته اصلا"قصدمقایسه نداشتم

با سلام و تشکر

صحبت شما صحیح است اما باید دقت کرد که میزان فعالیت در هر تالار به چه میزان بوده است. کمیت و کیفیت هر دو باهم مد نظر می باشد. هم تعداد تالارها و هم کیفیت حضور.

دوشنبه 6 خرداد 1392  2:06 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi farshon ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

با عرض سلام خدمت مسئول محترم روابط عمومی و همه همکاران شما

نام کاربری خودم را در لیست کاربران برتر اردیبهشت دیدم به همین خاطر لازم دیدم از شما و مدیر تالار اینترنت تشکر کنم . و برای شما و همکارانتان آرزوی موفقیت و شاد باش دارم

ببخشید رشته تحصیلی من ادبیات نیست و بلد نیستم از کلمات و جملات زیبا استفاده کنم

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 6 خرداد 1392  2:17 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

با عرض سلام خدمت مسئول محترم روابط عمومی و همه همکاران شما

نام کاربری خودم را در لیست کاربران برتر اردیبهشت دیدم به همین خاطر لازم دیدم از شما و مدیر تالار اینترنت تشکر کنم . و برای شما و همکارانتان آرزوی موفقیت و شاد باش دارم

ببخشید رشته تحصیلی من ادبیات نیست و بلد نیستم از کلمات و جملات زیبا استفاده کنم

با سلام و تبریک انتخاب شما بعنوان کاربر برتر انجمن های سایت

از اینکه در تالار اینترنت مشارکت و حضور فعال داشته اید، متشکریم. ارسال این پست شما، نهایت زیبایی و ادب را می رساند. برایتان آرزوی موفقیت داریم.

دوشنبه 6 خرداد 1392  3:40 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi farshon ali_kamali
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699
دوشنبه 6 خرداد 1392  6:51 PM
تشکرات از این پست
keyboard20 ali_kamali
ahmadireza
ahmadireza
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 14

سلام  مقاله با  عنوان  نقش معلم در تحقق شعار سال 1392( حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی)

ارسال  کردم در لیست مقالات  موجود نیست

ممنون میشم   یا ثبت کنید در غیر اینصورت  مطلع بفرمایید

میزان رای ملت است

حضرت امام (ره)

دوشنبه 6 خرداد 1392  7:38 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

باسلام.

چرا نتایج همان موقع نظرسنجی ها نمایش داده نمی شود؟

دوشنبه 6 خرداد 1392  8:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها