نقل قول salma57
با سلام
نمي دونم تا حالا متوجه شديد يا نه؟ تاريخ اخبار سايت ايراد داره. من تا حالا چند بار پيشنهاد دادم در مورد تاريخ اخبار كه تاريخ اخبار بايد همزمان با باز شدن صفحه قابل رؤيت باشد درست مثل مقالات سايت كه وقتي آنها را باز مي كنيم صفحه تاريخ خودبخود باز مي شود ولي خب گويا مسئولين اينطوري بيشتر مي پسندند. (چرخ دنده اي)
اما امروز چيز جالبي در مورد تاريخ مطالب سايت ديدم. آرشيو اخبار رو نگاه مي كردم دنبال مطلبي كه دو روز پيش خونده بودم مي گشتم. وقتي تاريخش رو نگاه كردم ديدم نوشته روز گذشته در صورتي كه خبر دو روز پيش بود.
البته همه مطالب دو روز پيش رو نگاه نكردم . خودتون آرشيو رو نگاه كنيد در تاريخ 4 خرداد كه دو روز پيش مي شه تاريخ مطالب نوشته شده روز گذشته.
اين در حالي است كه وقتي خبرهاي روز گذشته رو نگاه كردم ديدم نوشته مثلا 20 ساعت پيش. حالا بايد بنشينم حساب كنم كه مثلا 20 سعت پيش مي شه ساعت چند!! به نظرم اين تاريخ خيلي براي اخبار مناسب نيست. شايد براي مقالات و مطالب گوناگون ديگه مناسب باشه. در هر حال به نظر من اين يك اشكالي هست كه بايد رفع بشه.
چرا تاريخ معمولي براي مطالب سايت نمي زنيد؟ مثلا ساعت و روز و ماه و سال.
لطفا پيگيري نماييد.
با تشكر و ممنون از شما.
با سلام و تشکر از دقت نظر شما
این مورد را به واحد فنی انتقال خواهیم داد که چرخ دنده به صورت خودکار باز شود.
آرشیو را مشاهده کردم. یه نکته ای در تاریخ وجود دارد. اگر خبر تا قبل از 24 ساعت از تاریخ آن گذشته باشد، به صورت بازگشتی می نویسد. مثلا 24 دقیقه پیش، 1 ساعت قبل و .....
تا زمانی که فاصله بارگذاری به 23 و نهایتا 24 ساعت برسد. وقتی از 24 ساعت گذشت، می نویسد، روز گذشته و این کلمه روز گذشته را می نویسد تا زمانی که 48 ساعت از زمان بارگذاری بگذرد. وقتی از 48 ساعت گذشت، از آن زمان به بعد تاریخ شمسی خبر را خواهد نوشت.
مثلا خبری که ساعت 20 روز شنبه بارگذاری شده است، تا ساعت 19 روز یکشنبه می نویسد: 23 ساعت قبل .... وقتی ساعت به 20 رسید(یعنی 24 ساعت بگذرد) ، از آن زمان تا ساعت 20 روز دوشنبه می نویسد: روز گذشته....پس در واقع تا 48 ساعت بعد از خبر را می نویسد: روز گذشته. امیدوارم متوجه منظورمان شده باشید. شاید از یه نظر، بهتر باشد به جای روز گذشته، بنویسد دو روز قبل. این را صاحب نظران باید سوال کرد...