پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
دوشنبه 6 خرداد 1392 12:49 PM
باسلام متاسفانه بارها در تالار مطالب عمومی(گفتگو) مطلب جدید گذاشته ام که اگر میگذاشتد بماند نظر بسیاری را جلب میکرد وشرکت کاربران زیادی راجمع میکرد ولی متاسفانه نمیدانم بچه دلایلی یا اصلا گذاشته نمیشود ویا در جای نا مناسب ویا اصلا به آن پرداخته نمیشود یعنی بزرگنماییکه در برابر بعضی تاپیکها انجام میشود برای آن نمی شود
همین چند دقیقه پیش هم گذاشتم ودر همه جای تالار روابط عمومی دنبالش گشتم که دوباره نگویند در فلان جا گذاشتیم که جایش بهتر است که درهیچ جا نبود مثل چند تای قبلی.
امیدوارم تحقیق کنید وبگویید چند تا مطلب قبلی من هم شاید پیدا شد
چون من دیگه حاضر نیستم مطلب جدیدی در این تالار بگذارم
اگر مطالب من را از اول عضویتم بخوانید معلوم میشود در چه راستایی صحبت میکنم .خدا عالم به باطن ماست .اما خدا کند در این تالار غرض ورزی نباشد
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، پست های اخیر شما را بررسی کردم. مطالبی در خصوص امام رضا، تسلیت به کاربر samsam ، جمله زیبا در وصف پدر، امید عباسی، روابط عمومی، لیگ برتر و مسابقه دست، نظرنسجی امتیاز دهی به کاربران خط برتر بود که هیچ کدام از این پست ها، جابه جا یا حذف نشده اند. سایر پست های شما اکثراً در گفتگوی آزاد است و قابل مشاهده می باشد.
شاید محل درج پست های شما دقیق رعایت نشده. مثلاً برای امتیاز دهی به کاربران در روز اعیاد ائمه، در شاخه نظرسنجی در گفتگوی آزاد قرار دارد. عنوان دقیق پست های خود را بفرمائید تا بررسی کنیم وضعیت آن به چه صورت است. ما از سابقه فعالیت و حضور شما در سایت باخبریم و خوب بخاطر داریم جزو کاربران با سابقه هستید
باتشکر از شما .ولی متاسفانه باید بگویم که که شاید چهارمین بار باشد که مطالبی را در این تالار گذاشته ام که بسیار تاثیر گذار وجوابدهی دارد مثلا دیشب مطلبی را باعنوان آیا حاضرید که در عبادات دیگران شریک یا سهیم شوید من باز هم میگویم یا واقعا سایت در گذاشتن مطلب اشتباه میکند و یا واقعا غرض ورزی است.چون من مطلبم را در همین جای تالار روابط عمومی -تالار گفتگوی آزاد-موضوع جدید گذاشته ومیگذارم
امیدوارم ترتیب اثر دهید و تحقیق کنید چراکه برای چند ثانیه هم روی صفحه انجمن ها - تالار روابط عمومی- گفتگوی آزاد ثبت شد ولی باز نشد
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم