0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول ria1365

سلام

خسته نباشید چرا امنیاز پست های روز های اخیر لحاظ نشده است دلیلش چیست ؟

سلام و وقت بخیر همراه گرامی. پست های روزهای گذشته در حال بررسی و تایید و ارائه امتیاز است لذا به دلیل حجم بالا کمی با تامل لحاظ می گردد.

موفق و پیروز باشید

پنج شنبه 26 فروردین 1395  8:57 AM
تشکرات از این پست
fatemeh74 sayyed13737373 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392 ria1365
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

سلام خسته نباشید

لینک این مطلب چرا خرابه؟

سه حیوانی که پیامبر(ص) توصیه به نگهداری آن‌ها کرد

البته اگه جای این پرسش تو اینجا نیست پیشاپیش معذرت

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
پنج شنبه 26 فروردین 1395  9:05 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m fatemeh74 sayyed13737373 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول salma57

نقل قول ehsan007060

سلام

این زمان قرعه کشی هم معمایی شده برا خودش ها!

مگه نگفتین25 پس چرا یهو 24ام شد؟!

سلام و عرض ادب.

تاریخ پستتون رو نگاه کنید.

سلام

خب منظور اینکه روز 25 ام هم جزو مهلت باشه! حاج اقا هم فرمودند تا آخر هفته!!

بنظرم تاریخ قرعه کشی رو مثل زمان واریز یارانه ها دقیق اعلام بشه دیگه جای هیچ شک و شبهه ایی نمیمونه! مثلا این ماه گفتن ساعت24 روز پنجشنبه!!!

سلام و سپاس از شما..

همراه بزرگوار قبلا عرض شد که 25 فروردین بسته خواهد شد. و حدود ساعت 10 صبح این کار انجام شد که آن هم بخاطر برنامه های سالروز تولد اتفاق افتاد.

البته بعد از دو ماه زمان هم تا این روز کافی بود. باز هم سپاس از همراهی تان

پنج شنبه 26 فروردین 1395  9:06 AM
تشکرات از این پست
fatemeh74 sayyed13737373 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah

سلام خسته نباشید

لینک این مطلب چرا خرابه؟

سه حیوانی که پیامبر(ص) توصیه به نگهداری آن‌ها کرد

البته اگه جای این پرسش تو اینجا نیست پیشاپیش معذرت

سلام و سپاس از شما. درخواست شما به مسئول انجمن ها ارجاع شد

موفق و پیروز باشید

پنج شنبه 26 فروردین 1395  9:12 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

در مورد صحبتی که دوست خوبم،خانم برخوار داشتند، من هم نکاتی اضافه کنم.

اول اینکه همه مدیران انجمن، هر روز به انجمن سر نمیزنند. گاهی مدیری یک هفته نیست. طبیعتا پست ها و پیام های رد و بدل شده در روابط عمومی را مشاهده نمیکند.

شاید جلسات شما با مسئول انجمن بیشتر از قبل شده باشد ولی ارتباط مسئولین با مدیران (به صورت گروهی) خیلی کم و شاید به حد صفر رسیده .

اینکه ارائه پیشنهادات را هم مدتی به صندوق پیام محول کردید (باز تاکید میکنم شاید خیلی از مدیران پست شما را نبینند که اگر میدیدند تشکرشون زیر پست میومد) باعث شد درصد مشارکت و همفکری کم بشه.

قبلا جلسات آنلاینی بین مدیران و مسئولین برگزار میشد و مشکلات و پیشنهادات رد و بدل میشد.

در حال حاضر پیشنهاد میکنم در صورت امکان جلسات آنلاین مدیران را از سر بگیرید.

و اگر این مساله امکان پذیر نیست، در محیط انجمن (غیر از اتاق چت) محلی قرار بدین که مدیران انجمن به اون دسترسی داشته باشن و مسائل و برنامه ها و درخواست هاشون رو ارائه بدن. و همه در بحث ها شرکت کنند.

منتظر ارسال پیام از سوی مدیران نباشید، گاهی شما بازکننده بحث و درخواست کننده باشید (از طریق صندوق پیام)

مساله بعد هم اینکه گاهی مسائلی رخ میده که با اینکه کاربر را ناراضی میکنه ولی اعتراضی صورت نمیگیره یا اعتراض کم هست. (از جمله در اعلام دیرهنگام نتایج مسابقات و برنامه های ویژه، تاخیر در پرداخت برخی جوایز مخصوصا جوایز دوره ای مدیران و کاربران و امثالهم) ولی در کل باعث بی انگیزگی کاربر خواهد شد.

درسته خیلی از کاربران و مدیران چشمداشتی به جوایز ندارند ولی اینطور هم نیست که هیچ کدام از هدیه بدشون بیاد.

تاخیر در پرداخت روی افراد مختلف تاثیرات مختلفی داره و ممکنه از صفر تا صد درصد اثر بگذاره. (صفر درصدش مخصوص آقای خدایی سلطان حسنه های راسخون)

خودمو میگم، روزی که جایزه راسخون به دستم میرسه انگیزه ام بیشتر میشه شما اینطور نیستین؟ در مورد حقوق ؟!

ببخشید پستم طولانی شد.بقیشو بعدا میگم.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 26 فروردین 1395  10:57 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392 ria1365 mhzahraee sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ادامه پست قبل

در مورد ارتباط با مدیران

قبلا به خاطر پیشنهادات و مشکلات پیش آمده در انجمن، (گاهی دلخوری کاربران و یا کم شدن فعالیت) برنامه های ویژه و گاها اطلاع از مسائل دیگر، ارتباطات تلفنی از سوی موسسه با کاربران برقرار میشد. 

اگر مشکل پیش آمده قابل حل و فصل بود و اگر پیشنهاد مناسبی داده میشد با همکاری مدیران برنامه ها اجرا میشد. ولی الان به نظرم این ارتباط هم کمتر شده.

درسته که تعداد برنامه ها و تاپیک های ویژه بیشتر شده ولی چرخاننده برنامه ها مدیران تالارها نیستند.

نمیدونم حرفم درسته یا نه!

ولی به نظرم فعالیت مدیران برعکس فعالیت کاربران کاهش پیدا کرده.

در حال حاضر حاج آقا مسئولیت همه برنامه ها رو دارند .

نمیدونم پیگیری این مورد که مدیری کمتر پست میزنه بر عهده کیه.

مورد بعد رو میگم و دیگه سعی میکنم سکوت کنم.

قبلا مسئول روابط عمومی و هم مسئول انجمن(هم آقای کیانی و هم خواجه و آقای نجاران و خیلی بیشتر حاج آقا) در تاپیک های کاربران سایت شرکت میکردند. نظر میگذاشتند، تشکر میزدند و.. (منظورم اتاق چت نیست)

ولی در حال حاضر قضیه کمی فرق کرده.

البته اینکه گاها با حضور خود در اتاق چت، باعث دلگرمی کاربران میشید هم جای تقدیر و تشکر داره ولی خواهشا تاپیک های جالب و مورد توجه خودتون رو بدون پاسخ نبندید.

شرمنده از طولانی شدن کلامم.

باتشکر

پنج شنبه 26 فروردین 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392 ria1365 mhzahraee sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

در مورد صحبتی که دوست خوبم،خانم برخوار داشتند، من هم نکاتی اضافه کنم.

اول اینکه همه مدیران انجمن، هر روز به انجمن سر نمیزنند. گاهی مدیری یک هفته نیست. طبیعتا پست ها و پیام های رد و بدل شده در روابط عمومی را مشاهده نمیکند.

شاید جلسات شما با مسئول انجمن بیشتر از قبل شده باشد ولی ارتباط مسئولین با مدیران (به صورت گروهی) خیلی کم و شاید به حد صفر رسیده .

اینکه ارائه پیشنهادات را هم مدتی به صندوق پیام محول کردید (باز تاکید میکنم شاید خیلی از مدیران پست شما را نبینند که اگر میدیدند تشکرشون زیر پست میومد) باعث شد درصد مشارکت و همفکری کم بشه.

قبلا جلسات آنلاینی بین مدیران و مسئولین برگزار میشد و مشکلات و پیشنهادات رد و بدل میشد.

در حال حاضر پیشنهاد میکنم در صورت امکان جلسات آنلاین مدیران را از سر بگیرید.

و اگر این مساله امکان پذیر نیست، در محیط انجمن (غیر از اتاق چت) محلی قرار بدین که مدیران انجمن به اون دسترسی داشته باشن و مسائل و برنامه ها و درخواست هاشون رو ارائه بدن. و همه در بحث ها شرکت کنند.

منتظر ارسال پیام از سوی مدیران نباشید، گاهی شما بازکننده بحث و درخواست کننده باشید (از طریق صندوق پیام)

مساله بعد هم اینکه گاهی مسائلی رخ میده که با اینکه کاربر را ناراضی میکنه ولی اعتراضی صورت نمیگیره یا اعتراض کم هست. (از جمله در اعلام دیرهنگام نتایج مسابقات و برنامه های ویژه، تاخیر در پرداخت برخی جوایز مخصوصا جوایز دوره ای مدیران و کاربران و امثالهم) ولی در کل باعث بی انگیزگی کاربر خواهد شد.

درسته خیلی از کاربران و مدیران چشمداشتی به جوایز ندارند ولی اینطور هم نیست که هیچ کدام از هدیه بدشون بیاد.

تاخیر در پرداخت روی افراد مختلف تاثیرات مختلفی داره و ممکنه از صفر تا صد درصد اثر بگذاره. (صفر درصدش مخصوص آقای خدایی سلطان حسنه های راسخون)

خودمو میگم، روزی که جایزه راسخون به دستم میرسه انگیزه ام بیشتر میشه شما اینطور نیستین؟ در مورد حقوق ؟!

ببخشید پستم طولانی شد.بقیشو بعدا میگم.

با تشکر

سلام و عرض ادب

سپاس از شما بزرگوار. 

انتقادات و پیشنهادات بسیار خوبی بود که شرایط هر دو طرف باید در نظر گرفته شود. شرایط مالی، فرهنگی، و بسیاری شرط دیگر. لذا با وجود این ها هم باز سعی شده سر موقع کارها انجام گردد تا موجبات رضایت کاربران عزیز فراهم گردد. ان شا الله به مرور زمان همه شرایط بهتر خواهد شد.

و من الله توفیق

پنج شنبه 26 فروردین 1395  11:22 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392 ria1365 mhzahraee sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ببخشید قرار بود سکوت کنم ولی باز نشد.

در مورد جوایز دوره ای به حاج آقا هم گفتم.

اول اینکه قبلا که جوایز کاربران و مدیران (مخصوصا کاربران) ماهانه داده میشد بهتر بود.

کاربری که در مهرماه در ده تالار برتر میشد هدیه ای از راسخون دریافت میکرد و به قولی برای ماه بعد شارژ میشد.

ولی الان کاربری در مهر برتر شد باید در آبان و آذر هم برتر بشه، بعد در دی برتر بودنش اعلام بشه بعد معلوم بشه جایزه نقدی بهش تعلق میگیره یا نه، تازه بعد از درخواست چند باره در اسفند جایزه اش رو دریافت کنه.

گاهی هم کاربری که در مهر برتر بوده چون در آبان و آذر انگیزه نداشته، پس فقط حسنه بهش تعلق میگیره.

کاش در این مورد هم یک بررسی و تجدیدنظر میکردید.

نمیدونم با نظرسنجی، ایجاد تاپیک و یا به هر صورت دیگه نظر کاربران و مدیران برتر رو جویا بشید و بر اساس اون عمل کنید.

برای بعضی کاربران و مدیران هدیه ماهانه (هرچند اندک و یا غیرنقدی) بهتر از جایزه نقدی چهار پنج ماهه هست.

باز پیشنهاد میدم از کاربران و مدیران بزرگوار نظرسنجی کنید.

قبلا سی دی و کتابهای خوبی به عنوان هدیه ماهانه داده میشد.

ببخشید من کلا امروز رو گذاشتم برای انتقاد و پیشنهاد. :)

با تشکر.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  11:37 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar amirhossein1392 ria1365 ehsan007060 mhzahraee mehdi0014 rasekhoon_m sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

وای این نکته رو اینجا میگم . شما به حاج آقا بگید با مدیر تالار هماهنگ کنن.

صندلی داغ مسئولین رو بی زحمت دوباره راه بندازین.

اول از همه هم بی زحمت خودتون بشینین روش 

کلی سوال داریم.....

در آخر 

منکر زحمات و تلاش شما و مسئولین برای بهتر شدن انجمن و سایت نیستم. فقط مواردی که به نظرم به بهتر شدن انجمن کمک میکرد رو گفتم. شاید هم نظر من درست نباشه (که غیرممکنه اغلب و همیشه صددرصد حق با منه)laugh

امیدوارم همیشه در کارهاتون موفق و موید باشید.

باتشکر

پنج شنبه 26 فروردین 1395  11:44 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirhossein1392 ria1365 ehsan007060 mhzahraee rasekhoon_m sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام و عرض ادب.

شرمنده من هم این مطلب رو بگم/

و این حرف خواهر بزرگوارم سلما کاملا درسته .شاید ارتباط شما با مسئول انجمن ها بیشتر شده و از این طریق پیگیر مسائل بوده و هستید ولی اصل مطلب که همون رابطه ی بیشتر با مدیران هست خیلی کمتر شده و اصلن به چشم نمیخوره متاسفانه !!!!

وهمین موجب بی انگیزگی خیلی از مدیران شده.

در مورد صندوق پیام که فرمودین هست که دوستان مشکلاتشون رو بگن فکر نکنم صندوق خیلی کارساز باشه !!

زمانیکه که جلسه با مدیران گذاشته بشه چه آنلاین چه غیر آنلاین اینجوری خیلی مسائل رو بهتر و بیشتر میشه گفت از این طریق و خیلی از مسائل رو بهتر میشه حل کرد.(برخلاف صندوق پیام )

شاید با این جلسات یه چیزی به ذهن یه مدیری بیاد که همین میتونه خیلی کارساز باشه.

در مورد دادن طرح هم که فرمودین ما خیلی وقت پیش شاید 2-3 ماه قبل عید خیلی از طرح ها رو دادیم که بررسی بشن ولی متاسفانه این مورد هم خبری نشد.

ودر آخر باید قبول کنیم خیلی از این موارد و پشت گوش انداختن و به تاخیر انداختن خیلی از این مسائل باعث همین کم فعالیتی و بی انگیزگی مدیران میشه.

وقتی منه مدیر میبینم طرحی رو 3ماه پیش دادم ولی توجه ایی بهش نشده قطعا بی انگیزه میشم.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 26 فروردین 1395  12:50 PM
تشکرات از این پست
salma57 amirhossein1392 ria1365 ehsan007060 mhzahraee rasekhoon_m sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

شرمنده آقای قریشی من این رو هم میگم.

گاهی با دوستان راسخونی که حرف به حرف میشیم در مورد خیلی از مسائل راسخون دوستان میگن مسئولین مشغله شون زیاد هستش که فلان کار رو انجام نمیدن و یا بودجه نیس و از این حرفا...

من منکر مشغله ی زیاد مسئولین راسخون نمیشم و قبول هم دارم که واقعا زحمت میکشن.

ولی خیلی بهتر بود به فکر همه ی این موارد هم باشن.یعنی زمانیکه گفته میشه فلان کار چرا انجام نمیشه یا نشد با این پاسخ رو به رو نشیم که....کارها زیاد هست و مشغله ها زیاد 

یا زمانیکه که گفته میشه چرا جواب فلان طرح یا مسابقه داده نشده گفته نشه کارها زیاد هستش.بودجه کم هست و ......واقعا برای خیلی از طرح ها و برنامه ها وقت گذاشته بشه.

باور کنین همین نوع پاسخگویی باعث بی انگیزگیه.

گاهی مثل سابق خوب بود اگه مثلن گفته میشد فلان مسئول به مدت مثلن یه ساعت تشریف میارن فلان تاپیک دوستان بیان و مشکلاتشون رو بیان کنن.

همیشه منتظر طرح دادن مدیران نباشیم (خیلی از مدیران به دلیل اینکه خیلی به طرح هاشون توجه ایی نشده دیگه از فکر طرح دادن بیرون رفتن من خیلیا رو سراغ دارم )

خوب بود خودتون چند تا پیشنهاد میدادین به مدیرای تالارها حالا نه اجبار چون قبلن فرموده بودین ما نمیتونیم مدیران را اجبار به کاری کنیم در صورتی که میتونن اجراش کنن اینم در مورد همه ی تالارها نه دو سه تا تالاری که تو چشم میخورن اینجوری همه ی تالارها رو در گیر میکردین و فعال......

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 26 فروردین 1395  1:17 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 salma57 ria1365 mhzahraee rasekhoon_m sayyed13737373
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام. بنده هم موافق با نظرات خواهران راسخونی بزرگوار هستم.

ببخشین که یُخته انتقاد می کنم :-)

بنده مدتی پیش در مورد Text color ویرایش امضا انتقاد کردم و حاج آقا گفتند بررسی میشه ولی فکر کنم بررسی اون خیلی طول میکشه :-/

یا اینکه یه طرح در تالار نجوم داشتم چندبار به راسخون گفتم ولی همیشه گفتید فرصتش نرسیده... نمی دونم فرصت اجرای طرحم کِی فرامیرسه؟!

یا حتی سایت جدید رو که قرار بود رونمایی بشه فک کنم به فراموشی سپرده شد.... یاد ورزشگاه نقش جهان افتادم!!! دیگه باید جزو میراث فرهنگی بشه!!!

لطفن جلسات آنلاین را هم که یکی از بهترین راه های ارتباط بین مسئولین سایت و مدیران تالارهای انجمن هست را مجددا برگزار کنید.

اگه می خواین شماره حساب بدین ما به سایت کمک می کنیم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومیپاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

ولی منکر زحمات جنابعالی و دیگر مسئولین عزیز راسخون نیستم. اجرکم عند الله

موفق باشین

یاعلی

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

پنج شنبه 26 فروردین 1395  1:32 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 borkhar ria1365 ehsan007060 mhzahraee rasekhoon_m sayyed13737373
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

سلام

برندگان اسفند و فروردین(قرعه کشی - فروشگاه) رو اعلام نکردید ؟

قرار بود شنبه .روابط عمومی

شنبه 28 فروردین 1395  9:55 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee rasekhoon_m ria1365 ehsan007060 sayyed13737373
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

راسخون نباید دروغ بگوید .....صادقانه کار کنیدپاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

شنبه 28 فروردین 1395  3:23 PM
تشکرات از این پست
ria1365 rasekhoon_m ehsan007060 sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

سلام

برندگان اسفند و فروردین(قرعه کشی - فروشگاه) رو اعلام نکردید ؟

قرار بود شنبه .روابط عمومی

سلام بر شما. همراه بزرگوار قرار راسخون این هفته بود قبلا هم اطلاع رسانی شد که با برنامه های سالروز تولد راسخون، همزمان با ایام ولادت ائمه ی بزرگوار علیهم السلام ارایه می گردد.

ان شا الله در روز دوشنبه  هشتمین سالروز تولد راسخون اعلان خواهد شد.

شنبه 28 فروردین 1395  3:43 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh catcat namebaran ehsan007060 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها