سلام و عرض ادب و احترام.
در مورد صحبتی که دوست خوبم،خانم برخوار داشتند، من هم نکاتی اضافه کنم.
اول اینکه همه مدیران انجمن، هر روز به انجمن سر نمیزنند. گاهی مدیری یک هفته نیست. طبیعتا پست ها و پیام های رد و بدل شده در روابط عمومی را مشاهده نمیکند.
شاید جلسات شما با مسئول انجمن بیشتر از قبل شده باشد ولی ارتباط مسئولین با مدیران (به صورت گروهی) خیلی کم و شاید به حد صفر رسیده .
اینکه ارائه پیشنهادات را هم مدتی به صندوق پیام محول کردید (باز تاکید میکنم شاید خیلی از مدیران پست شما را نبینند که اگر میدیدند تشکرشون زیر پست میومد) باعث شد درصد مشارکت و همفکری کم بشه.
قبلا جلسات آنلاینی بین مدیران و مسئولین برگزار میشد و مشکلات و پیشنهادات رد و بدل میشد.
در حال حاضر پیشنهاد میکنم در صورت امکان جلسات آنلاین مدیران را از سر بگیرید.
و اگر این مساله امکان پذیر نیست، در محیط انجمن (غیر از اتاق چت) محلی قرار بدین که مدیران انجمن به اون دسترسی داشته باشن و مسائل و برنامه ها و درخواست هاشون رو ارائه بدن. و همه در بحث ها شرکت کنند.
منتظر ارسال پیام از سوی مدیران نباشید، گاهی شما بازکننده بحث و درخواست کننده باشید (از طریق صندوق پیام)
مساله بعد هم اینکه گاهی مسائلی رخ میده که با اینکه کاربر را ناراضی میکنه ولی اعتراضی صورت نمیگیره یا اعتراض کم هست. (از جمله در اعلام دیرهنگام نتایج مسابقات و برنامه های ویژه، تاخیر در پرداخت برخی جوایز مخصوصا جوایز دوره ای مدیران و کاربران و امثالهم) ولی در کل باعث بی انگیزگی کاربر خواهد شد.
درسته خیلی از کاربران و مدیران چشمداشتی به جوایز ندارند ولی اینطور هم نیست که هیچ کدام از هدیه بدشون بیاد.
تاخیر در پرداخت روی افراد مختلف تاثیرات مختلفی داره و ممکنه از صفر تا صد درصد اثر بگذاره. (صفر درصدش مخصوص آقای خدایی سلطان حسنه های راسخون)
خودمو میگم، روزی که جایزه راسخون به دستم میرسه انگیزه ام بیشتر میشه شما اینطور نیستین؟ در مورد حقوق ؟!
ببخشید پستم طولانی شد.بقیشو بعدا میگم.
با تشکر