پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
پنج شنبه 26 فروردین 1395 1:17 PM
شرمنده آقای قریشی من این رو هم میگم.
گاهی با دوستان راسخونی که حرف به حرف میشیم در مورد خیلی از مسائل راسخون دوستان میگن مسئولین مشغله شون زیاد هستش که فلان کار رو انجام نمیدن و یا بودجه نیس و از این حرفا...
من منکر مشغله ی زیاد مسئولین راسخون نمیشم و قبول هم دارم که واقعا زحمت میکشن.
ولی خیلی بهتر بود به فکر همه ی این موارد هم باشن.یعنی زمانیکه گفته میشه فلان کار چرا انجام نمیشه یا نشد با این پاسخ رو به رو نشیم که....کارها زیاد هست و مشغله ها زیاد
یا زمانیکه که گفته میشه چرا جواب فلان طرح یا مسابقه داده نشده گفته نشه کارها زیاد هستش.بودجه کم هست و ......واقعا برای خیلی از طرح ها و برنامه ها وقت گذاشته بشه.
باور کنین همین نوع پاسخگویی باعث بی انگیزگیه.
گاهی مثل سابق خوب بود اگه مثلن گفته میشد فلان مسئول به مدت مثلن یه ساعت تشریف میارن فلان تاپیک دوستان بیان و مشکلاتشون رو بیان کنن.
همیشه منتظر طرح دادن مدیران نباشیم (خیلی از مدیران به دلیل اینکه خیلی به طرح هاشون توجه ایی نشده دیگه از فکر طرح دادن بیرون رفتن من خیلیا رو سراغ دارم )
خوب بود خودتون چند تا پیشنهاد میدادین به مدیرای تالارها حالا نه اجبار چون قبلن فرموده بودین ما نمیتونیم مدیران را اجبار به کاری کنیم در صورتی که میتونن اجراش کنن اینم در مورد همه ی تالارها نه دو سه تا تالاری که تو چشم میخورن اینجوری همه ی تالارها رو در گیر میکردین و فعال......