0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول ali18827

چرا نظرسنجی ندارین

سلام و درود بر شما همراه گرام.

بخش نظرسنجی به گونه ای متفاوت در حال بررسی برای راه اندازی مجدد است. اما شما می توانید در همین قسمت روابط عمومی نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را ارایه فرمایید که یا کمک شما بتوانیم ارتقای همه جانبه ی سایت را شاهد باشیم ان شا الله...

موفق و پیروز باشید

شنبه 7 آذر 1394  7:43 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 borkhar ehsan007060 ria1365
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام آقای قریشی.

خسته نباشین.

آقای قریشی ,دوستان هرچی طرح و برنامه اس رو میگن ,شما در جوابشون میفرمایین : ان شاءالله به زودی .ان َشااءالله با رونمایی سایت جدید,در دست بررسی هست برا برنامه های بهتر !!!!و......

نمیدونم....ما دیگه به همین سایت جدید عادت کردیم.ما با راسخون میسازیم و راسخون هم با ما.

ولی اینجوری هم که شما همه طرح ها و برنامه ها رو گذاشتین برا بررسی و رو نمایی سایت جدید درستش نیست.frown

یعنی هیچ برنامه ایی مخصوصا تو انجمن وجود نداره که یه کم انگیزه بشه برا کاربران. همشون درحال بررسی ان !surprise

حالا از ما که گذشته آقای قریشی ما با همه چی میسازیم تو سایت من گفتم برا ایندگانی که بعد از ما میان.laugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 7 آذر 1394  12:36 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m ehsan007060 ria1365 siryahya emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام.

به زودی . به زودی . به زودی . به زودی . این به زودی کی خواهد بود ؟ چه کلمه هراس انگیزی است این به زودی . به زودی ممکن است یک ثانیه دیگر باشد . به زودی می تواند یک سال طول بکشد . به زودی کلمه ای است هراس انگیز . این به زودی آینده را در هم می فشارد ، آن را کوچک می کند و دیگر هیچ چیز مطمئنی در کار نخواهد بود . هر چه هست دودلی و تزلزل مطلق خواهد بود . به زودی هیچ نیست و به زودی چه بسا چیزهایی است . به زودی همه چیز است . به زودی مرگ است ........

هاینریش بل

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 7 آذر 1394  12:46 PM
تشکرات از این پست
borkhar hossein201273 rasekhoon_m ehsan007060 ria1365 siryahya emamedavazdah
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

یه زمانی آقای قریشی ما عضور راسخون شدیم اینقدر برنامه های متنوع بود هم توی انجمن هم توی سایت.اصلن آدم دلش نمیومد از سایت دل بکنه.

دوستان یکی یکی معتاد شدن ....حالا که معتاد شدن دیگه سایت هیچ برنامه ایی براشون نداره یا همشون قراره به زودی اجرا بشن !!!

همه برنامه ها تکراری . بی انگیزه.

اصلن هیچ همکاری با کاربران نمیشه....اصلن هیچ کس به نظرات کاربران اهمیت نمیده.

دوستان یه بار.2بار میان نظراتشون و رو میگن میبینن هیچ اهمیتی داده نمیشه  اصلن از همه چی پشیمون میشن.

باور کنین آقای قریشی همه ی اینها هست که من دارم میگم یعنی نه تنها حرف من .خیلی از دوستان رو هم که من باهاشون صحبت داشتم همین نظر رو دارن.

شنبه 7 آذر 1394  12:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m hossein201273 ehsan007060 ria1365 siryahya emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1

من قصد ادامه بحث رو ندارم.

چیزی که به نظرم میرسه رو میگم شاید نظرم درست و یا شاید غلط باشه.

عوامل زیادی دخیلند در کم و زیاد شدن انگیزه.

مدیران تالارها بر اساس انگیزه و علاقه و گاها با پشتکار عالی وارد انجمن میشن، بعد از مدتی طرح های خوبی هم اجراذمیکنند.

گاهی در این بین طرح های مفیدشون به علت های گوناگون (از قبیل به زودی ، بررسی میشود ، در دست اقدام است، مشکل فنی، تا رونمایی از سایت جدید منتظر بمانیدو .....)، یا اجرا نمیشن و یا همکاری کمی باهاشون صورت میگیره.

طبعا انگیزه و بعد فعالیتشون کم و کمتر میشه.

گاهی مدیری بعد از عدم موافقت و یا استقبال از طرحش کلا ناپدید میشه ولی با کمال تعجب گاهی حتی غیبت چندین ماهه یک مدیر باعث نمیشه که از مدیریت کنار گذاشته بشه.

من معرفی کاربران در آخر هر ماه حتی به طور منظم رو نشانه فعالیت مدیر تالار نمی دونم.

متاسفانه هستند مدیرانی که فقط در برهه ای از زمان در انجمن پیدا میشوند و بعد به مشغولیات دیگرشون میرسن. از قبیل وبلاگ، کار و مشغلات دیگر.

کاربران برتر هم که خدا رو شکر کم نیستند در مقایسه با مدیران کمتر مورد توجه اند. 

خلاصه بعد از مدتی هم کاربر و هم مدیر انگیزه خود را از دست داده و میشود آنچه نباید بشود.

شنبه 7 آذر 1394  1:22 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m hossein201273 ehsan007060 siryahya emamedavazdah ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

آقای قریشی دوستانی هستن که میگن ما چند طرح دادیم دیدیم موافقت نشد کلن بیخیال طرح دادن شدیم.من نگاه میکردم واقعا طرحهای جالبی میشد در صورتی که مسئولین هم کمک میکردن.

الان مثل همین طرح ذره بین راسخونی (این رو من مثال میزنم ها ) اگه طرح خوبی نبود چرا از اول باهاش مخالفت نشد ؟

باور کنین اگه همون اول مخلفت میشد خیلی سر سنگین تر بود تا اینکه فقط 2 تا تالارها برن زیر ذره بین و تموم بشه....

آقای قریشی من خیلی از دوستان رو سراغ دارم فقط و فقط هدفشون انجام کار فرهنگیه و هیچ انتظار پاداش و یا جایزه و هدیه ایی رو از راسخون ندارن.

مسئولین دیگه خودشون بهتر کاربران رو میشناسن ولی این دوستان هم وقتی میبینن که بهشون توجه ایی نمیشه به ایده هاشون توجه ایی نمیشه و همش میره تو بایگانی راسخون دیگه بی انگیزه میشن.

شنبه 7 آذر 1394  1:30 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hossein201273 salma57 ehsan007060 ria1365 siryahya emamedavazdah ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

سلام و درود و خدا قوت به همه کاربران بخصوص خواهران بزرگوار: سلما و برخوار

اول از همه بس سپاسگزارم که این همه نقد فرمودید و دلتون پره و صد البته بخاطر راسخونه و واقعا از خدا می خوام که کمک کنه حداقل گوش شنوا باشیم و ان شا الله در راستای تحقق نظرات شما عزیزان، مثمر ثمر...

اما ضمن سپاس مجدد از شما بزرگواران و همه همراهانی که دلسوز سایت و بخصوص انجمن ها هستند و نظراتی که می دهند برای پیشبرد اهداف سایت و فعالیت بیشتر و بهتره راسخون هست باید عرض کنم خودتون هم مستحضر هستید بنده کمترین فقط دوماه است که خدمت شما هستم و قراره انجام وظیفه کنم هم چنین فرمایشات شما بسیاریش برمی گرده به قبل از این حضور، که البته هم زمان بررسی و چکش کاری می خواهد هم زمان ایده و پیشنهاد بهتر. نکته دیگر اینکه باور کنید بنده شاید بیشتر از شما عزیزان دغدغه ی انجمن ها را داشته و دارم و واقعا و صادقانه دوست دارم انجمن ها فعال تر و پویاتر و با همکاری همه مدیران و کاربران مدیریت، اجرا و کنترل شود. چون هم پتانسیل بس بالایی دارد هم مدیران و کاربران پرقدرت. 

اما باید عرض کنم مسئولان قبل شاید ایده ها را رد می کردند و قبول نمی کردند و کاری اضافه نمی شد اما به جرات می توانم عرض کنم بنده طرحی را رد نکرده ام زیرا معتقدم باید رفتار و عمل متقابل باشد و مدیر و کاربر برای رشد کمی و کیفی کار باید تعامل و تبادل نظرات داشته باشند. کما اینکه طرح سوگواره عاشورایی در حجم گسترده که بخش انجمن و مسابقات و وبلاگ را با هم به کار گرفته و طرح نظرسنجی وبلاگ ویژه هم چنین طرح های دیگر که از بین پیشنهادات خود شما کاربران و مدیران عزیز انتخاب و بررسی و ارایه خواهد شد که کم کم رونمایی خواهد شد برگزار گردیده است.

ضمنا باور بفرمایید هدف بنده رشد و ارتقای هر چه بهتر انجمن ها بوده و هست و اگر کاری یا طرحی دیر یا زود ارایه می گردد به خاطر فرارسیدن زمان بهتر برای آن طرح بوده یا اینکه بخش های فنی یا دیگران آمادگی آن را نداشته اند. 

لذا بااحترام به همه نظرات و فرمایشات شما عزیزان لطفا با وجود مدت کم حضور بنده در پست روابط عمومی نیز حجم بالای کاری در داخل و جلسات بیرون موسسه، هم چنین دغدغه ی کاربران و مدیران عزیز، زین پس برای فعال تر شدن انجمن ها کارهایی انجام خواهد شد که در دسترس باشد و به مرور طرح ها و ایده ها اجرا شود ان شا الله...

و البته بسیاری حرف های دیگر..................... ...

عذر اگر طولانی شد. سپاس که همراهید و با آرزوی بهترین ها

شنبه 7 آذر 1394  2:14 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh ehsan007060 borkhar namebaran amirali123 ria1365 siryahya ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

خدا رو شکر بالاخره جناب آقای قریشی هم یه پست بلند مدت (طولانی) زدند. بعد از دوران سکوت و پست های کوتاه غافلگیرانه بود. 

ممنون بابت توضیحات. 

شنبه 7 آذر 1394  3:35 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m kordabadi borkhar amirali123 ria1365 ehsan007060 emamedavazdah ravabet_rasekhoon
kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3073

با سلام و عرض خسته نباشید لطفا امضای بنده رو ثبت بفرمایید. با تشکر فراوان

خوشا دردی که درمانش تو باشی

خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

شنبه 7 آذر 1394  8:16 PM
تشکرات از این پست
haj114 ria1365 rasekhoon_m salma57 nazaninfatemeh borkhar ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول kordabadi
با سلام و عرض خسته نباشید لطفا امضای بنده رو ثبت بفرمایید. با تشکر فراوان

سلام و درود و خدا قوت.
تایید شد. موفق باشید
یک شنبه 8 آذر 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh kordabadi borkhar ravabet_rasekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

بنظرم اگر برنامه های اجرا شده از طرف بخش های مختلف سایت از جمله روابط عمومی و واحد فنی!! و همچنین برنامه های آینده بصورت ماهانه اطلاع رسانی بشه اعتراضات کمنر میشه و اوضاع کلا بهتر میشه!

دوشنبه 9 آذر 1394  10:51 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 siryahya salma57 kordabadi borkhar emamedavazdah ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

بنظرم اگر برنامه های اجرا شده از طرف بخش های مختلف سایت از جمله روابط عمومی و واحد فنی!! و همچنین برنامه های آینده بصورت ماهانه اطلاع رسانی بشه اعتراضات کمنر میشه و اوضاع کلا بهتر میشه!

سلام بر شما و ممنون از پیشنهادتون.

اگر اتفاقی در شرف وقوع باشه یا یه وقوع پیوسته باشد به اطلاع همه عزیزان خواهد رسید ولی این پیشنهاد شما بزرگوار هم اتفاقا در این تغییرات لحاظ شده و ان شا الله تغییراتی که در دستور کار است البته در حد توانایی موجود در سایت، به صورت بسته ی زمستانی ارایه خواهد شد  ان شا الله... اکنون هم روابط عمومی در حال تدوین آن است. 

دوستان عزیز اعم از مدیران و کاربران بزرگوار اگر پیشنهادی دارند لطفا به ایمیل یا صندوق پیام روابط عمومی ارسال فرمایند.

دوشنبه 9 آذر 1394  11:25 AM
تشکرات از این پست
haj114 ehsan007060 siryahya nazaninfatemeh salma57 borkhar emamedavazdah ravabet_rasekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول ehsan007060

سلام

سلام بر شما و ممنون از پیشنهادتون.

اگر اتفاقی در شرف وقوع باشه یا یه وقوع پیوسته باشد به اطلاع همه عزیزان خواهد رسید ولی این پیشنهاد شما بزرگوار هم اتفاقا در این تغییرات لحاظ شده و ان شا الله تغییراتی که در دستور کار است البته در حد توانایی موجود در سایت، به صورت بسته ی زمستانی ارایه خواهد شد  ان شا الله... اکنون هم روابط عمومی در حال تدوین آن است. 

دوستان عزیز اعم از مدیران و کاربران بزرگوار اگر پیشنهادی دارند لطفا به ایمیل یا صندوق پیام روابط عمومی ارسال فرمایند.

شما جزییات بیشتری از بسته ی زمستانی ارایه بفرمایید تا پیشنهادات در همان راستا ارایه گردد!

دوشنبه 9 آذر 1394  11:42 AM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh salma57 kordabadi rasekhoon_m borkhar ravabet_rasekhoon
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

سلام مسئول محترم

اینجانب مدتی است که سوالی رو از قسمت مشاوره پرسیده ام،

مطمئنا مهم بود و ضروری،

اما پاسخ داده نشده است.

دوشنبه 9 آذر 1394  2:56 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar salma57 ehsan007060 ravabet_rasekhoon
mohammadsamadi500
mohammadsamadi500
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12
دوشنبه 9 آذر 1394  3:06 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ali_kamali nazaninfatemeh ehsan007060 hossein201273 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها