پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 7 آذر 1394 2:14 PM
سلام و درود و خدا قوت به همه کاربران بخصوص خواهران بزرگوار: سلما و برخوار
اول از همه بس سپاسگزارم که این همه نقد فرمودید و دلتون پره و صد البته بخاطر راسخونه و واقعا از خدا می خوام که کمک کنه حداقل گوش شنوا باشیم و ان شا الله در راستای تحقق نظرات شما عزیزان، مثمر ثمر...
اما ضمن سپاس مجدد از شما بزرگواران و همه همراهانی که دلسوز سایت و بخصوص انجمن ها هستند و نظراتی که می دهند برای پیشبرد اهداف سایت و فعالیت بیشتر و بهتره راسخون هست باید عرض کنم خودتون هم مستحضر هستید بنده کمترین فقط دوماه است که خدمت شما هستم و قراره انجام وظیفه کنم هم چنین فرمایشات شما بسیاریش برمی گرده به قبل از این حضور، که البته هم زمان بررسی و چکش کاری می خواهد هم زمان ایده و پیشنهاد بهتر. نکته دیگر اینکه باور کنید بنده شاید بیشتر از شما عزیزان دغدغه ی انجمن ها را داشته و دارم و واقعا و صادقانه دوست دارم انجمن ها فعال تر و پویاتر و با همکاری همه مدیران و کاربران مدیریت، اجرا و کنترل شود. چون هم پتانسیل بس بالایی دارد هم مدیران و کاربران پرقدرت.
اما باید عرض کنم مسئولان قبل شاید ایده ها را رد می کردند و قبول نمی کردند و کاری اضافه نمی شد اما به جرات می توانم عرض کنم بنده طرحی را رد نکرده ام زیرا معتقدم باید رفتار و عمل متقابل باشد و مدیر و کاربر برای رشد کمی و کیفی کار باید تعامل و تبادل نظرات داشته باشند. کما اینکه طرح سوگواره عاشورایی در حجم گسترده که بخش انجمن و مسابقات و وبلاگ را با هم به کار گرفته و طرح نظرسنجی وبلاگ ویژه هم چنین طرح های دیگر که از بین پیشنهادات خود شما کاربران و مدیران عزیز انتخاب و بررسی و ارایه خواهد شد که کم کم رونمایی خواهد شد برگزار گردیده است.
ضمنا باور بفرمایید هدف بنده رشد و ارتقای هر چه بهتر انجمن ها بوده و هست و اگر کاری یا طرحی دیر یا زود ارایه می گردد به خاطر فرارسیدن زمان بهتر برای آن طرح بوده یا اینکه بخش های فنی یا دیگران آمادگی آن را نداشته اند.
لذا بااحترام به همه نظرات و فرمایشات شما عزیزان لطفا با وجود مدت کم حضور بنده در پست روابط عمومی نیز حجم بالای کاری در داخل و جلسات بیرون موسسه، هم چنین دغدغه ی کاربران و مدیران عزیز، زین پس برای فعال تر شدن انجمن ها کارهایی انجام خواهد شد که در دسترس باشد و به مرور طرح ها و ایده ها اجرا شود ان شا الله...
و البته بسیاری حرف های دیگر..................... ...
عذر اگر طولانی شد. سپاس که همراهید و با آرزوی بهترین ها