پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سلام
قسمت رای دهی فعال است یا نه ؟
رای دهی به چه موضوعی را میفرمایید؟
رای دهی به چه موضوعی را میفرمایید؟///////
سلام مجدد:
رای دهی برای اضافه کردن امتیاز مثلا قسمت احادیث و...برای هر حدیثی ک کلیک میکنیم تقریبا وسط صفحه با 5ستاره در میاد ....اگه با ماوس زده شود امیتاز اضاف میشه یا نه...؟؟؟
سلام و عرض ادب.
یکی دو روز هست در نوار زرد بالای صفحات که نام و تعداد پیامها نشان داده میشه، به جای امتیاز شما در راسخون، مقدار حسنه شما در راسخون نمایش داده میشه.
پس اگر تغییری در شماره عدد بالا دیدین مربوط به این تغییر فنی هست، نه اینکه خدای ناکرده امتیازی از کاربری حذف شده باشه.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
سلام و عرض ادب
قبلا رای دهی به محتوای سایت امتیاز داشت.
ولی این امتیاز یکی دو ساله که برداشته شده و دیگر به ازای رای دادن به محتوای سایت اعم از اخبار و احادیث و .... امتیازی به کاربران تعلق نمیگیرد.
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
Omiddeymi1368:اووووووه! ،چته متعجبی،من دیگه حرفی ندارم
پس چطور حرف بزنم داداش ،هیچکس جواب من نمیده ،،،شما بگو چکار کنم؟
خواهشا نقل قول حرفای من را پاک کنید؟
إصبِروا صَبراً جَمیلاً + خوش اخلاقی!
إصبِروا صَبراً جَمیلاً + خوش اخلاقی! . ///این حدیث بخودت مربوطه داداش ولازم نیست نصیحت بکنی!!!!!خوش اخلاقی ،،،،ببخشید دیگه ،،،،،،،،،،شب بخیر
برای حل این مشکل شما چند راه دارید یا مرورگرتون رو در گوشی بر حسب اندروید بر دسکتاب تنظیم کنید یا راه زیر:
شما در موبایل یا تبلتتون با هر مرورگری که هستید مثلا کروم در تنظیماتش گزینه ای هست به اسم Request desktop site شما این گزینرو فعال کنید مشکلتون حل میشه
علیکم
ببخشید این اسم در مرورگر موزیلا فایرفاکس آندروید رو پیدا نکردم ،بایستی کجا برم؟
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
از حرف زدنِ هر کس کاملاً مشخصه. دیگ به دیگ میگه ته دیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!