0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول catcat

rasekhoon_m

با عرض سلام

پیامی تو صندوق شما  ارسال کردم ....لطفا جواب بدید ؟

سلام. دیدم خیلی عجله دارین پاسخ دادم . صرفا جهت اطلاع ، روزهای پنج شنبه موسسه راسخون ساعت 1 بعد از ظهر تعطیل میشه. در ایام تعطیل هم که موسسه تعطیله. پس انتظار نداشته باشید در ایام تعطیل حتما مسئولین پاسخگو باشند. احتمالا روز شنبه جواب سوالتون رو دریافت میکنید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 9 مهر 1394  9:05 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 sayyed13737373 rasekhoon_m ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از مسئولین سایت با موبایل و تبلت در انجمن پست زدند یا نه! در موبایل موقعی که گزینه ارسال پست رو میزنیم، sourse نوشتار باز میشه و هیچ یک از ابزار نوشتاری قابل مشاهده نیست. حتی نوشته ها بدون اینتر ارسال میشوند. و اگر بخواهیم نوشته پاراگراف داشته باشه باید کدهای htmlرو در نوشته وارد کنیم. لطفا اگر امکان داره، ایجاد نسخه نوشتار پست در انجمن مخصوص موبایل رو در دستور کار قرار دهید.

سلام

برای حل این مشکل شما چند راه دارید یا مرورگرتون رو در گوشی بر حسب اندروید بر دسکتاب تنظیم کنید یا راه زیر:

شما در موبایل یا تبلتتون با هر مرورگری که هستید مثلا کروم در تنظیماتش گزینه ای هست به اسم Request desktop site شما این گزینرو فعال کنید  مشکلتون حل میشه 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

جمعه 10 مهر 1394  1:15 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 catcat sayyed13737373 rasekhoon_m kordabadi ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ممنون آقای ایمانی

یعنی اینقدر راحت بود و من خبر نداشتم. خیر ببینید که گره از مشکل چند ساله من باز کردین. 

فکر کنم عیدی امسال من از راسخون و البته از سادات راسخونی، یاد گرفتن این ترفند بود. 

الان کلی ذوق کردم. دارم با موبایل پست میزنم. و همه گزینه ها برام نمایش داده میشه. 

جمعه 10 مهر 1394  1:24 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 sayyed13737373 rasekhoon_m kordabadi ehsan007060 ria1365
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

نقل قول ria1365

نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از مسئولین سایت با موبایل و تبلت در انجمن پست زدند یا نه! در موبایل موقعی که گزینه ارسال پست رو میزنیم، sourse نوشتار باز میشه و هیچ یک از ابزار نوشتاری قابل مشاهده نیست. حتی نوشته ها بدون اینتر ارسال میشوند. و اگر بخواهیم نوشته پاراگراف داشته باشه باید کدهای htmlرو در نوشته وارد کنیم. لطفا اگر امکان داره، ایجاد نسخه نوشتار پست در انجمن مخصوص موبایل رو در دستور کار قرار دهید.

سلام

برای حل این مشکل شما چند راه دارید یا مرورگرتون رو در گوشی بر حسب اندروید بر دسکتاب تنظیم کنید یا راه زیر:

شما در موبایل یا تبلتتون با هر مرورگری که هستید مثلا کروم در تنظیماتش گزینه ای هست به اسم Request desktop site شما این گزینرو فعال کنید  مشکلتون حل میشه

علیکم

ببخشید این اسم در مرورگر موزیلا فایرفاکس آندروید رو پیدا نکردم ،بایستی کجا برم؟

جمعه 10 مهر 1394  9:49 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m ehsan007060 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول farshon

جناب قریشی

باسلام واحترام

آقامن عیدی غدیرخم وسادات روباشمابخاطرشیرینی قبولی کارشناسی ارشدم بی حساب شدم وتوقعی ندارم خواستم به این بهانه این عیدبزرگ روخدمتتون تبریک عرض کرده باشم .شادباشید

سلام بر شما و تبریک ویژه به مناسبت قبولی تان... به امید موفقیت های روزافزون همه ی شما همراهان عزیز راسخون..

شنبه 11 مهر 1394  8:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar farshon sayyed13737373 ehsan007060 ria1365
catcat
catcat
کاربر طلایی1

اقای مدیر چند بار بهت پیام میدم جواب نمیدی و لازم نیست حالمو بگیری خودش جایزه نرم‌افزار بود و نمیخوام بات دعوا کنم .......اگه جوابگو نیستی برا چی مسابقات میذاری ..............  ...از موقعی  که ثبت نام کردم تا حالا هیچ ندیدم از راسخون ..... فقط  دوس دارین اذیت کنی ./پشتیبانی از نظر من خیلی خیلی ضعیف....angryangel

شنبه 11 مهر 1394  1:42 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh rasekhoon_m sayyed13737373 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول catcat

اقای مدیر چند بار بهت پیام میدم جواب نمیدی و لازم نیست حالمو بگیری خودش جایزه نرم‌افزار بود و نمیخوام بات دعوا کنم .......اگه جوابگو نیستی برا چی مسابقات میذاری ..............  ...از موقعی  که ثبت نام کردم تا حالا هیچ ندیدم از راسخون ..... فقط  دوس دارین اذیت کنی ./پشتیبانی از نظر من خیلی خیلی ضعیف....angryangel

سلام و عرض ادب.

احتمالا جناب آقای قریشی دارن عیدی دوستان راسخونی رو آماده میکنن وقت نکردن پاسخگو باشن

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 11 مهر 1394  2:07 PM
تشکرات از این پست
catcat nazaninfatemeh rasekhoon_m ali_kamali sayyed13737373 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام اقای قریشی 

خسته نباشین.

قرارنشد عیدیها یکسان نباشه ها.!!!ما اعتراض داریم عیدی همه ی دوستان باید یکسان باشه.پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

امتیازات رو جدابدین .عیدیها رو هم جدا.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 11 مهر 1394  3:03 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m ali_kamali sayyed13737373 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

angryangel

سلام و عرض ادب.

ن همچنین حرفی نیست از روی عمد و کینه گرفته ،یعنی دوس نداره جوابم بده البته من ازکارم منصرف شدم.

شنبه 11 مهر 1394  3:18 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m ali_kamali sayyed13737373 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365
catcat
catcat
کاربر طلایی1

خواهشا تصویر پروفیل من را تایید ش نکنید!!!!!!!!!

شنبه 11 مهر 1394  3:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m ali_kamali sayyed13737373 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

نقل قول borkhar

angryangel

سلام و عرض ادب.

ن همچنین حرفی نیست از روی عمد و کینه گرفته ،یعنی دوس نداره جوابم بده البته من ازکارم منصرف شدم.

سلام و عرص ادب. 

با اجازه مسئول روابط عمومی . ببخشید من جواب دادم

در مورد فروشگاه یا بخش جوایز و مسابقات اگر سوالی دارین باید در تاپیک همون بخش سوال خودتون رو بپرسین. 

هر کدام از بخش ها مسئول جداگانه ای داره. 

در ضمن موسسه راسخون معمولا ساعت 3 تعطیل میشه و احتمال اینکه عکس پروفایل شما در ساعات تعطیل تایید بشه خیلی خیلی کم هست. 

مگر اینکه کارهاشون زیاد طول بکشه و بیشتر بمونن!!

شنبه 11 مهر 1394  3:42 PM
تشکرات از این پست
kordabadi nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m ali_kamali sayyed13737373 ehsan007060 omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

نقل قول catcat

سلام و عرض ادب.

احتمالا جناب آقای قریشی دارن عیدی دوستان راسخونی رو آماده میکنن وقت نکردن پاسخگو باشن

سلام صبح همگی دوستان بخصوص شما همراه عزیز بخیر.

اولا ممنون از عزیزانی که نکاتی روبه شما عزیز اشاره کردن. اما نکته ای که باید عرض کنم اینه که سوال شما در مورد مسابقات بود که مسئول اون بخش مورد شما رو بررسی کردن و انجام دادن. نیز اینکه دیروز هدایای جشن غدیر که به لطف دوستان بس عالی برگزار شد در حال آماده سازی بود که کمتر خدمتتون بودیم.

با سپاس که همچنان راسخ تر از همیشه ما را همراهید...

یک شنبه 12 مهر 1394  7:50 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali salma57 nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar ehsan007060 omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام اقای قریشی 

خسته نباشین.

قرارنشد عیدیها یکسان نباشه ها.!!!ما اعتراض داریم عیدی همه ی دوستان باید یکسان باشه.

امتیازات رو جدابدین .عیدیها رو هم جدا.

سلام خدمت شما همراه گرامی.

باز هم سپاس که همگی در جشنمون شرکت کردید. نکته ای که باید عرض کنم در مورد هدایا اینه که اولا اون امتیازها بخاطر شرکت ویژه ی دوستان بود ثانیا سعی شد از همه بصورت نسبی تقدیر بشود.به نسبت فعالیتشون ثالثا کاری بود که جدای از باقی کارها انجام شد و هم عیدی هم تشکر هم شروع آشنایی با موسسه بود..

ان شاالله که بتوان کاری از پیش برد...

یک شنبه 12 مهر 1394  8:04 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali salma57 nazaninfatemeh farshon sayyed13737373 borkhar omiddeymi1368
catcat
catcat
کاربر طلایی1

سلام علیکم: نفهمیدم جایزه من ارسال می شود یا نه،،،،،اقای محترم چرا تو ص.پ جواب نمیدی؟/گفتم عکس پروفایل رو تایید نکنید بازم چرا ؟/!  / چرا دوست دارین با من دعوا کنی !!!!!!!!!!!!!

یک شنبه 12 مهر 1394  12:36 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar omiddeymi1368 ria1365
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

نقل قول catcat

سلام علیکم: نفهمیدم جایزه من ارسال می شود یا نه،،،،،اقای محترم چرا تو ص.پ جواب نمیدی؟/گفتم عکس پروفایل رو تایید نکنید بازم چرا ؟/!  / چرا دوست دارین با من دعوا کنی !!!!!!!!!!!!!

سلام 

درخواست شما انجام شد./

یک شنبه 12 مهر 1394  1:06 PM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m sayyed13737373 nazaninfatemeh ehsan007060 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها