پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
با عرض سلام و ادب
پیشنهادی دارم در مورد مسابقه روزانه راسخون میخواهید قبول کنید یا نه :
سه نفر اول شارژ ایرانسل یا اعتباری و هفت نفر اعتبار حسنه یا امتیاز اضافه کنید برای این روش در هر هفته یکبار صورت بگیرد.....@
روابط عمومی -- یا علی
سلام
مگه براي پست هاي ارسالي ايميل مي فرستن؟؟؟؟ براي من كه هيچ وقت ايميل نمياد؟ يعني بايد فرم پر كنم تا ايميل بفرستن يا خودكاره يا ؟؟؟؟ يا؟؟؟؟ لطفا بررسي كنيد. با تشكر
با سلام و تشکر
بله. هر پستی که شما ایجاد می کنید، در صورتی که بقیه دکمه پاسخ مقابل آن را انتخاب کنند و مطلب مورد نظرشان را ارسال نمایند، نسخه ای از پاسخ به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد. (ایمیلی که موقع ثبت نام وارد کرده اید). اما ظاهراً چند روزی است که غیرفعال شده. مشکل را به واحد فنی انتقال دادیم تا اصلاح نمایند.
سلام. مشكل من اينه كه تا حالا براي من ايميلي نيومده. يعني از روزي كه ثبت نام كردم چنين ايميل هايي دريافت نكردم. خبر نداشتم كه ايميل مياد والا زودتر مي گفتم.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
نقل قول salma57
ضمن سلام و عرض ادب ، در زمان های اولیه عضویت بنده یعنی حدود یکسال پیش وقتی پاسخی برای پست های من میزدند ایمیلی از طرف موسسه در جهت اطلاع رسانی می آمد ، این امکان بعد از دو ماه قطع شد و با توجه به سوالی که پرسیدم ( در تاپیک روابط عمومی 91 ) این قابلیت قطع شده بود (موقت) بعد از شروع مدیریت این ایمیل ها برای پاسخ های ارسالی به پست های بنده نمی آمد ، ولی هر پستی که در تالار خودم بارگزاری می شود برایم ازطریق ایمیل اطلاع رسانی می شود تا چند روز پیش ، ولی بعد از افزایش نرم افزاری سایت ایمیل ها دیگر ارسال نشدند
موفق باشید
با سلام
إن شاالله به محض برطرف شدن مشکل، اطلاع خواهیم داد. اگر بازهم برایتان ارسال نشد، موضوع قابل پیگیری است.
سلام د راين متن قيد شده در لينك زير اشكال تايپي وجود دارد اصلاح شود " تلسکوپ Hinode تصاویر شگفتانگیزی را از خورشیدگرفتگی سالانه هفته گذشته شکار کرد." كلمه شكار بايد به اشكار تغيير يابد"
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی
با سلام. من چند روزی که نمیتونم مبلغ اعتبار ریالی رو افزایش بدم. موقع این کار خطا میده "خطائی در انجام تراکنش با بانک رخ داده.لطفا دوباره سعی کنید." مشکل چیه و یعنی مشکل از شماست یا من؟
با سلام بنده مي توانم با مدير تالار http://www.rasekhoon.net/forum/show/460/page1/ همكاري كنم اگر مدير دارد و اگر مدير ندارد مي توانم مدير اين تالار را برعهده بگيرم براتون براي مسئول انجمن ايميل فرستادم اما خبري نشد ياعلي
سلام دوست عزیز
به نظر من همان شکار درست است چون مربوط به شکار لحظه ها می شود
با سلام و خسته نباشید
من این دومین بار است که وقتی میخواهم امضای پروفایلم را تغییر دهم ،عکس پروفایلم هم تغییر میکند.یعنی امضای پروفایلم را ویرایش کردم و عکس پروفایلم هم دیگر نمایش داده نمی شود.
خواهشمندم راهنمایی کنید مگر این دو به هم ربط دارند؟
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
با سلام و ادای احترام
روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات بر آقایان : کیانی ، نجاران ، تیموری ، سرمشق ، سجادی ، اکبری و دوست عزیز ایمان خواجه از مسئولان فعال روابط عمومی راسخون مبارک باد
با سپاس فراوان انشاالله در تمامی مراحل زندگیتان موفق باشید
من فکر کنم که جناب کیانی به طرح صالحین دعوت شدن اما خبری ازشون نیست؟!!؟
صفحه ورود به دروازه بانک، چند مرتبه قطع و وصل میشد، ولی هم اکنون مشکل برطرف شده است. مجدداً امتحان کنید.
با سلام و تشکر از اعلام آمادگی شما
روز شنبه به مسئول انجمن ها یادآوری خواهم کرد.
کاربر عزیز، شکار تصاویر، عبارت رایج و صحیحی می باشد.
قاعدتاً ارتباطی با هم ندارند. روزانه کاربران زیای این کار را انجام می دهند. همین الان هم بنده تست کردم، مشکلی نبود. صبر کنید روز شنبه، تلفنی مشکل را بررسی خواهیم کرد.