پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
با عرض سلام . و خسته نباشید
***ارتباط دستخط با شخصیت آدمها ***
من در تالار آزاد مطلبی رو فرستادم و شما امتیاز اون رو برای من محاسبه کردید . ولی چرا نمی تونم تایپیک خودم رو پیدا کنم ؟
حتی وقتی رو پست های فرستاده شده کلیلک میکنم محتوی ارسال من دیده نمی شه ؟
لطفا کمک کنید .
با سلام و تشکر از پیگیریتان
پست شما تأیید و امتیاز آن داده شده ولی متأسفانه همکاران آن را قابل نمایش نکرده بودند. هم اکنون فعال گردید و برای کلیه کاربران قابل مشاهده است.
مدیر محترم rasekhoon_m
از شما دعوت میشود تا در برنامه صالحین روز پنجشنبه به عنوان یک مهمان حضور پیدا کنید
با سلام
صفحات بعضی از تالار ها و زیر تالار ها بزرگ است و دکمه های سه گانه مشخص نمیشوند
با سلام خدمت شما کاربر فعال
ابتدا از طرح جالب و ابداعی شما تشکر می کنم. إن شاالله اگر برنامه ای پیش نیاید، حتما حضور خواهم داشت.
با سلام و تشکر
شاید به دلیل تصاویر ارسالی برخی از کاربران، تنظیمات ظاهری بهم خورده است. لینک صفحاتی که چنین مشکلی دارند را لطفاً ارسال کنید.
با سلام و عرض ادب ، از زمان بروز رسانی نرم افزار سایت ایمیل های پست های ارسالی در انجمن برای من ارسال نمی شود
با سپاس فراوان
سلام علیکم
برندگان مسابقه دست خط برتر کی اعلام میشوند ؟
راسخون -- یامهدی
پست شما تأیید و امتیاز آن داده شده ولی متأسفانه همکاران آن را قابل نمایش نکرده بودند. هم اکنون فعال گردید و برای کلیه کاربران قابل مشاهده است
با عرض سلام . با تشکر از حضرتعای بواسطه پیگیری تک تک انتقادات و پیشنهادات کابران سایت بزرگ راسخون .صمیمانه از شما تشکر میکنم
لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬
غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.
با سلام:
چرا بخش فیض آنلاین مشکل دارد و باز نمی شود؟
سپاس
مشکل برطرف شد.
کاربر گرامی دست خط برتر، یک تاپیک با امتیاز ویژه است و مسابقه نیست. در نتیجه برنده ای نخواهد شد. در پایان به شرکت کنندگان آن امتیاز ویژه ای داده خواهد شد. زمان آن نیز باتوجه به مشارکت کاربران مشخص می شود.
هرچند پیگیری نظرات و درخواست های کاربران در برخی موارد وقت گیر و زمانبر است ولی ما آن را را یکی از وظایف مهم خود می دانیم و تمام تلاش خود را در این زمینه بکار خواهیم بست.
با سلام .و تشکر
مشکل را بررسی خواهیم کرد.
سلام
مگه براي پست هاي ارسالي ايميل مي فرستن؟؟؟؟ براي من كه هيچ وقت ايميل نمياد؟ يعني بايد فرم پر كنم تا ايميل بفرستن يا خودكاره يا ؟؟؟؟ يا؟؟؟؟ لطفا بررسي كنيد. با تشكر
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
بله. هر پستی که شما ایجاد می کنید، در صورتی که بقیه دکمه پاسخ مقابل آن را انتخاب کنند و مطلب مورد نظرشان را ارسال نمایند، نسخه ای از پاسخ به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد. (ایمیلی که موقع ثبت نام وارد کرده اید). اما ظاهراً چند روزی است که غیرفعال شده. مشکل را به واحد فنی انتقال دادیم تا اصلاح نمایند.
دل را شراره غم تو پر شرار کرد
داغ تو قلب خسته دلان، داغدار کرد
ای سرو بوستان ولا از غم تو چرخ
جاری ز دیده اشک، چو ابر بهار کرد
با کشتن تو قاتلت ای هادى امم
خود را به نزد ختم رسل شرمسار کرد
شهادت جانسوز امام هادی(ع) تسلیت باد