0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

با سلام و تشکر از پیام های تبریک کاربران بزرگوار راسخونی

حلول ماه شعبان المعظم، ماه رسول خدا و همچنین ولادت امام حسین (ع) - روز پاسدار - و ولادت حضرت ابوالفضل (ع) -روز جانباز- را خدمت تمامی کاربران عزیز تبریک عرض می نمائیم.

یک شنبه 11 خرداد 1393  8:43 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 farshon borkhar sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh ayeneh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی بر خود واجب دانستم که بیام واینجا نکاتی را برای کاربران بازگو کنم

در جریان صحبت تمامی کاربران بودم ،که اعلام نتایج مسابقه وقف را می پرسیدند ،اسامی کاربران برتر ومدیران برتر اسفند وخرداد را می پرسیدند

درسته دوستان همه ی ما اینجا جمع شده ایم با هدف های گوناگون ،کسی اومده برای جایزه ،کسی اومده برای سرگرمی ،کسی اومده برای آموزش :من اومدم اینجا بگم از اواخر فروردین که دوستان فهمیده اند از بودجه فعلا خبری نیست فعالتشون را کم کردند ،درستش نیست :که هدف اول اکثریتمون جایزه باشد .

من به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون یه هدف اصلی دارم :اول آموزش وتربیت وبلاگنویسان دوم جایزه

صبر داشته باشد ماشین حمل بودجه راسخون هم خواهد رسید ولی اول از همه یه هدف جامع برای کارتون در راسخون تعریف کنید بعد جایزه را بزاری تو اولویت دوم

امیدوارم همینطور باشد برای تالار های دوست داشتنیتان چه به عنوان کاربر چه به عنوان مدیر وقت بگذارید وگزارش بدید به روابط عمومی

بنده هم بیست خرداد ساعت 10صبح به بعد عازم راسخونم تا توضیحاتی را برذای اساسنامه شورای عالی راسخون بلاگ داشته باشم وهمچنین برنامه های آینده تالار تحت مدیریتم را تشریح کنم

با سلام و عرض احترام

ضمن تشکر از پیام ارسالی

بالاخره کاربران هم حق دارند و جوائزی اعلام شده که قطعاً عملی خواهد شد. فقط اینبار در زمان ارسال، تأخیری ناخواسته پیش آمده و حل می شود. ما هم از کاربران متشکریم که این موضوع را درک کرده و با همکاری خود، ما را در این شرایط یاری می نمایند. حتماً جبران زحمات و تلاش ها و این همیاری صبورانه آن ها را خواهیم کرد.

در خدمتتان هستیم. تشریف بیاورید.

سپاسگزارم آقای کیانی

ان شالله تا آخر خراداد ماه بودجه راسخون هم برسد که با دست پر به سوی تابستان برویم ،ضمن اینکه یک روز قبل از بیستم خرداد ماه با شما هماهنگی می کنم که در جریان حضورم در راسخون باشید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 11 خرداد 1393  6:42 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

با سلام وبا عرض معذرت : یک نکته که همیشه در ذهن بنده نقش می بندد نحوه قرعه کشی مسابقات اعم از روزانه وویژه و غیره می باشد . با اینکه در تمام مسابقات شرکت می کنم ولی خیلی کم شاهد برنده شدن هستم ، اوایل عضویت  بد نبود ، اما حالا نمی دانم که چه شده ، از شانس بنده است یا از نحوه قرعه کشی و یا .................. بهر حال نیازمند اطلاعات بیشتر در این مورد هستم و امید وارم جواب را پیدا کنم

یک شنبه 11 خرداد 1393  8:03 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar
eshag1
eshag1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 153

سلام.درباره  موسسه قرض الحسنه راسخون توضیح دهید و چگونه باید وارد سیستم شد؟

یک شنبه 11 خرداد 1393  9:21 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ms57bd45

با سلام وبا عرض معذرت : یک نکته که همیشه در ذهن بنده نقش می بندد نحوه قرعه کشی مسابقات اعم از روزانه وویژه و غیره می باشد . با اینکه در تمام مسابقات شرکت می کنم ولی خیلی کم شاهد برنده شدن هستم ، اوایل عضویت  بد نبود ، اما حالا نمی دانم که چه شده ، از شانس بنده است یا از نحوه قرعه کشی و یا .................. بهر حال نیازمند اطلاعات بیشتر در این مورد هستم و امید وارم جواب را پیدا کنم

با سلام و عرض احترام و تشکر از مطرح کردن سوالتان در این بخش

برندگان مسابقات از بین افرادی که جواب صحیح داده اند به صورت قرعه کشی و تصادفی توسط سیستم انتخاب می شوند. در مسابقات روزانه اولویت برای نفر اول با کسانی است که تاکنون برنده نشده اند ولی سایر برندگان هیچ اولویتی ندارد.

وضعیت برنده شدن و حضور شما در مسابقات بررسی شد. تعداد دفعاتی که برنده شده اید خوب است. به طور میانگین ماهیانه یکبار. تعداد شرکت کنندگان در مسابقات زیاد است اما برای برنده شدن نا امید نباشید چون احتمال برنده شدن برای همه وجود دارد.

دوشنبه 12 خرداد 1393  8:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول eshag1

سلام.درباره  موسسه قرض الحسنه راسخون توضیح دهید و چگونه باید وارد سیستم شد؟

با سلام و عرض احترام

موسسه قرض الحسنه راسخون یک مجموعه وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه کشور می باشد و یک دفتر در هر استان دارد که برخی امور مالی مربوط به سازمان و پرسنل آن از طریق این قرض الحسنه انجام می شود.

دوشنبه 12 خرداد 1393  9:03 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 farshon
aliagri
aliagri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 43

لطفا برای امتیاز دهی به محتوای سایت، مثل سابق حسنه و امتیاز در نظر بگیرید ، با خرید کردن از فروشگاه حسنات از بین میره ، فکر میکنم خرید از فروشگاه سیئات باشه که حسنات رو از بین میبره 

با تشکر

دوشنبه 12 خرداد 1393  10:17 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول aliagri

لطفا برای امتیاز دهی به محتوای سایت، مثل سابق حسنه و امتیاز در نظر بگیرید ، با خرید کردن از فروشگاه حسنات از بین میره ، فکر میکنم خرید از فروشگاه سیئات باشه که حسنات رو از بین میبره 

با تشکر

با سلام و عرض احترام

ما اخیراً برای ارسال مطلب در وبلاگ ها امتیاز ویژه ای در نظر گرفته ایم که می توانید جزئیات آن را در این قسمت ملاحظه فرمائید.

دوشنبه 12 خرداد 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 farshon aliagri
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

با سلام آقای کیانی

آیا مسوول بخش مسابقات وجوایز فعلا تعلیق شدند که پاسخ دیگر دوستان را نمی دهند ؟

دلیل تاخیر در بودجه راسخون چیست؟

من فکر کنم اگر این دوسوال را پاسخ دهید ،کلی از کنجکاوی کاربران را کم می کنید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

دوشنبه 12 خرداد 1393  12:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh sayyed13737373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی

آیا مسوول بخش مسابقات وجوایز فعلا تعلیق شدند که پاسخ دیگر دوستان را نمی دهند ؟

دلیل تاخیر در بودجه راسخون چیست؟

من فکر کنم اگر این دوسوال را پاسخ دهید ،کلی از کنجکاوی کاربران را کم می کنید

با سلام و عرض احترام

مسئول جدید بخش مسابقات از امروز پاسخگوی عزیزان خواهند بود و سوالات قبلی را نیز بررسی و پاسخدهی خواهند کرد.

این فقط بودجه راسخون نیست که به تأخیر افتاده بلکه کلیه نهادهای وابسته به سازمان اوقاف و حتی خود سازمان نیز بودجه سال جدید خود را دریافت ننموده است. لذا در ماه های اولیه هر سال این مسئله پیش می آید اما امسال کمی این زمان تأخیر افزایش یافته است. ولی جای نگرانی نیست و مانند هر سال نهایتاً این بودجه تخصیص می یابد.

دوشنبه 12 خرداد 1393  2:00 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh sayyed13737373 hossein201273 namebaran farshon
mnadbqn
mnadbqn
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

با سلام و احترام

برندگان مسابقه مقاله نویسی وقف قرار بود خرداد اعلام بشه ... لطفا انقد منتظر نزارید مارو 

دوشنبه 12 خرداد 1393  4:24 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m borkhar
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

با سلام

دیروز 10 الی 12 پست در تایپکهای مختلف زدم ولی امروز تعداد پستهای بنده همان قبلی درج شده است و امروز هم بعد از پست زدن در صفحه اثری از پستهای اینجانب نیست ، لطفا پاسخ دهید ! متشکرم

دوشنبه 12 خرداد 1393  7:42 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m ravabet_rasekhoon borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mnadbqn

با سلام و احترام

برندگان مسابقه مقاله نویسی وقف قرار بود خرداد اعلام بشه ... لطفا انقد منتظر نزارید مارو 

با سلام و عرض احترام

بله طبق وعده ای که سازمان اوقاف در این باره داده، این ماه باید نتیجه نهایی را به ما اعلام نمایند. موسسه راسخون وظیفه خود مبنی بر اجرای مسابقه و انتخاب برندگان را انجام داده است. سازمان می بایست این اسامی را به همراه جوائز ان تأیید نماید که امیدواریم با پیگیری هایی که در حال انجام است، این کار سریعتر انجام گردد.

سه شنبه 13 خرداد 1393  7:58 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 mnadbqn nazaninfatemeh borkhar ayeneh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول ms57bd45

با سلام

دیروز 10 الی 12 پست در تایپکهای مختلف زدم ولی امروز تعداد پستهای بنده همان قبلی درج شده است و امروز هم بعد از پست زدن در صفحه اثری از پستهای اینجانب نیست ، لطفا پاسخ دهید ! متشکرم

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

پست های ارسالی پس از تایید توسط واحد نظارت روابط عمومی، به تعداد پست های ارسالی شما افزوده می گردد و امتیاز آنها تقدیم می شود.

در برخی تالارها، پست های ارسالی پس از تایید مدیر نمایش داده می شوند، در چنین تالار هایی، پس از ارسال پست، پیغامی مبنی بر عدم نمایش پست ارسالی به کاربر ارائه می شود.

در انتها خواهشمندیم مطالب و سوالات مرتبط با انجمن را در "پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت" ارسال فرمایید

با تشکر

موفق باشید

سه شنبه 13 خرداد 1393  11:11 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

با سلام آقای کیانی

محتوای تغییرات شورای راسخون بلاگ را ازآقای سجادی جویا شدم ،دوروز پیش جویا شدم ،تغییرات زیاد بوده ودر حد مطلوب نیست /لذا در روز سه شنبه هفته آینده بیستم خرداد ماه ساعت 10صبح به بعد که خدمت می رسم ،با شما در رابطه با این شورا صحبت خواهم کرد که شاید این تغییرات را دوباره اصلاح شود ،لذا درباره موارد زیر نیز با شما صحبت خواهد شد .

دومین موج وبلاگی که قرار است در سه ماهه تابستان برگزار شود با شما صحبت خواهد شد

انتشار سه کتابچه در تابستان که موضوع آن ها با شما بررسی خواهد شد

دومین نظر سنجی تالار که موضوع آن با شما بررسی خواهد شد

کارگاه های آموزشی قالب سازی وبلاگ که نحوه برگزاری آن در تالار را با شما بررسی خواهم نمود.

وهمچنین هر سه ماه یکبار تصمیم دارم ،که آموزش هایی در قالب اینوگرافیک در تالار منتشر کنم که لذا نیاز دارد که با شما بررسی شود

محتوای این برنامه ها در قالب یک فایل پی دی اف آماده خواهد شد تا در روز سه شنبه مورد بررسی قرار گیرد

سپاسگزارم

با احترام حسین رضایی

سه شنبه 13 خرداد 1393  1:09 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar farshon ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها