0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول ayeneh

سلام اعیاد شعبانیه مبارک.

ما همچنان منتظر نتایج مقاله نویسی وقف هستیم

منتظر خبرخوش هستیم. ان شاء الله خوش خبر باشید.ممنون از زحمات شما .ماجور باشید و در پناه خدا

با سلام و عرض تبریک متقابل

ممنونیم از اینکه صبورانه با ما همراه هستید و در شرایط این چنینی که بسیار کم اتفاق می افتد، با ما همکاری لازم را دارید. ما منتظر خبر نایستاده ایم بلکه روزانه پیگیری های خود را جهت دریافت نتیجه نهایی از سازمان اوقاف، انجام می دهیم.

إن شاالله هرچه سریعتر بتوانیم نتایج برندگان این مسابقه را اعلام کنیم.

التماس دعا

شنبه 10 خرداد 1393  8:30 AM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar ayeneh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

با سلام

مسولین راسخون کجا هستند ؟

چرا چندوقته که به سایت(بودجه فروشگاه-طرح ها-جوایز-تالارها-...)رسیدگی نمیشه ؟

با سلام و عرض احترام

در این خصوص جلساتی را با مدیریت سایت داشته ایم و مقرر شده در اولین بودجه ای که به موسسه واریز شود، جوائز، مسابقات و فروشگاه تأمین اعتبار شود. این مسئله موقت و گذرا است و إن شاالله هرچه زودتر برطرف می گردد.

شنبه 10 خرداد 1393  8:36 AM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh farshon borkhar haj114
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب

لطفا این تایپیک رو ویرایش کنید فکر کنم آخرین پست  دلیل بر هم زدن تایپیک شده

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/926439/page1/#1771619

با تشکر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 10 خرداد 1393  8:57 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh farshon sayyed13737373 borkhar
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

جناب آقای جمشیدکیانی

باسلام واحترام

امروز10خرداده یادمه همیشه اسامی کاربران برترحداکثردهم ماه بعداعلام میشدآیاباتوجه به وضعیت بودجه فعلا"اسامی معلق هستندیادلیل دیگه ای وجودداره.میشه توضیح بفرمائیدوامثالی مثل منوارشادبفرمائید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 10 خرداد 1393  10:38 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 namebaran borkhar rasekhoon_m
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام آقای کیانی بزرگوار.

خوب هستید برادر گرامی؟

آقای کیانی لطفا به واحد فنی بگید اگر امکانش هست کاری کنند تا پیامی که به صندوق پیام دوستان میفرستیم قابل رویت باشه برای خودمون.

تشکر از شما بزرگوار

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 10 خرداد 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh farshon borkhar rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام آقای کیانی بر خود واجب دانستم که بیام واینجا نکاتی را برای کاربران بازگو کنم

در جریان صحبت تمامی کاربران بودم ،که اعلام نتایج مسابقه وقف را می پرسیدند ،اسامی کاربران برتر ومدیران برتر اسفند وخرداد را می پرسیدند

درسته دوستان همه ی ما اینجا جمع شده ایم با هدف های گوناگون ،کسی اومده برای جایزه ،کسی اومده برای سرگرمی ،کسی اومده برای آموزش :من اومدم اینجا بگم از اواخر فروردین که دوستان فهمیده اند از بودجه فعلا خبری نیست فعالتشون را کم کردند ،درستش نیست :که هدف اول اکثریتمون جایزه باشد .

من به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون یه هدف اصلی دارم :اول آموزش وتربیت وبلاگنویسان دوم جایزه

صبر داشته باشد ماشین حمل بودجه راسخون هم خواهد رسید ولی اول از همه یه هدف جامع برای کارتون در راسخون تعریف کنید بعد جایزه را بزاری تو اولویت دوم

امیدوارم همینطور باشد برای تالار های دوست داشتنیتان چه به عنوان کاربر چه به عنوان مدیر وقت بگذارید وگزارش بدید به روابط عمومی

بنده هم بیست خرداد ساعت 10صبح به بعد عازم راسخونم تا توضیحاتی را برذای اساسنامه شورای عالی راسخون بلاگ داشته باشم وهمچنین برنامه های آینده تالار تحت مدیریتم را تشریح کنم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 10 خرداد 1393  12:08 PM
تشکرات از این پست
farshon borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh salma57
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام آقای کیانی بر خود واجب دانستم که بیام واینجا نکاتی را برای کاربران بازگو کنم

در جریان صحبت تمامی کاربران بودم ،که اعلام نتایج مسابقه وقف را می پرسیدند ،اسامی کاربران برتر ومدیران برتر اسفند وخرداد را می پرسیدند

درسته دوستان همه ی ما اینجا جمع شده ایم با هدف های گوناگون ،کسی اومده برای جایزه ،کسی اومده برای سرگرمی ،کسی اومده برای آموزش :من اومدم اینجا بگم از اواخر فروردین که دوستان فهمیده اند از بودجه فعلا خبری نیست فعالتشون را کم کردند ،درستش نیست :که هدف اول اکثریتمون جایزه باشد .

من به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون یه هدف اصلی دارم :اول آموزش وتربیت وبلاگنویسان دوم جایزه

صبر داشته باشد ماشین حمل بودجه راسخون هم خواهد رسید ولی اول از همه یه هدف جامع برای کارتون در راسخون تعریف کنید بعد جایزه را بزاری تو اولویت دوم

امیدوارم همینطور باشد برای تالار های دوست داشتنیتان چه به عنوان کاربر چه به عنوان مدیر وقت بگذارید وگزارش بدید به روابط عمومی

بنده هم بیست خرداد ساعت 10صبح به بعد عازم راسخونم تا توضیحاتی را برذای اساسنامه شورای عالی راسخون بلاگ داشته باشم وهمچنین برنامه های آینده تالار تحت مدیریتم را تشریح کنم

سلام بر داداش حسین رضایی بزرگوار.

این که بعضی افراد خیلی خیلی معدود فعالیتشونو کم کردن شاید درست باشه ولی اکثر افراد فعالیتشونو ادامه میدهند.

افرادی که این روز ها کمتر میان علت اصلیش امتحانات مدارس و دانشگاها و همچنین کنکور هستش .انشالله تا 7 تیر همه دوستان دور هم جمع میشن .

تازه شما اساسنامه رو برو تکمیل کن فقط برای طراحان قالب امتیاز زیاد در نظر بگیرcool چون من هم آموزششو و هم ساختن وبلاگ های درخواستی رو بعد از 7 تیر تو برنامم دارم.

شنبه 10 خرداد 1393  3:29 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 borkhar hossein201273 rasekhoon_m
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

ميلاد حسين نوگل زهراشده امشب 
گيتى ز رخش طور تجلا شده امشب 
ده مژده ى جانبخش بعالم ز قدومش 
زيرا كه در رحمت حق واشده امشب

میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار بر شما آقای کیانی بزرگوار مبارک باشد.

شنبه 10 خرداد 1393  3:34 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh hossein201273 rasekhoon_m namebaran
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 10 خرداد 1393  6:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 sayyed13737373 rasekhoon_m namebaran
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول sayyed13737373

نقل قول hossein201273

سلام بر داداش حسین رضایی بزرگوار.

این که بعضی افراد خیلی خیلی معدود فعالیتشونو کم کردن شاید درست باشه ولی اکثر افراد فعالیتشونو ادامه میدهند.

افرادی که این روز ها کمتر میان علت اصلیش امتحانات مدارس و دانشگاها و همچنین کنکور هستش .انشالله تا 7 تیر همه دوستان دور هم جمع میشن .

تازه شما اساسنامه رو برو تکمیل کن فقط برای طراحان قالب امتیاز زیاد در نظر بگیرcool چون من هم آموزششو و هم ساختن وبلاگ های درخواستی رو بعد از 7 تیر تو برنامم دارم.

سپاسگزارم آقا سید

اینطور که پیداس اساسنامه راسخون به طور کلی توسط آقایان کیانی وسجادی تغییر کرده ونیاز به پیگیری دارد :بنده حضورا اگر آقای کیانی اجازه دهند 20خر داد به روابط عمومی راسخون می رم که حداقل کاری کنم که ویرایشی در این اساسنامه صورت گیرد وضمن اینکه برنامه های آینده تالار را برایشان توضیح دهم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 10 خرداد 1393  7:11 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

با سلام

دوستان ما مگه برا بودجه اومده بودیم؟   (بله)

راسالت ما چیز دیگه ای بوده ها

مثلا خود من 6ماه پیش برنده شدم ولی ...

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

شنبه 10 خرداد 1393  8:25 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh hossein201273
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

جناب آقای جمشیدکیانی

باسلام واحترام

امروز10خرداده یادمه همیشه اسامی کاربران برترحداکثردهم ماه بعداعلام میشدآیاباتوجه به وضعیت بودجه فعلا"اسامی معلق هستندیادلیل دیگه ای وجودداره.میشه توضیح بفرمائیدوامثالی مثل منوارشادبفرمائید؟

با سلام و عرض احترام

امروز إن شاالله اسامی کاربران برتر جمع بندی و نهایتاً در همین هفته اعلام خواهند شد. شاید این سری نتوانیم همانند دفعه های قبل هدایا و جوائزی تقدیم کنیم وصرفاً به اعلام اسامی و امتیاز اکتفا خواهیم کرد. بدین جهت عرض کردیم نمی توانیم چون بودجه هنوز واریز نشده و قول دادن در این صورت نیز کار غلطی است. إن شاالله در سری های بعد زحمات کاربران و مدیران برتر را آن طور که باید، جبران خواهیم نمود.

یک شنبه 11 خرداد 1393  7:51 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh hossein201273
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

سلام آقای کیانی بزرگوار.

خوب هستید برادر گرامی؟

آقای کیانی لطفا به واحد فنی بگید اگر امکانش هست کاری کنند تا پیامی که به صندوق پیام دوستان میفرستیم قابل رویت باشه برای خودمون.

تشکر از شما بزرگوار

با سلام و عرض احترام

به روی چشم. این مورد را پیگیری خواهیم کرد.

یک شنبه 11 خرداد 1393  8:01 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh hossein201273
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

قدم به ساحت جهان زدند 
سه هم قدم ، سه هم قسم 
سه هم سخن ، سه هم نشین 
سه همسفر ، سه هم هدف 
سه هم نظر ، سه بی قرین 
سه دلربا ، سه جان به کف 
سه هم ندا ، سه نازنین 
یکی پدر ،
یکی پسر ،
یکی عموی مه جبین
میلاد سه پرچمدار حریم عشق و ولایت مبارک 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 11 خرداد 1393  8:17 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh hossein201273
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام و عرض احترام

ضمن تشکر از پیام ارسالی

بالاخره کاربران هم حق دارند و جوائزی اعلام شده که قطعاً عملی خواهد شد. فقط اینبار در زمان ارسال، تأخیری ناخواسته پیش آمده و حل می شود. ما هم از کاربران متشکریم که این موضوع را درک کرده و با همکاری خود، ما را در این شرایط یاری می نمایند. حتماً جبران زحمات و تلاش ها و این همیاری صبورانه آن ها را خواهیم کرد.

در خدمتتان هستیم. تشریف بیاورید.

یک شنبه 11 خرداد 1393  8:21 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها