با سلام آقای کیانی بر خود واجب دانستم که بیام واینجا نکاتی را برای کاربران بازگو کنم
در جریان صحبت تمامی کاربران بودم ،که اعلام نتایج مسابقه وقف را می پرسیدند ،اسامی کاربران برتر ومدیران برتر اسفند وخرداد را می پرسیدند
درسته دوستان همه ی ما اینجا جمع شده ایم با هدف های گوناگون ،کسی اومده برای جایزه ،کسی اومده برای سرگرمی ،کسی اومده برای آموزش :من اومدم اینجا بگم از اواخر فروردین که دوستان فهمیده اند از بودجه فعلا خبری نیست فعالتشون را کم کردند ،درستش نیست :که هدف اول اکثریتمون جایزه باشد .
من به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون یه هدف اصلی دارم :اول آموزش وتربیت وبلاگنویسان دوم جایزه
صبر داشته باشد ماشین حمل بودجه راسخون هم خواهد رسید ولی اول از همه یه هدف جامع برای کارتون در راسخون تعریف کنید بعد جایزه را بزاری تو اولویت دوم
امیدوارم همینطور باشد برای تالار های دوست داشتنیتان چه به عنوان کاربر چه به عنوان مدیر وقت بگذارید وگزارش بدید به روابط عمومی
بنده هم بیست خرداد ساعت 10صبح به بعد عازم راسخونم تا توضیحاتی را برذای اساسنامه شورای عالی راسخون بلاگ داشته باشم وهمچنین برنامه های آینده تالار تحت مدیریتم را تشریح کنم