0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

جناب آقای کیانی من امروز متوجه این تاپیک :با آخرین حرف اسمی که نفر قبلیت میگه ... یه کلمه(اسم) بساز !!! شدم.

این تاپیک در اسفند ماه سال 1388 ایجاد شده و تا الان حدود 473 صفحه جلو رفته که تا جایی که من دقت کردم خیلی از کلمات تکراری هست و به نظر من اصلاً درست نیست برای پنین تاپیک هایی برای هر پست تک کلمه ای 6 امتیاز تعلق بگیره!

آخه این تاپیک واقعاً هیچ چیز آموزنده ای نداره!!!

ازتون تقاضا دارم جلوی چنین تاپیک هایی رو بگیرید تا حداقل امتیازی برای پستهای تک کلمه ای قائل نشوید.

با تشکر.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

چهارشنبه 20 فروردین 1393  9:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 siryahya rasekhoon_m borkhar AliFanoodi hossein201273 ayeneh shokraneh
a_abbasian
a_abbasian
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 12

با سلام و احترام خدمت شما

به نظرم مسابقاتی از قبیل پیش بینی مسابقات  لیگ برتر چندان جالب نیست چون از بین این همه گزینه ای که گذاشته اید چه کسی میتواند تمام آن را درست پاسخ دهد؟!!!!!

باتشکر

اللهم عجل لولیک الفرج

چهارشنبه 20 فروردین 1393  10:34 AM
تشکرات از این پست
siryahya rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar AliFanoodi hossein201273 shokraneh
a_abbasian
a_abbasian
کاربر تازه وارد

با سلام

برای کاربر طلایی شدن چه ویژگی هایی باید داتشه باشیم؟

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج

چهارشنبه 20 فروردین 1393  10:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 borkhar rasekhoon_m AliFanoodi hossein201273 shokraneh
a_abbasian
a_abbasian
کاربر تازه وارد

با سلام

من حدودا 16 مسابقه شرکت کردم. چرا حداقل یکیشو برنده نشدم؟!!!!!

اللهم عجل لولیک الفرج

چهارشنبه 20 فروردین 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
siryahya rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar AliFanoodi shokraneh
tahani1377
tahani1377
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 671

نقل قول tahani1377
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول tahani1377

سلام چرا کسی وقتی رمزش را فراموش میکند نمیتواند رمز انتخاب کند؟سایت خراب است و من چند بار زنگ زدم و پیگیری نکردید..!!!من با نام کاربری دیگرمlike77ایمیل حاوی لینک تغییر رمز را دریافت میکنم و پس از ورود و انتخاب رمز وارد صفحه ای میشوم که مینویسد ((متاسفانه به دلایل فنی امکان نمایش وجود ندارد لطفا بعدا سعی کنید))!!!خب این یعنی چی من از15اسفند زنگ زدم به راسخون اما متاسفانه هیچ خبری نیست لطفا برای گفتن تلفنی رمز عبور ان اکانت به شماره گوشی داخل اکانتtahani1377زنگ بزنید تا خوب توضیح بدهم و شما هم رمز را به من بدهید ممنون از شما اگه پیگیری کنید...

با سلام و عرض احترام

جهت پیگیری و رفع مشکل، امروز از طرف موسسه با شما تماس گرفته شد که متأسفانه پاسخ ندادید.

بنده فردا به موسسه زنگ میزنم یا به من ساعت1 که برمیگردم زنگ بزنید ممنون

سلام لطفا الان با بنده تماس بگیرید برای پیگیری مشکل تغییر رمز ممنون

چهارشنبه 20 فروردین 1393  11:59 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar AliFanoodi hossein201273 shokraneh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول a_abbasian

با سلام

من حدودا 16 مسابقه شرکت کردم. چرا حداقل یکیشو برنده نشدم؟!!!!!

با سلام و عرض تبریک سال نو

ضمن تشکر از پشتکار و حضور فعال شما در سایت خصوصاً بخش مسابقات. از این بابت اصلا ناراحت و نگران نباشید. قطعاً برنده خواهید شد. بسیاری از کاربران هستند که حتی بیش از 100 بار شرکت کرده اند و هنوز برنده نشده اند! همه به شانس شما بستگی دارد. ضمن آن که اولویت در قرعه کشی با کسانی است که تاکنون برنده نشده اند. پس نا امید نباشید

چهارشنبه 20 فروردین 1393  12:10 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh siryahya borkhar AliFanoodi hossein201273 shokraneh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول a_abbasian

با سلام و احترام خدمت شما

به نظرم مسابقاتی از قبیل پیش بینی مسابقات  لیگ برتر چندان جالب نیست چون از بین این همه گزینه ای که گذاشته اید چه کسی میتواند تمام آن را درست پاسخ دهد؟!!!!!

باتشکر

با سلام و عرض احترام

این مسابقه طرفداران خاص خود را دارد. پیش بینی صحیح کلیه مسابقات، موضوع غیرممکن و محالی نیست و همین باعث رقابت بین شرکت کنندگان می شود.

چهارشنبه 20 فروردین 1393  12:18 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya borkhar AliFanoodi hossein201273 nazaninfatemeh shokraneh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول a_abbasian

با سلام

برای کاربر طلایی شدن چه ویژگی هایی باید داتشه باشیم؟

ممنون

با عرض سلام مجدد

کاربرانی که  حداقل 50000 امتیاز داشته باشند، کاربر طلایی سطح 1 خواهند بود و برای کسب این امتیاز می توانید از ارسال مطلب در انجمن، ارسال نظر در قسمت های مختلف سایت، شرکت در نظرسنجی ها و مسابقات استفاده کنید.

چهارشنبه 20 فروردین 1393  12:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya borkhar AliFanoodi hossein201273 shokraneh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سپاسگزارم آقای کیانی از دیدار با شما امروز در دفتر راسخون ،لذا امیدوارم در آینده همکاری روابط عمومی با بخش تالار وبلاگ نویسی بیشتر شود وبنده به عنوان مدیر تالار از ادامه همکاری دلسرد نشوم .ضمن اینکه برنامه های خوب وجالبی برای تالار داریم که ان شالله پس از پایان یافتن چند طرح برنامه های جدید را خواهیم گذاشتم.لذا امیدواریم که روابط عمومی راسخون همانند سنوات گذاشته همراه وهم یار وبلاگ نویسان راسخونی وهمچنین تالار وبلاگ نویسی راسخون باشند .سپاسگزارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 20 فروردین 1393  2:51 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AliFanoodi rasekhoon_m siryahya shokraneh borkhar
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول mahdyyar110

با سلام بنده در تاریخ 16اسفند 92در مسابقه روزانه برنده شدم وتقریبا 12روز بعد مدارک را ارسال نمودم و پس از آن در 2 مسابقه دیگر برنده شدم ایمیل مدارک را چندین بار پس از اولین برنده شدن ارسال کردم اما هنوز تاییدی نیامده چه کسی مسئول این بررسی است لطفا پیگیری کنید

با سلام و احترام

جوائز شما مربوط به تاریخ های 16 اسفند (زلال نور) و 28 اسفند (شارژ 2000) ثبت و آماده به ارسال شده اند. إن شاالله در سری بعدی ارسال جوائز قرار خواهد گرفت.

با سلام من 3بار برنده شدم 28اسفند اعتبار حسنه ودر یک فروردین شارژ بوده است و 16اسفند

فقط حیدر امیر المومنین است

چهارشنبه 20 فروردین 1393  4:13 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AliFanoodi rasekhoon_m siryahya shokraneh borkhar
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

ضمن سلام و عرض ادب و احترام

پیشنهاد می دهم امکانی را فراهم کنید که بتوان با بردن موس روی لینک های گردشی، لینک بعدی نمایش داده شود. گاهی اوقات لینکی ممکن است رد شود و برای این که دوباره همان لینک نمایش داده شود یا باید مدّتی صبر کرد و یا صفحه را دوباره لود کرد.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 20 فروردین 1393  6:58 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh siryahya shokraneh sayyed13737373 mohsen_alavi borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سپاسگزارم آقای کیانی از دیدار با شما امروز در دفتر راسخون ،لذا امیدوارم در آینده همکاری روابط عمومی با بخش تالار وبلاگ نویسی بیشتر شود وبنده به عنوان مدیر تالار از ادامه همکاری دلسرد نشوم .ضمن اینکه برنامه های خوب وجالبی برای تالار داریم که ان شالله پس از پایان یافتن چند طرح برنامه های جدید را خواهیم گذاشتم.لذا امیدواریم که روابط عمومی راسخون همانند سنوات گذاشته همراه وهم یار وبلاگ نویسان راسخونی وهمچنین تالار وبلاگ نویسی راسخون باشند .سپاسگزارم

سلام علیکم

بنده هم از زیارت شما خوشحال شدم. دلیلی برای سرد شدن از همکاری وجود ندارد. شما با قوت حتی بیشتر از قبل، به فعالیت و مدیریت تالار وبلاگ نویسی ادامه دهید. روابط عمومی راسخون نیز همکاری و تعامل لازم را با شما و کلیه مدیران محترم انجمن خواهد داشت.

چهارشنبه 20 فروردین 1393  8:17 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AliFanoodi siryahya hossein201273 shokraneh borkhar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب

آقای کیانی خوب هستید؟؟؟

امروز جوایز بدستم  رسید و از این بابت ازتون ممنونم ولی تو جوایز من یه اسپیکر عروسکی شارژی بود که متاسفانه باتریش خرابه :| frown یعنی من 5 دقیقه اولو آهنگ پلی کردم  بعدش هر چقدر گزاشتم شارژ بشه شارژ نمیشه

و بدون شارژ هم یعنی عملا کاربردی نداره! و هیچ دفترچه ای هم براش نبود داخل جعبش ...

در ضمن من تو قسمت توضیحات همه فاکتورهای خرید اینم نوشته بودم که:

توضیحات : با سلام در خرید قبلیم Win 7 Ultimate رو خریداری کرده بودم که خراب بود و ویندوزی در کار نبود، حتی یه بار هم بهتون گفتم گفتید که یاد آوری کنید در دفعه بعدی فرستاده خواهد شد! 

و به نظرم بازم یادتون رفته! و کد خریدم 702565 بود

اگر زحمتی نیست بررسی کنید

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 20 فروردین 1393  10:40 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi shokraneh rasekhoon_m sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام علیکم

بنده هم از زیارت شما خوشحال شدم. دلیلی برای سرد شدن از همکاری وجود ندارد. شما با قوت حتی بیشتر از قبل، به فعالیت و مدیریت تالار وبلاگ نویسی ادامه دهید. روابط عمومی راسخون نیز همکاری و تعامل لازم را با شما و کلیه مدیران محترم انجمن خواهد داشت.

البته کلمه دلسرد را موندم بودم چی جاش بگذارم :منظورم همون ناامیدی بود:تالار وبلاگ نویسی راسخون قصد دارد در ماه های آینده موج های وبلاگی بیشتری را برگزارکند ،ضمن اینکه سه طرح بسیار خوب دیگر هم هست که در آینده به اطلاع روابط عمومی خواهد رسید.البته این اولین دیدار بود ونشد که کامل در مورد تالار وبلاگ نویسی با شما معاشرت کنم ان شالله در دیدار بعدی ودر وقتی مناسب ان شالله دوباره خدمت می رسم که مشورت حضوری با روابط عمومی درباره طرح های جدید وفوق انجام دهم

سپاسگزارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 20 فروردین 1393  10:48 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya shokraneh rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب

آقای کیانی خوب هستید؟؟؟

امروز جوایز بدستم  رسید و از این بابت ازتون ممنونم ولی تو جوایز من یه اسپیکر عروسکی شارژی بود که متاسفانه باتریش خرابه :| frown یعنی من 5 دقیقه اولو آهنگ پلی کردم  بعدش هر چقدر گزاشتم شارژ بشه شارژ نمیشه

و بدون شارژ هم یعنی عملا کاربردی نداره! و هیچ دفترچه ای هم براش نبود داخل جعبش ...

در ضمن من تو قسمت توضیحات همه فاکتورهای خرید اینم نوشته بودم که:

توضیحات : با سلام در خرید قبلیم Win 7 Ultimate رو خریداری کرده بودم که خراب بود و ویندوزی در کار نبود، حتی یه بار هم بهتون گفتم گفتید که یاد آوری کنید در دفعه بعدی فرستاده خواهد شد! 

و به نظرم بازم یادتون رفته! و کد خریدم 702565 بود

اگر زحمتی نیست بررسی کنید

سلام علیکم

ممنونم. امیدوارم حال شما هم خوب باشد.

این موضوع را باید با مسئول فروشگاه مطرح نمائید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/730121/page1

پنج شنبه 21 فروردین 1393  8:46 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya AliFanoodi nazaninfatemeh borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها