0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 20 فروردین 1393  10:48 PM

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سپاسگزارم آقای کیانی از دیدار با شما امروز در دفتر راسخون ،لذا امیدوارم در آینده همکاری روابط عمومی با بخش تالار وبلاگ نویسی بیشتر شود وبنده به عنوان مدیر تالار از ادامه همکاری دلسرد نشوم .ضمن اینکه برنامه های خوب وجالبی برای تالار داریم که ان شالله پس از پایان یافتن چند طرح برنامه های جدید را خواهیم گذاشتم.لذا امیدواریم که روابط عمومی راسخون همانند سنوات گذاشته همراه وهم یار وبلاگ نویسان راسخونی وهمچنین تالار وبلاگ نویسی راسخون باشند .سپاسگزارم

سلام علیکم

بنده هم از زیارت شما خوشحال شدم. دلیلی برای سرد شدن از همکاری وجود ندارد. شما با قوت حتی بیشتر از قبل، به فعالیت و مدیریت تالار وبلاگ نویسی ادامه دهید. روابط عمومی راسخون نیز همکاری و تعامل لازم را با شما و کلیه مدیران محترم انجمن خواهد داشت.

البته کلمه دلسرد را موندم بودم چی جاش بگذارم :منظورم همون ناامیدی بود:تالار وبلاگ نویسی راسخون قصد دارد در ماه های آینده موج های وبلاگی بیشتری را برگزارکند ،ضمن اینکه سه طرح بسیار خوب دیگر هم هست که در آینده به اطلاع روابط عمومی خواهد رسید.البته این اولین دیدار بود ونشد که کامل در مورد تالار وبلاگ نویسی با شما معاشرت کنم ان شالله در دیدار بعدی ودر وقتی مناسب ان شالله دوباره خدمت می رسم که مشورت حضوری با روابط عمومی درباره طرح های جدید وفوق انجام دهم

سپاسگزارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya shokraneh rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها