0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول xplod2012

سلام

تا به حال بیشتر از صد بار سعی کردم عکس برای پروفایلم قرار دهم همیشه مشکل داره لطفا یا این پستش را حذف کنید یا اصلاح ، با هر فرمت که شده امتحان کردم سایز رو هم 85*85 گذاشتم ، راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه اگر هم نمیشه برای ایمیل عکس رو بفرستم شما در پروفایل قرار بدین ممنون میشم

با تشکر

با سلام و تشکر

اگر حجم تصویر بالا باشد، در پروفایل شما قرار نخواهد گرفت. آن را به همراه نام کاربریتان، برای ما ایمیل کنید تا تغییر دهیم.

یک شنبه 17 آذر 1392  3:59 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h hoseinh1990 only110 xplod2012
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام ، روزتون بخیر

یکی از کاربران، با توجه به کمبود منابع « آیت الله بهجت » در این سایت، تقاضای افزایش سخنرانی های این مرجع عظیم الشأن،  رو داشتند.

محبت کنید به واحد چندرسانه ای اعلام بفرمایید.

با  تشکر

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، مراتب جهت ارزیابی و اقدام لازم به واحد چندرسانه ای ابلاغ گردید.

موفق باشید

یک شنبه 17 آذر 1392  4:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m YaSiN313 hoseinh1990 only110
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

با سلام و احترام

چرا  مطلبی که سایت تبیان بر علیه راسخون چند سال پیش درج کرده

درخواست حذفش را از سایت تبیان نمیدهید؟

تاحالا چندین بار نام راسخون را در گوگل سرچ کردم و آن مطلب هنوز که هنوزه به نمایش در میاد...

با سلام

توجه، پیگیری و حساسیت شما شایسته تشکر و قدردانی است.

پاسخ این سوال را قبلاً در پست های سایر کاربران، به طور مفصّل نوشته ام.

نیازی به این اقدام نیست. تاریخ آن مطلب خیلی گذشته و با وضعیت و رتبه کنونی سایت، متناقض است. همانگونه که در زمان درج آن نیز، فاقد اعتبار بود. سیاست کلی مشخص شده، بی اعتنایی و بی توجهی به مطلب درج شده در سایت مذکور است.

یک شنبه 17 آذر 1392  5:45 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h mohsen_alavi ravabet_rasekhoon hoseinh1990 only110
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما

جناب کیانی با اجازه حضرتعالی خواستم موردی مطرح کنم که البته این نظر کاملا شخصی است و حضرتعالی میتوانید اعمال نظر نداشته باشید

مسابقاتی که راسخون به صورت روزانه یا مناسبتی برگزار میکند به نظرم دیگر حالت یکنواختی دارد البته عرض کنم این نظر کاملا شخصی است با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد هستیم که به حمدالله هر روز پربارتر و بهتر میگردد ای کاش مسابقات سبک جدیدتری پیدا میکرد مثلا یک متن از یک کتاب یا نوشته یکی از بزرگان کشور داده میشد و جدولی براین اساس طراحی میگردید و در این متن زیر برخی واژگان خط کشی میگردید که کاربران ان را به صورت افقی عمودی در جدول پیدا کنند و بعضی از کلمات رو هم نهفته در جدول براساس متن پیدا میکردند و در اخر از حروف باقیمانده در جدول به رمز درست که یکی از آثار این بزرگان باشد دست پیدا میکردند به نظر بنده این شاید باعث شود هم با آثار و نوشته های بزرگان و مورخان کشور اشنا شویم و هم اینکه تنوعی در مسابقات سایت راسخون گردیده است امیدوارم  منظور خودم را به خوبی بیان کرده باشم

مجددا امیدوارم جسارت بنده را ببخشید تحولات سایت را که مشاهده کردم احساس نمودم شاید جای همچین مواردی در سایت احساس میگردد به هرحال بنده و دیگر کاربران سایت تابع نظر مدیران سایت محترم راسخون هستیم

با تشکر از حضرتعالی

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

دوشنبه 18 آذر 1392  8:43 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h rasekhoon_m salma57 mohsen_alavi AliFanoodi ravabet_rasekhoon hoseinh1990 only110 nazaninfatemeh
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

سلام خسته نباشید یک کار خودجوش از یک کاربر کوچک

صلاح دیدید چرخشی کنید

تصاویر : ارتش ستارگان در مقابل ایران

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

دوشنبه 18 آذر 1392  7:56 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hoseinh1990 only110
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

سلام

خسته نباشید

این هفته بیشتر وقتا سایت رو واسم باز نمیکنه

البته بقیه سایت ها رو باز میکنه فقط راسخون باز نمیشه و هر بارم یه خطایی میده

مشکلی کلی هست یا فقط من این مشکل رو دارم؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

سه شنبه 19 آذر 1392  7:37 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon only110
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما

جناب کیانی با اجازه حضرتعالی خواستم موردی مطرح کنم که البته این نظر کاملا شخصی است و حضرتعالی میتوانید اعمال نظر نداشته باشید

مسابقاتی که راسخون به صورت روزانه یا مناسبتی برگزار میکند به نظرم دیگر حالت یکنواختی دارد البته عرض کنم این نظر کاملا شخصی است با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد هستیم که به حمدالله هر روز پربارتر و بهتر میگردد ای کاش مسابقات سبک جدیدتری پیدا میکرد مثلا یک متن از یک کتاب یا نوشته یکی از بزرگان کشور داده میشد و جدولی براین اساس طراحی میگردید و در این متن زیر برخی واژگان خط کشی میگردید که کاربران ان را به صورت افقی عمودی در جدول پیدا کنند و بعضی از کلمات رو هم نهفته در جدول براساس متن پیدا میکردند و در اخر از حروف باقیمانده در جدول به رمز درست که یکی از آثار این بزرگان باشد دست پیدا میکردند به نظر بنده این شاید باعث شود هم با آثار و نوشته های بزرگان و مورخان کشور اشنا شویم و هم اینکه تنوعی در مسابقات سایت راسخون گردیده است امیدوارم  منظور خودم را به خوبی بیان کرده باشم

مجددا امیدوارم جسارت بنده را ببخشید تحولات سایت را که مشاهده کردم احساس نمودم شاید جای همچین مواردی در سایت احساس میگردد به هرحال بنده و دیگر کاربران سایت تابع نظر مدیران سایت محترم راسخون هستیم

با تشکر از حضرتعالی

با سلام و عرض احترام و تشکر از نظرات ارزشمند شما

وقتی نظرات و پیشنهادات کاربران را ملاحظه می کنم، مشتاقانه آن ها را بررسی و پیگیری می نمایم. این برای بنده باعث افتخار است که صحبت ها و ایده های شما مورد استفاده ما قرار گیرد.

مسابقه ای که طرح فرمودید، برای روزانه امکان اجرا نیست. اما به صورت هفتگی یا مناسبتی بسیار مناسب است. حتماً آن را بیشتر بررسی می کنیم تا برای اجرا آماده گردد.
بازهم از لطف شما نسبت به روابط عمومی و سایت راسخون، تشکر میکنم. امیدوارم بتوانیم با کمک یکدیگر، طرح های مورد نظر را به اجرا برسانیم.
سه شنبه 19 آذر 1392  8:47 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri ravabet_rasekhoon hoseinh1990 only110 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

سلام خسته نباشید یک کار خودجوش از یک کاربر کوچک

صلاح دیدید چرخشی کنید

تصاویر : ارتش ستارگان در مقابل ایران

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری و بزودی نمایش داده خواهد شد.

با تشکر فراوان از حضور ارزنده جنابعالی

موفق باشید

سه شنبه 19 آذر 1392  9:08 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 only110 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

این هفته بیشتر وقتا سایت رو واسم باز نمیکنه

البته بقیه سایت ها رو باز میکنه فقط راسخون باز نمیشه و هر بارم یه خطایی میده

مشکلی کلی هست یا فقط من این مشکل رو دارم؟

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

به دنبال فرآیند بروزرسانی فنی سایت راسخون، پاره ای مشکلات پیش بینی نشده بوجود آمده است، ان شاء ا... با همت واحد فنی و همراهی و صبر شما کاربران محترم راسخون، بزودی شاهد رفع اختلالات پیش آمده  و سرویس دهی مرغوب سایت خواهیم بود.

با تشکر فراوان

موفق باشید

سه شنبه 19 آذر 1392  9:10 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 only110 rasekhoon_m nazaninfatemeh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید

جناب کیانی 2 سالی هست که بنده عضو سایت راسخون میباشم و شاید به قولی خود را یکی از اعضای خانواده بزرگ راسخون میدانم پس بر خود واجب میدانم تا در جهت پیشرفت سایت راسخون پیشنهاداتی هرچند کم اثر ارائه دهم

جناب کیانی بنده یکبار دیگر هم این موضوع را مطرح کردم ولی لازم دانستم در این شرایط که سایت درحال تغییر و تحول و بروز رسانی است شاید گفتن این مورد خالی از لطف نباشد پیشنهاد بنده این است که  ترتیبی اتخاذ فرمایید تا در صورت شرکت کاربران در مسابقات حال چه روزانه چه مناسبتی یا پیش بینی لیگ برتر بتوانند پس از انتخاب گزینه درست و زدن دکمه تایید در صورت پشیمانی از ارسال جواب مجددا بتوانند جوابی دیگر را انتخاب کرده و دکمه تایید را بزنند و فقط مسابقات صرف به این نباشد که کاربر یکبار حق انتخاب داشته باشد مخصوصا در مسابقات پیش بینی لیگ برتر

با تشکر از حضرتعالی که وقت میگذارید و به انتقادات و پیشنهادات کاربران رسیدگی میفرمایید .

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 19 آذر 1392  10:50 AM
تشکرات از این پست
TITISHJUN hoseinh1990 mohsenezadi AliFanoodi mina_k_h rasekhoon_m nazaninfatemeh
fereshte_khoda
fereshte_khoda
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1674

با سلام و خسته نباشید

آدرس پستی دقیق موسسه، جهت ارسال فرم تعهد SMS رو میخواستم. ممنون

سه شنبه 19 آذر 1392  11:56 PM
تشکرات از این پست
only110 AliFanoodi rasekhoon_m
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم اگر بخواهیم از پیامک های اهدایی خود استفاده کنیم باید فرم تعهد نامه را پر کرده و بفرستیم به سایت راسخون ؟ وهمین که عضو هستیم کافی است یا غیر از تعهد وعضو بودن بازهم کار دیگری لازم است؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 20 آذر 1392  2:51 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
sama90
sama90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 159

با سلام دو سوال داشتم :

1. من برای هرر بار ورود به باید نام و رمز عبورم را وارد کنم آیا گزینه " مرا به خاطر داشته باش " نداره سایت؟؟؟

2. برای بارگزاری عکس پروفایلم بارها تلاش کردم اما نشد حتی با ابعاد دقیق 85*85 هم نشد، چرا؟؟؟

چهارشنبه 20 آذر 1392  9:33 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh
sama90
sama90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 159

چرا سایت انقدر کند باز میشه به نسبت سایتهای دیگه ؟ من با اینترنت 2 مگ سایتهای دیگه رو خیلی سریعتر مرور میکنم اما این سایت یه مقدار کنده و مرورش یه مقدار ناخوشاینده ، علت چیه؟

چهارشنبه 20 آذر 1392  9:39 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید

جناب کیانی 2 سالی هست که بنده عضو سایت راسخون میباشم و شاید به قولی خود را یکی از اعضای خانواده بزرگ راسخون میدانم پس بر خود واجب میدانم تا در جهت پیشرفت سایت راسخون پیشنهاداتی هرچند کم اثر ارائه دهم

جناب کیانی بنده یکبار دیگر هم این موضوع را مطرح کردم ولی لازم دانستم در این شرایط که سایت درحال تغییر و تحول و بروز رسانی است شاید گفتن این مورد خالی از لطف نباشد پیشنهاد بنده این است که  ترتیبی اتخاذ فرمایید تا در صورت شرکت کاربران در مسابقات حال چه روزانه چه مناسبتی یا پیش بینی لیگ برتر بتوانند پس از انتخاب گزینه درست و زدن دکمه تایید در صورت پشیمانی از ارسال جواب مجددا بتوانند جوابی دیگر را انتخاب کرده و دکمه تایید را بزنند و فقط مسابقات صرف به این نباشد که کاربر یکبار حق انتخاب داشته باشد مخصوصا در مسابقات پیش بینی لیگ برتر

با تشکر از حضرتعالی که وقت میگذارید و به انتقادات و پیشنهادات کاربران رسیدگی میفرمایید .

با سلام و عرض احترام

ما نیز مفتخریم به داشتن کاربرانی همچون شما در بین اعضای خانواده راسخون. 

پیشنهاد خوبی است. البته خیلی کم اتفاق می افتد که کاربر بخواهد ویرایش کند ولی در عین حال امکان آن نیز وجود دارد. چون کمی این کار زمانبر است و در حال حاضر پرسنل فنی در حال برطرف کردن مشکلات سرور و قطعی های سایت می باشند، آن را در زمان مناسب تری پیگیری خواهم کرد تا به نتیجه برسد.

بنده هم از زحمات و پیشنهادات همیشگی شما تشکر می کنم.

پنج شنبه 21 آذر 1392  4:07 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها