پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
دوشنبه 18 آذر 1392 8:43 AM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
جناب کیانی با اجازه حضرتعالی خواستم موردی مطرح کنم که البته این نظر کاملا شخصی است و حضرتعالی میتوانید اعمال نظر نداشته باشید
مسابقاتی که راسخون به صورت روزانه یا مناسبتی برگزار میکند به نظرم دیگر حالت یکنواختی دارد البته عرض کنم این نظر کاملا شخصی است با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد هستیم که به حمدالله هر روز پربارتر و بهتر میگردد ای کاش مسابقات سبک جدیدتری پیدا میکرد مثلا یک متن از یک کتاب یا نوشته یکی از بزرگان کشور داده میشد و جدولی براین اساس طراحی میگردید و در این متن زیر برخی واژگان خط کشی میگردید که کاربران ان را به صورت افقی عمودی در جدول پیدا کنند و بعضی از کلمات رو هم نهفته در جدول براساس متن پیدا میکردند و در اخر از حروف باقیمانده در جدول به رمز درست که یکی از آثار این بزرگان باشد دست پیدا میکردند به نظر بنده این شاید باعث شود هم با آثار و نوشته های بزرگان و مورخان کشور اشنا شویم و هم اینکه تنوعی در مسابقات سایت راسخون گردیده است امیدوارم منظور خودم را به خوبی بیان کرده باشم
مجددا امیدوارم جسارت بنده را ببخشید تحولات سایت را که مشاهده کردم احساس نمودم شاید جای همچین مواردی در سایت احساس میگردد به هرحال بنده و دیگر کاربران سایت تابع نظر مدیران سایت محترم راسخون هستیم
با تشکر از حضرتعالی