0

عاشقان امام رضا

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:عاشقان امام رضا

به هر کس که حرم می رود بگویید

دمی آنجا برای من فقط نفس بکشد 

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 16 دی 1393  9:37 AM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در آن کرانه که دل با ستاره همزاد است
به من اجازه ی در اوج پر زدن داده است

در آن کرانه که همواره یک نفر آنجاست
که در پذیرش مهمان همیشه آماده است

در آن کرانه که خورشید پیش یک گنبد
بدون رنگ ز بازار حسن افتاده است

همیشه از تو سرودن چه سخت و شیرین است
شبیه تیشه زدن های سخت فرهاد است

سؤال می کند از خود هنوز آهویی
که بین دام و نگاهت کدام صیّاد است؟

دلم که دست خودم نیست این دل غمگین
همان دلی است که جامانده در گهرشاد است

بدون فنّ غزل بی کنایه می گویم
دلم برای تو تنگ است شعر من ساده است

سید حمید رضا برقعی

چهارشنبه 17 دی 1393  8:55 AM
تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

السلام علیک یاعلی بن موسی الرضا به لطف خداوند وامام رضا 4 روزمهمان امام رضا بودیم ,امیدوارم تشرف به زیارت ایشان هرچه زودتر شامل حال همه دوست داران. امام رضا بشود

**بسم الله القاصم الجبارین**

چهارشنبه 17 دی 1393  2:11 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh ali_kamali
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

عاشقات پاک وخوبن آقا
میذاری منم خاک پاشون بشم؟
آخه عاشق عاشقاتم شدم
فدای امام رضا(ع) شون بشم
.....

چهارشنبه 17 دی 1393  7:05 PM
تشکرات از این پست
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

چون ماهیان برکه‌ام، بی‌تاب ماهم یا رضا !
از عاشقانِ «عاشقی با یک نگاهم» یا رضا !

من خوب می‌دانم بدم اما دوباره آمدم
خاکیِ راه مشهدم پس سر به راهم یا رضا !

چهارشنبه 17 دی 1393  7:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

لحظه اخر با امام رضا

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ایها الامام الرئوف

پنج شنبه 18 دی 1393  9:25 AM
تشکرات از این پست
moradi92 liasam ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حس مي‌کنم در مرقدت عطر دعا را

عطر توسل هاي در باران رها را

غرق اجابت مي شود دست نيازش

هر کس که مي خواند در اين مرقد خدا را

اي مظهر رأفت براي تو چه سخت است

خالي ببيني دست محتاج  و گدا را

آهم کبوتر مي‌شود تا گنبد تو

مي‌آورد فريادهاي يا رضا را

آئينه هاي لطف تو تکثير کردند

در چشمة دل اشک هاي بي صدا را

آقا کنار پنجره فولادت آخر

مي‌گيرم از دستت برات کربلا را

اي زائران اينجا دخيل غم ببنديد

بر آستانش ندبه‌ی «آقا بيا» را

پائين پاي تو غباري مي سرايد

شعر کرامات نگاه کيميا را

شعر: یوسف رحیمی

شنبه 20 دی 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali moradi92
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چه نماز باشد آن را که تو در خیال باشی

تو صنم نمیگذاری که مرا نماز باشد

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ایها الامام الرئوف

یک شنبه 21 دی 1393  10:21 AM
تشکرات از این پست
moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

زن مبتلا به سرطان در حرم امام رضا(ع) شفا گرفت زن مبتلا به سرطان در حرم امام رضا(ع) شفا گرفت

«نوشین دستبند» ساکن روستای پیربز که به دلایل نامعلوم سال‌ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم کرده بود سرانجام از امام هشتم شیعیان حضرت علی بن موسی الرضا(ع) شفا گرفت.

بنا به گفته همسر این زن سابق سرطانی، بعد از آنکه اقدامات درمانی بر روی نوشین موثر واقع نشد، او به امام رضا(ع) متوسل و یک هفته در حرم حضور داشت.

علی محمد فرحدل گفت: بعد از این مدت بود که آزمایشات مجدداً انجام که پزشکان در کمال ناباوری اعلام کردند که هیچ‌گونه علائم سرطان وجود ندارد.وی که دارای 2 دختر بوده و کارگر ساختمانی است، عنایت خداوند متعال و امام رضا (ع) را موجب شفای همسر خود دانست.

علی محمد در عین حال با اشاره به بیماری هپاتیت خویش، خواستار کمک مسئولان امر برای درمان خود شد. پیش از این نیز یک کودک معلول شیروان از امام رضا(ع) شفا گرفته که خبرگزاری فارس با ارائه گزارشی به این موضوع پرداخته و قرار است تا شفا گرفتن این کودک از امام هشتم در قالب فیلمی ساخته شود. منبع : ابنا

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

امام رضا(ع) ارزوی قلبی مرا شنید

بخش اعظمي از زندگي من يک معجزه بود که در اينجا آن را به طور خلاصه برايتان بازگو مي نمايم.
من يک هندو (غيرمسلمان) بودم که اسلام و حضرت رضا(ع) را پذيرفتم و حضرت رضا(ع)، زندگي ام را به طور شديدي تغيير دادند. ايشان عامل اصلي اين تغيير بودند. بعد از بازديد از شهر مقدس مشهد، نه تنها روح و اعتقادم به اسلام و اهل بيت قوي تر گرديد، بلکه زندگي ام از حس زيباي مادر بودن سرشار گرديده بود، وقتي اميد به بچه دار شدن را از دست دادم، به حرم حضرت رضا(ع) مشرف شدم و ضريح زيباي حضرت را لمس کردم و از ايشان کمک خواستم، گريستم و از صميم قلب از حضرت خواستم کودکي به من عطا کنند. زماني که به هندوستان مراجعت کردم، حامل خبرهاي خوشي بودم؛ خداوند به من دختر زيبايي اعطا نمود که در روز تولد شوهرم به دنيا آمد. آن تولد يک هديه از جانب امام رضا(ع) بود.
هر کلمه و جمله اي از قلبتان مي تواند توسط امام رضا(ع) شنيده شود و من و شما بايد فقط بدون هيچ شک و ترديدي در قلبهايمان و روحمان، عبادت کنيم. خداوند هيچ آرزوي مشروع و پذيرفتني و قلبي را رد نخواهد کرد، اگر در آن ارتباطي با اهل بيت(ع) باشد.
http://www.shaaer.com

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

کرامات رضا علیه السلام به روایت اهل سنت

دوران پر برکت و همراه با کرامات و وقیعی که قبل و بعد از ولادت امام رضا (علیه السلام) از مدینه تا مرو و مدت امامت یشان رخ داد، جملگی دلالت بر عظمت بی کران امام رضا (علیه السلام) دارد. رویت آن از زبان بزرگان اهل سنّت جالب و شنیدنی و البته شگفت انگیز است. آنچه پیش روی دارید، گوشه ی از سخنان بزرگان اهل سنت درباره امام رضا است که در منابع معتبر آنها نقل شده و تأثیر به سزیی در نزدیک کردن دیدگاه اهل سنت به دیدگاه شیعه درباره کرامت، شفاعت، توسل و زیارت قبور و ... دارد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

شفا گرفتن یک عالم سنی افغانی در حرم امام رضا(ع)

به گزارش شیعه آنلاین، یکی از خادمان بخش فرهنگی حرم علی بن موسی الرضا علیه السلام در تماسی با خبرنگار ما، گفت: مولوی «سلطان محمد» از علمای سرشناس اهل سنت افغانستان که در شهر هرات سکونت دارد و از بیماری قلب رنج می برد، دو روز پیش در حرم امام رضا علیه السلام شفا گرفت.

وی در ادامه افزود: این عالم سنی مذهب، عضو شورای هفت نفره افتاء افغانستان است و همزمان خطیب جمعه شهر هرات نیز به شمار می رود. او که پیرو مذهب حنفی است، ......

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:43 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

کرامات رضوی ۳

باب الحوائج
شفا يافته : هوشنگ فتحي
(معلول جنگ تحميلي از شهرستان بروجرد)
سال ۱۳۶۶ همچون ديگر سالهاي جنگ تحميلي سراسر ايثار بود و مقاومت، جانفشاني بود و از خود گذشتگي، تلاش بود و کوشش، امدادهاي غيبي بود و توجهات خاص خداي تعالي، آتش بود و خشم، و خلاصه جنگ بودو جنگ بود و جنگ. هوشنگ که همراه با ساير همرزمان به منظور اداي دين به اسلام عزيز و انجام وظيفه الهي، ديني و ملي به جبهه هاي نبرد حق عليه باطل اعزام شده بود، با ارادتي خاص به مقاومت و نبردي سرنوشت ساز مشغول بود او در جبهه اي خدمت مي کرد که دعا و نيايش، توسل تعبد و راز و نياز رنگ و بويي روحاني و معنوي بر آن بخشيده بود و همه و همه جز براي رضاي حق سبحانه و عالي و در جهت دفاع از حريم مرزهاي مقدس جمهوري اسلامي ايران و حفاظت از جان و مال و ناموس ملتي شريف، ايثارگر و فداکار نمي جنگيدند.
در يکي از روزهاي بهمن ماه هواپيماهاي جنگنده دشمن بعثي که مرتبا براي دهم کوبيدن لشگريان اسلام به پرواز در مي آمدند، منطقه را مورد بمباران خوشه اي خود قرار دادند.
در اين حمله ناجوانمردانه هوشنگ از ناحيه جشم، کتف و پامجروح شد و در بيمارستانهاي فارابي و لبافي نژاد تهران بستري گرديد. روزها يکي پس از ديگري مي گذشت و هوشنگ همچنان در بيمارستان بسر مي برد. بزرگترين ناراحت او دوري از همرزمان و جبهه هاي پاک و بي آلايش جنگ بود. با خواست خداوند متعال پس از سه بار عمل جراحي از تخليه چشم نجات يافت و به تدريج حالش رو به بهبودي نهاد. در مدت سه ماه که در بيمارستان بستري و تحت معالجه بود، ناگهان پزشکان در پي ابراز ناراحتي هاي هوشنگ پي به نارسايي قلبي وي بردندو پس از انجام معاينات و بررسي هاي مکرر توسط متخصصين، بيماري قلبي تأييد شد. از آن زمان به بعد تحت نظر و مراقبت قرار گرفت و مدت 9 سال تمام داروهاي قلبي و عروقي مصرف مي کرد.
در هفتمين روز از ماه مبارک رمضان سال 1375 به علت عدم مصرف به موقع داروها ناگهان دچار دگرگوني شدم و حالم به شدت به هم خورد. خانواده که چنين ديدند با عجله و به فوريت مرا به بيمارستان شريفي بروجرد منتقل نمودند. مدت 24 ساعت را در بخش ccu تحت درمان و مراقبتهاي خاص سپري کردم و چون حالم بهتر شد به داخل بخش انتقال يافتم. چند روزي از اين واقعه نگذشته بود که بنده را براي انجام معاينات به تهران اعزام کردند. در آنجا دستور آزمايشات متعدد از جمله تست هاي گوناگون داده شد که پس از بررسي هاي لازم از سوي پزشکان متخصص مشخص گرديد 75 درصد عروق قلب مسدود شده و بايستي حتما مورد عمل جراحي قرار گيرم. براي انجام عمل هر کسي دکتري را معرفي و از کارهاي او در معالجه بيماران تعريف و تمجيد مي کرد. روز به روز حالم بدتر و بدتر مي شد، به طوري که پزشکان مرا از حرکت منع کردند و معتقد بودند تا زمان عمل بايد استراحت کنم.
حال عجيبي داشتم و در پي پزشکي بودم که بتواند مرا قطعا معالجه کند. خيلي به اين موضوع فکر کردم و ناگهان دکتري را که مي تواند به اذن پروردگار متعال بر تمامي زخمهاي کهنه مرهم نهد و هر دردي را به درمان برساند يافتم.
به پسرم گفتم بليط هواپيما براي مشهد تهيه کن تا به پابوس آقا امام رضا (ع) نايل گردم و اگر خدا بخواهد شفاي دردم را از مولا بگيرم. همه با انتقال و حرکت من مخالف بودند، اما من اصرار داشتم که اگر بخواهم بميرم دوست دارم در اين مسير دار فاني را وداع گويم. بسيار کوشيدم تا بالاخره آنها را متقاعد ساخته و آماده حرکت به مشهد مقدس شدم. مشهد مقدس همچون هميشه مملو از مشتاقان و ارادتمندان هشتمين پيشواي شيعيان جهان حضرت علي بن موسي الرضا (ع) بود که با وسايل نقليه متعدد براي زيارت مضجع شريفش به اين شهر سفر کرده بودند.
بنده که هدفي جز زيارت آقا و مولايم نداشتم به محض ورود به مشهد مستقيما به جوار بارگاه ملکوتي آن امام همام شتافتم تا هر چه زودتر به آرزوي ديرينه ام که قرب جوار يار بود نايل شوم. زائرين حضرتش که سر از پا نشناخته، همه و همه فقط يک نقطه از اين مرکز دايره مورد هدفشان بود، از همه طرف به سوي حرم شريف در حرکت بودند. عده اي در حاليکه اشک شوق درچشمان داشتند از دربهاي مختلف خارج مي شدند و جايشان را به گروهي ديگر از زنان و مردان با اخلاص و دوستداران خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام مي دادند. به نظر مي رسيد کبوتران حرم آقا هم تاب ماندن در جاي مخصوص خود که دانه فراواني هم در آن جا وجود داشت نداشتند و هر چند گاهي با پرواز بر فراز گنبد و گلدسته هاي ملجأ و پناه دهنده خود به پرواز در مي آمدند، تا از انوار تابناک مولا بهره گيرند و دل، آرام سازند. از صحن گذشته و به روضه منوره وارد شدم. کفشداريها شلوغ بود و خدمتگزاران دربار ملائک پاسبان رضوي با صميميت و روي گشاده کفشهاي زائرين را تحويل گرفته و پس مي دادند. در بدو ورود بوي دل انگيز گل محمدي مشام را نوازش مي دهد همه جا صلوات است و دعا و نيايش. هر کس را مي بيني در حال و هواي خود غوطه ور است ودردهاي ناگفته با هيچکس را، به دردآشناي قديمي مي گويد. با ورود به اين مکان قدسي دلم آرام گرفت و همه دردها و رنجها را فراموش کردم. احساس ماهي کوچکي را داشتم که از روي خاک به داخل آب افتاده باشد. جلو رفتم و مهر و مفاتيج و قرآني برداشتم ودر گوشه اي رو به قبله نشستم. پس از به جاي آوردن نماز زيارت انقلاب در درونم به وجود آمد. مفاتيج را گشودم و خواندم "اللهم فاجعل نفسي مطمئنه بقدرک راضيه بقضائک مولعه بذکرک و دعائکه محبه لصفوه اوليائک محبوبه في ارضک و سمائک صابره علي نزول بلائک شاکره لفواضل نعمائک الداعين اليک صاعده و ابواب الاجابه لهم مفتحه و دعوه من بکي من خوفک مرحومه و …." پس از آن ديگر نفهميدم چه شد، در حالتي فرو رفتم که ابدا سابقه نداشت، بوي عطر دل انگيزي را استشمام کردم و از خود بي خود گرديدم. نمي دانم چه مدت در اين حال به سر بردم. وقتي به خود آمدم وجودم را از بلايي خالي حس کردم. به نزديک ضريح مطهر رفتم و با زحمت فراوان پنجه در آن افکندم و به شکرانه اين لطف و مرحمت زار زار گريستم. نمي دانستم چه شده است، اما قلبم به نويد بهبودي مي داد.
پس از بازگشت به تهران نزد پزشکان رفتم و از آنها خواستم معاينات و آزمايشات مجددي نمايند. با انجام اقدامات لازم ناگهان همه متوجه بهبودي من شدند و در حالي که به شدت متعجب بودند از من خواستند که بگويم چه کرده ام. من در حاليکه شرح ماوقع را بازگو مي کردم و اشک مي ريختم ديدم که همه آرام اشک مي ريزند. دکتر معالج پس از شنيدن ماجرا گفت که ديگر لازم نيست هيچگونه دارويي مصرف کني، چون تو ابدا بيمار نيستي و باب الحوائج با قربي که در نزد خداوند دارد تو را شفا داده است. از آن زمان کاملا خوب و سرحال هستم و حضرت حق را از اين بابت شاکرم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

تبديل خاك به طلا
ابراهيم بن موسي مي گويد:از حضرت رضا عليه السلام كمك مالي مي خواستم و بر آن اصرار مي كردم. روزي به همراه امام از شهر خارج شديم. هنگام نماز شد. امام در كنار صخره اي نزديك قصري كه در آنجا بود نشست و فرمود: اذان بگو
پرسيدم: آيا منتظر بقيه نمي مانيد؟
امام فرمود: «هرگز بدون دليل، نماز اول وقت را به تعويق نينداز. »
من اذان گفتم و با امام نماز خوانديم. سپس عرض كردم: اي فرزند رسول خدا هنوز خواسته ام را برآورده نكرده ايد و من به شدت نيازمندم.
امام چوبي را به زمين كشيد. سپس دست برد و از زير خاك، يك شمش طلا بيرون كشيد و فرمود: بگير! خداوند در آن براي تو بركت قرار دهد. از آن بهره مند شو و آنچه را كه ديدي، به كسي نگو. آن شمش براي من بركت كرد و من از ثروتمندان منطقه خود شدم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

شفاي يكي از شيعيان حضرت
وقتي حضرت رضا عليه السلام وارد خراسان شد، شيعيان از همه طرف به آن امام رو آوردند. از جمله علي بن اسباط اموالي هديه هاي زيادي را برداشت و به طرف امام حركت كرد. در بين راه دزدان به قافله اش حمله كردند، اموال و هدايايش را بردند و آنچنان بر دهانش كوبيدند كه دندان هايش ريخت.
علي بن اسباط به قريه اي كه در آن نزديكي بود رفت و شب را استراحت كرد. در خواب حضرت امام رضا عليه السلام را ديد كه فرمود: » غمگين و محزون مباش! هدايا و اموال تو به ما رسيد. براي بهبود دهان و دندان هايت نيز گياه «سعد كوبيده» را در دهانت بريز ». علي بن اسباط از خواب بيدار شد و دستور امام را عمل كرد. طولي نكشيد كه خداوند همه ي دندان هايش را برگرداند.
وقتي علي به خراسان رسيد و نزد امام رفت، امام به او فرمود: ديدي آنچه گفتيم درست بود. اكنون داخل آن خزانه شو و نگاه كن. علي بن اسباط وارد خزانه شد و تمام اموال و هدايايش را در آنجا ديد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 21 دی 1393  1:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها