0

آیا می دانید ؟

mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 90

آیا می دانید ؟

1. اگر بینی خود را بگیرید، امکان ندارد بتوانید زمزمه کنید.

2. وقتی شیشه می شکند، ترک های آن باسرعت 3000 مایل در ساعت حرکت می کنند.

3. در هر دقیقه حدود 200 نوزاد در جهان متولد می شوند.

4. جلیقه ی ضد گلوله، خروجی اضطراری، برف پاک کن شیشه ی ماشین و پرینتر های لیزری همگی توسط زنان اختراع شده اند.

5. انسان در زمان خواب بیشتر از زمانی که تلویزیون تماشا می کند کالری مصرف می کند.

6. به طور میانگین انسانها بیشتر از اینکه از مرگ بترسند از عنکبوت می ترسند.

7. ناخن های انسان در زمستان سریع تر رشد می کنند.

8. وقتی به کسی که عاشقش هستید نگاه می کنید، مردمک چشمانتان گشاد تر می شود. و قتی به کسی که از او متنفرید هم نگاه می کنید همین اتفاق می افتد.

9. تنها انسان ها در هنگام احساساتی شدن اشک می ریزند. و انسان به طور متوسط 4,200,000 بار در سال پلک می زند.

10. بینایی مردان از زنان بهتر است و می توانند متن های ریز تری را بخوانند. در زنان قدرت شنوایی بهتر است.

11. "محمد" شایع ترین اسم در جهان است.

12. یخ به ههیچ وجه سر نیست. چیزی که باعث می شود بر روی یخ سر بخوریم یک لایه ی نازکی از آب است که در اثر فشار بر روی یخ ایجاد می شود و باعث می شود که سر بخوریم.

13. هر انسانی در جهان با 9میلیون نفر دیگر، روز تولد مشترکی دارد.

14. زنان دو برابر بیشتر از مردان پلک می زنند.

15. تعدادنوزادانی که در طول یک سال در هندوستان متولد می شوند از کل جمعیت استرالیا بیشتر است.

16. 492 ثانیه طول می کشد تا اشعه ی خورشید به زمین برسد.

17. نوزادان در هنگام تولد کشکک زانو ندارند.

18. درخت زیتون می تواند بیش از 1500 سال زندگی کند.

19. در تولید کاغذ اسکناس از خمیر پنبه به جای خمیر چوب استفاده می شود. این بدان معنی است که اگر داخل ماشین لباسشویی شسته شود مثل کاغذ معمولی از بین نمی رود.

20. آب قطب جنوب به قدری سرد است که هیچ چیز در آنجا فاسد نمی شود. گرم ترین هوایی که تا به حال از قطب جنوب گزارش شده 3 درجه ی فارنهایت بوده است.

21. جنگل های بارانی آمازون بیش از 20 درصد اکسیژن جهان را تولید می کنند.

22. اقیانوس اطلس شمالی هر سال 2,5 سانتی متر عریض تر می شود.

23. سالانه بیش از 50,000 زمین لرزه در جهان اتفاق می افتد.

24. هر مایل مربع از آب دریا حاوی 20 کیلوگرم طلا است.

25. 1000 سال طول می کشد تا یک قطره ی آب اقیانوس دور جهان بچرخد.

26. اروپا تنها قاره ای است که هیچ صحرایی در خود ندارد.

27. آب اقیانوس اطلس از اقیانوس آرام شور تر است.

28. قدیمی ترین لامپ ، در سال 1901و در یک ایستگاه آتش نشانی در کالیفرنیا روشن شده و هنوز هم روشن است. اسم این لامپ، چراغ صده ای است.

29. بوییدن سیب سبز یا موز (فقط بوییدن و نه خوردن) باعث کاهش وزن می شود.

30. هر انسان معمولی 3 سال از عمر خود را در توالت می گذراند.

جمعه 8 دی 1391  11:05 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

معنای نام برخی از کشورها

آرژانتین:سرزمین نقره(اسپانیایی)

آلبانی:سرزمین کوهنشینان

ایسلند:سرزمین یخ

ایران:سرزمین آریایی ها،برگرفته از واژه <آریا>به معنی نجیب و شریف

اسپانیا:سرزمین خرگوش کوهی(فنیقی)

برزیل:چوب قرمز

بریتانیا:سرزمین نقاشی شدگان(لاتین)

پاراگوئه:این سوی رودخانه

پاکستان:سرزمین پاکان(فارسی/دری)

جامائیکا:سرزمین بهاران

ژاپن:سرزمین خورشید تابان(ژاپنی)

سوئیس:سرزمین مرداب

گرجستان:سرزمین کشاورزان(یونانی)

نروژ :راه شمال

یمن:خوشبخت

هلند:سرزمین چوب(آلمانی)

نیجریه:سرزمین سیاه(لاتین)

کویت:دژ کوچک(هندی-عربی)

کانادا:دهکده(زبان سرخپوستی ایروکوئی)

قزاقستان:سرزمین کوچ گران(قزاقی)

شیلی:سرزمین خشک-برف(از زبان بومی آنجا)

روسیه:کشور روشن ها

جمعه 8 دی 1391  11:06 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

موضوع انشا : یک لقمه نان حلال

نان حلال خیلی خیلی خوب است. من نان حلال را خیلی دوست دارم. ما باید همیشه دنبال نان حلال باشیم. مثل آقا تقی. آقاتقی یك ماست‌بندی دارد. او همیشه پولِ آبِ مغازه را سر وقت می‌دهد تا آبی كه در شیرها می‌ریزد و ماست می‌بندد حلال باشد. آقا تقی می‌گوید: آدم باید یك لقمه نان حلال به زن و بچه‌اش بدهد تا فردا كه سرش را گذاشت روی زمین و عمرش تمام شد، پشت سرش بد و بیراه نباشد
دایی من كارمند یك شركت است. او می‌گوید: تا مطمئن نشوم كه ارباب رجوع از ته دل راضی شده، از او رشوه نمی‌گیرم. آدم باید دنبال نان حلال باشد. دایی‌ام می‌گوید: من ارباب رجوع را مجبور می‌كنم قسم بخورد كه راضی است و بعد رشوه می‌گیرم!

عموی من یك غذاخوری دارد. عمو همیشه حواسش است كه غذای خوبی به مردم بدهد. او می‌گوید: در غذاخوری ما از گوشت حیوانات پیر استفاده نمی‌شود و هر چه ذبح می‌كنیم كره الاغ است كه گوشتش تُرد و تازه است و كبابش خوب در می‌آید. او حتماً چك می‌كند كه كره الاغ‌ها سالم باشند وگرنه آن‌ها را ذبح نمی‌كند. عمویم می‌گوید: ارزش یك لقمه نان حلال از همه‌ی پول‌های دنیا بیشتر است!! آدم باید حلال و حروم نكند. عمو می‌گوید: تا پول آدم حلال نباشد، بركت نمی‌كند. پول حرام بی‌بركت است.

من فكر می‌كنم پدر من پولش حرام است؛ چون هیچ‌وقت بركت ندارد و همیشه وسط برج كم می‌آورد. تازه یارانه‌ها را خرج می‌كند و پول آب و برق و گاز را نداریم كه بدهیم. ماه قبل گاز ما را قطع كردند چون پولش را نداده بودیم. دیشب می‌خواستم به پدرم بگویم: اگر دنبال یك لقمه نان حلال بودی، پول ما بركت می‌كرد و همیشه پول داشتیم؛ اما جرأت نكردم. ای كاش پدر من هم آدم حلال خوری بود!!!

جمعه 8 دی 1391  11:07 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

:آیا می دانید 2 ؟

آیا می دانید:چشم انسان معادل یک دوربین 135 مگاپیکسل است    

آیا می دانید:در ساخت دیوار چین،آرد برنج به کار رفته است      

آیا می دانید:توماس ادیسون مخترع لامپ از تاریکی وحشت داشت                                                                      

آیا می دانید:یک کودک 4 ساله روزانه بیش از 400 سوال می پرسد 

آیا می دانید:حس بویایی مورچه باحس بویایی سگ برابری می کند    

آیا می دانید:90%سم مار از پروتئین تشکیل شده است

آیا می دانید:الفبای مردم هاوایی 12 حرف دارد      

آیا می دانید:که در برج ایفل 2 میلیون و نیم پیج به کار رفته است       

آیا می دانید:به طور میانگین مردم از عنکبوت بیشتر میترسند تا از مرگ!    

آیا می دانید:عقرب ها تنها موجوداتی هستند که اشعه رادیو اکتیو تاثیری برآنها ندارد 

آیا میدانید:30 برابر جمعیتی امروزه برروی کره زمین است درزیر خاک مدفون اند 

آیا میدانید:اعصابی که دربدن شما وحود دارد به اندازه فاصله زمین تا ماه است   

آیا میدانید:خون برخی از سخت تنان آبی است  

آیا میدانید:مار میتواند تا نیم ساعت پس از قطع سرش نیش بزند 

آیا میدانید:طول قد هر انسان سالم برابر 8 وجب دست خود اوست

جمعه 8 دی 1391  11:08 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

طنز جالب | اعتراف کنید

اعتراف میکنم دوران راهنمایی روز معلم همه تخم مرغ آورده بودن که توش پر گل بود منم یه تخم مرغ خام آورده بودم که بزنم بخندیم! معلم اومد داخل همه سرو صدا کردن و شادی کردن تخم مرغارو میزدن به تخته منم این وسط تخم مرغو زدم به تخته ! ترکید رو تخته پاشید همه جا ، رو لباس معلمم ریخت ! سریع گفت کی بود ؟!!؟ هیچکی هیچی نگفت با این که میدونستن کار منه خلاصه از ته کلاس ۴ – ۵ نفر شلوغو آورد بیرون  زدشون ولی نگفتن کار من بود ! چون شاگرد زرنگیم بودم معلمه شک نمیکرد بهم !
وقتی از کلاس اومدیم بیرون تا دو کیلومتر به صورت چهار نعل فرار کردم آخرم سر کوچه گرفتن زدنم !

اعتراف می کنم معلم دوم دبستانم می گفت املا ها رو خودتون بنویسید که من با دوربین مخفیا می بینم کی به حرفام گوش می ده …ازون روز کار من شده بود گشتن سوراخ سمبه های خونه و سوال های مشکوک از مامان بابام:امروز کی اومد؟ کی رفت؟ به کودوم وسیله ها دست زد؟

بیشترم به دریچه کولر شک داشتم
.
.
.
اعتراف می‌کنم سر فینال جام جهانی‌ تا لحظه‌ای که اسپانیا گل زد فکر می‌کردم اسپانیا نارنجیه، هلند آبی‌، گل هم که زد کلی‌ لعنت فرستادم به هلند، بعد گل رو صفحه نوشت اسپانیا 
۱ – هلند ۰ ، تازه فهمیدم کل بازی داشتم اشتباه فحش میدادم
.
.
.
اعتراف می کنم وقتی داداشم دو ماهش بود خندون رفتم تو آشپزخونه، مامانم گفت نارنگیتو خوردی؟ گفتم آره، تازه به آرشم دادم!
بیچاره مامانم بدو بدو رفت نارنگی رو از حلقش کشید بیرون!
.
.
.
یه بار با بچه ها بودیم یکی از دوستام رو بعد از مدت ها دیدم ، کلی ریش گذاشته بود
 با خنده بهش گفتم : علی این ** بازیا چیه ؟
گفت پدرم فوت کرده
گفتم تسلیت میگم :l
.
.
.
اعتراف می کنم کلاس اول دبستان بودم تحت تاثیر این حرفا که نباید به غریبه آدرس خونتون رو بدید، روز اول به راننده سرویس آدرس اشتباهی دادم و از یه مسیری الکی تا خونه پیاده رفتم و تازه فرداش موقعی که سرویس دنبالم نیومد تازه شاهکارم معلوم شد برای خانواده
.
.
.
اعتراف میکنم چند ماه پیش تو شرکت بودم سر کارام یوهو مدیر عامل از تو اتاق خودش گفت: امیــــــــــــــــــر جووون…بلند گفتم جانم؟ گفت خیلی میخوامـــت….گفتم منم همینطور….گفت پیش ما نمیای؟؟؟؟ گفتم چرا..حمتاً..از پشت میزم بلند شدم برم تو اتاقش..به در اتاقش که رسیدم دیدم داره تلفن حرف میزنه با امیر دوستش و من از شدت ضایگی دیوارو گاز گرفتم !

جمعه 8 دی 1391  11:08 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

واقعیاتی درباره رانندگی خانم ها

اگر یک خانم مشغول رانندگی باشد و ناگهان متوجه شود که ترمز خودرواش بریده و نمی گیرد چکار می کند؟!

قبل از اینکه هیچ حادثه ای روی دهد او پشت فرمان سکته کرده و راهی دیار باقی می شود.

سعی می کند یک دستگاه اتوبوس پیدا کند و با زدن خودرواش به مردم داخل ایستگاه آن را نگه دارد.

در همان حال با همسرش تماس می گیرد و از او کمک می خواهد.

نذر می کند که زنده بماند.

هنگامی که یک خانم راهنمای سمت چپ خودرواش را می زند، این به چه معناست؟!

یعنی می خواهد به سمت راست برود.

یعنی می خواهد شیشه سمت چپش را پایین بیاورد.

یعنی می خواهد پشت فرمان، موبایلش را درآورده و با همسرش تماس بگیرد.

یعنی می خواسته برف پاک کن را بزند.

اگر یک خانم در حین رانندگی بخواهد از بین دو خودروی در حال حرکت عبور کند چکار می کند؟!

بعد از کندن آینه بغل جفت خودروها از بین شان عبور می کند.

به خودروی سمت راست می کوبد بعد به خودروی سمت چپ سپس با همسرش تماس می گیرد.

ابتدا جوری به خودروی سمت راست می زند که او منحرف شود و به خودروی سمت چپ برخورد کند. سپس از روی دو خودرو عبور می کند.

یک بوق می زند و راننده دو خودرو متوجه می شوند او خانم است. سریعا به او راه می دهند که برود.

زمانی که یک خانم پشت فرمان خودرو نشسته و خودرواش با سرعتی بیش از 20 کیلومتر در حرکت است این به چه معناست؟!

یعنی پاشنه کفشش روی پدال گاز گیر کرده.

یعنی با همسرش تماس گرفته و فهمیده که او با یک خانم ناشناس در محل کارش مشغول صحبت است.

یعنی یادش آمده که بچه اش را داخل ماشین لباسشویی جا گذاشته.

یعنی پشت فرمان خوابش برده.

معمولا یک خانم راننده وقتی خودرواش پنچر می شود چکار می کند؟!

ابتدا سعی می کند با پوف آن را باد کند و سپس با چسب زخم محل سوراخ را بپوشاند.

تا اولین آپاراتی با پنچری راه می رود تا پدر لاستیک و تیوپ و رینگ در بیاید.

به آتش نشانی زنگ می زند.

ماشین را وسط خیابان رها می کند و با همسرش تماس می گیرد.
جمعه 8 دی 1391  11:09 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

جملات قصار و اس ام اس فلسفی

دلمان که می گیرد ،تاوان لحظاتی است که دل بسته بودیم     

نتیجه زندگی چیزهایی نیست که جمع میکنیم ،بلکه قلب هایی است که جذب میکنیم

فقیر اونی نیست که کم داره فقیر اونی هست که بیشتر بخواد

واسه شکستن یه دل یه لحظه وقت می خوای اما واسه اینکه از دلش دربیاری شاید هیچوقت فرصت 

نداشته باشی .

دلمان که می گیرد ،تاوان لحظاتی است که دل بسته بودیم     

نتیجه زندگی چیزهایی نیست که جمع میکنیم ،بلکه قلب هایی است که جذب میکنیم

فقیر اونی نیست که کم داره فقیر اونی هست که بیشتر بخواد

واسه شکستن یه دل یه لحظه وقت می خوای اما واسه اینکه از دلش دربیاری شاید هیچوقت فرصت 

نداشته باشی .

جمعه 8 دی 1391  11:10 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

آخرین محصول جاسوسی ارتش آمریکا

آخرین محصول جاسوسی ارتش آمریکا که هفته گذشته لو رفت

این پشه مصنوعی با کنترل از راه دور علاوه بر دوربین مخفی و ضبط صدا ،  خود یک آزمایشگاه کامل است که با گرفتن نمونه سلول فرد و با انالیز DNA  آن و تطبیق آن با بانک اطلاعاتی خود ،اطلاعات شخص را مخابره میکند . در ضمن میتواند یک Micro RFID  را به پوست شخص تزریق کند که ردیابی او را ساده کند . بدون اینکه شخص بفهمد .

جمعه 8 دی 1391  11:11 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

تنبل چیست ؟

تنبل نام حیوانی منزوی است که معمولا در تنهایی به سر می برد. در حال حاضر دو نوع تنبل در جهان وجود دارد، تنبل دو انگشتی و تنبل سه انگشتی ، هر دو گونه مذکور در جنگل های بارانی آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی یافت می شوند. نام «تنبل» به دلیل حرکت آرام و آهسته این حیوان به او اطلاق می شود.

این حیوان در محل زندگیش، ساعت های طولانی از شاخه های درخت ها آویزان است. معمولا، حتی 40 متر هم در روز حرکت نمی کند. یک جانور تنبل ، حدود 15 ساعت در شبانه روز می خوابد در این مدت آرام تر نفس می کشد، ضربان قلبش کند می زند، حتی سرعت هضم غذا هم در بدنش کاهش می یابد.

دمای بدن این حیوان نسبت به دیگر پستانداران بسیار پایین است؛ یعنی در حالی که دمای عادی بدن یک پستاندار 85 تا 91 درجه فارنهایت است. دمای بدن تنبل تنها 75درجه فار نهایت است.

تنبل های ماده، معمولا یک بچه به دنیا می آورندبچه تنبل نه ماه بعد از تولد را روی بدن مادرش به شکل آویزان زندگی می کند و به بدن مادرش می چسبد و کاملاً وابسته به آن استتنبل ها، حتی برای به دنیا آوردن بچه هایشان نه لانه ای می سازند و نه به محل دیگری می روند بلکه حیوان ماده. از شاخه آویزان می شود. جالب است که وقتی نوزاد به دنیا می آید. پنجه هایش آن قدر قوی است که محکم به موهای بدن مادرش می چسبدبچه تنبل ، به این شکل نه ماه دیگر را هم روی بدن مادرش زندگی می کند تا توانایی زندگی مستقل را پیدا کند و روی پای خود بایستد، یا بهتر است بگوییم از پنجه های خود آویزان شود!

تنبل یک چهارم باقیمانده روز را مشغول خوردن برگ ها و غنچه های درختان است و فقط برگ شاخه های جوان و جوانه های یک نوع درخت را می خورد. این حیوان نه تنها در حرکت کردن سرعت بسیار پایینی دارد. حتی غذایش را هم به کندی می خورد و این سرعت اندک در انجام تمام کارها باعث اطلاق این نام به او شده است.

تنبل از دست های درازش برای دفاع از خود و نیز آویزان شدن از درختان استفاده می کند که شکل آن ها منحنی شکل است. بازوها و پاهای بسیار بلند با پنجه های قوی و یا ناخن های بلند و قلاب مانند بسیار محکم، جانور را حتی در حالت خواب هم روی شاخه ها محکم نگه می دارد. چون پاهایش برای راه رفتن بسیار ضعیف هستند، تنبل سه انگشتی وقتی که هفته ای یک بار روی زمین حرکت می کند، با دست هایش خود را به جلو می خزاند.

تنبل به جای هفت مهره گردن که در دیگر پستانداران وجود دارد. نه مهره گردنی دارد که سبب می شوند بتواند گردنش را به اندازه سه چهارم یک دایره بچرخاندتنبل کمتر از 60 سانتی متر قد و حدود 5/2 کیلوگرم وزن دارد.

جهت خواب موهای بلند و زیر بدن تنبل به طرف زمین است تا بتوانند باران را از خود عبور دهند. پوست پر مو و سنگین این جانور هم سبب کم تحرکی آن می شود اما این پوست مزیت مهمی دارد. در میان موهای بدن تنبل سوسک ها، کنه ها و بیدها زندگی می کنند. خزه ها و جلبک های سبز نیز که در لابه لای موهای آن زندگی می کنند، در فصل گرم و بارانی این گیاهان رشد کرده و سطح بدن او کاملاً به رنگ سبز در می آید که در میان برگ های درختان نوعی همرنگی و استتار برای آن ایجاد می کند. سبز شدن رنگ بدن حیوان باعث می شود حتی چشمان تیزبین عقاب ها و دشمنان این چنان هم نتواند او را تشخیص دهد و او محفوظ بماند.

جمعه 8 دی 1391  11:12 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

بهترین لحظات از نگاه چارلی چاپلین

To fall in love
عاشق شدن

To laugh until it hurts your stomach
آنقدر بخندی که دلت درد بگیره

To find mails by the thousands when you return from a vacation.
بعد از اینکه از مسافرت برگشتی ببینی هزار تا نامه داری

To go for a vacation to some pretty place.
برای مسافرت به یک جای خوشگل بری

To listen to your favorite song in the radio.
به آهنگ مورد علاقت از رادیو گوش بدی

To go to bed and to listen while it rains outside.
به رختخواب بری و به صدای بارش بارون گوش بدی

برای خواندن بقیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .

To leave the Shower and find that the towel is warm
از حموم که اومدی بیرون ببینی حو له ات گرمه !

To clear your last exam.
آخرین امتحانت رو پاس کنی

To receive a call from someone, you don""t see a lot, but you want to.
کسی که معمولا زیاد نمی‌بینیش ولی دلت می‌خواد ببینیش بهت تلفن کنه

To find money in a pant that you haven""t used since last year.
توی شلواری که تو سال گذشته ازش استفاده نمی‌کردی پول پیدا کنی

To laugh at yourself looking at mirror, making faces.
برای خودت تو آینه شکلک در بیاری و بهش بخندی !!!

Calls at midnight that last for hours.
نیمه شب به مدت طولانی با تلفن صحبت کنی

To laugh without a reason.
بدون دلیل بخندی

To accidentally hear somebody say something good about you.
بطور تصادفی بشنوی که یک نفر داره از شما تعریف می‌کنه

To wake up and realize it is still possible to sleep for a couple of hours.
از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه هم می‌تونی بخوابی!

To hear a song that makes you remember a special person.
آهنگی رو گوش کنی که شخص خاصی رو به یاد شما می‌یاره

To be part of a team.
عضو یک تیم باشی

To watch the sunset from the hill top.
از بالای تپه به غروب خورشید نگاه کنی

To make new friends.
دوستای جدید پیدا کنی

To feel butterflies! In the stomach every time that you see that person.
وقتی "اونو" می بینی دلت هری بریزه پایین!

To pass time with your best friends.
لحظات خوبی رو با دوستانت سپری کنی

To see people that you like, feeling happy
کسانی رو که دوستشون داری رو خوشحال ببینی

See an old friend again and to feel that the things have not changed.
یه دوست قدیمی رو دوباره ببینی و ببینی که فرقی نکرده

To take an evening walk along the beach.
عصر که شد کنار ساحل قدم بزنی

To have somebody tell you that he/she loves you.
یکی رو داشته باشی که بدونی دوستت داره

remembering stupid things done with stupid friends. To laugh .......laugh. ........and laugh ......
یادت بیاد که دوستای احمقت چه کارهای احمقانه ای کردند و بخندی و بخندی و باز هم بخندی....... 

These are the best moments of life....
اینها بهترین لحظه‌های زندگی هستند

Let us learn to cherish them.
قدرشون روبدونیم

"Life is not a problem to be solved, but a gift to be enjoyed"
زندگی یک هدیه است که باید ازش لذت برد نه مشکلی که باید حلش کرد

وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده

تو 1000 دلیل برای خندیدن به اون نشون بده...

جمعه 8 دی 1391  11:13 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

تست هوش ( حتما بخوانید )

غضنفر در یك تست هوش دردانشگاه كه جایزه یك میلیون دلاری براش تعیین شده شركت كردسوالات این مسابقه به شرح زیر بود جنگ 100 ساله چند سال طول آشید؟ الف- 116 سال ب- 99 سال ج- 100 سال د- 150 سال غضنفر از این سوال بدون دادن جواب عبور كرد كلاه پانامایی در كدام كشور ساخته میشود؟ الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اكوادور غضنفراز دانش اموزان دانشگاه برای جواب دادن کمك خواستمردم روسیه در كدام ماه انقلاب اكتبر را جشن میگیرند؟ الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اكتبر د-نوامبر غضنفر از خدا كمك خواستکدام یك از این اسامی اسم كوچك شاه جورج پنجم بود؟ الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل غضنفر این سوال رو با پرتاب سكه جواب دادنام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟ الف-قناری ب-كانگرو ج-توله سگ د-موش صحرایی غضنفر از خیر یك میلیون دلار گذشت جواب سؤالات در پایین.....

.

.

.

.

.اگر شما فكر میكنید كه از غضنفر باهوشتر هستید و به هوش او میخندید پس لطفا به جواب صحیح سؤالات در زیر توجه كنیدجنگهای صد ساله از سال 1337 تا 1453 به مدت 116 سال طول كشیدکلاه پانامایی در كشور اكوادور ساخته میشود انقلاب اكتبر روسیه در ماه نوامبر جشن گرفته میشود نام كوچك شاه جورج البرت بود (در 1936 او نام كوچك خود را تغییر داد)توله سگ در زبان اسپانیایی INSULARIA CANARIA كه در فارسی به معنی جزایر توله سگها است هرگز به غضنفر نخندید.

جمعه 8 دی 1391  11:14 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

آیا می دانید معنی واقعی کلمات ( طنز )

محتویات این مطلب جهت آشنایی افراد غیر ایرانی با کلمات و واژه های ایرانی بوده و فاقد هرگونه ارزش دیگری‌ست! باید عرض کنیم که ممکن است برخی لغات دارای شکل املایی یکسان در ایران قدیم بوده اما خب ورژن جدیدش دیگه معنی سابق رو نمی‌ده !

عذرخواهی: در ایران دمده شده و بجای آن از توجیه استفاده می‌شود.

بیمه‌ عمر: قراردادی که شما را در تمام عمر فقیر نگه داشته تا شما پولدار مرده و مراسم کفن و دفنتان آبرومندانه برگزار شود.

شناسنامه یا کارت ملی: دفترچه و کارتی که یکی بدون دیگری فاقد ارزش بوده و حتما جفتش لازم است.

سریال: فیلمی‌ست چند قسمتی، که روش مصرف مواد مخدر و آخرین شیوه‌های دزدی را به شما آموزش می‌دهد. 

تلفن همراه: وسیله‌ای سه‌کاره جهت کلاس گذاشتن، آهنگ گوش کردن و نهایتا‍ عکس گرفتن است.

ایرانسل: خط تلفنی است جهت مزاحمت و سر به سر گذاشتن دوست و آشنا.

گرانی: کلمه‌یی است زاده‌ی توهم غربیان که در ایران تاکنون مشاهده نشده است!

آثار باستانی: خرابه‌هایی که هرچه زودتر باید نابود شوند چون خیلی جا گرفته‌اند.

خودپرداز: دستگاهی‌ست که همیشه‌ی خدا باید برای رسیدن به آن در صف ایستاد و اگر صفی در کار نباشد 99.99 درصد خراب است.

اداره: محلی که شما بعد از تنش‌ها و جدل‌های منزل در آنجا استراحت می‌کنید.

مجرم: فردی که هیچ فرقی با سایر افراد ندارد و تنها تفاوتش در این است که توانسته‌اند او را دستگیر کنند.

تورم: عددی بی‌خود و چرت بوده که همچنان در ایران یک رقمی است!

گارانتی: یک اسم زیبا و خوش تلفظ است ولی در عمل مکافاتی بیش نیست.

تحقیق: کپی-پیست کردن مقالات اینترنتی.

مترو: سونای بخار متحرک!

شب امتحان: حکم بین دو نیمه در فوتبال ایران در زمان مربی‌گری مایلی‌کهن را دارد و فقط باید توکل کرد به خدا و دعا خواند.

دانشجو: دو طیف اند، یک طیف آخرش وزیر میشن بی برو برگرد ! طیف دیگه میدوند که قاطی فرار مغزها بشن، والا زندانی میشن چون همیشه معترضن.

بزرگراه: نوعی پیست رالی به همراه یادگیری آپ تو دیت‌ترین فحش‌های باناموسی و بدون آن!

رئیس: فردی که وقتی شما دیر به سر کار می‌روید خیلی زود می‌آید و زمانی که شما زود به اداره می‌روید یا دیر می‌آید و یا مرخصی است.

شهرداری: گرفتن رشوه، داشتن صدها پروژه‌های نیمه‌تمام و نصب تابلوهای روزشماری جهت افتتاح.

از پذیرفتن خانم‌های بد حجاب معذوریم: تابلویی که در همه‌جا نصب شده، جهت کرکر خنده و عوض کردن روحیه‌ی مردم.

سطل آشغال: وسیله‌یی‌ست موجود در خیابان‌ها جهت ریختن زباله در اطراف آنها.

مدرک تحصیلی: کاغذی مستطیل شکل، در ابعاد مختلف که بسته به مقطع، قیمتش فرق می‌کند و بدون پارتی در هیچ کجا به درد نمیخورد "مگر هنگام ا ز د و ا ج"

حراج: اصطلاحی‌ست که در آن به قیمت اصلی کالا درصدی اضافه کرده و با ماژیک قرمز روی آن خط زده و قیمت اصلی کالا را در زیرش درج می‌کنند.

و غیره (و ...): نشانه‌ای برای باوراندن این مطلب که شما بیش از آنچه تصور می‌کنید، می‌دانید.
جمعه 8 دی 1391  11:16 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

آیا می دانید توهین به ملت ایران ؟ ( حتما بخوانید )

آیا میدانید که:
اعراب به ما آموختند که آنچه را که میخوریم "غذا" بنامیم و حال آنکه در زبان عربی غذا به "پس آب شتر" گفته می شود.
 اعراب به ما آموختند که برای شمارش جمعیّتمان کلمۀ "نفر" را استفاده کنیم

و حال آنکه در زبان عربی حیوان را با این کلمه میشمارند و انسان را با کلمۀ "تن" میشمارند؟
شما ۵ تن آل عبا و ۷۲ تن صحرای کربلا را بخوبی می شناسید.

اعراب به ما آموختند که "صدای سگ" را"پارس" بگوئیم و حال آنکه این کلمه نام کشور عزیزمان می باشد؟

اعراب به ما آموختند که "شاهنامه آخرش خوش است"

و حال آنکه فردوسی در انتهای شاهنامه از شکست ایرانیان سخن می گوید.

آیا بیشتر از این میشود به یک ملّت اهانت کرد و همین ملّت هنوز نمی فهمد

که به کسانی احترام میگذارد که به او نهایت حقارت را روا داشته اند

و هنوز با استفادۀ همین کلمات به ریشش می خندد.

حد اقلّ بیائید با یک انقلاب فرهنگی این کلمات و این افکار را کنار بگذاریم.
بجای "غذا" بگوئیم "خوراک"
بجای "نفر" بگوئیم "تعداد"
بجای "پارس سگ" بگوئیم "واق زدن سگ"
بجای " شاهنامه آخرش خوش است " بگوئیم "جوجه را آخر پائیز میشمارند"

جمعه 8 دی 1391  11:17 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

طرز نامگذاری شرکت های بزرگ

با طرز نامگذاری شرکت های بزرگ آشنا شوید . شرکت هایی مانند گوگل ، اپل ، ادوبی ،یاهو ، سیسکو ، اچ پی ، مایکروسافت و ... در ادامه ی مطلب به خوبی و به طور مختصر و مفید آشنا شود .

برای خواندن مطلب به ادامه مطلب مراجعه فرمایید . 

1 - Apple
میوه مورد علاقه استیو جابز مؤسس و بنیانگذار شركت اپل، سیب بود و بنابراین اسم شركتش را نیز اپل ( به معنی سیب ) گذاشت.

- Adobe
اسم رودخانه ای كه از پشت منزل مؤسس آن، جان وارناك، عبور می‌كند.

3 -  Google
گوگل در ریاضی نام عدد بزرگی است كه تشكیل شده است از عدد یك با صد تا صفر جلوی آن. مؤسسین سایت و موتور جستجوی گوگل به شوخی ادعا می‌كنند كه این موتور جستجو می‌تواند این تعداد اطلاعات (یعنی یك گوگل اطلاعات ) را مورد پردازش قرار دهد.

4 - Cisco
مخفف شده كلمه سان فرانسیسكو است كه یكی از بزرگترین شهرهای امریكا است.

5 - HP
این شركت معظم توسط دو نفر بنام های بیل هیولت و دیو پاكارد تأسیس شد. این دو نفر برای اینكه شركت هیولد پاكارد یا پاكارد هیولت نامیده شود مجبور به استفاده از روش قدیمی شیر یا خط شدند و نتیجه هیولد پاكارد از آب در آمد.

6 - Hotmail
این سایت یكی از سرویس دهندگان پست الكترونیكی به وسیله صفحات وب است. هنگامی كه مدیر پروژه برنامه می خواست نامی برای این سایت انتخاب كند علاقه‌مند بود تا نام انتخاب شده اولاً مانند سایر سرویس دهندگان پست الكترونیك به کلمه mail ختم شده و دوماً بر روی وبی بودن آن نیز تأكید شود Html بنابراین این نام را انتخاب كرد.

7 - Microsoft 
MICROcomputer SOFTwaree
نام شركت ابتدا به صورت بالا نوشته می‌شد ولی به مرور زمان به صورت فعلی در آمد.که مخفف است. دلیل نامگذاری شركت به این اسم نیز آن است كه بیل گیتس مؤسس شركت آن را با هدف نوشتن و توسعه نرم افزارهای میكروكامپیوتر ها تأسیس كرد.

8 - Intel
INTergrated Electronicss
از آنجایی كه این شركت از بدو تأسیس با تأكید روی ساخت مدارات مجتمع ایجاد شد نام آن را یا به طور مختصر INTEL نهادند.

9 - Oracle
مؤسس شركت اوراكل یعنی لری الیسون و باب اوتس قبل از تأسیس شركت روی پروژه‌ای برای CIAA كار می‌كردند . این پروژه كه اوراكل نام داشت بنا بود تا با داشتن مقادیر زیادی اطلاعات بتواند جواب تمام سؤال‌های پرسیده شده توسط اپراتور را با مراجعه به مخزن اطلاعات بدهد. اوراكل در اساطیر یونانی الهه الهام است. این دو نفر پس از پایان این پروژه شركتی تأسیس كرده و آن را به همین اسم نامگذاری كردند.

10 - Motorola
شركت موتورولا با هدف درست كردن بی سیم و رادیوی اتومبیل كار خود را آغاز كرد. از آنجایی كه مشهورترین سازنده بی سیم و رادیو های اتومبیل در آن زمان شركت victoria بود مؤسس این شركت یعنی آقای پال كالوین نیز اسم شركتش را موتورولا گذاشت تا علاوه بر داشتن مشابهت اسمی كلمه موتور نیز به نوعی در اسم شركتش وجود داشته باشد.

11 - Sony
از كلمه لاتین Sonus به معنای صدا مشتق شده است.

12 - Red Hat
مؤسس شركت آقای مارك اوینگ در دوران جوانی از پدربزرگش كلاهی با نوارهای قرمز و سفید دریافت كرده بود ولی در دوران دانشگاه آن را گم كرد . زمانی كه اولین نسخة این سیستم عامل آماده شد مارك اوینگ آن را همراه با راهنمای كاربری نرم افزار در اختیار دوستان و هم دانشگاهیش قرار دارد. اولین جمله این راهنمای كاربری، درخواست برای تحویل كلاه قرمز گم شده بود.

13 - Xerox
كلمه Xer در زبان یونانی به معنای خشك است و این برای تكنولوژی كپی كردن خشك در زمانی كه اكترا كپی كردن به روشهای فتوشیمیایی انجام می‌گرفت فوق العاده حائز اهمیت بود.

14 - SUN
Standford Univercity Network
این شركت معظم توسط چهار تن از فارغ التحصیلان دانشگاه استانفورد تأسیس شد. و مخفف عبارت بالا می‌باشد.

15 - Yahoo
این كلمه برای اولین بار در كتاب سفرهای گالیور مورد استفاده قرار گرفته و به معنی شخصی است كه دارای ظاهر و رفتاری زننده است . مؤسسین سایت جری یانگ و دیوید فیلو نام سایتشان را Yahoo گذاشتند چون فكر می كردند خودشان هم این طوری هستند.

جمعه 8 دی 1391  11:18 AM
تشکرات از این پست
mostafaaaa
mostafaaaa
کاربر برنزی

آیا می دانید و التین و الزیتون

وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ
خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دین‌پژوه می‌گویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوه‌های همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین‌ها دارد؛لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته استاما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است.

برای خواندن بقیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .

قصه از این‌جا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، درمغز انسان و حیوانات تولید می‌شود. این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل می‌شود.
ژاپنی‌ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.
بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتوننیز هفت بار در قرآن آمده است .

جمعه 8 دی 1391  11:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها