0

نقد رهبری، اری یا خیر؟

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقد رهبری، اری یا خیر؟

با سلام خدمت شما

نظر شما در مورد نقد رهبری چیست؟

در صورت مخالفت دلیل خود را بیان کنید.

و در صورت موافقت ، لطفا اولین نقد خود را بفرمایید.

با احترام

دوشنبه 17 مهر 1391  8:59 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon nikbakht88 abiri064 nargese_montazer smst1984 borkhar
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

پاسخ به:نقد رهبری، اری یا خیر؟

به نظر من میتوان رهبری را هم نقد کرد ( داستان نامه کودکان یک روستا که به امام راحل(ره) نامه نوشته و گفته بودند میخواستیم نکاتی را به تذکر دهیم اما گفتیم کار درستی نیست را خیلی ها شنیدند. امام در جواب گفته بودند کاش نکاتی را که میخواستید به من تذکر میدادید)

به هرحال رهبری هم مثل همه امکان خطا دارند . خود حضرت آقا همواره به خصوص در جمع جوانان و دانشجویان به نقد منصفانه تاکید کردند.

من هیچ گاه خود را در جایگاه نقد رهبری ندیده و نمیبینم چرا که معتقدم نقد یک فرد یا یک دیدگاه نیاز به آشنایی و اشراف و به آن فرد یا دیدگاه دارد. از طرفی مقام معظم رهبری بنا به جایگاه خاصی که دارند متاسفانه همواره کاستی ها و ضعف های قوای مختلف به پای نظام مقدس اسلامی و شخص ولی فقیه نوشته می شود. 

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

پنج شنبه 20 مهر 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer dexter qodrat nikbakht88
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای

راستی در مورد اولین نقد یه مورد هست که اخیرا حضرت آقا بیان کردن ، دارم در موردش کمی تحقیق میکنم انشاا... چند روز دیگه نقدم رو میگم.

پنج شنبه 20 مهر 1391  1:12 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer qodrat nikbakht88 bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

متخصص نقدکه درراسخون وجودداردازآن گذشته کی جرات داره به نقدرهبری بپردازه درثانی یکی میخوادازخودماانتقادکنه.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 26 مهر 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

برای این تاپیک برای خودم یه سوال دیگه ایجاد شده، چرا مشارکت پایین است؟  مثلاً آیا انگیزه پایین است برای پست زدن؟

و برای جواب دادن به سوال مطرح شده باید بگم که والا نمیدونم! کمی فکر کردم اما فعلاً به نتیجه ای نرسیدم! شاید بشه گفت برای رفع عیوب و بهتر کردن و پیشرفت هر چیزی نیاز به نقادی هست، اگر قرار باشه عده ای بخاطر به خطرنیفتادن منافعشون نقد نکنند در حالیکه اعتراضی در دل داشته باشند و یا نقدی وجود داشته باشه،به نظرم اونها بدترین خیانت کارها هستند...

حالا اینکه کیفیت این نقد کردن چطوری باشه که به طور مثال جایگاه رهبری خدشه دار نشه و کسانی از آن سوءاستفاده نکنند جای بحث مفصل تری است که بنده در این مورد فعلاً مطلب مناسبی به ذهنم خطور نکرده.

با علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 27 مهر 1391  1:09 AM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 nargese_montazer
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای

با سلام

در مورد نقد رهبری قبلا گفته بودم که یک مورد هست که دارم بررسی میکنم . حقیقتش من در مورد نظر رهبری در مورد لزوم افزایش جمعیت کمی نقد دارم. البته در این چند وقت نظرات ایشان و یک سری از کارشناسان را بررسی کردم. با صحبت های ایشان در مورد نیاز کشور در آینده به نیروی مولد و جوان کاملا موافق هستم اما به نظرم حضرت آقا باید این نکته را همواره تذکر دهند که افزایش جمعیت باید همراه با افزایش امکانات و افزایش سطح عمومی رفاه باشد شاید بهتر بود قبل از اینکه این صحبت در جمع مردم بیان میشد به مسئولین تذکری میدادند.

از طرفی مشکل نرخ پایین زاد و ولد در کشور در برخی استان ها ( بخصوص استان های محروم مرزی ) اصلا وجو ندارد برای مثال طبق آمار نرخ رشد جمعیت برخی استان های محروم 2 یا 2/5 برابر میانگین کشوری است که باید در این مورد هشدار داد چرا که این استان ها در شرایط فعلی با مشکلات فراوان مواجه هستند که با حذف بودجه و طرح های تنظیم خانواده این مشکلات بیشتر خواهد شد.از طرف دیگر در استان محل زندگی من (سیستان و بلوچستان ) برخی خانواده ها که متاسفانه مشغول شغل های کاذب (مواد مخدر و ...) هستند، تعداد افراد یک خانواده گاه از 10 نفر هم فراتر میرود که با شرایط حذف طرح هایی مثل تنظیم خانواده معلوم نیست سرنوشت فرزندان این خانواده ها چه خواهد شد. به هرحال  به نظر حقیر داشتن یک فرزند صالح که درست تربیت شود و برای کشور مفید باشد از چندین فرزند ناخلف خیلی بهتر است ( حتما دوستان با این نظر من موافق هستند )

البته بازهم تکرار میکنم مواضع رهبری در مورد لزوم افزایش جمعیت فعال کشور برای توسعه و آبادانی ایران اسلامی لازم و ضروری است اما انشاا... همه توجه داشته باشند که علاوه بر بحث افزایش جمعیت به بحث کارایی و تربیت صحیح این جمعیت هم باید دقت شود.

پنج شنبه 27 مهر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

یه نقدکوچولواماممکنه سرموببادبدهم قدرت جان ازآخرکاردست مامیدی بااین نظرسنجی هات واون اینست که رهبرفقیدمون درگوشی بگویم؟ نه توپرانتز می گویم (....) اصلا"من ازسیاست خوشم نمیادهرچندکه می گویندتواین دوروزمونه انسانهای زیادی هستندکه باسیاست هستند. دیدید نتونستم بگویم واقعا" جرات می خوادمی ترسم درسایتوتخته کنند.smiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 1 آبان 1391  9:48 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
tayalev
tayalev
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 222

خود ایشان فرمودند اعلام نظر کارشناسی متفاوت با رهبری مخالفت با رهبری به حساب نیاید.
شنبه 1 آذر 1393  9:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها