0

نقد رهبری، اری یا خیر؟

abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

پاسخ به:نقد رهبری، اری یا خیر؟
پنج شنبه 27 مهر 1391  11:46 AM

با سلام

در مورد نقد رهبری قبلا گفته بودم که یک مورد هست که دارم بررسی میکنم . حقیقتش من در مورد نظر رهبری در مورد لزوم افزایش جمعیت کمی نقد دارم. البته در این چند وقت نظرات ایشان و یک سری از کارشناسان را بررسی کردم. با صحبت های ایشان در مورد نیاز کشور در آینده به نیروی مولد و جوان کاملا موافق هستم اما به نظرم حضرت آقا باید این نکته را همواره تذکر دهند که افزایش جمعیت باید همراه با افزایش امکانات و افزایش سطح عمومی رفاه باشد شاید بهتر بود قبل از اینکه این صحبت در جمع مردم بیان میشد به مسئولین تذکری میدادند.

از طرفی مشکل نرخ پایین زاد و ولد در کشور در برخی استان ها ( بخصوص استان های محروم مرزی ) اصلا وجو ندارد برای مثال طبق آمار نرخ رشد جمعیت برخی استان های محروم 2 یا 2/5 برابر میانگین کشوری است که باید در این مورد هشدار داد چرا که این استان ها در شرایط فعلی با مشکلات فراوان مواجه هستند که با حذف بودجه و طرح های تنظیم خانواده این مشکلات بیشتر خواهد شد.از طرف دیگر در استان محل زندگی من (سیستان و بلوچستان ) برخی خانواده ها که متاسفانه مشغول شغل های کاذب (مواد مخدر و ...) هستند، تعداد افراد یک خانواده گاه از 10 نفر هم فراتر میرود که با شرایط حذف طرح هایی مثل تنظیم خانواده معلوم نیست سرنوشت فرزندان این خانواده ها چه خواهد شد. به هرحال  به نظر حقیر داشتن یک فرزند صالح که درست تربیت شود و برای کشور مفید باشد از چندین فرزند ناخلف خیلی بهتر است ( حتما دوستان با این نظر من موافق هستند )

البته بازهم تکرار میکنم مواضع رهبری در مورد لزوم افزایش جمعیت فعال کشور برای توسعه و آبادانی ایران اسلامی لازم و ضروری است اما انشاا... همه توجه داشته باشند که علاوه بر بحث افزایش جمعیت به بحث کارایی و تربیت صحیح این جمعیت هم باید دقت شود.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها