0

از هدفمندي يارانه ها بگيد...

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

از هدفمندي يارانه ها بگيد...

سلام دوستان

من امروز اومدم توي اين تالار تا اگه خدا خواست يكمي حال هواي اين تالار عوض كنم اخه ميدونيد اسم اين تالار گفتگوي ازاد و به نظر من ما بايد در اين تالار هرچند وقت يك بار موضوعي به بحث بذاريم تا همه كاربران امكان بيان نظرات خودشون داشته باشند نظر من اينه كه تالار هاي ديگه براي فرستادن عكس ها و مطلب هاي زيبا شما وجود دارد و ما بايد تو اين تالار يه كار متفاوت تري انجام بديم .در اين تالار فارغ از هر نگاه سياسي يا حزبي نظرات خودمن در رابطه با اون موضوع بيان كنيم.و مهمتر از همه اين كه به نظرات هم احترام بذاريم

و از زدن حرفهاي زشت خود داري كنيم.ما بايد ياد بگيريم كساني كه نظراتي مخالف ما دارند دشمن ما نيستند بلكه فقط نظري متفاوت تر از ما دارند و با پذيرش مخالفين خود به راحتي و بدور از هر حركتي باهم به تبادل نظرات خود بپردازيم. براي همين تصميم گرفتم كه يكسري قوانين براي اين  قسمت بذارم و هركسي اين قوانين رعايت نكرد پست كاربري اون كاربر حذف خواهد شد و در مواردي خاص از امتياز اون كاربر هم كسر خواهد شد و كاربر مربوطه حق هيچ شكايتي را نخواهد داشت.

قوانين

1- كاربران سايت هيچ گونه حق توهين به مسئولين نظام را نداشته و تنها نظرات و ديدگاه هاي خود را بيان كنند.

2-از به كاربردن الفاظ زشت خود داري شود.

3-فقط پيرامون موضوعي كه مشخص شد نظرات خود بيان كنند.و از پرداختن به ديگر مطالب غير مرتبط خود داري كنند.

اميد وارم كه كاربران با رعايت اين نكات كمك كنند كه همه بتوانند به راحتي نظرات خود بيان كنند و ما مجبور به تعطيل كردن اين قسمت نكنند .البته خيلي از دوستان به من در خصوص راه اندازي اين قسمت هشدار دادند كه اين كار نكنم اما من سعي ميكنم با كمك شما ها اين كار انجام بدم پس با رعايت قوانين به من كمك كنيد .من همه كاربراي سايت دارم.واي ديگه اخراج شدم.نه شوخي كردم .

موضوعي كه من براي شروع بحث انتخاب كردم هدفمند سازي يارانه هاست به نظر شما اين كار خوب ،بد ،اگه خوب چرا خوبه اگه بد چرا بد، چه عوارضي براي اقتصاد ما داره چه سودايي داره.اصلا اگه شما رئيس جمهور بودين اين كارا انجام مي دادين يا نه ، به نظر شما پولي كه ميدن كافي هست جبران اون هزينه هايي كه به يه خانواده تحميل ميشه مكنه يا نه.ايا ما از منابع كشور درست استفاده ميكنيم يا نه اصلا به نظر شما ما به عنوان يه ايراني چقدر متونيم توي مسائل مربوط به صرفه جويي مديريت كنيم.

با تشكر لطفا در جواب همين پست نظرات خودتون بيان كنيد  تا ديگران هم نظرات شما ببينن و در جواب شما توي همين پست نظر خودشون بدن. فعلا خدا حافظ

چهارشنبه 19 آبان 1389  10:13 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala titishmili rasekhoon_mobile sr1313 rezajafarizadeh mohammad_43 mgaliny zahra_53 ardakan saeid63 g_golshani_rasekhoon
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:از هدفمندي يارانه ها بگيد...

با سلام و تشکر

انشا الله که با همت مسئولین محترم دولت طرح با موفقیت اجراء می شه و سطح اقتصادی مردم عزیز کشورمون بالاتر میره . امید وارم که با همکاری مردم این طرح موفق باشه .

چهارشنبه 19 آبان 1389  10:38 AM
تشکرات از این پست
bamaram rezajafarizadeh mohammad_43 salavat mn1112 hastemene935
mojtaba_r_63
mojtaba_r_63
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 10

امیدوارم که این بخش عمر طولانی داشته باشد،

این کار(هدفمند کردن یارانه ها)کار بزرگی است که نیاز به زمینه سازی،ظرفیت و کشش اقتصادی،طرح جامع و اجرایی،درد مردم داشتن،رصد روزانه بازار و... دارد.

نتایج این کارهم شامل فرهنگ درست مصف کردن،تعدیل ثروت و... است

امیدوارم درست اجرا شود

چهارشنبه 19 آبان 1389  10:39 AM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh
elahejoonam
elahejoonam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 72

سلام

بحث كنيم كه چي بشه مگه اين بحث ها و نظرها به جايي هم مي رسه به نظر من آدم بايد يه كار هدفمند بكنه نه كاري كه مي دونه سر انجامي نداره

موفق باشيد

چهارشنبه 19 آبان 1389  7:08 PM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh mn1112
elahejoonam
elahejoonam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 72

در ضمن اين كار را بايد كارشناس ها بكنن كه هدفمند هست يا نيست نه هر كسي كه اطلاعات چنداني راجع به اين موضوع نداره و حتي هم اگر داشته باشه همون طور كه قبلا گفتم نظر چه مثبت باشه و چه منفي در روند انجام اين كار هيچ تغييري ايجاد نمي كنه بنابراين صحبت كردن از اون نمي دونم چه ثمره اي مي تونه داشته باشه بنابراين بهتون پيشنهاد ميكنم كار بيهوده و بي ثمر انجام نديد

چهارشنبه 19 آبان 1389  7:24 PM
تشکرات از این پست
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

خوب بودپیروخدمات شهیدرجایی به روستائیان این خدمات افزایش می یافت

ودرشهرهابه خانواده های مستمندماهیانه بن خریدکالاداده میشد

وسوبسیدهارابرنمی داشت که انواع کالاهای ضروری وغیرضروری ودیگرموارددچارگرانی نشود

چهارشنبه 19 آبان 1389  10:26 PM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh mn1112
titishmili
titishmili
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1333

خوب کار خوبی کردید!به نظر من اوضاع متحول میشه به کلی!

چهارشنبه 19 آبان 1389  11:05 PM
تشکرات از این پست
salavat
eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733

به نظر من آقای احمدی نزاد چون آدم شجاعی است این ریسک بزرگ را انجام دادند با توجه به نظرات مخالفی که اقتصاددانهای ما داشتند . امیدوارم دولت محترم و رئیس جمهور رو سفید از این آزمایش بیرون آیند و این طرح قدمی باشد برای شکوفایی ایران عزیز انشاالله.

پنج شنبه 20 آبان 1389  12:41 AM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh mn1112
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

بسمه تعالی

ضمن تشکر از بحث چنین موضوعی ، این کار اثرات مثبت زیادی دارد ولی متاسفانه دولتهای دودهه گذشته ی

ا جرات اجرای آن را نداشتند یا در این مورد کوتاهی کردند که در هر دوحال مقصرند .

قبل از شمردن اثرات مثبت هدفمن کردن رایانه ها  به  تعریفی از یارانه و دسته بندی یارانه ها میپردازم :

تعریف یارانه :

یارانه هر گونه پرداخت انتقالی را گویند که به منظور حمایت از اقشار کم درآمد و بهبود توزیع درآمد، از محل خزانه دولت و هر آنچه که می تواند به خزانه دولت واریز گردد به صورت نقدی و یا جنسی به خانوارها و تولید کنندگان کالا و خدمات تعلق می گیرد.

انواع یارانه ها :

بطور کلی بسته به گستردگی یا محدودیت وظایف دولت در اقتصاد و نوع مداخلات آن یارانه ها را می توان در طبقه بندی های گوناگون جای داد. در این زمینه کلی ترین دسته بندی یارانه ها شامل یارانه کالاهای مصرفی ، یارانه خدمات اجتماعی و یارانه کالاهای واسطه ایی برای تولیدکنندگان می گردد.

برای یارانه ها ، طبقه بندی های دیگری نیز کرده اند که یارانه پنهان و آشکار و همچنین یارانه مستقیم و غیر مستقیم از آن جمله اند. ولی در هر حال ، این نکته را باید در نظر داشت که تعاریف فوق نسبی است و به همین دلیل می توان دسته بندی های بیشتری مطرح نمود. با توجه به موضوع گزارش حاضر، یارنه های مورد بحث شامل یارنه کالاهای مصرفی ، غذایی، دارو و سوخت و برخی کالاهای واسطه ایی بود. و به لحاظ روش اعطا ، یارانه مستقیم و غیر مستقیم مورد بررسی قرار می گیرد. لیکن یارانه های اعطایی به خدمت اجتماعی نظیر آموزش و پرورش، آموزش عالی،بهداشت و درمان، تربیت بدنی و ... مورد بحث نخواهد بود.

روشهای پرداخت یارانه :

با توجه به تعاریف فوق روش های پرداخت یارانه ها در سه گروه قابل طبقه بندی است :

-          یارانه مستقیم نقدی : یارانه ایی که بصورت پرداخت نقدی و به منظور افزایش درآمد خانوارهای هدف اعمال می شود.

-          یارانه مستقیم ارزشی : یارانه ایی است که بصورت اعطای کالابرگ با ارزش خاص برای مصارف خاص به خانوارهای هدف پرداخت می شود.

-          یارانه غیر مستقیم : یارانه ایی است که بصورت تعیین قیمت کالا و خدمات به میزانی کمتر از قیمت واقعی آن تعیین و اعمال می شود و اصولا" مورد استفاده عموم مردم قرار می گیرد.

ماهیت یارانه غیر مستقیم بگونه ایی است که به هر واحد فیزیکی از کالا تعلق می یابد و معمولا" در مورد کالاهایی اعمال می شود که تولید و یا توزیع آنها توسط دولت ویا تحت نظارت مستقیم آن انجام می گیرد.

با توجه به تعریف فوق ، مجموعه پرداخت های نقدی و غیر نقدی که بعنوان مابه التفاوت قیمت واقعی و قیمت های تعیین شده به مصرف کنندگان فرآورده های نفتی ، برق، گاز، کالاهای اساسی و دارو تعلق می گیرد و همچنین کلیه پرداخت هایی که برای کمک به اقشار خاص و موسسات ارئه کننده خدمات و کالاهای عمومی یا سازمانهای حمایتی انجام می پذیرد یارانه محسوب می گردد.

مزایای هدفمند سازی يارانهها

در وهله اول بايد نسبت به هدفمند ساختن اين ابزار حمايتي اقدام شود. با اتخاذ چنين رويكردي، مي‌توان نسبت به تامين شرايط زير اطمينان بيشتري داشت:

- افزايش كارايي نظام اقتصادي از طريق آزادسازي قيمت

- كاهش فساد، رانت و اتلاف منابع ناشي از يارانه‌هاي غيرهدفمند

-اصلاح ساختاردرآمدي بنگاه‌هاي توليدكننده انرژي وتغييرنظام توجيه فني-اقتصادي طرح‌هاي توليدانرژي

- اصلاح ساختار توليد در راستاي به‌كارگيري فناوري با شدت انرژي پايين

- افزايش احتمال اقتصادي شدن پروژه‌هاي تامين انرژي از منابع تجديدپذير

- مصرف بهينه انرژي و كاهش قاچاق

- كاهش مخارج عمومي و رفع عدم تعادل هاي بودجه اي

- كاهش شكاف مصرف انرژي بين گروه هاي درآمدي

- بهبود شاخص هاي زيست‌محيطي به‌دليل صرفه جويي در مصرف انرژي هاي فسيلي

- افزايش توان صادراتي كشور به‌دليل كنترل رشد مصرف داخلي

- بهبود شفافيت مالي دولت و شركت هاي دولتي.

موفق باشید

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 20 آبان 1389  12:45 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala azarian2010 zahra_53 saeid63 fatemeh_75 mn1112
salavat
salavat
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 47

بنده که به شخصه واقعا به این طرح امید بسیار زیادی دارم.

مطمئن هستم که از این طریق حق به حق دار خواهد رسید و دست منفعت طلبان از بیت المال کوتاه خواهد شد.

البنه این به معنی عدم وجود مشکل در اجرای این طرح نیست.

مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد

نیت خیر مگردان که مبارک فالیست

یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی

پنج شنبه 20 آبان 1389  7:09 PM
تشکرات از این پست
mn1112
shahdan
shahdan
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1485

یکی از کارهای بزرگ بعد از انقلاب است و نیاز به صبر انقلابی و همینطور کار کارشناسی بزرگی دارد . پاسخ به:از هدفمندي يارانه ها بگيد...

سلامت باشید
شنبه 22 آبان 1389  8:55 AM
تشکرات از این پست
hadikousha
hadikousha
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1358

طرح خوبیه . ولی اگه درست اجرا بشه

اللهم عجل لولیک الفرج

شنبه 22 آبان 1389  10:52 AM
تشکرات از این پست