از هدفمندي يارانه ها بگيد...
چهارشنبه 19 آبان 1389 10:13 AM
سلام دوستان
من امروز اومدم توي اين تالار تا اگه خدا خواست يكمي حال هواي اين تالار عوض كنم اخه ميدونيد اسم اين تالار گفتگوي ازاد و به نظر من ما بايد در اين تالار هرچند وقت يك بار موضوعي به بحث بذاريم تا همه كاربران امكان بيان نظرات خودشون داشته باشند نظر من اينه كه تالار هاي ديگه براي فرستادن عكس ها و مطلب هاي زيبا شما وجود دارد و ما بايد تو اين تالار يه كار متفاوت تري انجام بديم
.در اين تالار فارغ از هر نگاه سياسي يا حزبي نظرات خودمن در رابطه با اون موضوع بيان كنيم.و مهمتر از همه اين كه به نظرات هم احترام بذاريم
و از زدن حرفهاي زشت خود داري كنيم.ما بايد ياد بگيريم كساني كه نظراتي مخالف ما دارند دشمن ما نيستند بلكه فقط نظري متفاوت تر از ما دارند و با پذيرش مخالفين خود به راحتي و بدور از هر حركتي باهم به تبادل نظرات خود بپردازيم. براي همين تصميم گرفتم كه يكسري قوانين براي اين قسمت بذارم و هركسي اين قوانين رعايت نكرد پست كاربري اون كاربر حذف خواهد شد و در مواردي خاص از امتياز اون كاربر هم كسر خواهد شد و كاربر مربوطه حق هيچ شكايتي را نخواهد داشت.
قوانين
1- كاربران سايت هيچ گونه حق توهين به مسئولين نظام را نداشته و تنها نظرات و ديدگاه هاي خود را بيان كنند.
2-از به كاربردن الفاظ زشت خود داري شود.
3-فقط پيرامون موضوعي كه مشخص شد نظرات خود بيان كنند.و از پرداختن به ديگر مطالب غير مرتبط خود داري كنند.
اميد وارم كه كاربران با رعايت اين نكات كمك كنند كه همه بتوانند به راحتي نظرات خود بيان كنند و ما مجبور به تعطيل كردن اين قسمت نكنند
.البته خيلي از دوستان به من در خصوص راه اندازي اين قسمت هشدار دادند كه اين كار نكنم اما من سعي ميكنم با كمك شما ها اين كار انجام بدم پس با رعايت قوانين به من كمك كنيد
.من همه كاربراي سايت
دارم.واي ديگه اخراج شدم.نه شوخي كردم
.
موضوعي كه من براي شروع بحث انتخاب كردم هدفمند سازي يارانه هاست به نظر شما اين كار خوب ،بد ،اگه خوب چرا خوبه اگه بد چرا بد، چه عوارضي براي اقتصاد ما داره چه سودايي داره.اصلا اگه شما رئيس جمهور بودين اين كارا انجام مي دادين يا نه ، به نظر شما پولي كه ميدن كافي هست جبران اون هزينه هايي كه به يه خانواده تحميل ميشه مكنه يا نه.ايا ما از منابع كشور درست استفاده ميكنيم يا نه اصلا به نظر شما ما به عنوان يه ايراني چقدر متونيم توي مسائل مربوط به صرفه جويي مديريت كنيم.
با تشكر لطفا در جواب همين پست نظرات خودتون بيان كنيد تا ديگران هم نظرات شما ببينن و در جواب شما توي همين پست نظر خودشون بدن. فعلا خدا حافظ