0

انواع خوراک ماکارونی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 ماکارونی رنگی

 مواد لازم 
▪ دو عدد فلفل دلمه سبز 
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز 
▪ دو فنجان ذرت 
▪ دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه 
▪ یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون 
▪ یک قاشق چای‌خوری نمک 
▪ نصف قاشق چای‌خوری فلفل 
▪ یک حبه سیر خردشده 
▪ ۲۴۰ گرم ماکارونی شکلی 
▪ دو فنجان گوجه‌فرنگی گیلاسی 
▪ یک فنجان پیاز خردشده 
▪ یک چهارم فنجان گشنیز خردشده 
▪ یک عدد آووکادو خردشده 
طرز تهیه 
فلفل دلمه قرمز و سبز را شسته پس از جداکردن دانه‌ها، آنها را بخوبی خرد کنید. سپس ذرت را با فلفل دلمه در ظرف مناسبی مخلوط کرده و کمی تفت دهید .در کاسه‌ای آب لیموترش را با نمک، فلفل و سیر خردشده بخوبی مخلوط کنید. 
ماکارونی‌ها را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای ۱۵دقیقه پخته و نرم شود. پس از آبکش کردن ماکارونی‌ها مخلوط تهیه‌شده را به آن اضافه کنید. 
گوجه گیلاسی را از وسط نصف کرده و با پیازچه و گشنیز و آووکادو خردشده مخلوط کنید و سس تهیه‌شده را به آن بیفزایید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:28 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 ماکارونی فوری با سس مخصوص

مواد لازم 
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون 
▪ یک عدد پیاز خرد شده 
▪ یک ساقه کوچک کرفس 
▪ یک عدد هویج خرد شده 
▪ یک بسته ماکارونی رشته‌ای 
▪ سه فنجان سینه خرد شده مرغ 
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده 
▪ نصف قاشق چایخوری نمک 
▪ نصف قاشق چایخوری آویشن 
طرز تهیه 
روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کنید. پس از چهار دقیقه کرفس و هویج خرد شده را به آن افزوده و بعد از پنج دقیقه گوشت خرد شده مرغ را به آن بیفزایید و صبر کنید تا مواد به آرامی تفت داده شوند. 
سپس گوجه فرنگی خرد شده را به آن بیفزایید و برای سه دقیقه آن را تفت داده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. ماکارونی را در یک قابلمه که در حال جوشیدن است ریخته و پس از ۱۵ دقیقه آن را در سبد بریزید. 
از مخلوط تهیه شده روی ماکارونی ریخته و کمی آویشن روی آن بپاشید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:29 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 پاستا با سس انار

مواد لازم

– پاستا 500 گرم

– پیاز بزرگ 1 عدد

– سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط

– نمک و فلفل به اندازه لازم

– آب انار یک فنجان ( 150 میلی لیتر )

– گردوی ریزخرد شده 150 گرم

– رب انار 1 فنجان ( 150 میلی لیتر ) کره 30 گرم

 
طرز تهیه 
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.سینه مرغ را ژولین خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . نمک و فلفل زده بآن اضافه کرده و می گذاریم که آب آن گرفته شود .گردورا خرد کرده در ماهی تابه ای بدون روغن تفت می دهیم. گردو و سپس رب انار را به گوشت میافزائیم و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم . پاستا را روی قالب ریخته و با سس آنرا میپوشانیم .با گردو ی سالم و دانه انار تزئین می کنیم

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:29 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 پاستا براكلي

مواد لازم


 – ماكاروني شكل دار 300 گرم

– كلم براكلي 500 گرم

– پنير پيتزا رنده شده 150 گرم

– سير له شده 3 حبه – كره 50 گرم

– فلفل چيلي 1 ق چ

– زنجبيل 1 ق چ

– نمك و فلفل به ميزان لازم

– روغن زيتون 5 ق س

طرز تهیه 
ابتدا ساقه هاي بزرگ براكلي را خرده كرده در آب ريخته و به مدت 10 دقيقه بپزيد بعد 
گل هاي براكلي را اضافه كرده 5 دقيقه ديگر بپزيد. سپس آن را آبكش نموده و آب آن را در يك قابلمه نگهداريد و سپس ماكاروني را در همان آب بپزيد و اجازه ندهيد تا ماكاروني خيلي پخته شود تا شكل خودش را از دست بدهد. در يك ماهيتابه بزرگ روغن زيتون و كره را ريخته سير ماطوري شده و فلفل چيلي و زنجبيل را اضافه كرده سپس براكلي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد در آخر ماكاروني را اضافه كرده و بعد از 2 دقيقه پنير را اضافه كنيد و بعد از روي حرارت برداريد و در ظرف موردنظر بكشيد.
نكته : بعد از اينكه براكلي ها را پختيد در آبكش بريزيد و روي آن آب سرد بگيريد در حين پخت درب قابلمه را نگذاريد زيرا براكلي تغيير رنگ مي دهد.
نكته : اين پاستا را مي توانيد در كنار غذاهاي گوشتي استفاده نمائيد.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:29 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 پاستا با خامه و گوجه فرنگی

 

مواد لازم


ماکارانی ( پاستا ) 1 بسته
گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد
لیمو ترش 1 عدد
خامه 100 گرم
روغن 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 
در یک قابلمه مقداری آب را به جوش آورید و بعد پا ستاها را اضافه کنید و نمک را به اندازه اضافه کنید. بعد آبکش کنید و زیر آب سرد نگیرید بعد در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید پا ستا های آبکش شده درونش بریزید و یک تفت دهید بعد در یک ماهی تابه دیگر گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کنید و با کمی کره یا روغن تفت دهید و از حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید و بعد پاستا را در ظرف مد نظر بریزید و از سس آماده شده بریزید و گرم سرو نمائید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 پاستای گوجه فرنگی و کدو

● مواد لازم
▪ یک بسته ماکارونی شکل دار 
▪ یک عدد فلفل دلمه ای کوچک قرمز 
▪ یک عدد فلفل دلمه ای کوچک سبز
▪ نصف فلفل دلمه ای زرد 
▪ یک فنجان قارچ 
▪ یک فنجان کدو حلوایی خرد شده 
▪ یک فنجان کدو سبز خرد شده 
▪ یک حبه سیر 
▪ سه عدد گوجه فرنگی خرد شده 
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه 
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون 
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان 
● طرز تهیه 
روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. کدوها را به همراه فلفل دلمه ای، سیر، نمک و فلفل به روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بمد ت ۱۵ دقیقه، صبر کنید تا مواد درون ظرف با بخار پخته شوند. در یک قابلمه آب را جوشانده و ماکارونی ها را به آن اضافه کنید. به میزان دلخواه به آن نمک افزوده و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، ماکارونی را در آبکش ریخته و مواد درون ماهیتابه را به همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کرده و میل کنید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

رولت اسفناج و پنیر

مواد لازم(برای 4 نفر)


• یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون 
• یک سوم پیمانه پیاز خرد کرده 
• یک حبه سیر له شده 
• 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی 
• دو گوجه فرنگی متوسط خرد شده 
• یک و نیم قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک 
• یک چهارم قاشق چای خوری شکر 
• کمی نمک 
• کمی فلفل سیاه 
• 8 رشته لازانیا خشک 
• 300 گرم اسفناج خرد شده 
• سه چهارم پیمانه پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی 
• نصف پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده 
• 2 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده 
• 2 قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی 
• 1 سفیده تخم مرغ


روش تهیه


برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم. پیاز .و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود.

گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود 5 دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).

در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود.

برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.

فر را در درجه 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولتها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه 4/1 پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود 25 دقیقه بعد رولتها آماده هستند.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 پاستا چيكن آلفردو

مواد لازم


پياز كوچك 1 عدد 
جوز هندي به مقدار لازم 
نمك و فلفل به مقدار لازم 
سير 2 حبه 
پاستا 140-90 گرم 
سينه مرغ 115 گرم 
خامه 2/1 پيمانه 
جعفري ساطوري 1 قاشق غذا خوري 
آب 2/1 پيمانه 
كره 40 گرم

 


چگونگی تهیه


ابتدا پاستاها را پخته و آبكش كنيد با كره پياز وسير تفت دهيد تا كمي نرم (طلائي ) شود سپس سينه مرغ را بصورت انگشتي بريده و با پياز و ليمو تفت دهيد . آب را اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد تا مقدار آب به نصف برسد سپس حرارت را خيلي كم كرده و خامه را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . جعفري جوز هندي نمك و فلفل و پاستا را اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا پاستاها هم داغ شوند و در ظرف مناسب سرو نمائيد. اين مواد براي 1 نفر در نظر گرفته شده است .

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 لازانيا

مواد لازم براي 6 نفر

 

نوار لازانيا --------------------------------- 400 گرم

سوسيس ريز خرد شده ----------------- 200 گرم

ژامبون ريز خرد شده --------------------- 100 گرم

قارچ خلال شده -------------------------- 5-6 عدد متوسط

فلفل دلمه اي ريز خرد شده ------------- يك عدد كوچك

مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده -------- روي هم 100 گرم

پياز ريز خرد شده ------------------------ يك عدد متوسط

گوجه فرنگي ---------------------------- دو عدد ميكس شده

اورگانو ، فلفل سياه -------------------- به مقدار لازم

سس گوجه فرنگي --------------------- به مقدار لازم

پنير پيتزاي رنده شده و ورقه اي -------- به مقدار لازم

سس سفيد مخصوص * --------------- يك استكان

 

 

طرز تهيه :

 

در ظرف نسبتا بزرگي** تا دو سوم آب ميريزيم همراه با يك قاشق چايخوري نمك و مقداري روغن مايع ميگذاريم بجوشد .  بعد نوار هاي لازانيا را يكي يكي و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهيد  و  بعد از 8-10 دقيقه آب كش كنيد .

نكته : موقع آبكش كردن حتما كمي آب سرد روي آنها باز كنيد . تا حرارت داخل نوارهاي لازانيا باعث خمير شدن آن در زمان پخت نشود .

 

در ظرفي مقداري روغن بريزيد بعد به ترتيب اين مواد را اضافه كنيد :

پياز ريز خرد شده، 3-5 دقيقه بعد سوسيس ريز خرد شده بعد از 5 دقيقه مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده، بعد از اضافه كردن مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده به دليل خاصيت جذب سريع روغن توسط سويا، نياز داريد تا كمي روغن به تابه اضافه كنيد . بعد از تغيير رنگ كامل مواد قارچ را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كمي رنگش عوض شود ( زياد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه اي ريز خرد شده به مواد اضافه كنيد . 2-3 دقيقه بعد گوجه فرنگي هاي ميكس شده را به مواد بيفزايد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله ميتوانيد كمي  فلفل سياه و اورگانو نيز به مايع لازانيا اضافه كنيد . وقتي مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد كمي سرد شوند .

 

 

كف و ديواره هاي يك ظرف ( ترجيحا ) پيركس را با مقدار خيلي كمي روغن چرب كنيد تا نوارهاي لازانيا در آخر پخت به راحتي از ظرف جدا شوند . بعد كف ظرف را يك لايه نوار لازانيا پچينيد و روي آن را يك لايه خيلي نازك سس گوجه فرنگي بريزيد و با مايع لازانيا كه اكنون كمي سرد شده است ، بپوشانيد ، بعد روي مواد را اورگانو بپاشيد ، يك لايه كامل پنير پيتزا رنده شده بريزيد ( طوري كه تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره يك لايه نوار لازانيا بچينيد و  همين مراحل را تكرار كنيد تا نوارتان تمام شود ! يا مايع لازانيا و يا فضاي ظرف !!

 

در آخر هم با سس سفيد مخصوص * كل سطح لازانيا را كامل بپوشانيد و يك لايه پنير پيتزاي رنده شده بپاشيد و در آخر هم سطح ظرف را با پنير پيتزاي ورقه اي بپوشانيد .

 

* سس سفيد مخصوص لازانيا

 

 

مواد لازم براي اين مقدار :

 

آرد سفيد ----------------- 1 قاشق غذا خوري سر پر

كره ------------------------ 25 گرم

نمك ، فلفل سياه -------- به مقدار لازم

شير ---------------------- يك ليوان

 

طرز تهيه :

 

ابتدا آرد را كمي تفت دهيد بدون روغن و كره و قبل از اينكه رنگش شروع به تيره شدن كند ، كره را به آن بيفزائيد و مدام هم بزنيد تا كره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتي كره آب شد و رنگ آرد كمي برگشت ، نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يك دست شود .

در اين مرحله شير را آرام آرام به ظرف اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد تا مواد ته نگيرند .

تا زماني مواد را روي حرارت نگه داريد كه مايع شما تبديل به يك سس غليظ شود .

 

دليل استفاده از اين سس در پخت لازانيا : جلوگيري از خشك شدن لازانيا هنگام گريل شدن ؛

و همچنين به دليل داشتن شير مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت ميشود .

 

 

ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( يا مایكرو فر )  است :

 

در صورت استفاده از فر ، نيم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت 220 درجه گرم كنيد بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نيم ساعت قرار دهيد .

 

در صورت استفاده از ماكروفر ، پايه بلند مخصوص گريل را وسط سيني گردان قرار دهيد و ظرف را روي آن بگذاريد ، بهتر است از برنامه پخت تركيبي + گريل استفاده كنيد . در اين صورت با قدرت 450 و زمان 20 دقيقه به نتيجه مطلوب ميرسيد .

نكته : اگر از اين دستور استفاده كرديد يا از دستور فر، در يك استكان كوچك تا نصف آب بريزيد و زير چهارپايه گريل بگذايد تا مانع از خشك شدن لازانيا شود .

اگر از دستور گريل خالي استفاده كرديد  30-40 دقيقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایكروفر )

در اين روش از ترفند استكان آب استفاده نكنيد .

 ** منظور از ظرف نسبتا بزرگي : اندازه ظرف به حدي باشد كه نوار هاي لازانيا به راحتي و بدون نياز به شكستن در آن جاي بگيرند . تا نوار هاي سالم و بدون ترك خوردگي داشته باشيد .

 

نكته :

سعي كنيد مواد را يك دست خرد كنيد تا هنگام برش زدن لازانيا به مشكل بر نخوريد .

 

اين روش ، روش اصلي و در واقع طريقه پخت لازانيا است . شما ميتوانيد مواد اصلي را به دلخواه تغيير دهيد . مثلا ميتوانيد به جاي سوسيس و كالباس و گوشت چرخ كرده ، از كدو و بادمجان و سويا بدون گوشت چرخ كرده استفاده كنيد ( لازانياي سبزيجات )  يا هر چيز ديگري كه ميل داشتيد ...

 

راجع به سويا . براي دست يافتن به طعم بهتر سويا ، پيشنهاد ميكنم از دو ساعت قبل سويا را به جاي آب معمولي در شير خيس كنيد . اين عمل هم باعث از بين رفتن بوي ( به نظر بعضي ها ) بد سويا ميشود و هم طعم بهتري به سويا ميدهد ؛ و قبل از استفاده سويا را در آبكش بريزيد و اجازه دهيد كاملا خشك شود .

 

 

 لازانياي لقمه اي :

يك روش ديگر و ساده تر ( ساده تر هنگام خوردن البته ! ) براي تهيه لازانيا وجود دارد :

دو عدد نوار لازانيا را به صورت يك علامت + روي هم قرار دهيد . وسط اين + را كمي سس قرمز بريزيد و با مايع لازانيا پر كنيد و روي آن اورگانو و پنير و ... بپاشيد و يكي يكي نوار ها را ببنديد و در نهايت روي آن سس سفيد مخصوص را بريزيد و باقي مراحل كه مثل همان روش قبلي است . البته اگر به مزه پنير علاقه داريد يك ورق درسته پنير روي آن بگذاريد نتيجه بهتري خواهيد گرفت .  ميتوانيد از يك چوب خلال براي ثابت نگه داشتن نوار ها استفاده كنيد ( در صورت نياز )

 قرار دادن يك لايه ضخيم پنير ورقه اي مانع از زيادي سرخ و خشك شدن لازانياي لقمه اي ميشود و در ضمن براي كساني كه به طعم پنير علاقه دارند يك لقمه بسيار لذيذ به شمار ميرود

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 ماکارونی با سس گرونا
 
مواد لازم براي 4 نفر : 
 
 
 
براي تهيه ماكاروني با سس گرونا ، ماكاروني را طبق دستوري كه قبلا در " اين قسمت  " توضيح داده شده است آماده كنيد و براي تهيه سس گرونا ، طبق دستور زير عمل كنيد :
 
سير سبز خرد شده ----------------------------- 1 استكان 
 
پياز خرد ساطوري شده ------------------------- 1 عدد متوسط 
 
خامه --------------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري
 
سس مايونز ------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري 
 
ماست چكيده موسير --------------------------- 1 قاشق غذا خوري 
 
جعفري و گشنيز ساطوري شده ---------------- نصف استكان 
 
قارچ خرد شده ----------------------------------- نصف استكان 
 
برگهاي تازه كرفس ساطوري شده -------------- نصف استكان 
 
آبليمو -------------------------------------------- به مقدار لازم 
 
نمك ، فلفل -------------------------------------- به مقدار لازم 
 
 
 
 
 
طرز تهيه : 
 
 
 
ابتدا سبزيجات ( شامل سير سبز خرد شده ، پياز ساطوري شده ، برگهاي ساطوري شده كرفس و جعفري و گشنيز ساطوري شده ) را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد . 
 
قارچ را به مربع هاي حداكثر نيم سانتي خرد كنيد و با مقداري سركه براي مدت 5 دقيقه با حرارت زياد بپزيد و بعد آبكش كنيد و بگذاريد قارچ ها كاملا خنك و خشك شوند . 
 
خامه و سس مايونز و ماست را خوب مخلوط كنيد تا يكدست شوند . و بعد سبزيجات را به مخلوط بيفزائيد . 
 
كل مواد را با چنگال يا همزن دستي چند دقيقه كاملا هم بزنيد و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند تا كاملا مواد با هم مخلوط شوند . 
 
 
 
بعد از يك ساعت قارچ ، آبليمو و نمك و فلفل را بيفزائيد ، سس را كاملا هم بزنيد و موقع سرو روي ماكاروني بريزيد.
 
نكته : 
 
 
 
دقت كنيد كه خامه قبل از مخلوط كردن به دماي محيط نــــرسيده باشد تا اصطلاحا هنــگام مخلوط شدن نبُرد . 
 
 
 
سبزيجات را كاملا خشك كنيد و بعد ساطوري كنيد تا آب نيندازند و دقت كنيد كه كاملا ريز خرد شوند . 
 
 
 
توجه داشته باشيد كه قارچ را حتما با سركه سفيد بپزيد تا رنگ آن تيره نشود و موقع خرد كردن كاملا خشك و خنك باشد . 
 
 
 
هنگامي كه قصد تهيه ماكاروني با سس گرونا را داريد ، بهتر است براي آماده كردن ماكاروني از سسي استفاده كنيد كه زياد هم چرب و گوشتي نباشد . به دليل اينكه سس گرونا به خودي خود مقدار زيادي چربي و كالري دارد و تقريبا يك غذاي كامل به شمار ميرود . 
 
بهتر است براي داخل ماكاروني از سسي استفاده كنيد كه بيشتر شامل سبزيجات نيم پز ( كلم بروكلي ، انواع سويا طعم دار ، مرغ ، ... ) باشد . 
 
 
 
سس گرونا يك طعم جديد است كه شايد با ذائقه بعضي ها زياد مانوس نباشد ولي طعم دلپذير و جديد اين سس كافيست تا با يكبار امتحان كردن ، مشتري هميشگي سس گرونا شويد !
دوشنبه 16 مرداد 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 اسپاگتی پنیر ایتالیایی

مواد لازم براي 4 نفر :

 

ماكاروني فرمي ---------------- 1 بسته 500 گرمي

گوجه فرنگي ------------------- 10 عدد متوسط ( پوره شده )

پنير گورگنزولا *---------------- 100 گرم ( درشت رنده شده )

مخلوط شاهي و ترخان *------ به مقدار لازم ( براي تزئين روي غذا )

روغن زيتون -------------------- به مقدار لازم

نمك و فلفل -------------------- به مقدار لازم

گوجه گيلاسي ---------------- در صورت تمايل 5-6 عدد

 

طرز تهيه :

 

در قابلمه مناسبي تا نصف آب بريزيد و يك قاشق غذا خوري نمك به آن اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد . بعد يك الي دو قاشق روغن زيتون به آن اضافه كنيد و ماكاروني را داخل قابلمه بريزيد و بعد از 7-8 دقيقه – بسته به نوع ماكاروني – آبكش كنيد و بگذاريد آب اضافي آن كاملا چيده شود .

 

در يك تابه ديگر ، مقداري روغن زيتون بريزيد ( حدود 2 قاشق غذا خوري ) و پوره گوجه فرنگي را داخل روغن زيتون همراه با نمك و فلفل تفت دهيد . وقتي كمي آب گوجه كشيده شد ، پنير را به گوجه اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد تا كمي رنگ مخلوط صورتي شود . بعد زير تابه را خاموش كنيد تا مواد كمي خودشان را جمع كنند . ( در اين مرحله فلفل سياه روي آن بپاشيد تا خوش عطر شود )

ماكاروني آبكش شده را با سس آماده مخلوط كنيد و به مدت 2-5 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد و به آرامي هم بزنيد . ( طوري كه ماكاروني ها له نشوند ) نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد و بعد در ظرف مناسب بكشيد و با مخلوط شاهي و ترخان خرد شده ، روي غذا را تزئين و سرو كنيد .

 

نكته :


پوره گوجه فرنگي : بعد از فيله كردن گوجه فرنگي ، گوجه فرنگي را داخل ميكسر بريزيد و 3-5 دقيقه كاملا ميكس كنيد و يا گوجه ها را خيلي ريز رنده كنيد .

 پنير گورگونزولا نوعي پنير معروف ايتاليايي است كه از شير پر چرب گاو تهيه ميشود . نام اين پنير برگرفته از روستايي است در نزديكي شهر ميلان در كشور ايتاليا . ماندگاري اين پنير معمولا بين 3-4 ماه است . در ضمن پيشينه اين پنير به قرن 11 ميرسد و در انواع مختلف ( رنگهاي مختلف ) در دسترس قرار دارد . اين پنير در آشپزخانه هاي ايتاليا جاي ويژه اي دارد .

مهمترين خاصيت اين پنير اين است كه در غذا به راحتي ذوب ميشود ( بدون نياز به فر ) و بعد از ذوب شدن باعث كشدار شدن غذا نميشود . اين پنير در ايران در اكثر فروشگاه هاي معتبر مواد غذايي در دسترس است ولي اگر در دسترس شما نبود ، ميتوانيد به عنوان جايگزين از پنير گودا استفاده كنيد . طعم پنير گودا به  اين پنير زياد شباهت ندارد ولي خاصيت كش نيامدن آن بعد از ذوب شدن باعث جايگزيني آن به جاي اين پنير ميشود .

 


با توجه به استفاده از روغن زيتون در اين غذا ميتوانيد از چند دانه زيتون سبز يا سياه بدون هسته نيز داخل يا روي اين غذا استفاده كنيد .

براي زيبا تر شدن ظاهر غذا ميتوانيد هنگام تفت دادن پوره گوجه فرنگي از تعدادي گوجه فرنگي گيلاسي درسته نيز استفاده كنيد .

 

* براي تزئين روي غذا ميتوانيد از انواع سبزي معطر استفاده كنيد . مخلوط طعم شاهي و ترخان براي اين خوراك مناسب تر است .

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:33 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 نودل با سویا و فلفل

مواد لازم برای 4 نفر :

 

نودل ---------------------------- 350 گرم ( با طعم گوشت )

سویا ---------------------------  150 گرم ( خیس خورده )

فلفل دلمه ای ------------------ 1 عدد متوسط

فلفل سبز قلمی --------------- 5 – 6 عدد

قارچ ---------------------------- 5 – 6 عدد

گوجه فرنگی ------------------- 2 عدد متوسط

پیاز ----------------------------- 1 عدد متوسط

نمک ، فلفل -------------------- به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

در یک قابلمه مقداری آب جوش بیاورید و نودل را داخل آب جوش بریزید . چاشنی * طعم دهنده را داخل آب بریزید و نودل را بین 3 – 5 دقیقه بجوشانید بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.

 

سویای از قبل خیس خورده را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن چیده شود .

1 عدد گوجه فرنگی و پیاز را خرد کنید و داخل میکسر بریزید . وقتی گوجه و پیاز کاملا میکس شدند، سویا را به آن اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه میکس کنید ، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند .

 

مقداری روغن در تابه ای گرم کنید، مخلوط سویا را داخل آن بریزید و هم بزنید تا آب آن کشیده شود.

فلفل دلمه ای و فلفل سبز قلمی را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و هم بزنید .

قارچ را جداگانه با مقداری کره و آبلیمو تفت دهید و به مواد بالا اضافه کنید .

مواد را کاملا با هم مخلوط کنید ولی توجه داشته باشید که مواد له نشوند .

 

در این مرحله یک لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را کاملا ملایم کنید .

بگذارید به مدت 10 دقیقه مواد روی حرارت بمانند .

یک عدد گوجه باقیمانده را فیله کنید ، بعد نگینی درشت خرد کنید . در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این عمل هم از خشک شدن مایه جلوگیری میکند و هم باعث خوشرنگ شدن خوراک میشود .

صبر کنید تا آب مایه چیده شود و بعد در صورت تمایل مقداری از مایه را برای تزئین روی غذا جدا کنید و نودل را داخل تابه بریزید و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید.

در این مرحله نمک و فلفل خوراک را اندازه کنید و حدود 5 دقیقه مواد را روی حرارت به آرامی هم بزنید.

 

بعد از مخلوط شدن مواد ، خوراک آماده سرو است .

 

نکته :

 

نودل یک نوع ماکارونی فوری است که به رشته چینی نیز معروف است. میتوانید نودل را از تمام فروشگاه های معتبر مواد غذایی تهیه کنید. نودل بر خلاف ماکارونی نیازی به دم کردن ندارد و بسیار سریع آماده میشود. در ضمن مقداری هم از لحاظ طعم با ماکارونی تفاوت دارد. (به نظر من خوشمزه تر است!)

نودل در چهار نوع متفاوت وجود دارد : بدون طعم ، با طعم گوشت ، با طعم مرغ و با طعم سبزیجات.

* هر کدام از این طعم ها، یک نوع چاشنی مخصوص به خود دارند که مثل ادویه لازانیا داخل بسته موجود است.

 

میتوانید بسته به ذائقه شخصی، از فلفل قلمی تند یا شیرین داخل مایه سویا استفاده کنید .

 

در مورد فیله کردن گوجه فرنگی، قبلا در این قسمت  توضیح داده شده است .

 

میکس کردن سویا و گوجه ، همانطور که پیشتر اشاره شده بود، به این دلیل است که سویا روغن کمتری نیاز داشته باشد .

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:33 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 ماکارونی با سس فلفل

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

ماکارونی لوله ای ----------------- 500 گرم

سویا درشت ---------------------- 100 گرم

نخود فرنگی ----------------------- 1 لیوان

فلفل دلمه ای --------------------  از هر رنگ 1 عدد ( زرد و سبز و قرمز )

فلفل سبز قلمی -----------------  3-4 عدد ( تند یا شیرین یا از هر دو )

سیب زمینی ---------------------  1 عدد متوسط

پیاز -------------------------------  1 عدد متوسط

گوجه فرنگی ---------------------- 1 عدد متوسط

سس کچاپ تند ------------------  2 قاشق سوپخوری

زنجفیل تازه رنده شده -----------  1 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه -------  به مقدار لازم

پودر آویشن -----------------------  به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

نخود فرنگی را 20 دقیقه در آب بجوشانید تا نیم پز کامل شود، بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.

سویا را از یک ساعت قبل در مقداری شیر یا آب ولرم بخیسانید و آبکش کنید و بگذارید آب آن کاملا چیده شود.

در تابه ای روغن گرم کنید، پیاز خرد شده را داخل تابه بریزید و همراه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سویا را اضافه کنید و 6-8 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ آن  تغییر کنید.

یک عدد گوجه را ریز خرد کنید و همراه با نخود فرنگی آبکش شده، سیب زمینی نگینی خرد شده، زنجفیل رنده شده، فلفل سبز خرد شده و نمک و فلفل داخل تابه بریزید. مواد را چند دقیقه تفت دهید و بعد 2 لیوان آب جوش روی مواد بریزید و درب تابه را ببنید و 15 دقیقه زمان برای طبخ و مزه دار شدن مواد در نظر بگیرید. ( روی حرارت ملایم )

ماکارونی را بجوشانید، آبکش کنید و بگذارید سرد شود .

15 دقیقه بعد که آب سس کشیده شد، فلفل دلمه ای های رنگی را به صورت خلالی یکدست (ژولین) خرد کنید و همراه با سس کچاپ تند به مواد داخل تابه اضافه کنید . مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و چند دقیقه با حرارت بالا تفت دهید.

نمک و چاشنی خوراک را اندازه کنید، حرارت زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید مواد خنک شوند . ( دقت کنید که در این مرحله سس ماکارونی نباید آب داشته باشد . اگر چنین نبود قبل از اضافه کردن فلفل و سس کچاپ حرارت را بالا ببرید تا آب آن چیده شود )

 کف قابلمه ای متناسب با مقدار مواد، کمی روغن بریزید، حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید ، ته دیگ دلخواه را بیندازید و مقداری از ماکارونی آبکش شده داخل قابلمه بریزید . مقداری از سس فلفل را روی ماکارونی بریزید و به آرامی مواد را مخلوط کنید. مقداری پودر آویشن روی مواد بریزید و  دوباره لایه به لایه از ماکارونی و سس داخل قابلمه بریزید تا هم ماکارونی و هم سس تمام شود.

( لایه آخر را با ماکارونی ساده بپوشانید ) روی هر لایه را با پودر آویشن بپوشانید .

مقداری آب جوش و روغن داغ شده را مخلوط کنید  ( کلا به اندازه نصف استکان ) و روی مواد بریزید. صبر کنید بخار کند، بعد دم کنی و درب قابلمه را ببندید و حرارت را روی ملایم تنظیم کنید و یک ساعت الی یک ساعت و نیم زمان پخت برای خوراک در نظر بگیرید .

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 ماکارونی با لوبیا

مواد لازم برای تهیه سس
▪ یک بسته پاستای فنری شکل
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا سبز
▪ ۸ تا ۱۰ ورق کالباس
▪ ۱۰ عدد پیازچه
▪ ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
▪ ۳۰۰ گرم نخود
▪ شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
▪ دو قاشق غذاخوری سرکه
▪ یک قاشق چای خوری پودر زیره
ی یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
▪ دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
▪ نمک و فلفل سیاه 
● طرز تهیه
در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این سالاد می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 ماکارونی با آناناس

 مواد لازم
▪ یک بسته ماکارونی شکل دار
▪ دو سوم فنجان ماست
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ یک قاشق مرباخوری سس خردل
▪ کمی شکر
▪ ۱۰۰ گرم کالباس
▪ ۲۰۰ گرم آناناس
▪ دو عدد ساقه کرفس
▪ یک عدد فلفل دلمه سبز
▪ یک قاشق مرباخوری بادام خرد شده
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
ماکارونی را در یک ظرف آب جوش که در آن نمک ریخته اید، بریزید و صبر کنید کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بگیرید.
در کاسه ای ماست را با سرکه، خردل و شکر به خوبی هم بزنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
این مخلوط را در ظرف مناسبی روی ماکارونی بریزید و هم بزنید. کالباس ها را خرد کرده، ساقه کرفس و فلفل دلمه را کاملاً ریز کنید. 
سپس آنها را به ماکارونی اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. آناناس های خرد شده را روی غذا بپاشید و با بادام ریز شده آن را تزئین کنید.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها