پاسخ به:بانك جوك و لطيفه
به طرف میگن با هوش جمله بساز . میگه : من آبگوشت را هوش کردم. ( قابل توجه خراسانیهای عزیز)
اللهم عجل لولیک الفرج
میخواستن یکی رو شکنجه ی روحی بدن می فرستن تو یه اتاق گرد.میگن یه گوشه بشین
طرف در یخچالش خراب میشه جاش پرده میزنه
غضنفر با خرش کنار جاده نشسته بوده . 1 نفر رد میشه میگه داری چیکار میکنی؟غضنفر میگه میخوام خرم رو بفروشم.
طرف میره.وقتی داشته بر می گشته خونشون میبینه خر غضنفر نشسته پول میشماره
به طرف میگن 1 معما بگو.میگه اون چیه که میوه ست . زرده . موزه؟
از من آزرده مشو، ميروم از خانه ي تو، قبل رفتن تو بدان عاشق و بي تقصيرم، تو اگر خسته اي از دست دلم حرفي نيست، امر كن تا كه بميرم به خدا مي ميرم
..
وقتی پسرم از انجام تکالیفش خسته میشه این لطیفه هارو میذارم بخونه تا سر حال بشه.
پشت کنکوريه نذر میکنه اگه دانشگاه قبول بشه ،،،ننه اش رو با پای برهنه بفرسته کربلا
حیف نون قبل از مرگش وصیت می کنه قبر منو با آب و صابون بشویید، تا هر کس رد می شه بخوره زمین، بخندم روحم شاد شه!
اگه دیدی بچه ای کنار یک روزنامه نشسته و روزنامه زرد شده بدون کار بچه نیست تبلیغ ایرانسله
ازغضنفر می پرسن: “ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه و قنا عذاب النار یعنی چی؟” میگه یعنی: این دنیا خوبه حسن،
ولی آخرت خطرناکه حسن …
غضنفر می گن بابات مرده . میگه نه بابا اصلا امکان نداره . میگن : والله مرده غضنفر می گه تا حالا اصلا سابقه
نداشته
یک روز غضنفر با خانمش میرن دکتر و می گن آقای دکتر مابچه دار نمی شیم دکتره پس از معاینه میگه اشکال از شما است آقا . در جواب غضنفر می گیه: اینکه ارثی است پدرم و پدر بزرگم هم بچه دار نمی شدند !
یک روز غضنفر با خانمش میرن دکتر و می گن آقای دکتر مابچه دار نمی شیم دکتره پس از معاینه میگه اشکال از شما است آقا . در
جواب غضنفر می گیه: اینکه ارثی است پدرم و پدر بزرگم هم بچه دار نمی شدند !