پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن
احمدي:هاشمي بود، بهتر نتيجه ميگرفتم
تيرانداز زن المپيک ايراني گفت که در مسابقات بعدي عملکرد بهتري به نمايش خواهد گذاشت.
|
 |
|
|
الهه احمدي در خصوص عملکردش در رقابتهاي تيراندازي و کسب مقام ششم در ماده تفنگ 100 متري بادي گفت: رقابت سختي بود و اختلاف بين تيراندازان در مرحله مقدماتي و فينال بسيار اندک بود. تمام تلاشم را کردم تا با کسب مدال آغازگر کار بزرگ در تيراندازي، ورزش کشور و ورزش بانوان باشم.
وي ادامه داد: با اين حال هنوز فرصت باقي است و رقابتهاي تفنگ 50 متر سه وضعيت را در پيش داريم و اميدوارم با تلاش و تجربهاي که داريم بتوانيم بهترين عملکرد را از خود به نمايش بگذاريم.
احمدي تاکيد کرد: رشته تفنگ 50 متر سه وضعيت، در فضاي باز برگزار ميشود و شرايط آب و هوايي در آن تاثيرگذار است. با اين حال در اين رقابت کار مثبتي انجام دهيم. البته نميتوانم قول مدال بدهم اما توکلم به خدا است براي رسيدن به اين امر تمام تلاشم را ميکنم.
وي در خصوص عنوان چهل و سومين مهلقا جامبزرگ گفت: جامبزرگ تجربه کمي دارد و جوان است به همين دليل نتوانست در شرايط سنگين المپيک به خوبي رقابت کند. اميدوارم او نيز در مسابقات تفنگ 50 متر سه وضعيت موفق باشد.
تيرانداز زن کشورمان در پاسخ به اين سؤال که آيا در رقابت فينال استرس نداشته يادآور شد: هر مرحله سختي خاص خودش را دارد اما من توانستم استرسم را کنترل کنم و يک کار معقول را ارائه دهم. تنها يک اشتباه داشتم و اگر آن را مرتکب نميشدم قطعا نتيجه بهتري به دست ميآمد. با اين حال اشتباهات را تبديل به تجربه ميکنم و در رقابت بعدي عملکرد بهتري را از خود ارائه ميدهم.
احمدي در پايان در خصوص صحبت سيد مهدي هاشمي که عنوان کرده بود در صورت حضور در لندن ميتوانست از لحاظ روحي و رواني تاثيرگذار باشد گفت: همين طور است و اگر آقاي هاشمي حضور داشتند از روحيه بالاتري برخوردار ميشديم و ميتوانستيم نتيجه بهتري کسب کنيم. اميدوارم با رفع مشکلات وي در مسابقات بعدي حضور داشته باشد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 8 مرداد 1391 11:17 AM
تشکرات از این پست