پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن
یک شنبه 8 مرداد 1391 11:18 AM
بولت: اگر شکست بخورم دنيا به آخر نميرسدستاره جامائيکايي دو و ميداني اعلام کرد که ممکن است در رقابتهاي 4 در 400 متر امدادي المپيک شرکت کند. |
![]() |
|
|
||
|
يوسين بولت در حالي گام به المپيک 2012 لندن ميگذارد که طلاي دوي 100 متر، 200 متر و 4 در 100 متر المپيک پکن را در کارنامه خود دارد.
به نقل از ايسنا ،وي درباره حضور در رقابتهاي 4 در 400 متر المپيک لندن گفت: قبل از هر تصميمي بايد ببينم که نتيجه دوي 200 متر چه ميشود و اينکه آيا خستگي به من اجازه خواهد داد يا خير. اوسين بولت گفت: اگر خسته نباشم، چرا که نه؟ هميشه هر کاري لازم باشد براي کشورم انجام خواهم داد. همه چيز بستگي به اين دارد که چه انتظاري از من وجود داشته باشد. با اين حال، حضور در 400 متري انفرادي امکانپذير نيست. وي پيش از اين اعلام کرده بود که قصد دارد با تکرار قهرمانيهاي خود در بازيهاي لندن نام خود را به عنوان يک اسطوره در تاريخ دووميداني ثبت کند. با اين حال بولت خاطر نشان کرد که اگر در المپيک لندن به موفقيت نرسد باز هم در آينده شانس کسب پيروزي را خواهد داشت. وي گفت: فکر نميکنم که اگر شکست بخورم دنيا به آخر رسيده است، اما قطعا اگر دوم شوم، ناراحت خواهم شد. با اين حال هميشه از لحاظ ذهني از توان بالايي برخوردارم. افراد خوبي اطرافم هستند که به من کمک ميکنند. بولت در پايان گفت: فکر نميکنم که نيازي باشد درباره شکست صحبت کنيم، چون برخي از دوستانم از اين موضوع خوششان نميآيند. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...