0

به دنبال برادر احمد

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

به دنبال برادر احمد

خبرگزاری فارس: برادر احمد را پیدا می‌کردیم. می‌خواستیم با او و در کنار او باشیم. برای ما در کنار برادر احمد جنگیدن معنا داشت. نبردی که او فرمانده‌اش باشد، لذت بخش بود.

خبرگزاری فارس: به دنبال برادر احمد

به گزارش گروه «حماسه و مقاومت» خبرگزاری فارس، هنوز هم تصاویر خاطرات، با همان تازگی، در ذهنم نمایان است.
مغازه‌ای کوچک که بعد از فرار نان‌های بیات و مانده صبحانه، به آن جا پناه می‌بردیم. من بودم و برادر احمد. صبحانه را با نان تازه می‌خوردیم! 
انگار زمان نمی‌خواست این لحظه‌های خوش را برای من ثابت و باقی نگه دارد. 
برادر احمد از مبارزات شهری خسته شده بود. در شهر ماندن آزارش می‌داد. کبوتری بود که میله‌های قفس مانع از پروازش می‌شد. شاید هم احساس اسارت می‌کرد. می‌خواست به جبهه عشق و خون بپیوندد. با این که در آن زمان فقط درگیریهای کردستان آغاز شده بود، اما روح او توان یک جا ماندن را نداشت. این اواخر، برادر احمد، برادر احمد همیشگی نبود. هر چند سعی می‌کرد رفتارش تغییر نکند، ولی از آن روحیه روزهای اول خبری نبود، تنها غم بود که صورتش را می‌پوشاند، غمی عاشقانه. برادر احمد بیقرار بود و دل نگران. 
یک روز که آقای ابوشریف به پایگاه آمده بود، دیدم که با برادر احمد مشغول بحث و جدل است. همان وقت هم شنیدم که برادر احمد با عصبانیت به ایشان می‌گفت: «می‌روم کردستان» 
دل او در گروه کردستان بود. هر روز اخبار تازه‌ای از شهادت بچه‌ها در کردستان به گوشمان می‌رسید. همه می‌دانستیم که زمان ماندن نیست و برادر احمد این را بهتر از دیگران می‌فهمید. 
آن شب ابوشریف با ناراحتی از این دعوای لفظی رفت و چند روز بعد خبر رسید که «اشکالی ندارد، شما را می‌فرستیم.» 
آن لحظه برادر احمد با چهره‌ای سرشار از پیروزی از ما جدا شد و همراه او پیچک و «محسن انصاری» هم خداحافظی کردند و آماده حرکت به سوی کردستان شدند. 
جدا شدن از حاج احمد نه تنها برای من، بلکه برای «قربانی مطلق» و «محمد توسلی» هم سخت بود. از همان اوایل کار، هر سه ما با هم بودیم و در کنار حاج احمد. با این برادرها از همان درگیریهای خیابانی آشنا شده بودم در آن زمان برادر قربانی مطلق مسئول یک گروه بود و برادر محمد توسلی هم مسئول گروه دیگر. من هم مسئول گروه سوم بودم و همه گروه‌ها زیر نظر برادر پیچک. 
هنوز زمان زیادی از رفتن برادر متوسلیان و بچه‌های دیگر نگذشته بود که تصمیم رفتن به سوی کردستان را گرفتیم. کردستان در نظرمان هم خون بود و هم عشق. 
چند روز بعد من، توسلی و قربانی مطلق همراه چند نفر دیگر به پادگان ولی عصر رفتیم تا ترتیب حرکتمان به سوی کردستان داده شود در تمام طول سفر فکرهایم از من جدا بودند. به هر جا که می‌خواستند می‌رفتند و به هر چه که می‌رسیدند خودشان را مشغول می‌کردند. انگار ایستادن و با من بودن برایشان مطرح نبود و من فقط دلهره رسیدن را داشتم. 
نگاهی به برادران قربانی مطلق، توسلی، ولی‌جناب و حاجیپور انداختم، دیدم آنها هم حالی بهتر از من ندارند. 
به کجا می‌رفتند؟ به کجا می‌رفتیم؟ برادر احمد را پیدا می‌کردم و یا شاید بهتر باشد بگویم می‌کردیم. می‌خواستیم با او و در کنار او باشیم. برای ما در کنار برادر احمد جنگیدن معنا داشت. نبردی که او فرمانده‌اش باشد، لذت بخش بود. 
وارد کرمانشاه که شدیم، برادر محمد بروجردی را دیدم. شاید در آن زمان از دیدن هیچ کس و هیچ چیز تا به این حد خوشحال نمی‌شدم. او را از پادگان ولی عصر (عج) می‌شناختم و حالا او تنها پنجره امید ما بود؛ برای دیدن یک دوست. به گرمی تمام، او را ملاقات کردیم و با هیجان و دلواپسی سراغ برادر احمد متوسلیان را گرفتم. هنگامی که بروجردی شروع به صحبت کرد متوجه شدیم که باید در «بانه» به دنبال گمشده‌مان بگردیم. 
تازه وارد کرمانشاه شده بودیم که گفت: «می‌خواهیم برایتان کارت صادر کنیم. بروید عکس بگیرید بیایید» 
با اینکه خسته بودیم، ولی به سرعت خودمان را به عکاس رساندیم و عکس پرسنلی گرفتیم. خیالم راحت شده بود با همین یک عکس مسئله کارت ترددم درست می‌شد. 
عکس که آماده شد، به سراغ برادر بروجردی رفتم و عکس را به دستش دادم.

- بفرمایید! این هم عکس که گفته بودید. 

نگاهی به عکس و نگاهی به صورت من کرد و گفت: «این قبول نیست.» 
تعجب کردم. خودم بارها عکس را نگاه کرده بودم، هیچ ایرادی نداشت. 

- چرا قبول نیست!؟ عکس به این خوبی! 

- تو عکس چشمات پایینه. برو دوباره عکس بگیر بیا. 

عکس جدید را که گرفتم، برگشتم و نشانش دادم. عکس را که دید، لبخندی زد و گفت: «حالا خوب شد. اگر گفتنی این عکس به درد چی می‌خورد؟» 
با تعجب نگاهش کردم. می‌دانستم می‌خواهد شوخی کند. 

- خوب معلومه، به درد روی کارت.

- نه، به درد چسباندن روی حجله می‌خورد. 

خندیدم. هر دو بار هم خندیدم؛ از صمیم دل. 
برادر بروجردی که به اشتیاق ما برای یافتن حاج احمد پی‌برده بود، پیشنهاد کرد با گروهی از نیروها که به سمت بانه حرکت می‌کردند، همراه شویم. قبول کردیم. ولی حرکت در شب، آن هم در جاده‌های کردستان با وجود شدت گرفتن شرارت‌های ضد انقلاب، خطرناک بود.
زمان زیادی نگذشت که نیروهای عازم به منطقه آماده شدند. ریوهای ارتشی که در اختیار سپاه بود، یکباره پر از نیرو شد. بچه‌ها در دو طرف ماشین‌ها نشستند. با سورا شدن نیروها، ماشین‌ها پشت سر هم ردیف شدند. ریویی هم که ما بر آن سوار بودیم، جلودار حرکت شد. 
از همان لحظه حرکت، همان طور که محکم و استوار ایستاده بودم، دسته سرد تیربار ژ - 3 را که روی سقف ریو سوار بود، در دست می‌فشردم. در آن زمان، مسئولیت هر کس بسته به نوع سلاحی بود که با آن کار می‌کرد. من هم مسئولیت این تیر بار را داشتم. 
خستگی رهایم نمی‌کرد. تکان‌های ماشین از پاهایم می‌گذشت و ضربه محکمی به کمرم می‌زدم. دست‌هایم کرخت شده بود، ولی دلم نمی‌آمد لحظه‌ای دست از روی ماشه بردارم. سردمدار نگهداری جان عده‌ای شده بودم. ذکر گفتم، دعا خواندم و به اطراف خودم و کاروان فوت کردم. 
ساعت‌های زیادی بود که یک تنه، سیخ و محکم در پشت تیربار ایستاده بودم، آن هم در برابر گرد و خاکی که به صورتم می‌نشست. می‌خواستم از خستگی فرار کنم. باید به چیزی، به موضوعی فکر می کردم صفحه ذهنم پر از فکرهای شوم و ملامت آور شده بود. 
در آخرین تکان‌های ماشین ناگهان صدای رگباری، سکوت دشت را به هم زد. گنگ و گیج به اطراف نگاه کردم. صدای تیر از کجا بود؟ از اسلحه چه کسی؟ 
به خودم آمدم. نگاهی به دستانم انداختم. احساسی کردم که انگشتانم برای لحظه‌ای در غفلت و خواب با ماشه آشنا شده است. بوی باروت از روی تیربار به هوا برخاست و در همان حین صدای فرو افتادن پوکه‌ها به گوشم رسید. عاقبت لذت خواب ضربه خودش را وارد کرده بود. اصلا نفهمیدم. چه طور دستانم روی ماشه رفت و کی شلیک کردم. شلیک این سه چهار گلوله می‌توانست آغازگر یک درگیری باشد. 
نگاهی پر از شرم به پشت سرم انداختم. ولوله‌ای گنگ و نامفهوم از میان هر ماشین بیرون می‌آمد.

- کی بود؟ 

- جه خبر شده؟ 

- ضد انقلاب بود؟ 

نگاهم را برای مراقبت بیشتر به اطراف چرخاندم و سرانجام به انتهای جاده خیره شدم. راه سخت و طولانی و خطرناکی را طی می‌کردیم و حالا صبح، قبل از ما به سنندج رسیده بود و شهر در زیر نور ضعیف روز منتظر ما بود. 
در لحظه اول، حال و هوای شهر را نفهمیدم. شهر شلوغ بود. به استقبال ما آمده بودند. «علیرضا تمیزی»، «حسن رستگار» و برادران مهربان دیگری که با رویی باز به پذیرایی آمده بودند و ما را به جمع پرشور خود بردند. 
«سنندج» مثل شهر ارواح بود؛ ‌خشک، ساکت و بی‌روح. همه زنده بودند؛ نفس می‌کشیدند اما زندگی در آن جریان نداشت. در سنندج آدم از دیدن سایه خودش هم وحشت می‌کرد. هر لحظه احساس می‌کردی کسی از پشت تو را خواهد زد یا خنجری سرد سینه‌ای را خواهد شکافت. در شهر خبری نبود، ولی بچه‌ها هر آن منتظر وقوع حادثه‌ای بودند. منتظر درگیری و درگیر شدن. برای ما که تازه از تهران اعزام شده بودیم و جز درگیریهای خیابانی، با هیچ نوع درگیری کوهستانی و چریکی آشنا نبودیم. روزها به مراتب سخت تر و آزار دهنده‌تر می‌گذشت روزهایی به درازی یک قرن، تلخ و خشک و سرد. 
سنندج با حضوز زنده لشکر 28 کردستان معنا می‌گرفت. برای فرار از دلمردگی شهر این لشکر تنها پناهگاه ما بود، لشکری مظلوم ولی مقاوم و استوار. لشکری که از ماه‌ها پیش تن به صدها درگیری داده بود و امنیت منطقه را با خون عزیزانش تضمین می‌کرد. 
قرار بر این شد که چند روزی را در سنندج بمانیم. پس ماندنمان نباید ماندنی ساده و بی‌نتیجه باشد. باید کاری می‌کردیم، چه کاری بهتر از این که به برادر حسن رستگار ملحق شویم. 
برادر رستگار با همان چهره خندان که گویی با هر لبخند، سبدی از دوستی هدیه می‌کرد، سرگرم آموزش برخی از سلاح‌های سبک و نیمه سنگین بود.
در آن جا هر کس هر چه را می‌دانست و هر عملی را که داشت در کفه اخلاص می‌گذاشت و پیش می‌آمد. می‌آمد تا چیزی را که می‌دانست به دیگران بیاموزاند و آنچه را که نمی‌دانست از دیگران بیاموزد. 
از همان لشکر 28 کردستان بود که من با نحوه کار توپ 23 میلیمتری آشنا شدم و تیربار کالیبر پنجاه را به سادگی هر چه تمامتر یاد گرفتم. قصه آموزش به این جا ختم نمی‌شد؛ باید من هم زکات دانسته‌هایم را می‌دادم. با نحوه کار تیر بار ژ - 3 آشنا بودم به همین دلیل طرز کار استفاده از این تیربار را به بعضی از برادران که نحوه کار با این تیربار را نمی‌دانستند؛ یاد دادم. 
رستگار با رفتاری برادرانه و با گفتار شیرینش می‌گفت: «یاد بگیرید. می‌روید شهیدتان می‌کنند.» 
راست می‌گفت: باید با نحوه کار هر سلاحی آشنا می‌شدیم. همه ما در انتهای نگاه خود روزهایی را می‌دیدیم که اگر در درگیری با ضد انقلاب چنین سلاحی را به غنیمت گرفتیم؛ بتوانیم از آن به راحتی علیه خود دشمن استفاده کنیم. باید می‌توانستیم از کمترین امکانات بهترین و بیشتری بهره را ببریم. نداشتن عیبی بزرگ و به جرأت می‌توان گفت که مساوی با شکست و مرگ بود.
خواب و بیدار بودم که آواز رفتن را شنیدم. زمان زمان بریدن و دل کندن از سنندج بود. باید سنندج رابا نیروها و برادرهای خود تنها می‌گذاشتیم و می‌رفتیم. هر چند دل بریدن از خود شهر سهل و ممکن بود، ولی دل بریدن از دوستان بسیار سخت بود و دشوار. انگار می‌خواستیم دوستانمان را در بیابانی خشک رها کنیم. گویی می‌خواستیم آنها را در میان جهنم خون و جنگ باقی بگذاریم. با همه اینها، در انتهای نگاهمان بانه قرار داشت و برادر احمد متوسلیان. 
بعد از گذشت سه روز، سنندج را به تمام دلمردگی‌هایش به قصد بانه ترک کردیم. هنوز ذهنمان از گرفتگی سنندج رهایی نیافته بود که بوکان در برابر نگاهمان قرار گرفت و سپس شهر «پاوه». 
در آن روزها، ماجراها را همان طور که بود، می‌دیدم. اما درست یک سال و نیم بعد از جریانات مریوان بود که پنجره‌های تازه‌ای در برابر ذهنم باز شد. پنجره‌هایی که از میان آن همه تیرگی، نور را به چشمانم هدیه می‌کرد آن روز بود که فهمیدم چه ظلمی به این مردم کرد روا داشته‌اند و به این اعتقاد شخصی رسیدم که با صفاتر و مهربانتر از این مردم در هیچ سرزمینی وجود ندارد. 
به بانه که رسیدیم، برادر پیچک اولین کسی بود که در مقابل چشم‌های مشتاقم قرار گرفت. به سرعت در آغوشش گرفتم و او را برادرانه بوسیدم. بعد از سلام و احوالپرسی سر اصل موضوع رفتم.

- برادر احمد کجاست؟ 

نگاهم کرد. لبخند زد و حال بیقرارم را که دید، گفت: «نیستش علی جان! رفته دنبال کاری». 
با عجله پرسیدم: «کی بر می‌گرده؟» 
با مهربانی خنده‌ای کرد و گفت: «برمی‌گرده، راه دوری نرفته.» 
جان دوباره‌ای گرفتم. انگار خونی گرم در رگ‌هایم جاری شده بود. قرارمان کردستان بود و حالا آمده بودم. کسانی هم قبلا آمده بودند و می‌خواستیم با هم و در کنار هم باشیم و دوش به دوش هم بجنگیم. 
ساعتی گذشت ولی نه زیاد؛ هر چند که برای من طولانی به نظر می‌آمد.
وقتی به جایی برسی که عزیزترین دوست آدم در آن جا باشد و تو نتوانی او را ببینی؛ سخت است. راه کمی نیامده بودم و کم سختی نکشیده بودم. 
با خودم فکر می‌کردم برادر احمد می‌آید، می‌ایستم و نگاهم را به نگاه متفکرش می‌دوزم و به چهره مهربانش خیره می‌شوم. صورتی صاف، ریشی کوتاه اما پرپشت و موهای بلند و مرتب، شانه کرده مثل همیشه. سلامش می‌دهم و برادرانه در آغوشش می‌گیرم. شاید هم او مرا در آغوش بگیرد. هر چه باشد او بزرگتر بود و حکم برادر بزرگ را داشت. 
هنوز فکرهایم تمام نشده بود که برادر احمد را در مقابلم دیدم. با قدم‌های محکم و استوار پیش می‌آمد. همان برادر احمد که در تهران بود؛ خیابان خردمند، منطقه شش. هیچ تغییری نکرده بود جز این که خسته‌تر به نظر می‌رسید. ریش‌هایش پر و منظم بود، با چشم‌هایی خسته و اندیشمند. موهای سرش بر خلاف تصورم خاک آلود بود.
به طرفش خیز برداشتم و صورتش را بوسیدم. در آغوشم گرفت؛ گرم و برادرانه. به کتف‌هایم اجازه ندادم تا بلرزند. شاید هم لرزیدند. برادر احمد سخت‌تر از پیش مرا به سینه فشرد و با دستان محکمش لرزش کتف‌هایم را ساکت کرد. 
روبه‌رویش ایستادم. به آنچه که می‌خواستم، رسیده بودم. با دیدن برادر احمد و آن فضا، زندگی دوباره‌ای را آغاز کردم. زندگی‌هایی که هم مبارزه بود و هم زندگی، هم درد بود و هم دوستی، هم عشق بود و هم خون. 
آمده بودیم تا بجنگیم، ولی قبل از جنگ، شب از راه رسید، صدای اذان در مقر سپاه پیچید. صدای اذان انگار تا انتهای شب اوج می‌گرفت. مثل این بود که تک تک کلمات اذان به آسمان پرواز می‌کنند. هر کلمه، همچون کبوتری سفید خودش را به سینه آسمان می‌رساند. 
اولین شب، اولین وضو و اولین نماز در بانه. همه بودند. برادر احمد خودش پیش نماز ایستاد، بدون هیچ تعارفی. عارفانه بودن نمازش را از سیمایش می‌توانستم بیابم. همه ایستادیم به نماز. برابر و یکسان در مقابل یک معبود واحد. برادر احمد آن چنان گرم و عاشقانه کلمات را ادا می‌کرد و این نماز چنان در صفحه خالی ذهن من ضبط شد و بر آیینه دلم حکاکی، که هیچ توفان نسیانی قادر به پاک کردن آن از یاد من نیست. مگر می‌شود عشق را فراموش کرد!؟ 
بعد از نماز میزبان و فرمانده ما برادر احمد، با محبت هر چه بیشتر رو به رویمان نشست و برای آگاهی ما از وضع شهر، چند دقیقه‌ای صحبت کرد.
بساط مختصر شام که برداشته شد، دور هم نشستیم. چه چیزی از این بهتر!؟ نشستن در کنار دوستان نزدیکتر از برادر. به آنچه که می‌خواستیم رسیده بودم. 
ساکت و آرام کنار بر و بچه‌ها نشسته بودم. همگی گرم صحبت بودند و گهگاه مزاح می‌کردند. از این که می‌دیدم یکی از برادران با چه شوقی با برادر احمد مزاح می‌کند، لذت می‌بردم، من هم می‌خواستم با او حرفی بزنم یا شوخی کنم، اما امان از این پرده‌ها که برای یک لحظه هم از هم جدا نمی‌شدند و کنار نمی‌رفتند. 
از همان زمانی که چهره محجوب برادر احمد در برابرم قرار گرفت، این پرده‌ها یکی یک جلو رویم قرار گرفتند. اصلا دست خودم نبود. دوست داشتم مزاح کنم، شوخی کنم، ولی باز هم قادر به گشایش این باب نبودم. می‌دانستم که برادر متوسلیان هم زیاد اهل شوخی نیست. به خاطر همین موضوع یک راه بیشتر پیش رویم نبود. این که بنشینیم و برادرانه به چهره‌اش خیره شوم. این دل‌ها بودند که به شکلی با هم حرف می‌زدند. 
در میان تمامی برادران، فقط با برادر احمد رودربایستی داشتم. و در میان همه، فقط «غلامرضا قربانی مطلق» بود که با او شوخی و مزاح می‌کرد تا آن زمان، تنها کسی هم که توانسته بود با شوخی هایش برادر احمد را بخنداند، او بود. هم سن و سال برادر احمد بود و بزرگتر از همه ما. 
قربانی مطلق روحیه‌ای شاد داشت. سرزنده بود و با صفا. او با مزاح‌هایش غبار غربت و تنهایی را از دل‌های ما پاک می‌کرد و لبخند را بر چهره‌هایمان می‌نشاند؛ چه موقع کار و چه در موقع استراحت. عصرها که مشغول استراحت بودیم، سرش را نزدیک پنجره اتاق‌ها می‌کرد. لبخند میزد، دو تا از انگشتانش را بالا و پایین می برد و با همان چهره خندان و دست‌های در حال نرمشش، می‌گفت: «پاشید ورزش کنید! یک ... دو... سه... چهار.» 
بعد می‌رفت نزدیک پنجره بعدی. بلند می‌گفت: «بلند شوید، نترسید! شب‌های آخر عمرتان است. بخندید. خیال نکنید این جوری زنده‌اید. پاشید ورزش کنید، شادی کنید....!» 
با هر جمله‌ای که می‌گفت؛ دلی را شاد می‌کرد و آرام و مردانه می‌گذشت. هیچ وقت صورت خندانش از یادم نمی‌رود. 
خواسته و ناخواسته وارد کار شده بودیم. دیگر میهمان نبودیم، بلکه خود میزبانی بودیم برای دیگر میهمانان، برای آنهایی که به جمع ما می‌پیوستند. برای تمام عزیزانی که جانشان را به دست گرفته بودند تا امام را راضی نگه دارند و اجازه ندهند بیگانه‌ای حتی یک قدم به حریم انقلاب تجاوز کند. 
ساعت یازده شب، برادر احمد مثل هر شب مشغول گشت‌زنی بود. به اتفاق «محمود مصامر» به گوشه‌ای از سنگر تکیه داده بودیم که ناگهان صدایی بلند شد. موج انفجار سنگر را به لرزه در آورد. کف سنگر خوابیدیم: «چه خبر شده؟» 
نارنجنک تفنگی شلیک شد و به طرف اتاق فرماندهی پیش رفت. نگاهم به در اتاق دوخته شد. «شریفی» به عنوان دادستان، از آن اتاق استفاده می‌کرد. هنوز تصویر این صحنه در نظر پاک نشده بود که صدای انفجار دومین نارنجک تفنگی مرا به خود آورد. بارانی از ترکش به اطراف پاشیده شد و توده‌ای از خاک و آتش را به هوا بلند کرد. باد ملایمی که از سر شب شروع به وزیدن کرده بود، بوی باروت را در هوا پخش کرد.
برادر پیچک به سرعت از این سو به آن سو می‌دوید.

- برادر احمد طوریش نشده باشد؟ 

برادر احمد همیشه این وقت شب مشغول گشت‌زنی در مقر بود.
صدای فریادی شنیدم. به طرف صدا دویدم. برادر احمد کنار پیچک ایستاده بود. سالم بود و عصبانی. چشمانش پر از خشم شده بود. در میان تاریکی، نگاهی به اطراف انداختم. یکی از برادران خم شده و با دست پایش را گرفته بود. صورتش را ندیدم. 
نگاهم را به محمود مصامر دوختم. انگار همه چیز را فهمیده بودم. نگاهش پر از تایید بود. یکباره دویدیم. در میان بهت و حیرت همگان از مقر سپاه بیرون زدیم و به میان کوچه مخابرات پیچیدیم و ایستادیم. راهی دراز در میان شب پیش رویمان بود. تنگ و تاریک و سیاه و باریک. 
قدم به جلو برداشتم. تاریکی آزارم می‌داد. نقطه‌های تیره و لغزان مرا به سوی خود می‌کشیدند. کنجکاو شده بودم. نگاه به عقب انداختم. محمود مصامر اندیشناک ایستاده و مراقب اطراف بود. او قبل از من به آنجا آمده بود و مکان را بهتر می‌شناخت. به خاطر همین آگاهی بود که نمی‌خواست قدم به جلو بردارد. او به تمام حیله‌های دشمن آگاه بود. محمود همان طور که در تاریکی مراقب اطراف بود، بی‌اینکه نگاه به من بیندازد، گفت: «تا همین جا بسه علی! بر می‌گردیم تا صبح.» 
نمی‌خواستم برگردم. محمد که انگار از فکرم با خبر شده بود، دست مرا گرفت به عقب کشید و گفت: «بر می‌گردیم خطا نکن تا صبح.» 
برخلاف میل درونی‌ام، قبول کردم. می‌دانستم که برادر محمود آگاه‌تر و خبره‌تر است. 
در مقر بچه‌ها مشغول مرتب کردن اوضاع به هم ریخته بودند. موضوع مهمی نبود. ساعتی بعد زمزمه‌ها فروکش کرد. چند نفر از بچه‌ها برای نگهبانی مشخص شدند. دیگر نوبت ما بود که به بستر خواب برویم. 
از همان ساعات اولیه صبح، زمزمه‌هایی در شهر پیچیده بود. 
بچه‌ها شب سختی را گذرانده بودند. ضد انقلاب دوباره کمیت کرده و حمله ناشیانه‌ای را صورت داده بود. حالا هم صداهای گنگی تمام فضای شهر بانه را پوشانده بود.
انگار کسی می‌آمد. گویا مردم شهر زودتر متوجه شده بودند. عاقبت از لابه‌لای صداها متوجه شدیم که «آیت‌الله خلخالی» وارد شهر شده است. با شهر بانه و مردمش بیگانه نبود. قبل از انقلاب دوران تبعید را در این شهر سر کرده بودند و حالا.... آِیت‌الله خلخالی که وارد مقر سپاه شد، حاج احمد جریان حمله شب پیش را تعریف کرد. از طرف دیگر مردم شهر سبدهای پر از انگور را به مقر سپاه می‌آوردند.
آیت‌الله خلخالی وقتی مردم را سبد به دست دید، گفت: «حالا هر چقدر انگور می‌خواهید، بردارید بیارید.» 
بعد رو به برادر احمد کرد و گفت: «خب آقای متوسلیان، بگویید خلاصه کی کشت و کشتار راه انداخته بود. بیاریدش همین الان تقاص عملش را بگیرد نکند یک وقتی از دستت در برود. 
آن لحظه می‌توانستم احساسات مردم را درک کنم. ضد انقلاب بد جوری توی مخمصه افتاده بود.

راوی: علی چرخکار

منبع : خبرگزاری فارس

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 تیر 1391  3:07 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

پاسخ به:به دنبال برادر احمد

فرماندهی به نام احمد

خبرگزاری فارس: حاج احمد به من گفت: برادر عسکری تو به عنوان امین من توی بیمارستان. رسم امانت را به جا نیاوردی. مادر این بسیجی مجروح با یک دنیا آمد و آرزو پسرش را بزرگ کرده و به دست من و تو سپرده.

خبرگزاری فارس: فرماندهی به نام احمد

توی پاوه در محاصره ضد انقلاب بودیم . ده – پانزده نفر بودیم و تمام راه‌های اطراف پاوه تا کرمانشاه در تسلط ضد انقلاب بود. تا اینکه یک گروه بیست نفری توانستند خودشان را به ما برسانند. آنان به محض ورود گفتند: «قرار است پاوه را از محاصره نجات بدهیم.»

ما که از طرفی شاهد وضعیت وخیم شهر بودیم و از طرفی دیگر چند ماهی می‌شد که اطلاعات چندانی از وضعیت مملکت و نیرها نداشتیم سخت مشتاق بودیم تا سر از همه چیز درآوریم.
پرسیدیم: «حالا فرمانده شما کی هست. چه کسی می‌خواهد این کار را بکند؟»
گفتند: «اسمش برادر احمد است.»
پرسیدیم حالا این برادر احمد کدام یکی از شماهاست.
گفتند او قرار است بعدا بیاید. طی ده- دوازده روز بعد اینها آنقدر از برادر احمد خودشان تعریف و تمجید کردند که حسابی دل ما را آب کردند. آنقدر که مشتاق دیدن او شده بودیم، مشتاق شکستن محاصره پاوه نبودیم.

عملیات شکست حصر پاوه شروع شد. ما از داخل شروع به پاکسازی قدم به قدم ضد انقلاب کردیم و گروهی از سمت جوانرود. از دو طرف کارمان را ادامه دادیم تا به هم رسیدیم.
بچه‌ها از خوشحالی سر از پا نمی شناختند. توی همین هیرو بیر رفتم سراغ یکی از نیروهایی که از سمت جوانرود آمده بودند و از قبل می‌شناختمش . ازش پرسیدم: «این برادر احمد که می‌گن کدام است؟»
یکی را نشانم داد . خوب براندازش کردم. سپاهی قدبلند و سبزه‌رویی بود که یک کلاه آهنی بر سرش بود و باجملاتی تلگرافی و کوتاه، به این و آن دستور می‌داد. خدایی بگویم در نگاه ا ول به دلم نچسبید. توی دل گفتم:«ای بابا ما توی ذهن یک آدم یقور قوی هیکل با آن کت و کول و ریش تصور می‌کردیم اما این کجا و آن کجا.»

پریدیم پشت ماشین‌ها و روانه پاوه شدیم. برادر احمد هم با ماشین ما آمد. همان اول که سوار شد شروع کرد به آموزش و درس دادن به ما که دائم چپ و راست خودتان را نگاه کنید تا مفت کشته نشوید، و شهادت، تا خود را از روی غفلت به کشتن دادن تومانی هفت صنار تفاوت دارد.
تا آن موقع هیچ کس این جور مسائل ریز تردد در جاده را به ما گوشزد نکرده بود.
جلوتر، صدای شلیک گلوله شنیدم که ماشین‌ها زدند روی ترمز. همه ریختیم پایین. برادر احمد پرید پشت شانه خاکی جاده و نیروهای همراهش هم پخش شدند. دور و اطراف فقط من آن وسط مانده بودم گنگ و حیران.
خطر که رفع شد برادر احمد آمد طرفم و با لحنی آمیخته با عتاب پرسید: «کی به شما  آموزش داده؟»

گفتم یک دوره آموزش عمومی دیده‌ام. برادر احمد سری تکان داد و گفت: «نه این فایده ندارد. حرف‌های توی راه یادت رفته؟ انشاءالله خودم، رو به راهتان می‌کنم.»

اینجا بود که مهرش به دلم نشست. اما به خودم گفتم:« خدا رحم کند.»

خبر همه جا پیچیده بود که فرماندار جدید آمده. وقتی دیدمش دلم هری ریخت پایین. قیافه‌اش حسابی غلط انداز بود. آن هم با آن ریش پرفسوری. به خودم گفتم: «واویلا قیافه این آدم که از شش فرسخی داد می‌زد ضد انقلاب است. کی گفته این بابا فرماندار پاوه شود.»
دو سه روزی گذشت. چند نفری توی محوطه سپاه پاوه نشسته بودیم و داشتیم در مورد فرماندار مشکوک شهر صحبت می کردیم. حرف‌هامان که حسابی بالا گرفت برادر احمد را دیدم آمد طرفمان. تا رسید با عتاب گفت: «غیبت نکنید.»

گفتیم: «قیافه‌اش داد می‌زند که ضد انقلاب است.»

گفت: «نه او انسان وارسته‌ای است.»

از این حرفش حسابی تعجب کردیم. پرسیدیم شما چیزی می‌دانید که ما نمی‌دانیم.
نگاهش را از ما دزدید و همان طور که دور می شد،‌گفت: «هیچی، فقط فکر می‌کنم آدم خوبی باشد.»
بعدها فهمیدیم که این فرماندار ریش بزی هر روز به بهانه سخنرانی به روستاهای اطراف شهر که در قرق ضد انقلاب بود می‌رفته و از وضعیت آنان اطلاعات جمع‌آوری می‌کرده است. بعدها که ضد انقلاب فهمید، ضرباتی که می‌خورد از کجاست. پیغام داد که اگر می‌دانستیم این فرماندار ریش بزی یک چنین اعجوبه‌ای است همان روز اول یک نوار فشنگ تو شکمش خالی می‌کردیم.
از زیباتبرین خاطرات آن روزها همین همکاری شیرین حاج احمد و شهید ناصر کاظمی بود.

هر بار که عملیات می‌کردیم تا یک ماه بیکار بودیم برادر احمد برای این اوقات برنامه‌ریزی کرده بود. می‌آمد توی جمع ما می‌نشست و هر بار یک بحث جدی عقیدتی را شروع می‌کرد. مثلا اینکه خدا وجود دارد یا نه. می‌گفت: «گیریم که من یک آدم ملحد. شما بیایید برای من وجود خدا را ثابت کنید.»
چه دردسر بدهم، بحث راه می‌انداخت که گاه تا سه چهار ساعت طول می‌کشید و بعضی وقت‌ها به مجادله بین بچه‌ها می‌انجامید. یک بار یادم است شهید رضا دستواره در بحث کم آورد. جوری به برادر احمد می‌توپید که فکر می‌کردم الان است که با او دست به یقه شود. حاج احمد که نقشش را خوب بازی می‌کرد. با همان جوش و خروش دم از الحاد می زد و داد و هوارشان ساختمان سپاه را روی سر ما می‌گذاشت.

قرار بود حاجی و بچه‌ها شام مهمان منزل ما باشن. حاجی شب قبلش به من گفت: «یادت باشه، شام فقط آبگوشت بار می گذارید.»
گفتم: «من حرفی ندارم، ولی بچه ها می آیند، خوب نیست شایدم بابام قبول نکند.»

گفت:‌«همین که گفتم. به پدرت هم بگو آبگوشت بار بگذارد.»

گفتم: «تو فرمانده منی، فرمانده بابام که نیستی.»

گفت: «تو برو این را که گفتم بهش بگو. او قبول می‌کند.»

آمدم و موضوع را به پدرم گفتم. پدرم گفت:« آخر بد است. تو می‌خواهی ده- بیست نفر را مهمان کنی خانه‌ات آن وقت به آنها آبگوشت می‌دهی؟»

گفتم: «آخر فرمانده‌ام ناراحت می‌شود. من مقیدم حرف او را گوش کنم.»

بالاخره کوتاه آمد. منتها چند جعبه نوشابه گرفت. گفتم:« آخه بابا آبگوشت با نوشابه جور درنمی‌آید.»

پدرم گفت: «حالا می‌آوریم سر سفره. شاید کسی آبگوشت دوست نداشت. گوشت خالی را بانوشابه خورد.»

فردا شبش مهمانان آمدند. برادر احمد دم در تا چشمش به جعبه نوشابه افتاد پرسید:« غذا چیه؟»

به خیالش چلوکباب گرفته‌ایم. چون جعبه‌های نوشابه را جلوی در چشیده بودیم گفتم: آبگوشت.

گفت: اگر غذا غیر این است من داخل نیام.

گفتم: خاطر جمع باش.

و قضیه را برایش تعریف کردم. گفت: پس این نوشابه‌ها را پخش نمی‌کنی.

بناچار گفتم: چشم.

سفره که پهن شد پدرم آمد نوشابه‌ها را بین بچه‌ها پخش کرد. بعدها برادر احمد سر قضیه همین نوشابه‌ها چندین بار سرزنشم کرد و اشکم را درآورد.

چند روزی رفته بودم مرخصی، وقتی برگشتم بیمارستان مریوان . هنوز اذان ظهر نشده بود. بچه‌ها داشتند ناهار می‌خوردند . من هم رفتم سر وقت غذا خوردن و بعد هم نماز.

هنوز یک ساعت از ورودم نگذشته بود که یکی از بچه‌ها آمد و گفت:« برادر احمد با تو کار دارد.»

توی دلم گفتم: ببین چقدر مهم شدی که هنوز یک ساعت از آمدنم نگذشته برادر احمد باهام کار دارد.

پرسیدم: حالا حاجی کجاست؟

گفت:‌دم در بخش بیمارستان ایستاده.

رفتم ببینم چه کارم دارد. دیدم با نگاه غضبناک دم در ایستاده است. می‌دانستم الان اگر کسی به او نزدیک شود کتک خوردنش برو برگرد ندارد. دیدم هوا پس است. عقب گرد کردم که تا مرا ندیده فلنگ را ببندم. دیر جنبیدم مرا دید و پرسید: کجا؟

فرار بی‌فایده بود. با ترس و لرز رفتم جلو. پرسید کجا بودی؟

گفتم: داشتم ناهار می‌خوردم.

دست انداخت خفتم را گرفت و کشان کشان همراه خودش برد داخل بخش. بدجوری عصبانی بود و داشت خفه‌ام می‌کرد.
رسیدیم بالای سر یکی از بسیجی‌های مجروح اهل شمال. هفده سالی داشت. برادر احمد به دست‌های او اشاره کرد و پرسید: روی دست این چیه.
دیدم باندهایش سرخ سرخ است گفتم: خون.

برادر احمد از مجروح پرسید: چه مدتی است که اینجایی؟

گفت: یک هفته 

برادر احمد پرسید: توی این هفته چه طور باتو برخورد کردند.

گفت: هیچی، منو روی همین تخت به حال خودم گذاشته‌اند.

برادر احمد پرسید: چه طوری غذا می‌خوری؟

گفت: با همین دستهایم.

برادر احمد پرسید: گفتی دستهایم را بشویند؟

گفت: آره بهشون گفتم ولی کسی به حرفم گوش نداد.

بعد رو به من کرد و گفت:‌مگر من که روز اول تو را اینجا فرستادم نگفتم چه مسئولیتی داری؟

با هزار زحمت یقه ام را از چنگش خلاص کردم و عقب عقب رفتم فریاد کشید: بیا اینجا و الا بیمارستان را روی سرت خراب می‌کنم.
و ادامه داد: اینجا با یک کارشکن ضد انقلاب طرف نیستیم. اینجا یک خودی دارد ضربه می‌زند.

هوا حسابی پس بود گفتم: اینجا مدیریت و تشکیلاتی دارد یعنی که شما نباید از من سؤال کنید. بیمارستان مدیر دارد او باید به شما توضیح دهد.
تا این حرف را شنید گفت: این تشکیلات تو سرت بخورد.

دیدم دارد دنبال چیزی می‌گردد. در رفتم. حس کردم چیزی از بیخ گوشم رد شد. یک لحظه دیدم چنگال است که فرورفت تو دیوار. می‌دانستم اگر آنجا بمانم کتک مفصلی می‌خورم فرار کردم و رفتم خودم را توی یک اتاق قایم کردم.

چند ساعت بعد علی میرکیانی آمد به سراغم گفت: بیا بریم پیش حاجی.

گفتم: من جرات نمی‌کنم.

آنقدر گفت تا قانع شدم و رفتم. همان جلوی در گفتم بگذار توضیح بدهم. اگه منو بزنی نمی‌توانم که حرف بزنم.
حاج احمد شروع کرد به داد و فریاد که گفتم: بابا من تازه یک ساعت بود که از مرخصی آمده بودم.
این را که گفتم عصبانی‌تر شد بلند گفت: تو به جای اینکه اول بیای سربزنی به بیمارستان و به امورات آن مجروح‌ها برسی، رفتی نشستی پای بشقاب غذا و به کیف خودت می‌رسی؟
برایش هر چه بهانه آوردم گفت: من این چیزهاسرم نمی‌شد مدیر داخلی را بیار.
پرسیدم: چی کارش داری.

گفت: می‌خواهم اعدامش کنم. می‌کشمش.

دوباره ساعت 9 شب رفتم پیش برادر  احمد. توی بیمارستان ولوله‌ای بود.عصبانیت او فروکش کرده بود گفتم: در خدمتیم.

شروع کرد به گله کردن و گفت: برادر عسکری تو به عنوان امین من توی بیمارستان. رسم امانت را به جا نیاوردی. مادر این بسیجی مجروح با یک دنیا آمد و آرزو پسرش را بزرگ کرده و به دست من و تو سپرده. نه برادر جان اگر بخواهی این جوری ادامه بدی کلاهت پس معرکه است.
می‌دانستم احمد قلبی دارد به صافی همه آب‌های زلال دنیا و این قدر دوست‌داشتنی که تا آخر عمر مزه کتک هایش زیر دندانم می‌ماند.

*مجتبی عسکری 

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 تیر 1391  3:09 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

پاسخ به:به دنبال برادر احمد

با اسراییل وارد جنگ خواهیم شد

خبرگزاری فارس: این حرکت جدید ما نیز در منطقه نه صرفا به عنوان یک حضور سمبلیک و صورى است، بلکه حضور ما در این منطقه، عمل نیز در پى دارد. با اسراییل وارد جنگ خواهیم شد و عملیات‏مان را علیه آنها شروع خواهیم کرد. هر کس با ماست؛ بسم‏الله! هر کس با ما نیست، خداحافظ!

احمد متوسلیان؛ با اسراییل وارد جنگ خواهیم شد

به گزارش گروه «حماسه و مقاومت» خبرگزاری فارس، متن زیر، آخرین سخنرانی سردار شهید حاج احمد متوسلیان برای قوای محمد رسول الله در پادگان زبدانی واقع در خارج از شهر دمشق است.کمتر از ده روز پس از ایراد این سخنان، حاج احمد در جاده طرابلس به بیروت به همراه 3 تن از همراهانش به اسارت مزدوران مسیحی رژیم صهیونیستی در آمد. 

بسم‏الله الرحمن الرحیم 
بعد از انجام عملیات فتح‏المبین در ایران، روند مسایل سیاسى جهان، تغییرات عمده‏اى پیدا کرد و کامل کننده این تغییرات، عملیات پیروزمندانه الى بیت‏المقدس بود. 
در پى این دو عملیات بود که ابر قدرت آمریکا و امپریالیزم بین‏المللى به این نتیجه رسیدند که عراق نه تنها قادر نیست در مقابل انقلاب اسلامى ایران بایستد و آن را به زانو در بیاورد، بلکه موجودیت خود او نیز در منطقه به خطر افتاده و هر آن بیم آن مى‏رود که با سقوط جریان صدامى در منطقه امپریالیزم و منافع آن متحمل ضربات سنگینى بشوند. به همین دلایل، امپریالیزم به فکر افتاد که باید این جریان بعثى را به نحوى از نابودى نجات دهد. بنابراین تصمیم گرفتند تا هماهنگى خاصى در بین ایادى خودشان در منطقه ایجاد نمایند. شما عزیزان خودتان شاهد این هماهنگى هستید و سکوت سران مرتجع منطقه در مقابل تجاوز اسراییل، دلیل این مدعاست. 
ژنرال الکساندر هیگ - وزیر خارجه آمریکا - گفته است: ما باید سه مسأله جنگ ایران و عراق، بى‏ثباتى کشورهاى خلیج فارس و بحران در جنوب لبنان را هر چه سریع‏تر حل کنیم! البته ما نیز بر این اعتقاد هستیم؛ ولى بر طبق آن خط مشى‏اى که اسلام به ما ارایه مى‏دهد. آمریکا آرام نمى‏نشیند و هر روز توطئه‏اى جدیدتر و خدعه‏آمیزتر از قبل را بر ملت‏هاى مسلمان تحمیل مى‏نماید؛ غافل از آنکه تا در اقصى نقاط جهان گوینده "لااله الا الله" هست، همان جا نیز مرز اسلامى ماست. ما این هنرنمایى‏هاى فرسوده و نقاشى‏هاى از بین رفته در طول تاریخ بر روى صفحات لجن مالى شده‏اى را که به نام مرزهاى جغرافیایى در بین ممالک اسلامى علم کرده‏اند، هرگز قبول نداریم. 
آقاى هیگ - وزیر خارجه آمریکا - یک هفته قبل از حمله اسراییل به جنوب لبنان در روز سى‏ام مه 1982 مى‏گوید: ما تا هفته آینده، این سه مسأله را حل خواهیم کرد. 
اسحاق شامیر - وزیر خارجه اسراییل - نیز براى آنکه اعتراضى به وزیر خارجه آمریکا کرده باشد، بر آشفته مى‏گوید: شما آمریکایى‏ها، چرا طرح‏ها و برنامه‏هاى نظامى محرمانه ما را افشا مى‏کنید؟! 
مجموعه این بیانات، نشان‏دهنده توطئه‏اى است که از قبل طرح‏ریزى شده است و ابرقدرت آمریکا و فرزند نامشروع و خلفش اسراییل، هر دو از این تجاوز جنایتکارانه به لبنان، با خبر و همدست یکدیگر بوده‏اند. آنها از این تجاوز، چنین تحلیلى نیز داشته‏اند که اولین نتیجه این حمله، ایجاد فشارهایى بر ایران است؛ به این معنا که پیام این فشارها به ایران، این خواهد بود که جنگ با عراق را حل و فصل نمایید تا ایران و عراق دوش به دوش همدیگر علیه اسراییل بجنگند! 
از سوى دیگر، اگر ایران فریب این توطئه خدعه‏آمیز را نخورد و ما به جنگ ادامه دادیم، اذناب مرتجع و دست نشانده آمریکا در کشورهاى منطقه، ما را به‏عنوان کشورى ضداسلام! محکوم کنند؛ با این تحلیل مکارانه که دشمن صهیونیستى به ممالک اسلامى لبنان و سوریه تجاوز نموده و عراق مایل است علیه اسراییل بجنگد؛ ولى ایران نمى‏خواهد! طبیعتا همین مسأله، ما را وا مى‏داشت که به آتش بسى ننگین تن بدهیم. کما اینکه به احتمال 80 درصد قصد داشتند در عراق کودتایى انجام بدهند، صدام را بر کنار نمایند و آتش بس یکجانبه‏اى را در جنگ اعلام کنند و طى مقطعى پانزده روزه از سرزمین‏هاى اشغالى ایران خارج شده، آنگاه بحث شناسایى آغازگر جنگ و شناختن مجرم که از اهم خواسته‏هاى ایران بوده و هست را به حکمیت دو ارگان گرگ صفت محول کنند؛ یکى، شوراى امنیت سازمان ملل متحد و آن دیگرى، دیوان عالى عدالت بین‏المللى یا همان "دادگاه لاهه"! ما هم خوب مى‏دانیم که سگ زرد برادر شغال است و هر دو با هم یکى هستند. 
آمریکا و اسراییل در نهایت ناباورى مشاهده مى‏کنند که ایران، با آنکه در حال جنگ با عراق است، در جبهه دیگرى نیز وارد عمل مى‏شود و نیرویى تقویت شده و قدرتمند به لبنان اعزام مى‏نماید و با این اعزام نیرو، دشمنان انقلاب اسلامى در منطقه با حالتى بهت‏زده، همه نقشه‏هاى خود را نقش بر آب و تمامى معیارها و محاسباتشان را برعکس و وارونه شده مى‏بینند! 
وقتى که در شب بیست و یک خرداد ماه، ما وارد فرودگاه بین‏المللى دمشق شدیم، افرادى که براى استقبال آمده بودند، فکر مى‏کردند که ما براى بازدیدى تشریفاتى و حضور در ضیافتى دو ساعته به سوریه آمده‏ایم! 
برادرها! تمامى مردم لبنان، شما را مرجع و ملجأ خود مى‏دانند و معتقدند که فقط شما مى‏توانید آنها را نجات دهید. الان در لبنان مردم مدام مى‏پرسند: کى مى‏آیید؟ کى عمل مى‏کنید؟! هر لبنانى را که مى‏بینیم، اولین حرفش این است که آیا شما پاسداران انقلاب اسلامى ایران هستید؟ وقتى پاسخ مثبت مى‏دهیم، بلافاصله مى‏پرسند: پس کى به اینجا مى‏آیید؟! 
عزیزان، ان‏شاءالله با به کار بردن تمام تاکتیک‏هایى که تاکنون آموخته‏ایم و به کار بردن تمامى امکاناتى که در اختیار داریم، با ایمان به الله و اعتقاد به خدا، تن به این آتش‏بس‏ها نخواهیم داد. ما به آنچه که برادرمان "رفسنجانى" در این رابطه گفته است، صحه مى‏گذاریم که گفت: "ما در آنجا سلاح و نیرو داریم و اراده و تصمیم به دست ماست و خودمان نیز عمل مى‏کنیم و ما هرگز تن به سازش نخواهیم داد." 
با افراد و کشورها تا آن زمانى که علیه کفر "یعنى اسراییل" بجنگند، ما نیز همراه و همکار خواهیم بود و اکنون برادران سورى‏مان در این جهت هستند و ما هم در کنارشان هستیم و با این برادران همکارى مى‏کنیم و مى‏جنگیم و اعتقاد داریم که انقلاب اسلامى را باید به جهان صادر کنیم. 
ان‏شاءالله خداوند به همه شما برادرها توفیق بدهد و به همه ما نیز این توفیق را بدهد که بتوانیم قوانین انفرادى و اجتماعى اسلام را هم درون خودمان و هم در اجتماع‏مان پیاده کنیم... این حرکت جدید ما نیز در منطقه نه صرفا به عنوان یک حضور سمبلیک و صورى است، بلکه حضور ما در این منطقه، عمل نیز در پى دارد. با اسراییل وارد جنگ خواهیم شد و عملیات‏مان را علیه آنها شروع خواهیم کرد. هر کس با ماست؛ بسم‏الله! هر کس با ما نیست، خداحافظ! 
ما با ایمانمان مى‏جنگیم؛ جندالله با ایمانش مى‏جنگد. بگذار بوق‏هاى تبلیغاتى رسانه‏هاى صهیونیستى و سران اسراییل به ما بگویند شما براى خودکشى آمده‏اید! ما ثابت مى‏کنیم که خون ما باعث خواهد شد که سرزمین‏هاى مقدس اسلامى از دست امپریالیزم آمریکا و این رژیم غاصب و فاسد صهیونیستى آزاد بشود. 
اینها - اسراییلى‏ها - وقتى باورشان شد که نیروهاى ما به عزم جنگ با آنها دارند به سوریه مى‏آیند، فورا اعلام آتش بس کردند! آتش بس؟! الان تمام فشارها دارد وارد مى‏شود که کشورهاى دیگر هم تن به آتش بس بدهند؛ آن هم در شرایطى که ارتش اسراییل با تجاوز به لبنان، در منطقه‏اى به طول هشتاد کیلومتر و به عرض چهل کیلومتر پیش مى‏آید و سرزمین مقدس اسلامى را اشغال مى‏کند. تا به امروز مؤمنین سخت‏ترین مقاومت‏ها را در مقابل اسراییل از خودشان نشان داده‏اند و هنوز ارتش صهیونیستى نتوانسته وارد شهر "صور" شود. چرا؟ چون در صور شیعیان سکونت دارند و آنها معتقدند که نیروهاى ایرانى، امروز یا فردا از راه مى‏رسند و به همین دلیل است که این چنین در مقابل ارتش سفاک اسراییل مقاومت کرده‏اند. تا این لحظه نگذاشته‏اند که آنها وارد صور بشوند. با آن که برادران و خواهران ما در محاصره دشمن قرار گرفته‏اند، ولى بحمدالله هنوز دشمن نتوانسته است به مناطق شیعه‏نشین وارد بشود. 
سخت‏ترین مقابله‏هاو مبارزه‏ها توسط همین شیعیان محروم صورت گرفته؛ آن هم در موقعیتى که سایر جریانات، حتى آن کسانى که معتقدات ناسیونالیستى و ملى‏گرایى داشتند، در مقابل دشمن پا به فرار گذاشتند. این مسلمانان واقعى هستند که اکنون دارند در مقابل تجاوز صهیونیست‏ها ایستادگى مى‏کنند و ما نیز به یارى خدا هر شهرى را که توسط اسراییلى‏ها محاصره شده، با در محاصره انداختن نیروهاى دشمن آزاد خواهیم کرد و اسراییل را به سقوط مى‏کشانیم! روزى را نزدیک خواهیم نمود که اسراییل چنان بترسد و در فکر این باشد که مبادا از لوله سلاحمان، به جاى گلوله، پاسدار بیرون بیاید. باشد که ما شبانگاهان بر سرشان بریزیم؛ همچون عقابان تیزپروازى که شب و روز برایشان معنا ندارد و باشد آنجایى به هم برسیم که با گرفتن هزاران اسیر از صهیونیست‏ها به جهانیان ثابت کنیم که ما به اتکا به سلاح ایمان‏مان مى‏جنگیم؛ نه به اتکاى هواپیما، نه با موشک‏هاى سام، نه با تانک، نه با توپ، نه با آتش جنگ‏افزارهاى مادى‏مان، ان‏شاءالله."

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 تیر 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها