نقل قول mahmoodsafari
در مورد اول شما از کجا میدانید که من در مسابقه برنده نمیشدم؟(مگه دستایی تو کاره؟)
در مورد دوم فکر خوبی کردین،پس منتظر حذف بخش اول مسابقات میمونم.
در مورد سوم من قانون شکنی میکنم یا شما که نوشتین باید هر تیم 2 بازی انجام دهد بعد میاین قبل از انجام 2 بازی مانده پیش بینی رو برمیدارین؟باید فکر اینجاشم میکردید که ممکن چنین اتفاقی بیفته و نتایج بازی ها قبل از تاریخ اعلامی معلوم شود.من تاریخ انتهای پیش بینی رو که دیدم و از اونجایی که ممکن بود یادم بره و ایرانی ها هم دقیقه نودی اند زدم تو گوشیم که روز جمعه بعد از انجام 2 بازی از هر تیم بیام و تو پیش بینی شرکت کنم.ولی در عین ناباوری
میبینم که پیش بینی هام ثبت نمیشه،نگو شما منو فریب دادین،با نوشتناین جمله:تا انجام 2 بازی از هر تیم فرصت شرکت دارین.
(لذا اشتباه خود وعواقبش را بپزیرید و از من و تمامی کاربران راسخون که حقشان را ضایع کردید عـــــذر خواهی کنید.)
سلام
یک مسابقه ارزش این همه بحث و جدل ندارد!
در ضمن این مساله از همان اول هم مطرح بود. در زیر اعلان مسابقه این سوال و جواب هم درج شده است:
با سلام
مسابقه تعیین اولین حذف شده دارای یک اشکال است.
به عنوان مثال اگر روز سه شنبه یونان و روسیه بازیهای خود را ببرند عملاً بازیهای سوم این گروه یعنی لهستان-یونان و چک-روسیه تشریفاتی خواهد شد. البته درست است که این فقط یکی از احتمالات ممکن است ولی آنچنان بی ربط هم نیست.
بهتر نیست برای بالابردن هیجان زمان این مسابقه را به روز دوشنبه کاهش بدهید؟؟
سلام دوست من:
این مسابقه حداکثر تا 26 خرداد وقت دارد .به محض این که اولین تیم حذف شونده ، مشخص شد ، این مسابقه بسته خواهد شد .
سپاس