0

مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

پاسخ به:مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون

در مورد اول شما از کجا میدانید که من در مسابقه برنده نمیشدم؟(مگه دستایی تو کاره؟)

در مورد دوم فکر خوبی کردین،پس منتظر حذف بخش اول مسابقات میمونم.

در مورد سوم من قانون شکنی میکنم یا شما که نوشتین باید هر تیم 2 بازی انجام دهد بعد میاین قبل از انجام 2 بازی مانده پیش بینی رو برمیدارین؟باید فکر اینجاشم میکردید که ممکن چنین اتفاقی بیفته و نتایج بازی ها قبل از تاریخ اعلامی معلوم شود.من تاریخ انتهای پیش بینی رو که دیدم و از اونجایی که ممکن بود یادم بره و ایرانی ها هم دقیقه نودی اند زدم تو گوشیم که روز جمعه بعد از انجام 2 بازی از هر تیم بیام و تو پیش بینی شرکت کنم.ولی در عین ناباوری میبینم که پیش بینی هام ثبت نمیشه،نگو شما منو فریب دادین،با نوشتناین جمله:تا انجام 2 بازی از هر تیم فرصت شرکت دارین.

(لذا اشتباه خود وعواقبش را بپزیرید و از من و تمامی کاربران راسخون که حقشان را ضایع کردید عـــــذر خواهی کنید.)

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شنبه 27 خرداد 1391  1:28 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول mahmoodsafari

در مورد اول شما از کجا میدانید که من در مسابقه برنده نمیشدم؟(مگه دستایی تو کاره؟)

در مورد سوم من قانون شکنی میکنم یا شما که نوشتین باید هر تیم 2 بازی انجام دهد بعد میاین قبل از انجام 2 بازی مانده پیش بینی رو برمیدارین؟باید فکر اینجاشم میکردید که ممکن چنین اتفاقی بیفته و نتایج بازی ها قبل از تاریخ اعلامی معلوم شود.من تاریخ انتهای پیش بینی رو که دیدم و از اونجایی که ممکن بود یادم بره و ایرانی ها هم دقیقه نودی اند زدم تو گوشیم که روز جمعه بعد از انجام 2 بازی از هر تیم بیام و تو پیش بینی شرکت کنم.ولی در عین ناباوری میبینم که پیش بینی هام ثبت نمیشه،نگو شما منو فریب دادین،با نوشتناین جمله:تا انجام 2 بازی از هر تیم فرصت شرکت دارین.

(لذا اشتباه خود وعواقبش را بپزیرید و از من و تمامی کاربران راسخون که حقشان را ضایع کردید عـــــذر خواهی کنید.)

سلام

یک مسابقه ارزش این همه بحث و جدل ندارد!

در ضمن این مساله از همان اول هم مطرح بود. در زیر اعلان مسابقه این سوال و جواب هم درج شده است:

با سلام

مسابقه تعیین اولین حذف شده دارای یک اشکال است.

به عنوان مثال اگر روز سه شنبه یونان و روسیه بازیهای خود را ببرند عملاً بازیهای سوم  این گروه یعنی لهستان-یونان و چک-روسیه تشریفاتی خواهد شد. البته درست است که این فقط یکی از  احتمالات ممکن است ولی آنچنان بی ربط هم نیست.

بهتر نیست برای بالابردن هیجان زمان این مسابقه را به روز دوشنبه کاهش بدهید؟؟

سلام دوست من:

این مسابقه حداکثر تا 26 خرداد وقت دارد .به محض این که اولین تیم حذف شونده ، مشخص شد ، این مسابقه بسته خواهد شد .

سپاس

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 27 خرداد 1391  2:36 AM
تشکرات از این پست
doctor114
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

یک بار خواهش کردم در صورت امکان در تالار هر یک از گروه ها ، آنجایی که زمان مسابقات هر گروه مشخص شده است پس از انجام هر بازی ، نتیجه بازیها هم درج شود

یا اینکه جدول مسابقات درج شود. امروز در ویکی پدیا دیدم که به این شکل هست و جالب است. مثل نمونه زیر:

گروه A

تیم بازی برد مساوی باخت زده خورده تفاضل امتیاز
Flag of روسیه روسیه ۲ ۱ ۱ ۰ ۵ ۲ ۴
پرچم جمهوری چک جمهوری چک ۲ ۱ ۰ ۱ ۳ ۵ −۲ ۳
Flag of لهستان لهستان ۲ ۰ ۲ ۰ ۲ ۲ ۰ ۲
Flag of یونان یونان ۲ ۰ ۱ ۱ ۲ ۳ −۱ ۱
۱۹ خرداد، ۱۳۹۱ لهستان Flag of Poland.svg ۱–۱ Flag of یونان یونان ورزشگاه ملی ورشو، ورشو
تماشاگران: ۵۶٬۰۷۰
داور: کارلوس ولاسکو کاربایو (اسپانیا)

روسیه Flag of Russia.svg ۴–۱ پرچم جمهوری چک جمهوری چک ورزشگاه شهری وروتسواف، وروتسواف
تماشاگران: ۴۰٬۸۰۳
داور: هاوارد وب (انگلیس)

۲۳ خرداد، ۱۳۹۱ یونان Flag of Greece.svg ۱–۲ پرچم جمهوری چک جمهوری چک ورزشگاه شهری وروتسواف٬ وروتسواف
تماشاگران: ۴۱٬۱۰۵
داور: استفان لنوی (فرانسه)

لهستان Flag of Poland.svg ۱–۱ Flag of روسیه روسیه ورزشگاه ملی ورشو٬ ورشو
تماشاگران: ۵۵٬۹۲۰
داور: ولفگانگ اشتارک (آلمان)

۲۷ خرداد، ۱۳۹۱ جمهوری چک Flag of the Czech Republic.svg Flag of لهستان لهستان ورزشگاه شهری وروتسواف٬ وروتسواف
تماشاگران:
داور:

یونان Flag of Greece.svg Flag of روسیه روسیه ورزشگاه ملی ورشو٬ ورشو
تماشاگران:
داور:

شنبه 27 خرداد 1391  2:46 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول salmanjavan

نقل قول mahmoodsafari

سلام

یک مسابقه ارزش این همه بحث و جدل ندارد!

در ضمن این مساله از همان اول هم مطرح بود. در زیر اعلان مسابقه این سوال و جواب هم درج شده است:

با سلام

مسابقه تعیین اولین حذف شده دارای یک اشکال است.

به عنوان مثال اگر روز سه شنبه یونان و روسیه بازیهای خود را ببرند عملاً بازیهای سوم  این گروه یعنی لهستان-یونان و چک-روسیه تشریفاتی خواهد شد. البته درست است که این فقط یکی از  احتمالات ممکن است ولی آنچنان بی ربط هم نیست.

بهتر نیست برای بالابردن هیجان زمان این مسابقه را به روز دوشنبه کاهش بدهید؟؟

سلام دوست من:

این مسابقه حداکثر تا 26 خرداد وقت دارد .به محض این که اولین تیم حذف شونده ، مشخص شد ، این مسابقه بسته خواهد شد .

سپاس

سلام و سپاس از شما دوست گرامی :

بابت مشکل به وجود آمده از شما و دیگر کاربران عذر خواهی می کنم . امیدوارم حلال کنید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 27 خرداد 1391  3:25 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

یک بار خواهش کردم در صورت امکان در تالار هر یک از گروه ها ، آنجایی که زمان مسابقات هر گروه مشخص شده است پس از انجام هر بازی ، نتیجه بازیها هم درج شود

یا اینکه جدول مسابقات درج شود. امروز در ویکی پدیا دیدم که به این شکل هست و جالب است. مثل نمونه زیر:

گروه A

تیم بازی برد مساوی باخت زده خورده تفاضل امتیاز
Flag of روسیه روسیه ۲ ۱ ۱ ۰ ۵ ۲ ۴
پرچم جمهوری چک جمهوری چک ۲ ۱ ۰ ۱ ۳ ۵ −۲ ۳
Flag of لهستان لهستان ۲ ۰ ۲ ۰ ۲ ۲ ۰ ۲
Flag of یونان یونان ۲ ۰ ۱ ۱ ۲ ۳ −۱ ۱
۱۹ خرداد، ۱۳۹۱ لهستان Flag of Poland.svg ۱–۱ Flag of یونان یونان ورزشگاه ملی ورشو، ورشو
تماشاگران: ۵۶٬۰۷۰
داور: کارلوس ولاسکو کاربایو (اسپانیا)

روسیه Flag of Russia.svg ۴–۱ پرچم جمهوری چک جمهوری چک ورزشگاه شهری وروتسواف، وروتسواف
تماشاگران: ۴۰٬۸۰۳
داور: هاوارد وب (انگلیس)

۲۳ خرداد، ۱۳۹۱ یونان Flag of Greece.svg ۱–۲ پرچم جمهوری چک جمهوری چک ورزشگاه شهری وروتسواف٬ وروتسواف
تماشاگران: ۴۱٬۱۰۵
داور: استفان لنوی (فرانسه)

لهستان Flag of Poland.svg ۱–۱ Flag of روسیه روسیه ورزشگاه ملی ورشو٬ ورشو
تماشاگران: ۵۵٬۹۲۰
داور: ولفگانگ اشتارک (آلمان)

۲۷ خرداد، ۱۳۹۱ جمهوری چک Flag of the Czech Republic.svg Flag of لهستان لهستان ورزشگاه شهری وروتسواف٬ وروتسواف
تماشاگران:
داور:

یونان Flag of Greece.svg Flag of روسیه روسیه ورزشگاه ملی ورشو٬ ورشو
تماشاگران:
داور:

سلام :

دوست عزیز ، کار بسیار جالبی است . و برای برنده شدن در مسابقه بسیار ارزشمند . پیشنهاد می گردد آن را ادامه دهید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 27 خرداد 1391  3:29 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

با سلام :

کاربر گرامی لطفا در نوع به کار گیری واژه ها قدری دقت نمائید . هیچ دست پنهانی در کار نیست و اگر روزی کسی بخواد این کار را بکنه خودم برخورد سختی میکنم .

قطعی نبودن برنده شدن شما حتی در صورت پیش بینی درست هم به این علت است که اگر مثلا 100 نفر درست پیش بینی کنند ، مسلما به همه ی آن ها جایزه تعلق نخواهد گرفت و اگر مثلا مسئولین با 20 تا موافقت کنند ، این جایزه به 20 نفر اولی که درست پیش بینی کرده اند خواهد رسید نه بقیه !!! این قانون را در مسابقات لیگ برتر هم اجرا میکرده و می کنیم .

اگر بار دیگر از سوی شما چنین جملاتی بیان گردد . بنده به هیچ عنوان پاسخگو نخواهم بود .

سپاس

شنبه 27 خرداد 1391  3:33 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

نقل قول salmanjavan

سلام دوست من:

سپاس

بابت مشکل به وجود آمده از شما و دیگر کاربران عذر خواهی می کنم . امیدوارم حلال کنید .

سپاس

با سلام

منظور من را درست نگرفتید!

من به دوست عزیزمان تلویحاً انتقاد کرده بودم که مدیر گفته بودند "حداکثر" تا 26 خرداد و جای این گونه اعتراض نبود .

حالا شما بابت چی از من عذرخواهی کردید؟؟!! حلالیت برای چی؟؟

فقط بهتر بود این کلمه حداکثر در متن اعلان هم جای می گرفت 

شادباشید!

شنبه 27 خرداد 1391  11:09 PM
تشکرات از این پست
doctor114
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

نقل قول salmanjavan

نقل قول doctor114

نقل قول salmanjavan

سلام دوست من:

سپاس

سپاس

با سلام

من به دوست عزیزمان تلویحاً انتقاد کرده بودم که مدیر گفته بودند "حداکثر" تا 26 خرداد و جای این گونه اعتراض نبود .

شادباشید!

........................

داداش چی میگی؟

با تو که نبوده با من بوده عذر خواهی کرده.

چون نوشته بوده پس از انجام 2 بازی از هر گروه پیش بینی بسته میشه و زودتر بستش از کاربرانی که این وسط حقشون ضایع شده عذر خوهی کرده.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یک شنبه 28 خرداد 1391  1:27 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

نقل قول salmanjavan

نقل قول doctor114

نقل قول salmanjavan

سلام دوست من:

سپاس

سپاس

با سلام

شادباشید!

........................

داداش چی میگی؟

با تو که نبوده با من بوده عذر خواهی کرده.

چون نوشته بوده پس از انجام 2 بازی از هر گروه پیش بینی بسته میشه و زودتر بستش از کاربرانی که این وسط حقشون ضایع شده عذر خوهی کرده.

سلام!!
یک نگاهی بکنید ببینید در جواب کدام پست نوشته اند!!

بعدش هم شما که پستها را به دقت می خوانید چطور ندیدید که بنده و یک نفر دیگر این را تذکر داده بودیم و دکتر هم جواب داد؟/

اینجا  و اینجا و اینجا را بخوانید

یک شنبه 28 خرداد 1391  4:18 PM
تشکرات از این پست
doctor114
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

سلام

یکی از دوستانی که فقط خبر میزد ، یک جا تحلیل هم کرده بود. تحلیل بازی یونان - لهستان ، ولی جالب بود که تحلیلشون هم کپی بود!! منبع: انجمن سایت آبی دلان  جالب بود!

یک شنبه 28 خرداد 1391  7:34 PM
تشکرات از این پست
doctor114
mokary
mokary
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1493

به نقل از واحد مرکزی خبر:

اعتراض لهستانی ها به هزینه یورو 2012

حدود 500 معترض در شهر پونزان (لهستان)با اشاره به اين‌که براي سازمان‌دهي اين مسابقات هزينه بسياري اختصاص داده شده ، در مخالفت با بازي‌هاي يورو 2012 تظاهرات کردند.

کاتارزينا زارنوتا که سازمان‌دهي اين اعتراض را به عهده داشت گفت:"ما در حال اعتراض عليه سياست کنوني هستيم. در زمان بحران وقتي که (هزينه‎ها در زمينه) تامين مسکن اجتماعي کم‌تر و کم‌تر مي‌شود ما ميليون‌ها زلوتي (واحد پول لهستان) براي ساخت استاديوم فوتبال هزينه مي‌کنيم."

البته در اصل حق دارن! چون در شرایط مالی و اقتصادی فعلی که همه اروپا با آن درگیره این گونه هزینه ها برای مردم که اکثرا مشکلات مالی دارند قابل تحمل نیست . این رو هم اضافه کنم که اگه لهستان صعود میکردو حذف نمیشد اعتراضات این گونه رو شاید شاهد نبودیم و مرحمی روانی بود بر مشکلات مردم.... 

* آب ، کم جو ؛ تشنگی آور بدست

تا بجوشد آبت از بالا و پست *

سه شنبه 30 خرداد 1391  10:23 AM
تشکرات از این پست
doctor114
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

سلام و خسته نباشید

سه مورد داشتم

اول - یکی از پست های من پاک شده است. علت چه بوده است؟

دوم- یک سوتی دیگه!! در اعلان مسابقه زده اید:

برای شرکت در این مسابقه ، برای مرحله ی یک هشتم پایانی  اینجا  کلیک کنید .

وقتی کلاً شانزده تیم در مسابقات هستند که دیگه یک هشتم نداره! کل مرحله مقدماتی یک هشتمه!!

سوم- چرا وقتی صفحه اصلی یک هشتم و یک چهارم را باز می کنیم اولین اعلان به جای اینه از سوی مدیر یعنی doctor114 باشد از سوی ravabet_rasekhoon است؟؟ چیزی تغییر کرده است؟

سه شنبه 30 خرداد 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

یکی از دوستانی که فقط خبر میزد ، یک جا تحلیل هم کرده بود. تحلیل بازی یونان - لهستان ، ولی جالب بود که تحلیلشون هم کپی بود!! منبع: انجمن سایت آبی دلان  جالب بود!

با سلام:

با توجه به تاکیدات مکرر ، باز هم شاهد این چنین پست هایی بر خلاف قوانین هستیم . این پست ها امتیازی برای فرد شرکت کننده محسوب نمی شود .

سپاس

سه شنبه 30 خرداد 1391  8:38 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام و خسته نباشید

سه مورد داشتم

وقتی کلاً شانزده تیم در مسابقات هستند که دیگه یک هشتم نداره! کل مرحله مقدماتی یک هشتمه!!

سوم- چرا وقتی صفحه اصلی یک هشتم و یک چهارم را باز می کنیم اولین اعلان به جای اینه از سوی مدیر یعنی doctor114 باشد از سوی ravabet_rasekhoon است؟؟ چیزی تغییر کرده است؟

سلام :

اول : باور کنید من بی اطلاعم . مطمئن هستید ؟ تکراری نبوده ؟!

دوم : این مورد را همان موقع متوجه شدم ؛ اما امکان ویرایش عنوان تاپیک وجود نداشت .

سوم :

بله باید با نام کاربری بنده ایجاد شود و اینطور هم شد ولی به علت این که مسئول مجترم انجمن ها هم در برگزاری این مسابقه بنده را همراهی کردند ، بعضی پست ها سهوا به نام ایشون ثبت گردیده .

سپاس

سه شنبه 30 خرداد 1391  8:40 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

نقل قول salmanjavan

سلام و خسته نباشید

سه مورد داشتم

سلام :

اول : باور کنید من بی اطلاعم . مطمئن هستید ؟ تکراری نبوده ؟!

دوم : این مورد را همان موقع متوجه شدم ؛ اما امکان ویرایش عنوان تاپیک وجود نداشت .

سپاس

سلام

1- بله مطمئنم ، در یک چهارم زده  بودم در مورد بازیهای آن مرحله ولی با کمال تعجب دیدم پاک شده! چون من پست هایم را فی البداهه می نویسم متاسفانه بکاپی ازشون ندارم که دوباره بفرستم

2- البته تایپیک کلا باید پاک بشه! ویرایش نیاز نداره

3-ممنون!

چهارشنبه 31 خرداد 1391  11:32 PM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها