نقل قول mahmoodsafari
به هر حال من راضی نشدم.
5 دقیقه بعد هم اومدم دیدم هنوز باز نشده واقعا متاسف شدم.
چه فایده داره 3 قسمت دیگه ...من رو این قسمت سرمایه گذاری کرده بودم و حتم داشتم برنده میشم.
این موضوع(اشتباه شما)را هم ازش با آسانی نخواهم گذشت و باید پاسخگو باشید...
به کاربراتون هم که بها نمیدین(چند بار بهتون گفتم که امروز باید تا آخر بازی های امشب باز باشه گوش نکردین(من فریب گفته ی شما رو خوردم که گفته ی زیر را مطرح کردین: و امروز مراجعه کردم))
این مسابقه، جهت پیش بینی اولین تیم حذف شده از مرحله ی گروهی رقابت هاست .
مهلت شرکت در مسابقه ، از امروز جمعه 19 خرداد ماه تا جمعه 26 خرداد ماه و پس از انجام دوبازی از هر تیم است .
و پس از انجام دوبازی از هر تیم است
22222222222222222222بازی،2بازی
من که این مسابقه رو برای خودم و دوستانم تحریم میکنم(شاید تحریم اثر عکس گذاشت.کسی چه میدونه)
سلام :
دوست گرامی از کجا میدونید که " حتما " برنده می شدید ؟! مثلا اگر 50 نفر درست پیش بینی می کردند ، همه برنده بودند ؟! خیر !!! به همین علت هم عرض کردیم که کسانی که در هر 4 قسمت فعال باشند شانس برنده شدنشان بیشتر است !
به هر حال بنده نمیتونم کسی رو مجبور به ادامه ی مسابقه کنم ، اما حضور شما و دیگر دوستانتان در قسمت های دیگر هنوزهم احتمال برنده شدن را افزایش می دهد .
ضمن این که شما اگر انقدر به پیش بینی خود اطمینان دارید می توانید در مسابقه ی پیش بینی 4 تیم برتر که هنوز باز است شر کت کنید .
بنده حتی اگر آن مسابقه ی پیش بینی اولین تیم حذف شده را هم به کل لغو کنم ، اجازه نمیدهم کسی بخواهد در چهارچوبی به غیر از قانون برنده شود و حقی از کسی ضایع .
اگر هم نشود کاری کرد ، آن مسابقه به کل حذف شده و بنده برای همیشه از این سمت مدیریت تالار های فوتبال کنار خواهم کشید ، شک نکنید .
سپاس