0

مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون

نقل قول mahmoodsafari

بابا این تحلیل هاشون که همش کپیه.

مگه کپی غیر مجاز نبود؟

عــــــجــــــــــبــــــــا

سلام:

بله قانون تغییری نکرده . این دوستان هم باید توجه کنند که کپی مطالب و اخبار در صورتی مجاز است که در پستی جداگانه بعد از آن نظر و تحلیل خود را هم بیان کنند در مورد آن مطلب کپی شده .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 23 خرداد 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

امروز که یک سری به گروه های مختلف زدم دیدم پر شده است از اخبار دیگر سایتها ، از فارس و ایسنا بگیر تا گل و ورزش3 و...

برای من هم کاری ندارد که اخبار را کپی پیست کنم ولی قرار این نیست. قرار بود اگر اخباری هم درج می شود به همراه تحلیل شخصی باشد.

بهتر است تذکر جدی بدهید و یا حتی بعد از تذکر اول این گونه پست ها را حذف کنید تا قواعد مسابقه رعایت شود.

اگر هم قرار است این روال ادامه یابد بگویید! ما هم دست به کپی مان بد نیست!!!

سلام:

بله قانون تغییری نکرده . این دوستان هم باید توجه کنند که کپی مطالب و اخبار در صورتی مجاز است که در پستی جداگانه بعد از آن نظر و تحلیل خود را هم بیان کنند در مورد آن مطلب کپی شده .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 23 خرداد 1391  10:00 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

با این وضعی که من میبینم 99 درصد تحلیل ها باید غیر قابل قبول باشه.

اگر کپی مجازه بگین تا کل 4 گروه رو از مطلب کپی بترکونم.؟/پس خبر از شما.

من جونم درمیاد تا یه مطلب بزنم اونوقت اینا با دوتا دکمه(کپی،پیست)20000 مطلب میزنن.

تا حالا یه مطلب کپی نزدم.اگه آزاد شده مطالب کپی و من خبر ندارم لطفا بگین، تا بیشتر از این عقب نمونـــــــــــــــــم.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 24 خرداد 1391  12:15 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

با این وضعی که من میبینم 99 درصد تحلیل ها باید غیر قابل قبول باشه.

اگر کپی مجازه بگین تا کل 4 گروه رو از مطلب کپی بترکونم.؟/پس خبر از شما.

من جونم درمیاد تا یه مطلب بزنم اونوقت اینا با دوتا دکمه(کپی،پیست)20000 مطلب میزنن.

تا حالا یه مطلب کپی نزدم.اگه آزاد شده مطالب کپی و من خبر ندارم لطفا بگین، تا بیشتر از این عقب نمونـــــــــــــــــم.

سلام:

بله قانون تغییری نکرده . این دوستان هم باید توجه کنند که کپی مطالب و اخبار در صورتی مجاز است که در پستی جداگانه بعد از آن نظر و تحلیل خود را هم بیان کنند در مورد آن مطلب کپی شده . مطلب کپی شده بدون تحلیل کاربر برای وی امتیازی محسوب نمی شود .

سپاس

چهارشنبه 24 خرداد 1391  1:53 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

ضمن عرض سلام و تشکر

خواهشمند است پس از برگزاری هر مسابقه در پست دوم هر گروه که توسط خودتان ایجاد شده است با ویرایش نتیجه مسابقه را هم درج نمایید.

ممنون

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

پنج شنبه 25 خرداد 1391  2:50 PM
تشکرات از این پست
doctor114
eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733
جمعه 26 خرداد 1391  2:16 AM
تشکرات از این پست
eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733
جمعه 26 خرداد 1391  2:17 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1

واقعا مسخرش رو در آوردین

مگه خودتون نزدین 2 بازی از هر گروه انجام بشه بعد پست زدن رو قفل میکنیــــــــــــــــــــــن؟صحبت خودتون:ین مسابقه، جهت پیش بینی اولین تیم حذف شده از مرحله ی گروهی رقابت هاست

مهلت شرکت در مسابقه ، از امروز جمعه 19 خرداد ماه تا جمعه 26 خرداد ماه و پس از انجام دوبازی از هر تیم است .

لذا من از همین جا این مسابقه رو بدلیل اینکه زیر حرفا و قراراتون زدین،تحریم میکنم.

واقعا که ازتون انتظار نمیرفت دکترجان و راسخون عزیز.

جمعه 26 خرداد 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

واقعا مسخرش رو در آوردین

مگه خودتون نزدین 2 بازی از هر گروه انجام بشه بعد پست زدن رو قفل میکنیــــــــــــــــــــــن؟صحبت خودتون:ین مسابقه، جهت پیش بینی اولین تیم حذف شده از مرحله ی گروهی رقابت هاست

مهلت شرکت در مسابقه ، از امروز جمعه 19 خرداد ماه تا جمعه 26 خرداد ماه و پس از انجام دوبازی از هر تیم است .

لذا من از همین جا این مسابقه رو بدلیل اینکه زیر حرفا و قراراتون زدین،تحریم میکنم.

واقعا که ازتون انتظار نمیرفت دکترجان و راسخون عزیز.

با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی :

چرا اینقدر عصبانی هستید جانم؟!

توجه بفرمائید ! این زمان ، حداکثر مدت مجاز برای شرکت در این مسابقه بوده است . نه زمان قطعی آن ! وقتی تیمی خارج شدنش از گردونه ی مسابقات محرض شده ، شما دوست عزیز من یا میخواهید در مسابقه شرکت کنید و نام همان تیم را بیاورید که خب بالتبع کار درستی نیست چون تیم مشخص شده و دیگر پیش بینی انجام نداده اید !!! یا این که میخواهید نام از تیم دیگری ببرید که خب امتیازی ندارد ، چون قطعا آن تیم تیم اول حذف شونده نخواهد بود .

ضمنا ، در مسابقات گروهی که با 4 تیم انجام می شود ، اگرتیمی دوبازی از سه بازی کل خود را ببازد به احتمال زیاد حذف خواهد شد . به این امر توجه داشته باشید که این حالت پیش آمده و ما مجبور به بستن مسابقه شدیم.آن هم فقط بدون احتساب فقط 2 بازی از 48 بازی موجود !!! به علاوه ی آن ، ما اگر این تیم مشخص هم نشده بود به هر حال امشب این تاپیک را قفل می کردیم . ولی حالا که مشخص شده ، شما به بنده بفرمائید چه دلیلی وجود دارد که آن را باز بگذاریم ؟؟؟!!!

امیدوارم مورد توجه قرار گیرد . این بدقولی در اجرای مسابقه نبوده دوست گرامی.

سپاس

جمعه 26 خرداد 1391  6:55 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1

دوست عزیز شما چطور اقدامتون رو توجیح میکنین؟

تحت هر شرایطی هم که باشه باید تا آخر بازی های امشب بازش بزارین.

پس من منتظرم که حداکثر تا 5 دقیقه ی دیگه باز بشه.

من 5 دقیقه ی دیگه دوباره اقدام به پست گذاری میکنم امیدوارم که باز باشه.

جمعه 26 خرداد 1391  7:32 PM
تشکرات از این پست
doctor114
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1

دوست عزیز شما چطور اقدامتون رو توجیه میکنین؟

تحت هر شرایطی هم که باشه باید تا آخر بازی های امشب بازش بزارین.(شما باید از همون اول فکرشو میکردید نه الان)(طبق نوشته های خود شما)

پس من منتظرم که حداکثر تا 5 دقیقه ی دیگه باز بشه تا به حرف خود عمل کرده باشید.

من 5 دقیقه ی دیگه دوباره اقدام به پست گذاری میکنم امیدوارم که ایندفعه دیگه باز باشه.

اشتباه شما نباید به ضرر کاربران تمام شود.

جمعه 26 خرداد 1391  7:36 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

دوست عزیز شما چطور اقدامتون رو توجیح میکنین؟

تحت هر شرایطی هم که باشه باید تا آخر بازی های امشب بازش بزارین.

پس من منتظرم که حداکثر تا 5 دقیقه ی دیگه باز بشه.

من 5 دقیقه ی دیگه دوباره اقدام به پست گذاری میکنم امیدوارم که باز باشه.

باز هم سلام خدمت دوست گرامی خودم:

این فرمایش شما امکانپذیر نخواهد بود جان برادر ! اشتباهی هم صورت نگرفته ، روند مسابقه اینگونه پیش رفت . باز کردن آن از چاله در آمدن و افتادن در چاه است . سرنوشت آن چگونه شود ، در فرصت مناسب و با صبر بیشتر ، و مشورت با مسئولین ، تصمیم گیری خواهد شد .

سپاس

جمعه 26 خرداد 1391  8:40 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

دوست عزیز شما چطور اقدامتون رو توجیه میکنین؟

تحت هر شرایطی هم که باشه باید تا آخر بازی های امشب بازش بزارین.(شما باید از همون اول فکرشو میکردید نه الان)(طبق نوشته های خود شما)

پس من منتظرم که حداکثر تا 5 دقیقه ی دیگه باز بشه تا به حرف خود عمل کرده باشید.

من 5 دقیقه ی دیگه دوباره اقدام به پست گذاری میکنم امیدوارم که ایندفعه دیگه باز باشه.

اشتباه شما نباید به ضرر کاربران تمام شود.

با سلامی دیگر :

باز هم عرض میکنم اشتباهی صورت نگرفته آقا محمود جان !

ضمنا این مسابقه 4 قسمت داشته است و هنوز سه قسمت آن فعال است ... بسم الله !!! دیگر واقعا نمیدونم چی بگم!

سپاس

جمعه 26 خرداد 1391  8:43 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1

به هر حال من راضی نشدم.

5 دقیقه بعد هم اومدم دیدم هنوز باز نشده واقعا متاسف شدم.

چه فایده داره 3 قسمت دیگه ...من رو این قسمت سرمایه گذاری کرده بودم و حتم داشتم برنده میشم.

این موضوع(اشتباه شما)را هم ازش با آسانی نخواهم گذشت و باید پاسخگو باشید...

به کاربراتون هم که بها نمیدین(چند بار بهتون گفتم که امروز باید تا آخر بازی های امشب باز باشه گوش نکردین(من فریب گفته ی شما رو خوردم که گفته ی زیر را مطرح کردین: و امروز مراجعه کردم))

این مسابقه، جهت پیش بینی اولین تیم حذف شده از مرحله ی گروهی رقابت هاست

و پس از انجام دوبازی از هر تیم است22222222222222222222بازی،2بازی

من که این مسابقه رو برای خودم و دوستانم تحریم میکنم(شاید تحریم اثر عکس گذاشت.کسی چه میدونه)

جمعه 26 خرداد 1391  10:03 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

به هر حال من راضی نشدم.

5 دقیقه بعد هم اومدم دیدم هنوز باز نشده واقعا متاسف شدم.

چه فایده داره 3 قسمت دیگه ...من رو این قسمت سرمایه گذاری کرده بودم و حتم داشتم برنده میشم.

این موضوع(اشتباه شما)را هم ازش با آسانی نخواهم گذشت و باید پاسخگو باشید...

به کاربراتون هم که بها نمیدین(چند بار بهتون گفتم که امروز باید تا آخر بازی های امشب باز باشه گوش نکردین(من فریب گفته ی شما رو خوردم که گفته ی زیر را مطرح کردین: و امروز مراجعه کردم))

این مسابقه، جهت پیش بینی اولین تیم حذف شده از مرحله ی گروهی رقابت هاست

و پس از انجام دوبازی از هر تیم است22222222222222222222بازی،2بازی

من که این مسابقه رو برای خودم و دوستانم تحریم میکنم(شاید تحریم اثر عکس گذاشت.کسی چه میدونه)

سلام :

دوست گرامی از کجا میدونید که " حتما " برنده می شدید ؟! مثلا اگر 50 نفر درست پیش بینی می کردند ، همه برنده بودند ؟! خیر !!! به همین علت هم عرض کردیم که کسانی که در هر 4 قسمت فعال باشند شانس برنده شدنشان بیشتر است !

به هر حال بنده نمیتونم کسی رو مجبور به ادامه ی مسابقه کنم ، اما حضور شما و دیگر دوستانتان در قسمت های دیگر هنوزهم احتمال برنده شدن را افزایش می دهد .

ضمن این که شما اگر انقدر به پیش بینی خود اطمینان دارید می توانید در مسابقه ی پیش بینی 4 تیم برتر که هنوز باز است شر کت کنید .

بنده حتی اگر آن مسابقه ی پیش بینی اولین تیم حذف شده را هم به کل لغو کنم ، اجازه نمیدهم کسی بخواهد در چهارچوبی به غیر از قانون برنده شود و حقی از کسی ضایع .

اگر هم نشود کاری کرد ، آن مسابقه به کل حذف شده و بنده برای همیشه از این سمت مدیریت تالار های فوتبال کنار خواهم کشید ، شک نکنید .

سپاس

جمعه 26 خرداد 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها