بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِیُّ وَ الَّذِینَ آمَنُوا
1- عمر بن یزید گوید: حضرت صادق علیه السّلام فرمود: به خداوند سوگند شما از آل محمد علیهم السّلام هستید، گفتم از خود آنها فرمود: آرى به خداوند سوگند از خود آنها هستید، و امام این جمله را سه بار تكرار فرمودند و بعد به من نگاه كردند و من هم متوجه او شدم.
در این هنگام فرمودند: اى عمر خداوند تبارك و تعالى مىفرماید:
شایستهترین افراد به ابراهیم كسانى هستند كه از وى و این پیغمبر و كسانى كه ایمان آوردهاند متابعت مىكنند و خداوند ولى مؤمنان مىباشد.
2- على بن نعمان گوید: حضرت صادق علیه السّلام در تفسیر آیه شریفه إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِیُّ وَ الَّذِینَ آمَنُوا وَ اللَّهُ وَلِیُّ الْمُؤْمِنِینَ فرمود:
مقصود امامان اهل بیت و پیروان آنها مىباشند.
3- ابو الصباح گوید: حضرت صادق علیه السّلام در تفسیر آیه مزبور فرمود: به خداوند سوگند على علیه السّلام بر دین ابراهیم علیهم السّلام و طریقه او بود و شما از همگان به او شایستهتر مىباشید. (2) 4- حبابه والبیه گوید: از حضرت حسین بن على علیه السّلام شنیدم فرمود: جز ما و شیعیان ما كسى بر دین ابراهیم نیست و از ملت او به حساب نمىآید.
5- جابر جعفى گوید: محمد بن على علیها السلام فرمود: هیچ كس از این امت در دین ابراهیم نیست جز ما و شیعیان ما.
6- عمران بن میثم گوید: امام حسین علیه السّلام فرمود: هیچ كس در ملت ابراهیم نیست جز ما و شیعیان ما و سایر مردم از آن دور هستند.