0

شیعیان و دین خدا

reza_vandy
reza_vandy
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 192

شیعیان و دین خدا

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِیُّ وَ الَّذِینَ آمَنُوا

1- عمر بن یزید گوید: حضرت صادق علیه السّلام فرمود: به خداوند سوگند شما از آل محمد علیهم السّلام هستید، گفتم از خود آنها فرمود: آرى به خداوند سوگند از خود آنها هستید، و امام این جمله را سه بار تكرار فرمودند و بعد به من نگاه كردند و من هم متوجه او شدم.

در این هنگام فرمودند: اى عمر خداوند تبارك و تعالى مى‏فرماید:

شایسته‏ترین افراد به ابراهیم كسانى هستند كه از وى و این پیغمبر و كسانى كه ایمان آورده‏اند متابعت مى‏كنند و خداوند ولى مؤمنان مى‏باشد.

2- على بن نعمان گوید: حضرت صادق علیه السّلام در تفسیر آیه شریفه إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِیُّ وَ الَّذِینَ آمَنُوا وَ اللَّهُ وَلِیُّ الْمُؤْمِنِینَ فرمود:

مقصود امامان اهل بیت و پیروان آنها مى‏باشند.

3- ابو الصباح گوید: حضرت صادق علیه السّلام در تفسیر آیه مزبور فرمود: به خداوند سوگند على علیه السّلام بر دین ابراهیم علیهم السّلام و طریقه او بود و شما از همگان به او شایسته‏تر مى‏باشید. (2) 4- حبابه والبیه گوید: از حضرت حسین بن على علیه السّلام شنیدم فرمود: جز ما و شیعیان ما كسى بر دین ابراهیم نیست و از ملت او به حساب نمى‏آید.

5- جابر جعفى گوید: محمد بن على علیها السلام فرمود: هیچ كس از این امت در دین ابراهیم نیست جز ما و شیعیان ما.

6- عمران بن میثم گوید: امام حسین علیه السّلام فرمود: هیچ كس در ملت ابراهیم نیست جز ما و شیعیان ما و سایر مردم از آن دور هستند.

سه شنبه 16 خرداد 1391  3:03 PM
تشکرات از این پست
reza_vandy
reza_vandy
کاربر برنزی

صالحين

صالح باشید همان گونه كه خداوند شما را صالح نام‏گذارى كرده  

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ مَنْ یُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِكَ مَعَ الَّذینَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مِنَ النَّبِیِّینَ وَ الصِّدِّیقینَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحینَ وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفیقاً( 69 نساء)

و كسى كه خدا و پیامبر را اطاعت كند، (در روز رستاخیز،) همنشین كسانى خواهد بود كه خدا، نعمت خود را بر آنان تمام كرده؛ از پیامبران و صدّیقان و شهدا و صالحان؛ و آنها رفیقهاى خوبى هستند!

این آیه در سوره نساء در قرآن میدرخشد چه کنیم که دربهشت وصال رسول الله وائمه را داشته باشیم.؟

ج : اطاعت از خداوند ومطیع رسول الله وائمه اطهار بودن .

ادامه مطلب

سه شنبه 16 خرداد 1391  3:06 PM
تشکرات از این پست
reza_vandy
reza_vandy
کاربر برنزی

اخبارقران

مراسم بزرگ‌داشت قیام 15 خرداد در حرم رضوی برگزار شد

گروه سیاسی: مراسم بزرگ‌داشت قیام 15 خرداد با حضور آيت‌الله سيداحمد خاتمی شب گذشته، 15 خردادماه در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
سه شنبه 16 خرداد 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها