0

شیعیان و دین خدا

 
reza_vandy
reza_vandy
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1391 
تعداد پست ها : 192
محل سکونت : آ - غ

شیعیان و دین خدا
سه شنبه 16 خرداد 1391  3:03 PM


بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِیُّ وَ الَّذِینَ آمَنُوا

 

1- عمر بن یزید گوید: حضرت صادق علیه السّلام فرمود: به خداوند سوگند شما از آل محمد علیهم السّلام هستید، گفتم از خود آنها فرمود: آرى به خداوند سوگند از خود آنها هستید، و امام این جمله را سه بار تكرار فرمودند و بعد به من نگاه كردند و من هم متوجه او شدم.

 

در این هنگام فرمودند: اى عمر خداوند تبارك و تعالى مى‏فرماید:

شایسته‏ترین افراد به ابراهیم كسانى هستند كه از وى و این پیغمبر و كسانى كه ایمان آورده‏اند متابعت مى‏كنند و خداوند ولى مؤمنان مى‏باشد.

 

2- على بن نعمان گوید: حضرت صادق علیه السّلام در تفسیر آیه شریفه إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِیُّ وَ الَّذِینَ آمَنُوا وَ اللَّهُ وَلِیُّ الْمُؤْمِنِینَ فرمود:

مقصود امامان اهل بیت و پیروان آنها مى‏باشند.

 

3- ابو الصباح گوید: حضرت صادق علیه السّلام در تفسیر آیه مزبور فرمود: به خداوند سوگند على علیه السّلام بر دین ابراهیم علیهم السّلام و طریقه او بود و شما از همگان به او شایسته‏تر مى‏باشید. (2) 4- حبابه والبیه گوید: از حضرت حسین بن على علیه السّلام شنیدم فرمود: جز ما و شیعیان ما كسى بر دین ابراهیم نیست و از ملت او به حساب نمى‏آید.

 

5- جابر جعفى گوید: محمد بن على علیها السلام فرمود: هیچ كس از این امت در دین ابراهیم نیست جز ما و شیعیان ما.

 

6- عمران بن میثم گوید: امام حسین علیه السّلام فرمود: هیچ كس در ملت ابراهیم نیست جز ما و شیعیان ما و سایر مردم از آن دور هستند.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها