نقل قول bivafa
با سلام خدمت شما
صبح همگی بخیر
شما یا کاربران و یا افراد دیکه یه یا چند انتقاد گنده کن.من میشنوم، ولی اگر به مذاقم خوش نیومد شما رو با نیروی گروهی کنار نمی زنم.اصلا ما نه گروهی داریم و نه عضوگروهی هستیم.
ما پیرو جمله ی دشمن صادق و مثل کف دست باش نه دوست ریا کار داریم جلو میریم.
ما نمی تونیم یه جا سلام و صلوات رو داشته باشیم یه جا دیگه ایرادات همدیگه رو که ذخیره کردیم بزنیم تو سر کله هم.
من از اینکه نمی تونم اینجور دوستی باشم شرمنده هستم.چون می بینم اگر این جور دوستی بودم، شاید خیلی جاها مارو حلوا حلوا می کردن و اکثرا سلام و صلوات برای ما بود، نه اینکه به ما اتهام بزنن.
ما با فرد کاری نداریم، کار و عملکرد اون افراد هست که مد نظر ماست.
ما هدفمون این هست انقدر مشکلات و تبعات ناشی از انجام رفتارهای ناپسند رو می گیم تا هیچ فرد یا گروهی دیگه جرآت استفاده از این رفتارها به نفع خودش و یا گروهش رو نده.
طبیعتا یه مقدار مصداق پیدا می کنه.ممکنه هم به مذاق بعضی ها خوش نیاد.
چرا که من برای کاربران نمی تونم از کره مریخ ویژگی های مدیر تالار بیارم و یا ویژگی های مدیر تالار تبیان رو برای راسخون مد نظر قرار بدم.
بله یک سری شرایط عمومی و کلی برای مدیر تالار داریم که ممکنه در انجمن راسخون و انجمن های دیگه یکی باشه.
اما به نظر من شرایط خصوصی رو متناسب با شرایط هر انجمن در نظر می گیرن.
بعضی جاها کار با به به و چه چه و و اصطلاحاتی مانند دوستی تعامل و مواردی از این دست راه نمی افته.
راه هم بیفته میبینید بعد یه زمانی یه مسئول تحت فشار قرار می گیره اما با کمال تعجب ما نیروی گروهی رو نمی بینیم.که اینجا بیاد و از قدرت جمعی خودش استفاده کنه. و به قولی نظاره گر نباشه.
استفاده از نیروی گروهی برای اینجاست، نه جاهای دیگه.
وقتی این اتفاق می افته و یا اتفاق های مشابه اون که الان مجال گفتن نیست، یعنی مشکلی وجود داره.حالا هر چقدر هم عده ای انکارش کنن.
در مورد پست ویژگی های مدیر تالار، اگر شما و یا هر کاربر دیگه ای امکانشو داره مطالب رو تلطیف کنه جوری که محتوا تغییر نکنه، همین جا بزاره من استقبال می کنم.
من واقعا نمی دونم مثلا باندبازی رو جور دیگه ، چه جوری بگم.
ما راسخون، انجمن و مسئولینش رو بدون منت دوست داریم، از طرفی معتقدیم وجود یه سری موارد در انجمن جای اشکال داره.
می دونم بقیه کاربران هم نسبت به راسخون اینجوری هستن. اما گاهی اوقات و شاید برای چند دقیقه چشممون بسته میشه و یه کاری می کنیم.که اون کار، بعدا ممکنه مارو پشیمون کنه.
طولانی شد ببخشید.