نقل قول qodrat
با سلام خدمت شما
امروز یا درستش امشب می خوام در مورد دوست با شما صحبت کنم.
چند وقت پیش متوجه شدم دوستی که دارم، دوستی هست که ایرادات من رو می دونه اما اونو نمی گه تا من ایرادات خودم رو بدونم و رفعش کنم .بلکه اونارو ذخیره میکنه برای کی؟
تا باهاش خوش و خرم باشی سلام و صلوات هست اما تا اوضاع ناخوش میشه، شروع می کنه به گفتن ایرادت و من اشکال خودم رو زمانی متوجه شدم که اون می خواست از زیر ایرادش در بره.
کاری که ما کردیم این بود که تو زمان خوش و بش و سلام و صلوات گفتیم ایرادی وجود داره ، باید مثل خودش نگه می داشتیم تو زمان درگیری تا می شدیم دوست واقعی.
دوستی که یه جا سلام و صلوات، جای دیگه، گفتن ایراد ذخیره شده رو انجام بده 2 زار نمی ارزه.
من دشمن صادق و دشمنی صادقانه رو ترجیح می دم به دوست دورو و دوستی ریاکارانه.
دوست دارم برای طرف مقابلم یه دشمن صادق و مثل کف دست باشم تا یه دوست اینجوری.
این همه نوشتم تا حرف دل تنگم رو بزنم.اگه اشتباه نکنم اینجا جای همچین مواردی هست.
اگه شما هم در مورد دوستتون(چه دوست گذشته و دوست فعلی) موردی می بینید که دلتونو تنگ کرده بنویسید،
با احترام
................................................
سلام
سخنی گوهر بار از مولا علی(ع) در نهج البلاغه حکمت 38 هست که در مورد " دوست " به فرزند گرامی شان امام حسن(ع) می فرمایند:
پسرم از دوستى با احمق بپرهيز، چرا که مىخواهد به تو نفعى رساند امّا دچار زيانت مىکند. 2- از دوستى با بخيل بپرهيز، زيرا آنچه را که سخت به آن نياز دارى از تو دريغ مىدارد. 3- و از دوستى با بدکار بپرهيز، که با اندک بهايى تو را مىفروشد. 4- و از دوستى با دروغگو بپرهيز، که او به سراب ماند: دور را به تو نزديک، و نزديک را دور مىنماياند.