پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
هزار بار پیاده طواف کعبه کنی قبول حق نشود گر دلی را بیازاری....
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
وضــــو ميگيريم امــــا در همين حــــال اســراف هم ميکنيم نماز ميخوانــيم اما با اطرفيانمان هم قطع رابطه ميکنيم روزه ميگيــريم اما غيبت هــم ميکنيم صـــدقه ميدهيم اما منت هــم ميگـــذاريم پي در پي دعا و مناجات ميکنيم اما گناه هم ميکنيم ... دســـت نگـــه داريم!!! داريم ثواب هـــايمان را در کيســـه ســـوراخ مي ريزيم
دست بـﮧ قلم بردم تا برایتان حرف ها بزنم اما نشد ... خواستم از "دردم" بگویم دیدم دردِ شما ، خودِ (( من )) م ... خواستم از "بـﮯ کسـﮯ" ام حرف بزنم دیدم 「تنها」تر از شما در عالم نیست خواستم بگویم "دلم از روزگار گرفتـﮧ" دیدم خودم در 「خون بـﮧ دل」 کردنِ شما کم نگذاشتـﮧ ام ... بـﮧ راستـﮯ کـﮧ وسعت (( مظلومیت )) شما قابل اندازه گیرے نیست
آنسوی آرزوهای من رودی است جاویدو جاری که با زمزمه اش عشق را فریاد می زند پیوسته من دلم به سبز آنجا خوش است آنجا که درد نیست آنجا که مرگ نیست آنجا که پرنده گانش نمردنی اند و زیبابی پرواز هاشان چشم هارا خیره می کند آنسوی آرزو های من سرزمینی است پر سبز با مردمانی که جز سلامت سلام چیزی نمی خواهند یا که نمی دانند .
گفتم خدایا خستهام گفتی که من دلبسته ام گفتم خبر داری دلم؟ گفتی که از آن آگهم گفتم ندارم غیر تو گفتی که نزدیکم به تو گفتم فراموشم مکن گفتی تو کم یادم نکن گفتم که صبرم تا به کی؟ گفتی توکل , کار خیر گفتم ضعیفم من ذلیل گفتی قوی گشتی عزیز گفتم گرفته این دلم گفتی که از یادم مبر گفتم که تنها گشته ام گفتی که من جا مانده ام گفتم که من دورم ز تو گفتی که من نزدیکتر گفتم ندارم غیر تو گفتی که کافی نیستم!؟ گفتم که لایق نیستم گفتی نباشی کیستم! گفتم که جبران می کنم گفتی فقط یادم بکن
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق ، انسان بودن ماست اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن...فهمیدن احســاس کار هر آدمی نیست......
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند: قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)
در آغــــوش خــــودم هـسـتــم !
مــــט خــ ــــودم را در آغـــــوش گـرفتـہ ام !
نـہ چنـــداט با لـطافـتـــ
نـہ چنـــداט با مـحـبتـــــ
امـــــآ . . .
وفـــــــــادار. . . وفـــــــــادار. .
بـے بـے جان گـבا نمـے خواهـے ؟ בخترِ بـے وفا نمـے خواهـے؟ کاش میشـב زِ من سوال کنـے בخترم کربـلا نمـے خواهـے؟
یعنی رسدآن روزکه درسجده بگویم: رسیدم کـــــــــــربلاالحمدلله؟ !
حسین هنوز هم مظلوم است چون وقتی که خورشید عصر عاشورا غروب کرد
اوهم میرود...تا سال بعد ... و یاد بعد...
باور نميکنم که خدا هيچگاه به ما بگويد نه !!! خدا ســـــه گزينه دارد : آری ؛ باشه ولی الان نه .....؛ پيشنهاد بهتــــــري برايت دارم ... فقط صــــبور باش .