پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
ارتباط با قرآن هر چند فقط با قرائت آن باشد فرزندم! با قرآن این بزرگ کتاب معرفت آشنا شو، اگر چه با قرائت آن. و راهی از آن به سوی محبوب باز کن و تصور نکن که قرائت بدون معرفت اثری ندارد که این وسوسه شیطان است. آخر، این کتاب از طرف محبوب است برای تو و برای همه کس، و نامه محبوب، محبوب است اگرچه عاشق و محب، مفاد آن را ندادند و با این انگیزه، حب محبوب که کمال مطلوب است به سراغت آید و شاید دستت گیرد. ما اگر در تمام لحظات عمر به شکرانه این که قرآن کتاب ماست به سجده رویم از عهده برنیامده ایم. از کتاب وعده دیدار٬ (( موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (قدس سره). نامه حضرت امام خمینی به فرزندش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
خودسازی (مومنان واقعی)
امام صادق (علیه السلام): شیطان گفته است همه مردم تحت حکومت من هستند جز پنج گروه: کسانی که با نیت صحیح در هر کاری بر خدا توکل کنند؛ آنکه شبانه روز به هنگام ثواب و خطا بسیار یاد خدا باشد؛ کسانی که هر چه برای خود می پسندند برای دیگران هم بپسندند؛ آنکه به هنگام مصیبت صبر کند؛ کسانی که به قسمت الهی راضی بوده و غم روزی نمی خورد. نصایح / ص 225
از دکتر علی شریعتی پرسیدند :به نظر شما چه لباسی را به زن امروز بپوشانیم? دکتر فرمودن :نمیخواهد لباسی بدوزید وبه زور بر تن زنان کنید, فکر زن را اصلاح کنید, او خودش تصمیم میگیرد چه لباسی برازنده اوست
امام علی فرمودند با هرکس مخالف هستید دشمنید نسبت به حرف های درستش بی اهمیت نباشید ...
مومن باید زیرک باشد.
* امیری حسین ونعم الامیر*
یا اباصالح ...
ای امام زمان ما
ای امید ما
ای شافع ما
ای گل نرگس
به انتظار دیدنت زندگی بر ما شیرین است
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند: قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)
خدایا با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن ها ممکن ! :: :: پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “روح تو” خانه گزیده است !
چه زیبا گره خورد ... بخت من با " تـــــــــــــــــو " خـدایـا کورش کن !!!! که با دست که هیچ , با دندان هم باز نشود
می گفتند :
سختی ها نمک زندگــــــی است !
امّا
چرا کسی نفهمید ؛
“نمــــــک” برای من که خاطراتم زخمی است ،
شور نیست
مزه ی “درد” می دهد !!